GS75 Charlottenlund

Søndag 15. november. Spilstop kl. 15.00

GS75-1: 7-2-6-5-9-11-10 (3)

GS75-2: 5-3-1-2 (4)

GS75-3: 6 Jane Hall (5)

GS75-4: 1-4-5 (6)

GS75-5: 9 Even Steven (8)

GS75-6: 5-9-10 (6)

GS75-7: 5-7-2-6 (10)

Pris: 1.008 kr. (1.008 rækker)

V4-forslag

1-4-5 (6)

9 Even Steven (8)

5-9-10 (6)

5-7-2-6-10 (1)

Pris: 90 kr. (45 rækker)

DD-forslag

5-9-10
5-7-2-6

Pris: 120 kr. 12 kombinationer



GS75-1, 3. løb

Der er Danmarks-debut på Grand Slam 75 denne søndag eftermiddag, hvor der indledes med et totalt ”umuligt” opgør, hvor der er brug for rigtig mange krydser for at komme videre.

A-chancer: 7-2-5-9-6-10-11 B-chancer: 3-1-8-4

7 Broad Vision bliver mit førstevalg, selv om den nærmest ikke bestiller andet end at galoppere i løbssammenhæng. De to positive præstationer i resultatrækken har været i prøveløb. Men lige uden for resultatrækken findes der tre sejre, og dem kan jeg godt huske. Broad Vision vandt på tre 1.14-tider, og to af gangene var det på normaldistance. Det er naturligvis en chance at tage at tippe Broad Vision vinder, men somme tider skal man gå med sin mavefornemmelse, og der var ingen slinger i valsen i prøveløbet for Mads Henriksen, som også kører her. Men unge Henriksen har kørt V75 før, og udvikler sig mere og mere som kusk, så det skal nok gå.

2 Easiersaidthandone har forbedret sig successivt i unge Niklas Roed-Jeppesens varetægt. Senest førte Orlando Vici-sønnen fra start til mål, og sejrede let på 1.17,0 på dagens distance. Hvis Jeppesen har skærpet hesten yderligere til denne opgave, og Easiersaidthandone kommer til spids igen, så har den klar vinderchance.

6 Enjoy’s Rapide S trænes af Michael Juul og køres af den levende Lunden-legende Steen Juul. Juul Senior har kørt Enjoy’s Rapide S to gange tidligere med en femteplads og et nul som resultater, men to starter er jo ikke meget at bygge en statistik på, og i bund og grund er Enjoy Lavec-sønnen en rigtig fin hest. I seneste start var Enjoy’s Rapide S uheldig. Sad fast på bageste langside, og da Steen Juul ville bakke hesten fri til angreb med 300m til mål, så kunne det LIGNE – jeg siger ikke det er sådan – at Enjoy’s Rapide S’ højre forben lige snitter sulkyhjulet på Le Baron, som den var ved at bakke bagom. Under alle omstændigheder, så blev det til galop, og Enjoy’s Rapide S var kommet hjem på en 1.16-tid på den aktuelle distance.

5 Frisk fik et ettal i protokollen senest. Ganske vist et af de mere heldige af slagsen, idet flere konkurrenter galopperede foran Frisk. Men i travløb skal man jo trave, og det gjorde Frisk som den hurtigste i dét løb. Den 3-årige Panne de Moteur-søn ligner en hest, som man skal se lidt op for i Derby-sæsonen, og kommer Casper M. Nielsen glat afsted fra dette lidt tricky startspor fem i volten, så skal Frisk selvfølgelig krydses på de seriøse V75-kuponer.

9 Eastern Promise er med sine 231.185 kr. på præmiekontoen vant til at løbe i en meget hård klasse i Danmark, nemlig Liga 3. Chapter Seven-sønnen går lidt ned i konkurrence hér, og det giver somme tider vinger. Jeppe Rask prøver sandsynligvis at finde en position i tredje/fjerde par udvendigt, og håber på godt tempo undervejs, så han kan fyre Eastern Promise af med 5-600m til mål.

