Billund 12. november

Den erfarne programtipper og kommentator Vagn Honum har udvalgt sine bedste spiltips til torsdagens løb. Beløbene i de enkelte spil kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er.

Total topform

Der har nærmest aldrig været bedre form i Created Face (1. løb/7) end der er på nuværende tidspunkt, og hoppen som har tjent 300.000 kroner hos Bent Svendsen siden han købte den til sin kammerat Tony Hansen, har vist sig at kunne bære de mange indtjeningskroner flot, og hun har flere gange mødt årgangens og DK’s bedste hopper Carna Sensei og Commit Boom Bay uden at falde igennem. I forrige start gik den ud i DM i Monte mod bl.a. Rocky P H, og efter nogle forrygende træningsarbejder, var det en noget brødebetynget Maria Dueholm Svendsen, der efter løbet kunne fortælle om en startfejl der kom totalt bag på hende. Hesten viste efter galoppen en ophentning af sjældent set karakter indenfor Monteløbene, og det var på et tidspunkt hvor der foran blev redet frisk afsted i 15-fart. I starten efter på Fyn sad den i inderbanen i et taktisk kørt løb hvor Night Hall havde fronten foran Tiger Hill Diamant. Der blev ikke kørt noget vildt tempo undervejs, men afslutningen var så fin at heste som Raket Brodde og Charlie Game i køen ikke kom nogen vegne efter rygløb. Det gjorde derimod Created Face der fortsat sad pullende i inderbanen sidste sving rundt, og i opløbet mobiliserede kræfter til at tage længder ind på vindende Night Hall og den knebne andenhest Tiger Hill Diamant. Hvis der bliver tempo på dette løb tror jeg at Bent Svendsens hoppe runder mange i det lange opløb, og bliver ikke overrasket hvis den slår alle, og jeg vil ikke drømme om at spille V4 uden at have gardering med 7’eren i V4-1. Min anbefaling går på 100 kr. vinder og 100 kr. plads på 7 Created Face i 1. løb.

Slår Futteflagfis til igen?

I forrige start slog hesten med det komiske navn Futteflagfis (6. løb/7) til i Skive, hvor den efter en god rygrejse kom og slog to virkeligt gode fejlfrie heste i First In Line E P og Encru Cloc kort før målstregen, og hvor tempoet den sidste omgang var i 14-fart. I sidste start i Billund var den uheldig med sammenkørsel og opløbsgalop kort før målstregen, og den havde uden de småting som ødelagde tegningen den dag, været en trussel imod gode Dirty Flyings sejr ved lejligheden. Denne gang møder den også gode heste som har vundet i sidste start og klaret sig flot, og den bliver næppe favorit. Jeg føler mig dog ret overbevist om at hesten på en god dag kan gå en tidsnotering ned omkring 15,5 på de 1900m, og så tror jeg absolut ikke at alle favoritterne er med i det tempo helt til målstregen. Han kan godt vinde løbet, og jeg er ret sikker på at den i fejlfri version i hvert fald er iblandt de tre forreste, og derfor går anbefalingen på 50 kr. vinder og 100 kr. plads på 7 Futteflagfis i 6. løb.

God fidus til slut

I dagens formløb har jeg et godt øje til Mr Matjes (9. løb/7) med Kenneth Andersen. Han står yderst fornuftigt placeret denne gang med fyrre meters tillæg, og jeg føler mig ret overbevist om at Marc Christensen som er den helt unge medejer af flere fine startheste som bl.a. Slide So Easy med flere har hesten klar på dagen. Kenneth Andersen tager turen ned til Billund med to heste i dagens to sidste løb, og jeg bliver ikke overrasket hvis Mr Matjes den suser rundt om konkurrenterne når der bliver givet afgangssignal i slutfasen. Kenneth Andersen kender hesten fra et par starter i klassen, og nu er det helt anderledes modstand end den har mødt ved de lejligheder. De gange Marc Christensen selv har kørt den i SU-løb har den stået håbløst med kæmpetillæg, men som sagt er den fornuftigt behandlet denne gang. Jeg prøver at anbefale 100 kr. vinder og 100 kr. plads på 7 Mr Matjes i 9. løb.--

Live