Af Steffen MøllergårdV65-forslag (spilles som V66)

3 Catch Me A Winner

5-4-2-3-6-1

2-7

1-2-3

4-6-2

1-6-2

Pris: 324 kroner.V4-forslag

2-7

1-2-3

4-6-2

1-6-2

Pris: 108 kroner (54 rækker)Med en jackpot i V65 spillet med 528.625 danske kroner i puljen for 6 rigtige er V65 spillet ret interessant for spillerne. Dog er der ikke ret mange heste med i felterne, og der er nogle store favoritter i de to V-spil. V65 spillet spiller jeg derfor som V66. Dvs. jeg går efter at få gevinsten for 6 rigtige dobbelt op. Der er flere mulige blanke i de to V-spil. Cheri De Vie, Quick Vald og Twilight D har også store vinderchancer, men valget faldt på Steen Juul´s Catch Me A Winner, som gik et godt løb i sit comeback for 13 dage siden. Det kan på forhånd godt ligne en aften for ”favoritspillerne”.V65-1 / 3. LØB


Chancevurdering:

A-chancer: 3 B-chancer: 6-4-7 C-chancer: 5-1-2


Første afdeling af V65 spillet indledes med stor favorit i Catch Me A Winner, som gjorde et flot comeback til løbene for 13 dage siden. Bag favoritten er Clark Gable, Aslan Siem og Art Detective de værste modstandere. Men Catch Me A Winner skal have en topchance i dette her løb. Oplagt emne som V65 Blank efter sin sidste præstation.


3 Catch Me A Winner.
Gjorde comeback til løbene for 13 dage siden efter en lang pause siden derbyweekenden. Og det endte med en sejr til Catch Me A Winner efter et løb i andet/tredje par udvendigt undervejs. Gik frem til en sikker sejr foran California Bond. Med det løb i kroppen er den helt sikkert forbedret til denne her start. Og med begrænset modstand i dette felt skal det være en topchance. Er næppe spidsaktuel fra start, men er heller ikke afhængig af dette for at kunne vinde dette her løb.

6 Clark Gable. Kommer med tre negative resultater i træk . I sin sidste sad den i ryg på den førende Harley Boko, men det endte med en galop med 500 meter til mål. I sin forrige start endte det med galop ind i første sving. Og for 3 starter siden på Fyn førte den løbet i et godt tempo, og var helt færdig ind på opløbet. Før de negative resultater, så fik den to sejre, hvor den slog gode heste som Check It Out, Alvin Ice i Odense og Cody og Somewifesomewhere. Er den tilbage på toppen, så har den bestemt en stor pladschance i dette her felt. Kan være spidshesten i feltet, hvis Jeppe Juel ønsker at køre der. Men formen er et spørgsmålstegn.

4 Aslan Siem. I sin sidste start endte det med startgalop for Bent Svendsen. Kom op til feltet, og sad som sidste hest, og endte som sidste hest i mål. I forrige start for Marc Bæk Nielsen, hvor den havde spor 11 på sprint, og sad som sidste hest undervejs. Kom i en god afslutning ind på opløbet til en fjerdeplads. For 3 starter siden i Århus på V75 dagen for dagens aktuelle kusk Victor Rosleff, sad den udvendigt på den førende C You Again, og viste en godkendt præstation. Fra et fint spor 4, så er kan den sagtens løbe med en anden/tredjeplads i dette her felt.

7 Art Detective. For to starter siden tog Art Detective spids fra spor 7 og holdt et hårdt tempo undervejs. Måtte dele sejren med Call Me Baunely. I sidste start fik den spidsen efter 500 meter i 13 tempo. Var træt med 500 meter tilbage, men holdt farten fint i opløbet. Hvis den får spids og får held til at dæmpe tempoet en smule, så er den er ikke uden chance for en trioplacering.

