Borrebys bedste bud

KLAMPENBORG LØRDAG: Få Christina Borrebys bedste spiltips til lørdagens løb på Klampenborg Galopbane.

Outsider skærpet med blinkers

Løbsdagen indledes med et 12 heste stort 3-årsløb med flere interessante emner til start. Med et par velafstammede og interessante debutanter samt heste, der har udviklet sig fra i fjor, kommer man på opgave som spiller. En lovende hest nu med løb i kroppen er 4 Tristan Torkdahl (1. løb, V4-1), der vil være sat frem efter seneste start. Kommer her ud med blinkers, som fungerede fint i fjor, og vil have gavn af lidt mere at træde i på de 1800m. Et fint emne for triospillerne og dem, der jagter en outsider i vinderspillet. Vi sætter 50 kr. vinder og 50 kr. plads.

Provinshest med pladschance

I 2. løb V4-2 sender amatørtræner Sarah Hornstrup 2 Custommade (2. løb, V4-2) ud i sin årsdebut. En sparsomt startet hoppe, der har vist fine takter på Klampenborg tidligere og bl.a. kun var 5 længder bag heste fra årgangseliten i fjor over 2200m. Er svær at sætte ind mod flere formstærke heste i et stort felt, men træneren har sine heste klar og 2 Custommade bliver spændende at se her på de 1800m med velridende Jacob Johansen i sadlen til at forvalte chancen. Bærer høj vægt for første gang, og det kan være et minus i debuten, men en sjov hest at have med i plads- og triospillet. Vi spiller 50kr. i pladsspillet.

Fin 3-åring som outsider mod solide handicappere

3. løb har samlet et 14 heste stort felt solide handicappere, og her skiller en hest som 14 Springtime Carlras (3. løb, V4-3) sig ud, som en af to 3-åringer i feltet, der sendes ud i handicap for første gang. Viste fine takter som 2-års og prøvede senest kræfter med Klampenborgs græstæppe for første gang i nyt trænerregi, der har fin form på stalden. Mistede længder fra start og fik lidt komplikationer undervejs, så kom ikke rigtig med i løbet. Så ud til at have ubrugte kræfter tilovers og med debuten overstået samt kendskab til banen, bliver det en interessant hest at se i dette klasse 4 handicap. En sjov outsider at have med både i vinder- og pladsspillet. Vi spiller 50 kr. på både vinder og plads.

Double til formstærk træner i Henrik Leths Mindeløb?

Fra en stald i absolut topform sadler træner Brian Wilson her 2 heste, der begge har favoritværdighed 7 Inspirator og 8 Shady Lady (7. løb, V5-4). Begge var ude på 1400m senest, hvor førstnævnte tog en flot andenplads, mens sidstnævnte kvitterede med en stærk sejr. Det er 200m kortere denne gang, hvilket er en absolut fordel for 7 Inspirator og heller ingen ulempe for 8 Shady Lady, der har vundet over begge distancer. Oddsmæssigt er der nok ikke meget sjov i rent vinder- eller pladsspil, men vil man satse sikkert, er begge gode bud her. For at få “lidt mere for pengene” er min anbefaling at spille en kombination på kryds med begge heste for 100 kr. i alt.

Hvad siger de aktive? Gå til trænerkommentarer

Live