Jespers udvalgte

BILLUND ONSDAG: Den erfarne programtipper Jesper Elbæk har været sine tips til tirsdagens løb igennem en ekstra gang, og udvalgt dem, han har en særlig fidus til.


Bliver ottende gang lykkens gang?

I eftermiddagens 2. løb i Billund kommer 7 Easycomeeasygo S til start. Har nu galopperet tre gange i træk, men har ved to af galopperne leveret vilde ophentninger. Formen er altså i orden på hesten, så hvis den undgår galop fra start i dette løb i Billund, så skal de andre altså være gode for at stå imod Lindy Lane-hoppen.

To S J’s Caviar-drenge i duel

3. løb byder på en spændende duel mellem to S J’s Caviar-afkom, nemlig 10 Ferrari Bork (foto) og 5 Expo Lane. Ferrari Bork leverede en fantastisk flot sæsondebut med sejr på en 1.15-tid, mens Expo Lane senest startede i Sverige, hvor den var anden på en 1.15-tid. Ferrari Bork er vindertippet i programmet. Man skal bare bemærke, at dette løb ikke er det vigtigste i denne sæson for 3-åringen. Expo Lane er 5 år, og satser måske ti gram mere på sejren i netop dette løb.


Helt vanvittig speed senest – kan det gentages?

Dén speed som Worst Nightmare (6. løb/9) leverede senest i Skive, var helt forrygende. Der var meget, meget langt frem til førende Eastern Promise midt i sidste sving, men Knud Mønster havde fået tændt godt op under Ens Snapshot-datteren, og den fløj bare forbi. I dette løb er der gode chancer for toptempo undervejs med heste som Charming Kiss, Harley Boko, Bad Boy og måske også Dazzle Nock og Beam Me Up Scotty, og det er GUF for Worst Nightmare.


Er det bare en overhest?

Skive-træner Bent Svendsen er sædvanligvis ret optimistisk, når vi journalister spørger ind til chancevurderinger på staldens heste. Men jeg hørte forleden Svendsen sige, at 1 Flower Dust (8. løb) er en af de bedste hopper han har kørt. Alene på dén baggrund bliver Love You-hoppen spændende at følge onsdag eftermiddag i et virkelig flot løb med 12 debutanter, hvoraf hele syv af dem er godkendt på 1.20-tider eller bedre.

Live