5 Arn Kronos. Gør comeback efter en pause siden september måned. Dog deltog Arn Kronos i et rutineløb på Lunden d. 10. februar, hvor den løb 20,3/2000 meter snorestart for Anders F. Jensen. Løbet kan ses på Fast Track´s Youtube profil. Og d. 16. februar deltog den i et 1:27 rutineløb på Falster, hvor den løb 24,0/2160 meter snorestart for Kamilla G. Plambech. Trods disse løb i kroppen så bliver det mest ”et løb i kroppen”, der er aktuelt her i dette løb.

1 Vesuv. Kommer uden nogen dokumenteret form. I sin sidste start for 13 dage siden sad som sidste hest indvendigt i et felt med 6 heste. Havde problemer med tempoet undervejs. Hang med til en fjerdeplads. Fra det samme spor 1 igen kan den måske igen hænge bedre med til en præmie for sin træner Thomas Fischer? Har været kørt af ejeren de sidste 4 starter.

2 Stepping Stone. Kommer uden de store resultater, og har ikke vist det store i sine tidligere starter på Lunden. I sin sidste start sad den i ryg på den førende Syria A.T. var træt rundt sidste sving, og viste ikke noget der gør den aktuel for spillerne her.V65-2 / 4. LØB


Chancevurdering:

A-chancer: 5-4-2-3-6 B-chancer: 1-8 C-chancer: 7


Et amatørløb over sprint kan sagtens være lidt af en rebus for spillerne. Her er man nødt at gardere mere bredt i dette løb. Der er flere starthurtige heste med i løbet, og spidsen kan blive afgørende for sejren. De inderste spor i Lunden på sprint er ikke altid de bedste til at få et godt afsæt til at kunne tage spidsen direkte.


5 Belittlebigjoe.
Trods ingen sejr i 36 starter for Belittlebigjoe bliver den mit forsigtige vindertip i dette her løb. Er lynhurtig fra start, og med en top amatørkusk i Steffen Christensen er chancerne for en sejr ret gode. I sin sidste start fik den et indvendigt løb, og var træt til sidst, men det var også en helt anden modstand end i dag med heste som California Bond, Captain Photo og Chloe. Her i dette løb skal den være en god chance. Træneren Thomas Fischer er også ret optimistisk inden start.

4 Marvin Gaye. Er en hest, som helt sikkert får en god sæson i år. Har gået flere gode løb på Nykøbing Falster, og førte et snorestartsløb på Lunden længe i toptempo i sidste sæson. I sin sidste start på Jägersro førte den løbet længe i et godt tempo, og var træt til sidst i løbet. Men løb alligevel en 16.8 tid, og løbet var for heste med højst 150.000 svenske kroner. Er hurtig fra start, og kan også være spidshesten i feltet. Ulrik Christoffersen tror på en god chance.

2 Counting Stars. Har ikke vist det store i en lang periode, og vi skal helt tilbage i oktober/november måned før den løb noget nævneværdigt, men til gengæld har den god hjælp i løbet af Tobias N. Jonassen, som altid er med fremme i disse amatørløb på Lunden. Men den kommer efter to måneders pause, og vil sandsynligvis trods det at den er hurtig fra start, så er det mest sandsynlige være et indvendigt løb, og så håbe at hullet kommer på det rigtige tidspunkt.

3 Cato Mosebo. Fin hest, som har været lidt længe undervejs. Løber lidt grønt og urutineret i sine løb endnu. Jeg har på kapaciteten sat den lidt højere oppe i min rangering af feltet end det den har vist hidtil. I sin sidste start på Jägersro løb den meget skævt, og brød flere gange lidt ud. Viste dog god fart ind imellem, og måske nogle udstyrs ændringer kan hjælpe den bedre undervejs i sine løb. Og finder de løsningen på Cato Mosebo, så er jeg ikke i tvivl om det kan blive en sejrshest.

