Eksperttips til Bornholm 17. oktober

Bornholmsekspert Michael Holm har udvalgt sine bedste spiltips til løbene på Bornholm. Beløbets størrelse kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt et spil er (maksimal indsats - 200 kr. pr. spil).

Kan en spidskørt Nick Sisu besejres?

Nick Sisu (2.løb/nr.3) har haft en strålende sæson med fem sejre, og den sjette årstriumf kan komme på lørdag, eftersom Mogens Holm Jørgensens hest igen har spor i første række og dermed har en oplagt chance for at komme til spids, hvorfra den bliver svær at besejre. 100 kr. på Nick Sisu som vinder. Der er dog flere gode modstandere i det lille felt, og især Jetset Onion (2.løb/nr.6) med gæstekusk John Mikkelsen bliver en hård konkurrent på sidste omgang. Prøv tvillingen 3/6 til 200 kr.

California drømmer om en ny sejr

California Laser (6.løb/nr.4) har vist god form på det seneste, er hurtig fra start og har tidligere taget spids fra dette startsted. Der er næppe tvivl om Martin Sjøholm Jensens taktik fra start, og hvis California Laser vinder den indledende spidskamp mod Elia og Daydream, har den også en rigtig god chance for at vinde løbet. 100 kr. vinder på California Laser.

Glem ikke Baltic Baunely!

Baltic Baunely (7.løb/nr.8) havde en fantastisk første halvdel af sæsonen, hvor den bl.a. vandt fire sejre i træk mellem 19.maj og 8.juli. Siden da er der gået lidt grus i maskineriet, og Baltic Baunely har nu galopperet i fire ud af de seneste fem starter. Måden, den senest kom tilbage efter galoppen, viste dog, at formen ikke fejler noget, og i denne meget åbne V4-afslutning kan Baltic Baunely i en fejlfri udgave godt være vinderen. Jeg fandt ikke plads til den i programmets tipsramme, men fik alligevel sat en grøn pil hos den, da den ikke må glemmes, selv om resultatrækken ikke længere er så prangende. Kapacitet har den dog meget af, og Kim Hjort er en dygtig gæstekusk. Der bliver forhåbentlig ganske god spilværdi i vinderoddset, og hvis man leder efter en lille overraskelse til at slutte dagen af på, kan man prøve 100 kr. vinder og 100 kr plads på Baltic Baunely.---

Live