Borrebys bedste bud

KLAMPENBORG LØRDAG: Tipper Christina Borreby har udvalgt sine bedste spiltips til lørdagens løb på Klampenborg Galopbane. Beløbets størrelse skal ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er (max indsats 200kr. )


Dagens vinderchance i V4-1

Dagen indledes med et opgør over 1200m for den yngste årgang. 7 Amazonit er feltets mest rutinerede og har vist stærkt væddeløbshoved i sine afslutninger i selskab med nogle af årgangens bedste heste. Kæmpede senest bravt lige til stregen og viste styrke mod en dyrt indkøbt hingst, og lignende præstation bør række til sejr her. Har gjort det godt både på 1200 og 1400m, og med lidt at træde i, kan hoppen have fordel af sin stærke afslutning på de 1200m. Vi spiller 50kr vinder på 7 Amazonit i 1. løb.


Dagens outsider i V4-2

1 Warp Core kan gemme på en overraskelse til spillerne i 2. løb, selvom han møder flere formstærke heste. Har ikke været så motiveret de seneste gange, men trives gerne bedst i lidt blødere bane. Han går ned i distance og det plejer at vække ham, når han kommer ud på sprintdistancen, hvor han har vundet sin eneste sejr denne sæson. Han er nu sænket i tal og står behageligt her. Slog flere af konkurrenterne fra højere tal sidste efterår i lignende løb, og har han lysten på dagen, kan han være med helt fremme her. Vi spiller 30kr vinder og 30kr plads på 1 Warp Core i 2. løb.


Dagens pladschance

10 Screwbox Carlras kommer direkte fra en flot sejr i Oslo, hvor Helle Christensens hest besejrede storfavoritten Irish Prosecutor og belønnede spillerne med et odds på 22 gange indsatsen. Han fik tre kilo for sejren, som han ikke har med her, hvor han derfor bare må vise 77, hvilket han flere gange har forsvaret her på Klampenborg netop på de 1400m. Var i fjor anden til kapable Tante Tove på denne distance. Han trives i blød bane og rides af rytter, der kender ham. Sættes som pladschance i et stærkt felt og med risiko for, at turen til Norge kan sidde lidt i kroppen. Vil man have en fidus med i stregspillet, er han dog et godt bud her også. Vi spiller 50kr. plads på 7 Screwbox Carlras i 4. løb.

Fidus i V5-4

3 Mukhaater gæstede i sin forrige start Klampenborg for første gang og løb lidt usikkert på de sidste 200m af opløbet. Var her lukket helt af med blinkers, hvilket i den forbindelse kan have været en ulempe. Var alligevel en fin anden til Rackham Den Røde fra lige vægt, og står her fem kilo bedre til. Er sænket i et kilo i tal siden sin seneste start, hvilket ikke kommer ham til gode her, men rides af dygtig lærling, der tager to kilo af. Distancen passer ham godt og med kendskab til banen og sidestykker fremfor fuld blinkers, kan han være en spændende fidus i et åbent klasse 4 handicap. Vi spiller 20kr. vinder og 20kr. plads på 3 Mukhaater i 6. løb.

--

Live