6 Besplatno Tiki. Fik en andenplads i sin sidste start, hvor den lå anden indvendigt langt efter den førende Nikita Montoya. Så bedre ud i stilen end længe, men det var et ret billigt løb med fem heste, og de to af dem kom hjem i mål på 22 tider. På sine bedste dage kan den sagtens løbe med frem til en trioplacering. Det kræver mere end det som blev leveret i sin sidste start for at kunne vinde løbet.

1 Ducati Østervang. Kommer tilbage til løbene efter en lang pause siden derbyweekenden. Har dog gået to rutineløb på Lunden d. 25. januar og d. 10. februar. De kan ses på Fast Track´s Youtube profil. Inderspor på sprint, og den lange pause gør jeg ser den som en mindre pladschance her i comebacket. Ellers en fin hest med to sejre og i alt 5 trioplaceringer i syv starter. Tager den med på mit V65 forslag, da det er løbets store spørgsmålstegn, og jeg er lidt i tvivl om dens aktuelle form.

8 Captain Coke. I sin sidste start på Jägersro i december måned hang Captain Coke noget på en line undervejs i ryg på den førende hest. Og endte uden for pengene. I sin forrige start på Nykøbing Falster sad den et stykke tilbage i feltet. Skød god fart i opløbet til en fjerdeplads. Deltog i et rutineløb på Nykøbing Falster på 19,4/2140 meter snorestart den 16. februar for Anders F. Jensen. Er en mindre pladschance for Kamilla G. Plambech, som trods sin unge alder kører gode væddeløb.

7 Bacadi Elmely. Starthurtig type, som ikke har fordel af anden række bag startbilen. Har ikke vist noget i længere periode, som gør den aktuel for spillerne her.V65-3 / V4-1 / 5. LØB


Chancevurdering:

A-chancer: 2-7 B-chancer: 1-8-6-9 C-chancer: 4-9


Et spændende Monté løb, hvor der er et herligt gensyn med Concorde, og Albatros kommer med to sejrer i træk i netop Monté. De to heste synes jeg man kommer ret langt med i V65/V4.


2 Concorde.
Kommer efter pause siden november måned, og havde Concorde været i fuld løbsform, så havde jeg ikke været i tvivl om sejren. Concorde er virkeligt tændt til i Montéløbene, hvor den i fem starter har fire sejrer og en enkelt andenplads. Og rytteren Marianne Mechlenburg havde også været godt ridende i længere periode, og statistikken er forbedret med tre sejrer og to andenpladser i år. Målet er sandsynligvis en hurtig start fra spor et i volten, og så hurtigt som muligt indhente Anders And i håb om den slipper spidsen til denne. Hvis formen er som i november måned, så kan den sagtens vinde fra ”dødens spor”

7 Albatros. Værste modstander til Concorde bliver Albatros, som har vist fin form i lang tid, og som løber i hård konkurrence i næsten alle sine starter. Men den har to sejrer i træk i Monté. I sin sidste Monté start vandt den efter at have indhentet Chivas Regal med mere end 40 meter, og i sin forrige Monté start vandt den DM i Monté Consolation foran Safari K og Peter Bagger. Bliver her klar første udfordrer til Concorde. Og kommer selvfølgelig på mit V65/V4 forslag, når den har ”vinderform” i Monté, og Concorde kommer efter pause.

5 Senorita Edel. Er udgået af løbet.

1 Anders And. Har været håbløs ustabil i flere sæsoner, men man har aldrig været i tvivl om klassen og farten på Anders And. Har dog gået 2 fejlfrie starter i træk, og der er meldinger om et godt Monté prøveløb på Nykøbing Falster, hvor Anders And løb i sidste uge løb 18.7/2180 meter snorestart. En tid der rækker et stykke her på Lunden. Er den fejlfri igen, så er har den en god pladschance her.

8 Akerman. Gør sin debut i Monté, og med 20 meter op til Concorde bliver svært at vinde løbet. Træneren Michael Juul melder om knap så gode arbejder op til dette løb, men er bestemt en god triochance på sin klasse i dette her løb.

