Brendholdts bedste bud

AALBORG LØRDAG: Programtipper Henrik Brendholdt har udvalgt sine bedste spiltips til lørdagens galopløb.

Desert Eagle det sikre holdpunkt i eftermiddagens første opgør

Det var imponerende at se Birgitte Nielsen-trænede Desert Eagle (1. løb) vinde i sæsondebuten på hjemmebanen. Det var efter meget offensiv ridning af lærling Susanne Lyseng, som trykkede på førende Rita’s Girl det meste af løbet. Rundt opløbssvinget overtog Desert Eagle teten, og på flotteste vis afviste vallakken alle angreb til slut. Vil givet være endnu bedre her med løb i kroppen, og får rytteren redet et godt rygløb, så speeder den godt til slut. En god start på denne dag i fuldblodets tegn, kunne være at spille 50 kroner vinder og 50 kroner plads på den aarhusianske hest.

Giver blinkers på Børge bonus?

I fjor sejrede Børge (3. løb) i netop Aalborg over dagens distance. Var den dag udstyret med blinkers og havde også Sara Slot på ryggen. Træner Torben Christensen melder 4-åringen forbedret til dagens opgave, og derfor spår jeg en topplacering til Royal Experiment-sønnen, som gik flere gode løb i fjor. King Charles vil givet sørge for en god pace undervejs, og fra indersporet kan Børge gemme sin speed til slut. Var kun slået med 2,5 længde i årsdebuten og vil være ”skarpere” her med blinkers på, da den givet koncentrerer sig mere om opgaven. Et godt spil vil være 50 vinder og 50 plads her. Formstærke heste som Sunday Pearl og Miss Van Winkle er i feltet, og derfor hårde konkurrenter imod.

Elodie med topchance i lille felt

Ditte Bundgaard-trænede Elodie (4. løb) har fået et rigtig godt tilbud i V5-3. Møder to årsdebuterende heste, som kan mangle løbet i kroppen, samt tre heste som ikke viste noget i sidste år. Det gjorde Elodie derimod på Fyn. Var dårligt inde på tallet i et udskrevet løb, hvor den sluttede flot af til tredjepladsen kort slået. Viste vel tre-fire kilo mere end sit nuværende tal, og på den baggrund bør det blive sejr til hoppen her. Træneren melder om en hest i fremgang, da den efter behandling mod allergi fungerer bedre og bedre. 100 vinder på Elodie kunne være et godt spil i 4. løb.

Hvad siger de aktive? Gå til trænerkommentarer

Live