Eksperttips til Bornholm 7. november

Bornholmsekspert Michael Holm har udvalgt sine bedste spiltips til løbene på Bornholm. Beløbets størrelse kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt et spil er (maksimal indsats - 200 kr. pr. spil).Igen og igen… og

Startsporene har virkelig været på Streetwises (4.løb/nr.2) side i de seneste starter, og Frank Mikkelsens hest har på bedste vis taget imod tilbuddene fra første række. Denne gang har den starthurtige vallak fået spor 2 bag startbilen, og da konkurrencen ikke ændret sig, har den en god chance for igen at føre hurtigklassens opgør fra start til mål, og dermed vinde den fjerde sejr i fem starter. Fortune Boko (nr.3) og Hazard Sund (nr.4) er dog meget kompetente modstandere. Fortune Boko kunne senest ikke besejre Streetwise på styrke og kommer måske igen til at gøre det hårde arbejde fra dødens, mens Hazard Sund kan spurte stærkt, hvis den får løbet. Hazard Sund gik virkelig godt i Golden League Finalen fra et svært spor 12, og den må ikke undervurderes i sejrskampen, selv om den seneste resultatrække ikke indeholder et 1-tal. 200 kr. vinder på Streetwise og en tvilling med 2/3-4 til 100 kr. pr. kombination ligner vejen til gevinst i dette løb.

Brad Peak kan vinde årets syvende sejr

Brad Peak (5.løb/nr.2) har også fået meget ud af dens gode startspor i sæsonen, og den ekstremt starthurtige hest skal fra spor 2 i autostart ses med stor vinderchance. Føring fra start til mål ligner det sandsynlige udfald, selv om ligeledes meget starthurtige Livi Offshore (nr.5) vil prøve at udfordre fra start, mens Bornholm Nu (nr.1) og Herman K (nr.7) kan blive større trusler i slutfasen. Derfor prøver jeg med 200 kr. vinder på Brad Peak og en tvilling med 2/1-5-7 til 50 kr. pr. kombination.

Totti er favoritten i sæsonens sidste løb

Totti (10.løb/nr.1) har en god chance for at afslutte travåret på Bornholm med sejr. Ken Ecce sætter sig i sulkyen bag den spidsglade hest, der fra spor 1 har en rigtig god chance for at føre dette løb fra start til mål. Hvis Totti kommer bedst ud af volten, hvilket ser meget sandsynligt ud, er det svært at se hvilken modstander, der er i stand til at gøre arbejdet og besejre den 10-årige vallak. Derfor bør man kunne sætte 200 kr. på Totti som vinder.

Kan Catch Me Will fange Diana Østervang?

Vinderspillerne kommer måske til at hælde mere til Catch Me Will (2.løb/nr.7), som har høj grundkapacitet og senest vandt en let sejr fra spids, men nu skal den bevise, at den også kan vinde fra anden række på Bornholm, og det kan blive svært, hvis løbets spidshest hedder Diana Østervang (nr.5), som har gået godt siden ankomsten til klippeøen. Diana Østervang tog spids bag bilen for to starter, hvor den vandt sikkert, og når man ser på konkurrenterne i første række, så er det faktisk en flok af kun middelhurtige eller langsomme startere, og det bør give Frank Mikkelsen muligheden for at sende sin hest til tidlig føring. Derfra bliver den svær at slå, selv for en godt gående Catch Me Will. 100 kr. vinder på Diana Østervang kombineres med en tvilling, hvor jeg sætter Diana Østervang som udgangshest til Catch Me Will og Chivas Regal (nr.1), der senest havde fart nok fra start til at nå vinderhullet, hvorfra den blev en sikker anden bag Catch Me Will. Det kan den muligvis gøre igen. 5/1-7 til 50 kr. pr. kombination.

Der er ingen grund til at ændre på noget

Jeg har gentagne gange i denne sæson fremhævet Jetset Onion (8.løb/nr.8) som en herlig tvillinghest, og jeg ser ingen grund til at ændre på dette denne løbsdag, hvor sejrshesten igen ligner en god vinderchance, men starter fra anden række, hvorfra det altid kan blive svært at nå helt frem, hvis den møder en god spidshest eller havner langt nede i feltet undervejs. Amadillo C N (nr.3) er hovedmodstanderen, men jeg hiver hele første række med i tvillingspillet og håber på en overraskelse. 8/1-2-3-4-5 til 40 kr. pr. kombination til 200 kr. i alt.

Live