6 Greve Montechristo. Var anden i sit sidste Montéløb på Lunden. Var foran Palermo Tårs i denne start, og gik et godt løb og var ikke langt efter Star Life Waltz i mål. God triochance i dette her løb.

9 Palermo Tårs. Hædershest, som desværre er hårdt ramt af toptilæg i alle sine starter i Danmark. Ikke noget for vinderspillerne, men er bestemt ikke uden chance for at løbe med i trioen, da den stadigvæk løber på gode tider trods det den er blevet 12 år gammel.

4 Von Gladiator. Skuffede en del i sin sidste start trods et godt løb i andet par udvendigt. Men havde også hostet en del i ugerne op til dette løb. Er bedst i spids og på sprint. Skal være glad for penge i dette her løb.

3 Asta Derm. Gør sin første start i Monté, og får en urutineret rytter der havde sin sidste start i Monté ligger tilbage i 2013 på Bornholm. Ikke noget for spillerne her.V65-4 / V4-2 / 6. LØB


Chancevurdering:

A-chancer: 5-1 B-chancer: 2-3 C-chancer: 4-7


Et løb, hvor de to storfavoritter er udgået. Nu ligner det et opgør imellem Bon Voyage Vixi og Champ fra spidsvolten. Guts For Glory er bedst af de sidste tre heste, og kommer mine V65/V4 forslag, da jeg ikke stoler 100% på Bon Voyage Vixi og Champ.


5 Cheri De Vie. Er udgået af løbet.

6 Mellis Akema.Er Udgået af løbet.

1 Bon Voyage Vixi. Efter forinden at have fået tre sejre i træk, så leverede Bon Voyage Vixi en noget bleg indsats på en sjetteplads. Men det viste sig efter starten den var halt. Så glem bare den indsats denne dag. Men kan Bon Voyage Vixi lige mangle at have et løb i kroppen igen før den er vinderaktuel igen på trods af et perfekt spor 1? Er hurtig fra start, og vil føre løbet længe måske hele vejen i mål.

2 Champ. Gjorde comeback til løbne for 13 dage siden efter en pause siden sin derbyprøve. Champ var lidt hidsig op til startbilen, og det endte desværre med galop kort efter start. Så spillerne fik ingen indikation på formen. Men kapaciteten er høj på Champ, og spidsvolten har den alle chancer for et godt løb undervejs. Det sandsynlige er en ryg på starthurtige Bon Voyage Vixi undervejs. Kenneth Nielsen satser sandsynligvis ikke alt i starten med tanke om galoppen kort efter starten sidst.

3 Guts For Glory. Gjorde comeback til løbene efter en pause siden november måned, hvor Nykøbing Falster banen gik på vinterpause. I løbet endte i 3 par udvendigt undervejs, og ind på opløbet viste den en fin fart og afslutning til fortjent fjerdeplads efter et fornuftigt kørt løb. Er helt sikkert gået frem i form med det løb i kroppen. Og man kan ikke udelukke Guts For Glory fra en trioplacering.

4 Chilli T. Gjorde første start for Axel Jacobsen i starten af december måned. Var otte ud af otte heste i mål langt efter resten af feltet. Ikke noget for spillerne i dette her løb.

7 Remus Tiki. Var i sin sidste start ude i et ”Elitehandicap”, hvor den længe i lå i 3 spor, og den var selvfølgelig træt til sidst. Er ikke noget for spillerne i dette her løb.


V65-5 / V4-3 / 7. LØB


Chancevurdering:

A-chancer: 4 B-chancer: 6-2-3 C-chancer: 1-5-7


Løb 7 får en klar favorit i Quick Vald, som kommer til Charlottenlund Travbane med topform. Første udfordrer bliver det positive bekendtskab Galya Fortuna, som gik et godt løb sidst for 13 dage siden. Løbet har to spørgsmålstegn i Fresh Fiona M E og Dynamite Hornline, som ikke imponerede i deres sidste starter.