10 Copain d’Amerique har ikke været til sin fordel de seneste gange, men kan den finde noget af det spurtkrudt frem, som den benyttede 11/9, så har den chance. Efter et løb i andet par udvendigt, så vekslede Axel Jacobsen og Copain d’Amerique de andre ned, som det passede dem. Senest på Lunden 1/11 sad Copain d’Amerique langt nede indvendigt undervejs. Jeppe Juel bakkede fri med 400m til mål, men midt i sidste sving slog Copain d’Amerique på en galop med en præmie inden for rækkevidde. Bitcoin vandt løbet for Flemming Jensen.

11 Hardstone er havnet med 40m tillæg og har fået en rød pil i Fast Track-programmet som eneste hest. Jeg er ikke helt enig, for Hardstone er en fin hest. Vandt 1/11 et billigt handicap på løbsdagen med Dansk Opdrætningsløb. Spids og slut til overlegen sejr, men Hardstone var også skyldig at vinde det løb. Senest 8/11 på Lunden var der dog ikke det store tryk i Hardstone, som blev sendt i angreb med 300m til mål. Det så godt ud, lige da Ulrik Christoffersen fyrede Hardstone af, men angrebet ebbede noget ud de sidste 50m. Jeg tager Hardstone med i A-gruppen på yderste mandat.

B-gruppen af heste har også vinderchance på et eller andet niveau. 3 Elvis Toft er købt til Jan Dahlgaards stald af hans far Knud, som også står som træner af hesten. Elvis Toft gik godt i første start for Jan Dahlgaard, mens startsporene de sidste par starter har handicappet hesten. 1 Leicester’s Trophy er en mægtig fin hest, men den har galopskoene på alt for tit. Men går den fejlfrit, så skal de andre stå tidligt op for at indfange Leicester’s Trophy. 8 To Late gik forrygende i monté senest med Nicolaj Stott i sadlen, og så må 4 Damble Flame finde sig i at være sidstseedet på trods af ok resultater fra Falster.

GS75-2, 4. løb

Der er færre heste med i anden afdeling, men sværhedsgraden er stort set den samme. I hvert fald en håndfuld heste skal afkrydses.

A-chancer: 5-3-1-2 B-chancer: 4-6 C-chancer: 7-8-9

5 Rossi Garline er en skrap Readly Express-søn, som senest i Skive viste noget af det, som alle ved, at hesten indeholder. Jeppe Juel ramte andet par udvendigt fra bagspor, men det var ikke godt nok, så Juel styrede fremad med 1200m til mål. Fik dødens på Elvira Damgård, og trykkede for alvor til med 500m til mål. Elvira Damgård kvitterede med galop, og Rossi Garline forsvandt væk til helt overlegen sejr via 1.13,3 de sidste 1000m af løbet. ”Tak for opvisningen”, sagde Fast Track-speaker Vagn Honum kort efter målpassage, og det var jo bare sådan det var. Og når man bytter andet par udvendigt ud med dødens, så er det fordi man ved, at man har feltets bedste hest. Stor vinderchance hér, hvis Rossi Garline er lige så fin som senest!

3 Enzo Design er kommet flot tilbage til løbene efter et par måneders pause. 21/10 på Jägersro blev Enzo Design taget på sikkerhed fra start, men blev forceret fremad på første langside. Fik skabt et hul at komme ned i bagved Best Occasion med Adrian Kolgjini. Jörgen Sjunnesson gik dog ud i dødens med en omgang til mål, og pressede Best Occasion hele vejen ind i mål. Det er altså en hest, der står med fire sejre i fem starter. Senest på Lunden 8/11 tog Enzo Design spids, men var lidt for ambitiøs undervejs, og lukkede M T Nicole forbi til slut. René Kjær kører sikkert offensivt igen her, og Enzo Design må have stor vinderchance.

1 Think New And Big har udviklet sig fint det seneste års tid. Senest var Think New And Big ude i Skive 9/10, hvor den ikke kunne svare spidsen op fra Berenice, som slap til Even Steven, og så sad Think New And Big i tredje par indvendigt. Nicklas Korfitsen skiftede dog ud i dødens efter 700m kørsel, men blev dårligere og dårligere i travet fra sidste sving og hjem til mål, og kort før målstregen kunne Korfitsen ikke bære den længere, og Think New And Big slog på en galop. Var kommet hjem på en 1.15-tid over 2060ma. Perfekt startspor og chefen Bo Westergaard er tilbage i sulkyen, mens Korfitsen kører 6 Louisiana.

