Eksperttips til Bornholm 31. oktober

Bornholmsekspert Michael Holm har udvalgt sine bedste spiltips til løbene på Bornholm. Beløbets størrelse kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt et spil er (maksimal indsats - 200 kr. pr. spil).


Gentager Streetwise sejren fra Golden League?

Streetwise (5.løb/nr.1) levede op til tiltroen sidste løbsdag, hvor den vandt fra spids i Golden League Finalen, selv om den ikke fik lov til at kontrollere tempoet undervejs. Det var en stærk præstation, som den har gode chancer for at gentage denne løbsdag, hvor den igen ligner spidsbuddet. Distancen er tilmed kortere, hvilket ikke er en ulempe, da det mest synlige modbud Fortune Boko (nr.3) fortrinsvis lever på styrken, selv om den spurtede flot til sejr for to starter siden. 200 kr. vinder på Streetwise kan udbygges med en 100 kr. tvilling på Streetwise og Fortune Boko.Ricco K - fra start til mål

Frank Mikkelsen kan få en rigtig god dag på hjemmebanen. Jeg vurderer, at han foruden førnævnte Streetwise har vinderchance med både East End (1.løb/nr.1), Capana Østervang (3.løb/nr.5) og ikke mindst med Ricco K (8.løb/nr.1), der har fået et perfekt tilbud i det afsluttende formløb. Spor 1 og muligheden for at føre løbet fra start til mål vil absolut være motiverende for Ricco K, der vokser en klasse i føring, og eftersom modstanderne ikke ser frygtindgydende ud, så kan det ses som Frank Mikkelsens allerstørste vinderchance. 200 kr. vinder på Ricco K.

Jetset Onion er tvillingspillernes ven

Man skal ikke ændre et koncept, der fungerer, og derfor bliver Jetset Onion (6.løb/nr.8) igen udgangshesten i et tvillingspil. Den møder gode, formstærke heste i April Hydrup (nr.1) og Nick Sisu (nr.3), som har spor i første række, og én af dem kan sagtens føre løbet fra start til mål. Jetset Onion er dog i denne klasse sjældent uden for top 2, og derfor prøves med 8/1-3 til 50 kr. pr kombination 100 kr. i alt.

Uden startgalop kan den være en sikker vinder

Livi Offshore (3.løb/nr.1) møder til start med en negativ resultatrække fra de seneste starter, men det kan vende denne løbsdag, hvor hesten har spor i første række og derfor kan få brugt den store starthurtighed, der gav hesten par fine spidssejre tidligere i år. Den har vist, at den kan tage spids fra indersporet, og den kan vise sig hurtigst fra start, hvis den holder sig i trav. Hårdeste modstander er en formtoppet Capana Østervang (nr.5), men derudover ser modstanderne ikke skræmmende ud, og med Birger Jørgensen i sulkyen er Livi Offshore sikret én af de dygtigste gæstekuske, man kan finde. Troen på en start til mål sejr gør, at jeg prøver med 100 kr. vinder på Livi Offshore.

Mere Birger til vinderspillerne

Catch Me Will (7.løb/nr.3) kom til Bornholm med en stærk resultatrække fra Flemming Jensens stald, og det startede da også optimalt i banedebuten, hvor den så ud til at være ude på et træningsarbejde, da den vandt fra spids. I de tre efterfølgende starter er det dog ikke gået hestens vej fra skiftevis svære startspor og dobbelt tillæg. Dette tilbud ser til gengæld rigtig godt ud, og hvis Catch Me Will kan overføre starthurtigheden fra de større baner til Bornholm, kan den vinde spidskampen mod udvendige Chardonnay (nr.4), der også kan åbne meget hurtigt. Martin Sjøholm Jensen er en dygtig kusk, men der er en vis sandsynlighed for, at Catch Me Will kan løfte niveauet med Birger Jørgensen i sulkyen. Derfor sættes 100 spilkroner på Catch Me Will som vinder.

---

Live