Aalborg 14. oktober

Den erfarne programtipper og kommentator Vagn Honum har udvalgt sine bedste spiltips til mandagens amatørløb. Beløbene i de enkelte spil kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er.

1 løb

Kan godt vinde.

Det er ikke mere end en god måned siden at Mike Kristensen vandt sin hidtil største sejr, da han triumferede i ATAK’s Fødselsdagsløb i Århus med familiens Cæsar Spin. Nu kører han igen en hest som familiemedlemmer selv træner og som Mike Kristensens far Travtræner Allan Kristensen plejer at køre. Hesten hedder 3 Enzo L M, og den har aldrig været bedre gående end i sidste start hvor den dog kun blev femte. Det skyldtes at den sad et stykke tilbage i feltet, og havde ryg på en af hovedfavoritterne Fønix Vang. Alle i løbet fik for langt frem til den førende Early Tinghøj, som Jeppe Juel kørte et sublimt spidsløb med, og forfølgerne i sporene kunne ikke nå frem. Enzo L M gik ude i sporene den sidste omgang i 14-fart, og havde fuld fart over målstregen, så denne gang hvor startsporet er væsentligt forbedret skal den have en form for chance. Mike Kristensen har vundet 9 sejre og 7 andenpladser i de sidste 39 starter, så den her køretur kan altså også munde ud i en fremskudt placering. Hesten har dog kun vundet et løb i 14 starter, men alligevel har den en god mulighed for at tage nummer to, hvis alle brikkerne falder rigtigt ud for Enzo denne gang. Jeg anbefaler 50 kr. vinder og 100 kr. plads på 3 Enzo L M i 1. løb.

4 løb

Vinder igen.

Der findes ingen garantier indenfor sport, men det er tæt på at der er pladsgaranti på 7 Danger Dynamite i 4. løb. Hesten har startet 10 gange i Aalborg i denne sæson, og har vundet seks sejre og 3 tredjepladser hidtil, så her snakker vi altså 90 procent i plads i denne sæson. Han fører på banen i kampen om at blive årets hest, og dens faste kusk i de normale løb er Martin Andreasen, som dog har været nødsaget til at ty til proff-hjælp af Knud Mønster, når Martin ikke selv har måttet køre ham på grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19. Martin Andreasen fører i kampen om at blive amatørchampion på banen i indeværende sæson, og han har taget tre fine chancer med til Racing Arena Aalborg denne løbsdag, for at prøve at udbygge den føring. I forrige start vandt den uhyre enkelt den indledende afdeling af Amatør Elite Cup, og i finalen på Billundbanen fik den et meget uheldigt løb, hvor den blev nødsaget til at bakke ned i køen, og da den ville indlede angreb, var der hele tiden en konkurrent der lå og kørte i halvspor, men da den bestemte sig for at gå i sidste sving, så blev det til et svaj i fjerde spor. Han afsluttede med fuld fart, og der er ingen fare med formen. I dagens amatørløb med autostart står den uhyre godt, og jeg anbefaler den som dagens bedste blankbud i V4-spillet, og det ledsages af en vinderspilsanbefaling på 200 kr. på 7 Danger Dynamite i 4. løb.
---

Live