2 Dinard er en flot Orlando Vici-søn, som for alvor er ved at finde ud af det. Kommer med to sikre sejre i træk, og senest klarede den også at slippe spidsen undervejs til Capra. Overtog spidsen igen på sidste langside, og sejrede overlegent foran Every Day, som også gik godt efter galop. Jeg tror ikke Ken Ecce kaster sig ud i en vild spidskamp hér, men i stedet tænker jeg, at han trækker sig fra start, lader de andre køre hornene af sig – og så kommer Dinard til slut og runder mange. Alle?

4 Ecco Elholm er én af to B-heste. 21/9 på Halmstad leverede Ecco Elholm en fin præstation. Blev kørt til spids i udgangen af første sving i en 1.11-åbning, hvorefter Jörgen Sjunnesson fik dæmpet tempoet til 1.14,8 den første kilometer. Sejren blev til slut sikker. Senest var der ikke helt det samme tryk i Racer Bourbon-sønnen, men det er en fin hest den her, og den kan godt være et sjovt kryds på V75-kuponen.

6 Louisiana kommer med en sløj resultatrække, men den 3-årige hoppe har også været matchet stenhårdt. 26/8 var den tredje fra bagspor til Frode Hamres kanon Devious, 12/9 var Norsk Hoppe Kriterium (Jolene B R vandt) og 24/10 var Norsk Oaks, hvor Global Bred To Win vandt. Må ikke undervurderes, men den aktuelle form kan være lidt svær at vurdere. De sidste tre heste i løbet bliver lavprocentere i V75, og jeg bliver overrasket, hvis en af dém vinder.

GS75-3, 5. løb

Efter otte sejre i træk, så kom Jane Hall ned på jorden igen med nederlag på Åby Travet. Nu er Bo Westergaards sejrsmaskine klar til et nyt ettal.

A-chancer: 6 B-chancer: 5-2-3-1-4 C-chancer: Ingen

6 Jane Hall er en mægtig fin 3-års hoppe efter Ens Snapshot. På trods af dårlige startspor, så har Jane Hall bare løst de opgaver, som Westergaard har givet hende, men senest på Åby Travet blev sejrsrækken brudt. Jane Hall havde 20m tillæg og tilmed et dårligt spor i volten, så kom naturligt nok til at sidde et godt stykke nede undervejs. Jane Hall forbedrede sig på bageste langside, men der var ikke nok tørt krudt at skyde med i opløbet, hvor Global Benchmark var klart bedst. Nu er Jane Hall tilbage i normal dansk konkurrence, hvor der ingen kanoner blev meldt, selv om løbet er åbent for alle 3-årige heste. Klart bedste bud på en ugarderet i V75-spillet! Bliver dog nok også afkrydset på >75%.

5 Fetlock Joint havde man nok forventet sig lidt mere af i år efter en flot 2-årssæson. Nu er knap 58.000 kr. i 10 starter jo ikke ligefrem dårligt for en amatørtrænet hest, men kender jeg Peter Søndergaard ret, så var sigtekornet nok sat en smule højere, før 3-årssæsonen gik i gang. Jeg KAN dog tage fejl. Uanset hvad, så er Fetlock Joint en god hest, og den har tidligere vist god starthurtighed. Distancen er sprint, og her har Fetlok Joint tidligere løbet 1.13,0a/1640m. Det er en tid, som de andre aldrig har været i nærheden af, heller ikke mit vindertip Jane Hall. Det kan blive ”fang mig hvis du kan” mellem Fetlock og Jane.

2 Fantastic Design kommer fra unghestespecialisten Kenneth P. Hansens træningskvarter, og Fantastic Design er helbror til Bombastic Design, som var et stort talent, som bl.a. vandt løb på Vincennes i Frankrig, før hun gik i stykker, og nu selv er følhoppe med indtil videre to føl på meritlisten. Fantastic Design galopperede i Dansk Trav Kriterium, men tog alligevel en af de sidste præmier, så kapacitet har Prodigious-sønnen nok af. Har tidligere vundet på sprint på Falster.