4 Quick Vald.
Her tror jeg på topchance til Quick Vald. I forrige start på Jägersro endte den udvendigt på den førende Franklin Face, og var slået klart af denne, men holdt farten godt til en anden plads. Holdt så gode heste som Bazire Trøjborg, Cannon Flame, Strong Case, Bailey Bakkely og Digital Data bag sig. I sin sidste start på Kalmar overtog den hurtigt spidsen i en 10 åbning. Og derfra vandt den en let sejr. Får den spidsen, så bliver den svær at slå for resten af feltet. Og et oplagt emne som V65/V4 blank.

6 Galya Fortuna. På Fast Track udsendelsen til Lunden for 13 dage siden fik spillerne gode informationer fra træneren John Gommans op til løbet. Han kunne fortælle om en hest han havde haft i 3 uger, og den havde trænet godt i den periode, og han var optimistisk inden start. Galya Fortuna tog spids med det samme, og førte an i et godt tempo. Blev knebent slået af Aurore D'Inverne tæt på stregen, og med det løb i kroppen er den bestemt aktuel til endnu en topplacering. Modstanden er på papiret lidt bedre her, og det kan blive svært at slå Quick Vald, men er bestemt en chance lige efter denne. Skal forsøge at ramme ryggen på favoritten.

2 Fresh Fiona M E. I sin sidste start kort før jul sad den i ryg på den førende Bailey Bakkely. Kom ud i andet spor rundt sidste sving, men der var slet ikke noget tryk i den, og endte som otte ud af ni heste, og var langt efter i mål. Ken Ecce udtalte efter løbet at Fresh Fiona M E var syg med halsproblemer. Før denne start har den gået lutter gode løb for Ken Ecce. Er en stærk hest, og kan speede godt de sidste 500 meter. Men formen på Fresh Fiona M E er selvfølgelig et spørgsmålstegn efter dens sidste start og pausen på en 7 ugers tid. Men træneren Ken Ecce siger, at det er hans bedste chance på dagen. Derfor kommer den også med på mine forslag til V65/V4.

3 Dynamite Hornline. I forrige start endte den med en omgang til mål i andet par udvendigt. Gik forbi den førende Travis ind på opløbet, men kunne ikke holde Sesame Street bag sig, som gik forbi til en choksejr. I sin sidste start førte den et løb over 2500 meter autostart i et langsomt tempo undervejs. Men var tidligt slået og endte som sidste hest i mål. Det var lige før det var ”gåtempo” ind på opløbet, og Dynamite Hornline må have været syg på dagen. Axel Jacobsen melder den selvfølgelig ikke til start uden en vis tro på den, og klassen er høj på Dynamite Hornline normalt. Men jeg vil gerne se den leverer et bedre løb før jeg anbefaler den på V65/V4 kuponen.

1 Travis. I forrige start vandt den et amatørløb, hvor den sad ”bomfast” rundt sidste sving, men Christian Nissen kørte væk med Temptation Garbo, og det blev plads til Travis, som kunne gå forbi denne til en kneben sejr. I sin sidste start sad den i andet par udvendigt, men med en 1200 meter til mål, så gik den frem udvendigt på den førende Fritz Attack, som overraskende ikke slap spidsen til Kenneth Nielsen før den blev træt med 500 meter tilbage. Travis var selv færdig ind på opløbet og endte på syvende pladsen. Ser den som en mindre pladschance i dette her felt på trods af, at Travis har chokeret spillerne flere gange før.

5 Clintan Sisu. Var et stort 2-års talent, og Clintan Sisu tjente gode penge i den sæson. Har efterfølgende haft det svært med de penge indløbet, og kommer tilbage nu efter 14 måneders pause fra væddeløbene. Var i prøveløb den 10. februar, og efter et løb i spids var den træt ind på opløbet efter den lange pause, men Clintan Sisu holdt farten fint. Løbet kan ses på Fast Track´s Youtube profil, hvis man lige selv ønsker at kigge Clintan Sisu´s form an. Efter så lang en pause, så skal den sandsynligvis have et par løb i kroppen før den er aktuel for spillerne.

