Aalborg mandag 12. oktober

Den erfarne programtipper og kommentator Vagn Honum har udvalgt sine bedste spiltips til mandagens løb. Beløbene i de enkelte spil kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er.

Løb 2.

Flemming vinder.

Aalborgbanens førende træner er Flemming Jensen, og han har jo også prioriteret at køre mere på hjemmebanen de senere åringer, og samtidigt med at rejseaktiviteten er sat ned til vores naboland Sverige, er han både på træner og kuskesiden i front hjemme i ”egen hule”. Denne løbsdag har han en topvinderchance med 1 Bitcoin i 2. løb. Hun har det perfekte inderspor og er pivhurtig fra start. Hun har ganske vist ikke startet siden derbyfredagen, men det plejer ikke at betyde noget form formen når hesten hele tiden har været i træning. Hun har tidligere døjet med at være lidt for hidsig, men ved sejren i Skive opførte hun sig eksemplarisk, og Flemming udtalte efter løbet der at det problem virkede det til at de havde styr på nu. Ved Lunden starten i slutningen i august havde den anden række, og det var først da Flemming ville bagom for at komme fri til angreb at hun slog på en fejl forbi staldene med 500m til mål. Jeg tror helt klart at den er den bedste blankmulighed indenfor V4-spillet, som bliver dagens største spilleform, og jeg tvivler ikke med at anbefale 200 kr. vinderspil på 1 Bitcoin i 2. løb.

Løb 5.

Klar outsiderchance.

Der var virkeligt gode momenter i 5 My Birthday Gift i prøveløbet, og den kan godt træffe at blive lidt glemt blandt de gode chancer som der findes i dagens 2-årsløb. Den så både driftsikker og hurtig ud, og med flere ryk undervejs i fin fart og med god afslutning hvor hun viste bedre end 18-fart over de sidste 1700m. Nu er distancen i løbet jo bare 1640m med autostart, og derfor bliver jeg ikke overrasket hvis den er i stand til at gå en meget lav 17-tid, og så mener jeg at den er aktuel for at være med helt fremme i kampen om sejren. Hesten trænes af Michael Nørlem, som ikke har haft ungheste til start længe, men tidligere har vist at Familien Nørlem med familiens ”overhoved” Egon Nørlem samt sønnerne Michael og Jørn har kunnet forme masser af ungheste i gennem 30-40 år, som har kunnet begå sig på topplan, og ofte har 2-åringerne fra stalden været klar første gang. Så det kan man have med i erindringen, inden der spilles til 5. løb. Min anbefaling går på 100 kr. vinder og 100 kr. plads på 5 My Birthday Gift i 5. løb.

Løb 10.

Kan gå til tops.

Johnni Olsen er en meget rutineret og dygtig amatørkusk og han har i dagens sidste løb en ret god chance for at komme først over målstregen. Han kører 6 Livi Giggs i formløb, og efter at den længe har stået fra tillæg, står den nu igen fremme fra grunddistancen. Den forskel betyder noget for en starthurtig hest som normalt helst skal sidde med fremme i feltet inden den skal speede til slut. Nu skal der ikke bruges krudt på at runde flere heste inden det afgørende stød sættes ind, og jeg ser hesten som en god vinderchance i dette handicap. Min anbefaling går derfor på 100 kr. vinder på 6 Livi Giggs i 10. løb.


------

Live