3 Florida Flamingo er hurtig fra start, og har fået god fart i benene via starter i storløbssammenhæng. Blandt andet i Grand Circle Consolation i Billund 24/10, hvor Florida Flamingo faktisk var med på målfotoet i et flot opløb, hvor de syv første heste i mål var inden for 0,4 sekund i mål. Og hestene foran Florida Flamingo er altså ikke dueunger; First One Diamond, Fætter Filur, Fly By So Easy og Fanny Østervang. Senest 2/11 galopperede Florida Flamingo netop som det lignede, at René Kjær var klar til at køre frem til Diamond P for at overtage spidsen på vej ind i første sving.

1 Fønix Vang er den grønneste i feltet. Har gjort flere flotte præstationer allerede, bl.a. i Aalborg, hvor den vandt fra dødens. Senest på Lunden var Fønix Vang ude mod ubesejrede Evoque, og gjorde en fin præstation mod denne. Tempoet var 1.11,5 de sidste 500m, og Fønix Vang gik lige så stærkt.

4 Fonseca blev kastreret umiddelbart efter starten i Derby-weekenden. Fik fjerde par udvendigt senest i Aalborg 25/10, og måtte ud i sjette spor rundt sidste sving. Afsluttede ganske fint, og hvis man garderer Jane Hall med flere end Fetlock Joint, så er man nok ude i at trykke på ”alle-knappen”.

GS75-4, 6. løb

Et rigtig godt Liga 2-løb fortsætter V75-spillet, og så skal man lige bemærke, at dette løb samtidig indleder V4-spillet.

A-chancer: 1-4-5-6 B-chancer: 8-3 C-chancer: 9-7-2

1 Zaffiro Jet blev speaket i mål senest på italiensk manér af Fast Track-speaker Vagn Honum, som var helt ude i fuld længde med udtalen ”Jet-iiiii”, som de gør i støvlelandet. Skønt at høre, at de topprofessionelle speakere med flere tusinde løb på meritlisten lader sig rive med engang imellem. Men Zaffiro Jet ÉR også en mægtig fin hest, og den førte hele vejen i Aalborg til let sejr på Store Pris-dagen. Wishing Stone-sønnen løb ny rekord på normaldistancen 1.13,5a/2140m, og der var masser af kræfter sparet ved målpassage. Jeg tænker, at Bo Westergaard giver Zaffiro Jet lukket hovedlag på – eller en variant af samme – for at gøre ham tilpas peppet fra start, så spidsen kan erobres.

4 The Real Star er en mægtig fin hest fra Fredrik Perssons træningskvarter. Forrige gang vandt den let på Halmstad efter angreb med 6-700m til mål for det danske stortalent Victor Rosleff. Vandt foran gode heste som Victory Island og Harvey. Senest havnede The Real Star i dødens på Victory Lee med Adrian Kolgjini, og det blev for hårdt, når der både blev åbnet og lukket i 1.10-fart. Bordeaux S vandt løbet, igen med danske Victor Rosleff i sulkyen. Han gør det godt, den unge mand. Jeg tror ikke The Real Star kan tage en længde på Zaffiro Jet, men 3’eren og 2’eren bør The Real Star kunne tage sig forbi fra start uden problemer.

5 Victory Island var som nævnt anden til The Real Star på Halmstad 8/10, hvor gæstekusk Peter Ingves bombede til spids ude fra startspor 7. Kunne ikke frede sig for The Real Star, som gled let forbi til sejr, men Victory Island kæmpede sig i mål som toer i hård kamp med Tyrolean Guy og Harvey. Senest på Jägersro 31/10 galopperede Victory Island i vinderhullet bag Ingo med Christoffer Eriksson. Vandt løbet gjorde Farlander Am i 1.12,9a/2140m, så Victory Island var jo nok kommet hjem på 1.13,noget uden sin galop.

