Jespers udvalgte

CHARLOTTENLUND TIRSDAG: Den erfarne programtipper Jesper Elbæk har været sine tips til tirsdagens løb igennem en ekstra gang, og udvalgt dem, han har en særlig fidus til.


Dagens bedste Tvilling-spil

I eftermiddagens 2. løb skal meget gå galt, hvis ikke 6 Flying Line vinder. I seneste start i Aalborg var den katapulthurtig fra start, og respekten omkring den Gordon Dahl-trænede auktionsdyring må også være pænt stor. Så det handler nok for de andre om at ramme ryggen på Flying Line, og så blive trukket med hjem til andenpladsen. 2 Expensive har været rigtig hurtig fra start de sidste to starter, så den tager spids, slipper til Flying Line og så bliver det her 6-2. Spil Tvilling lige på eller spil Trio 6-2-alle og 6-alle-2.

Muligvis Danmarks mest uheldige hest?

I 4. løb kommer Gordon Dahl-trænede 2 Darlington til start. Og det er altså en hest, som mildest talt ikke har været heldig på det seneste. 23/2 på Lunden ville Gordon Dahl indvendigt for den førende, da denne galopperede. Men enten var der ikke helt plads, eller også misforstod hesten kuskens signaler. I hvert fald blev det til galop og minimum en andenplads til Dempsey Cloc. Derefter galopperede Darlington enten sejr eller andenplads væk i Billund 1/3 ganske kort før mål, og senest sad Darlington perfekt med på rulle, da den pullede sig over i en ny galop. Darlington vinder lige så snart den har bare lidt racing luck!

To andenpladser efter toppræstationer veksles nu til sejr?

I 6. løb kommer Skive-træner Jeppe Rask til start med 6 Eastern Promise, som har gjort det fint i Danmark foreløbigt med to andenpladser. Først til Cassiopeia som ikke kunne besejres fra spids og derefter blev Eastern Promise nedspeedet af en raketspurtende Worst Nightmare. Nu ligner det et løb, hvor 1 Benjamin Nordal tager spids, og så får den måske stærke 5 Luna Brodda udvendigt på sig. Hvis den presser meget på, så kan Jeppe Rask få det perfekte løb lige bagved, og speede forbi til slut.

Det er ikke ”Too Late” med en redningsplanke

I eftermiddagens 10. og sidste løb kommer en hest til start, der hedder 6 To Late. Der burde være et ”o” mere på, hvis det skal være helt grammatisk korrekt og betyde ”for sent”. Men der er ikke noget, der er for sent i travløb, for det er en dejlig spilleform, hvor der er nye muligheder for indsatser hvert 20. minut. Men 10. løb er sidste løb på Lunden, og To Late kan være en fin redningsplanke, hvis man har tabt lidt undervejs. Det står godt inde i løbet, har desværre et lukket startspor i volten, men en god kusk i form af Ken Ecce, som plejer at have et godt tag på nye heste

Live