Charlottenlund 23. oktober

Den erfarne programtipper og kommentator Vagn Honum har udvalgt sine bedste spiltips til ugens Fredagstrav. Beløbene i de enkelte spil kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er.

Lukrativt tvillingespil med en kombination

Dagen indledes med et løb for laveste klasse, og her skiller to heste sig ud på forhånd. Den ene er Capuchin (1. løb/1) som gik et godt prøveløb, hvor den slog God Save The Queen kort før mål. I debuten var den treer til Every Day og First In Line E P, som jo løber i langt højere klasse. Capuchin er klart en af to heste, der kan vinde løbet. Den anden er 5 Sprezzatura som gik et rimeligt godt prøveløb i april. Søren Kolberg og Steen Juul kommer ikke med den hest før den har vist i træningen at den er vinderaktuel. Nu har den ganske vist spor fem i volten, og det er lidt af en hurdle for en dreng efter den urolige men kapable Quarcio du Chene. Det bliver nok en start på safety fra den ekvipage, hvor Steen Juul prøver at køre hesten fejlfrit det første stykke, og sidder Capuchin så foran, får vi duellen om sejren på et tidspunkt. Hvis begge heste går fejlfrit ser jeg en meget fin mulighed for at de er et og to i løbet, og derfor anbefales en tvilling lige på med 1 Capuchin og 5 Sprezzatura for 100 kr. i 1. løb.


Træner og kusk er flyvende

Der har været skrevet og fortalt meget om Rene Jonassens succes i indeværende sæson, og det virker som om at hele stalden rider med på denne herlige bølge. Den blåklædte Lunden-træner har i hoppen Diadem (5. løb/7) en hoppe, der lever en hel del på sin styrke. Hun er allerbedst, hvis de andre kører lidt om positionerne undervejs og den så kan komme nede bagfra i en god ryg og sætte sit eget angreb ind når der mangler en 3-400m. Sidste gang sad hun for længe fast til at nå noget, og det er det, der sker, når hestene skal køres på denne måde. Her - i et forholdsvis lille felt - findes der næsten ingen dårlige positioner for Diadem, og da formen ser ud til at være intakt, kan den runde alle i opløbet. Jeg anbefaler 100 kr. vinder og 100 kr. plads på 7 Diadem i 5. løb.

Kommer sejren nu?

Ved begge de første to starter har spillerne haft stor tillid til F The Big New (8. løb/1) på både Odense og Nykøbing Falster-banerne. Første gang blev han speedbesejret af Fleksnes, der nu har tre sejre i træk, og sidst på Falster var det førende Flik Flak Gry, som den ikke kunne nå trods et ellers ihærdigt forsøg. Nu melder Steen Juul om klar forbedring i træningen på hoppen, som er lillesøster til en af DK’s bedste sprintere i Tycoon Conway Hall. Hun har det perfekte inderspor, og er hun så klar som træneren melder om, kan den føre fra start til mål. Derfor er min anbefaling at spille 200 kr. vinder på 1 F The Big New i 8. løb.

--

Live