6 Quality Fighter vandt en flot sejr senest på Lunden 11/10 i et løb, hvor Andre Ward galopperede fra start som favorit. Jan Dahlgaard kørte sig til spids efter 600m i en 1.12-åbning, og styrede derefter resten af løbet med hård hånd. Fik dæmpet kilometeren til 1.13,4 og stak smart væk ved indgangen til opløbet, hvor flere af de værste konkurrenter sad fast med kræfter sparet. Kommer tilbage efter lidt pause, og startsporet er lidt langt ude på vingen i forhold til nogle af de hårdeste konkurrenter.

8 Inertial var med i det samme løb, som jeg netop har omtalt med Quality Fighter, og gjorde en god figur. Kom sent fri, og speedede hastigt til andenplads. Helt elendigt startspor, men Inertial er rigtig hurtig fra start, så det er vel ikke helt utænkeligt, at ”Sjunne” fyrer Inertial af fra ydersporet i forsøget på at dumpe ned i en god position i andet spor rundt første sving? Sådan tænker rækværksverdensmesteren Elbæk i hvert fald det kunne foregå.

3 Machiavelli var også med i løbet 11/10 med Quality Fighter og Inertial. Sad langt nede undervejs, men leverede en yderst potent afslutning ude i sporene de sidste 500m, og var klart godkendt som tredje. 24/10 i Billund fik Machiavelli andet par udvendigt, men Kent Friborg blev siddende, da der kom angreb bagfra, og måtte så bagom med 200m hjem. Sluttede som første hest uden for pengene. Senest i Aalborg på Store Pris-dagen var Machiavelli ude mod Zaffiro Jet, og havnede i fjerde par indvendigt undervejs. Søgte sig frem indvendigt, men kom til at sidde fast, og måtte bakkes fri. Speedede ok, da hullet kom.

9 Wham Bam Boo, 7 Teodor og 2 Triomphe Ferm er i og for sig for gode til at være havnet i C-gruppen, men sådan blev det altså denne gang i et rigtig stærkt Liga 2-løb.



GS75-5, 7. løb

Flemming Jensens heste er i rigtig god form for tiden, og en af de seneste formheste er Even Steven, som virkelig har tændt til på det seneste.

A-chancer: 9 B-chancer: 8-7-3-2 C-chancer: 4-10-6-1-5

9 Even Steven meldte sig for alvor ind på scenen igen, da den vandt i Skive 9/10. Her kom Even Steven med en anden balance og noget andet udstyr – har aldrig fundet ud af præcist hvad ændringen bestod i – end den hidtil havde startet med, og det gav en effekt uden sidestykke. Allerede i opvarmningen blinkede alle lamper, og det var bare at gå i totoen direkte. Even Steven vandt lige så let, som når storken snapper en frø i regnvejr, og det gjorde den også senest på Lunden. Nu er den havnet i anden række, og det er det eneste faresignal jeg lige kan få øje på – men ellers er Even Steven et oplagt bud på en blank i V75-spillet. Distancen er til gengæld 2500m, så der er tid nok til at komme ud og fremad. Jeg har Even Steven som eneste A-hest her.

8 Zadok Font er i topform for Ekstra Bladets Travklub og Jeppe Juel. Forrige start vandt den helt uproblematisk i Skive i tiden 1.14,3a/1600m og senest blev den nedspeedet af gode Erik efter en medrivende opløbsduel, hvor også Marc Bæk Nielsens Honor fik et plus i karakterbogen. Her er startsporet helt elendigt, men Jeppe Juels chance i løbet ér måske i virkeligheden at køre til fra start, for at sikre sig en god position, f.eks. spids hvorfra Zadok Font nok har gået sine allerbedste løb.

7 Ericano gik forrygende godt forrige gang i Skive, hvor den var tæt på at besejre Aros Line via indvendigt angreb i opløbet, mens Aros Line kom to spor længere ude, mens Chato Salløv havde ført an undervejs, men altså blev nedspeedet af begge de to nævnte. Senest var Ericano med i Aalborg Store Pris mod Emoji, Extreme & Co. – og gjorde det udmærket uden dog at tjene penge. Dårligt startspor, men Ericano er en nyttig hest, som nok skal tjene penge her, om det så bliver de 20.000 kr. er nok mere tvivlsomt.

3 Emmett Downs startede senest 1/11 på Lunden, hvor den havde tredje par indvendigt det meste af løbet bag Caviar og Excuse Me. Og det blev så til fjerde par indvendigt, da Even Steven trykkede sig til spids på bageste langside. Måtte bakkes fri, og var blevet klar anden til Even Steven, hvis Emmett Downs ikke havde hægtet hjul med en konkurrent 50m før mål. Birger Jørgensen måtte tage reelt op i sin hest, og det var faktisk imponerende, at Emmett Downs holdt sig i trav, for det er ikke nogen let manøvre for en hest i topfart. Godt startspor hér og Emmett Downs løber med en vis vinderchance.

2 Dario Sotto har kikset de seneste to gange, men er i bund og grund en rigtig god hest, som sagtens kan løbe med frem, hvis positionerne passer undervejs. Senest i Odense kom der en underlig galop med 1200m til mål, og det var svært at se, hvor tæt det var mellem Cadiz med Flemming Jensen og Dario Sotto med Ken Ecce. Men i hvert fald kørte begge kuske ud i andet spor næsten samtidig fra hhv. andet og tredje par indvendigt, og det gav galop for Dario Sotto, kan man bare konstatere. Så man fik ikke helt set, hvordan formen er på hesten.

Af C-hestene ser jeg størst chance til 4 Earl Grey, som er en nyttig hest i Team Lunden-regi og 10 Exit To Heaven, som faktisk er en rigtig god hest, men startsporet trækker selvfølgelig ned.

GS75-6, 8. løb

Et rigtig godt stayerløb fortsætter V75-spillet, og samtidig er det første afdeling af Dagens Double.

A-chancer: 5-9-10 B-chancer: 6-2-3-4-1-7-8 C-chancer: Ingen

5 Unstoppable kommer fra Skive-træner Morten Juuls træningskvarter. Startsporet er naturligvis dårligt i volten, men det klarer René Kjær sikkert. Er allerbedst når den sidder med ”på hug” i en rygposition. Som 11/10 hvor den sad i femte par udvendigt, og gik med i angreb i ryg på Charlie Game. Speedede let forbi til slut. 23/10 havde Unstoppable også ryg undervejs, men den kunne ikke fange Bugsy, som havde fået for lang snor rundt opløbssvinget. Stor vinderchance uanset løbsoplæg, men jeg tror ikke Kjær kører til spids med Unstoppable, for derfra gik den altså ikke det store i Billund 2/10, selv om det blev til en andenplads på 1.16,5/3240m.

9 Apapmand kommer til start for anden gang i ”comebacket” hos Anders F. Jensen. Efter lang løbspause, så kom Apapmand i comeback 1/11 og den var tredje i Nationalløb bag Slide So Easy. Ens Snapshot-sønnen har før gået rigtig fornemt i stayerløb, og tidligere på sæsonen var Apapmand jo altså den danske deltager i Copenhagen Cup. Med et løb i kroppen, så skal jeg bestemt ikke afvise, at Apapmand kan vinde her.

10 Onceforall Face vandt 30/10 i Odense, hvor Something Fishy førte an undervejs med Cadiz som ”skygge”. Jeppe Juel sad i tredje par udvendigt på bageste langside, og fyrede sin hest af med 350m til mål. Og Onceforall Face gik forholdsvis enkelt forbi Something Fishy, selv om Jeppe Juel jo selvfølgelig måtte animere sin hest en smule. Det er en rigtig ”tuffing” denne Onceforall Face, og den har selvfølgelig også vinderchance.

B-gruppen føres an af 6 Twilight D, som er en stærk krabat. Har tidligere gået godt på stayerdistancen, blandet andet som tredje 9/2 til Chablis og Casino Brick og 7/9-2019 som tredje til Mr Panamera og Dekadent K. 2 Another Dream og 3 Billie Jean er stærke heste fra spidsvolten, men det er vel en smule langsøgt at tro på, at de skal vinde. 4 Palais Bourbon kan blive en smule glemt af spillerne hér, men det er altså ingen dårlig hest. Senest i monté for Mathilda Lövgren galopperede Palais Bourbon med topchance på vej ind i sidste sving, og forrige gang vandt den overlegent efter at have overtaget spidsen med en omgang til mål. 1 Earthquake Neo er ikke nogen dårlig hest, men den har ikke nogen specielt god meritliste på 3000m-løb, hvor tre af fire starter har været negative. De to Steen Juul-heste 7 Chablis og 8 Chock Nock må finde sig i at være i den tunge ende af tipsrammen denne gang. Begge heste har været omgivet af store forventninger, men har vel liiiige knapt nok indfriet dem. Jeg siger absolut ikke, at hestene er chanceløse, men Steen Juul har selv udtalt, at Chablis kunne blive Danmarks bedste hest, og Derbyvinderen anno 2018 Chock Nock har ikke vundet løb siden Derbyet for 17 starter siden.

GS75-7, 9. løb

”Fy for pyffer” et væddeløb, der her er lagt op til i N.J. Koster Memorial. De absolut bedste heste i Danmark er med, og så kommer Peter & Johan Untersteiner med to heste, som også har vinderchance.

A-chancer: 5-7-2-6 B-chancer: 10-1-4-3-8 C-chancer: 9

5 Slide So Easy vandt sporlodtrækningen i forhold til den forventeligt værste modstander, 7 Cyber Lane, som tidligere har vundet Copenhagen Cup for Johan Untersteiner. Men løbsafviklingen er bare SÅ vigtigt, og Slide So Easy har en mulighed for at komme til spids her relativt let. På sprint kan Slide So Easy alle dage i ugen løbe 1.11,0 – og jeg vurderer at det er nok til sejr.

7 Cyber Lane har som nævnt vundet Copenhagen Cup, og med 9 millioner kroner på præmiekontoen, så har den jo tjent dobbelt så meget som Slide So Easy. Men startspor 7 på Lunden på sprint er anden række på Lunden, og således er Cyber Lane sat 20m bagud fra start. Hest mod hest så tror jeg Cyber Lane er bedst, og med startspor indvendigt for Slide So Easy, så havde Cyber Lane været 13:10 favorit. Nu er det lidt anderledes.

2 Generaal Bianco er også en god Gulddivisionshest, men der er et stykke imellem sejrene. Seneste sejr for Generaal Bianco var 4. juli 2020 og før dét 14. oktober 2019. Jeg fik en del ”røg” for at tippe Generaal Bianco foran Slide So Easy i Derby-weekenden 2019, men den var anden i 1.10,6 fra dødens, mens Slide So Easy vandt fra andet par udvendigt, så helt dumt var det vel ikke.

6 Commit Boom Bay er pt. Danmarks bedste hoppe, men barren er sat ganske højt her. Senest var Commit Boom Bay anden til C D i Frankrig, og det er vel ikke helt umuligt, at Commit Boom Bay fra startspor 6 fyres afsted fra start. De yderste startspor 5-6 er jo som regel ganske gode på sprint på Lunden.

10 Tycoon Conway Hall er jo en af Danmarks bedste heste, men startspor 10 på sprint trækker naturligvis ned. Seneste start på Axevalla kan bare glemmes. Jeppe Juel blev sat af i tredje spor fra start, og måtte bakkes ned som sidste hest. Derfra opgave Juel fejlfrit. Og bagspor på sprint ser ligeledes svært ud for den tredobbelte millionær.

1 Thunder Peak er absolut en af Danmarks bedste amatørtrænede heste, og startsporet er jo fint, men Thunder Peak er kastet lidt ud på dybt vand mod disse modstandere. 4 Sevilla er en rutineret V75-hest, som naturligvis heller ikke er uden vinderchance her, og Mads Henriksen er her ude i sin anden V75-start på dagen med 3 Obi, ligesom 8 Monark Newmen senest sejrede på Visby i 1.12,6a/2120m og det svarer vel til en 1.10-tid på sprint på Lunden. Men startspor 8 er nu engang spor 8.

Jesper Elbæk
Spillet 15.988 kr. Vundet 4.498 kr. TBP 28%. Hitrate 11/52.
Live