7 Fritz Attack. Har ikke vist nogen resultater i en lang periode. Er ikke noget for spillerne i dette løb.V65-6 / V4-4 / 8. LØB


Chancevurdering:

A-chancer: 1-6-2 B-chancer: 4-8-5-7 C-chancer: 3


Herligt væddeløb i vente. Twilight D bliver helt sikkert den store favorit i løbet, da den har topform efter flere gode præstationer på det sidste. Kun indersporet trækker ned på forhånd, men undgår den at blive lukket inde, så er det en topchance. Muligt emne som V65/V4 blank. De forsigtige spillere tager Wonderboy og Teodor på deres kupon også. Lognshot i Supreme Star, som kan meget på sine bedste dage.


1 Twilight D.
Var i sidste start ude i et forkørt løb i Ålborg, hvor Uha Uha De Hess førte an i toptempo. Sad bagerst et stykke tilbage i det 6 hestes lille felt. Gik frem ind på opløbet til en sikker sejr bag Star Keeper. I forrige start leverede Twilight D en forrygende afslutning i fjedre/femte spor på Åby for Thomas Uhrberg, og var ikke langt fra sejren. Mistede også en sejr i Århus, da den brød et spor ud i opløbet, så Victor Gentz kunne gå indenom til sejr med Iron Steel. Men det var rent uheld. Har topchance i dette felt. Skal ud i andet spor så hurtigt som det muligt fra sit inderspor, og på de sidste 500-700 meter kan den gå en uhyggelig slutspeed, og derfra bliver den svær at slå.

6 Wonderboy. Kan åbne lynhurtigt til spids, men jeg synes at Wonderboy de sidste par år er blevet bedre med rygløb, og god slutspeed frem til en topplacering i opløbet. I forrige start sad den i andet par udvendigt, hvor den blev tredje bag Den Of Warlock og Dekadent K. Burde havde slået Dekadent K før præstationen var helt godkendt. I sin start på Jägersro endte den udvendigt på den førende Harmon Boko, og koblede grebet ind på opløbet på denne, men rygkørte New Star Power gik forbi til sejr. Som løbet blev kørt, var det maksimalt udbytte. Klar vinderchance i løbet, hvis der kommer toptempo på i løbet.

2 Teodor. Herlig hest som altid tjener gode penge her i vinterhalvåret. Og Teodor er bestemt sejrsfarlig, hvis den får serveret løbet. Slog i sidste start Amazing Dynamite, hvor den i løbet sad tredje par indvendigt, og fik perfekt ryggen på Amazing Dynamite, og gik frem til en flot sejr. I forrige løb hvor Den Of Warlock vandt, sad den helt fast indvendigt. I december måned vandt Teodor den første afdeling af Tarok Mindeløb, og var anden i den næste afdeling. God form, og god vinderchance lige efter de to favoritter.

4 Supreme Star. Kan være lynhurtig fra start, og kan sagtens være spidshesten i løbet, hvis Marc Bæk Nielsen ønsker at køre i spids. Sidst var den ude på en umulig bane i Ålborg, og fra et svært spor 8 på sprint. Sad i tredje par udvendigt undervejs, og tog en andenplads bag Sun Esterel sikkert. Men en godkendt præstation. I forrige start sad den i ryg på Come ON Hugo i Skive, og da Supreme Star skulle ind på ”Open Strech” blev stilen dårligere og dårligere og det endte i galop. På V75 dagen i Århus gik den et godt løb i stayerløbet, hvor den ind på opløbet gik forbi mange heste til slut og endte på fjerdepladsen. På sine ældre dage er Supreme Star blev lidt mere uens i sine præstationer. Har Supreme Star en af de gode dage, så kan den sagtens være et lognshot i dette løb, som man tager med på de større kuponer.

8 Bastian T. Har to negative resultater i træk. I sidste start sad den i tredje par udvendigt, og kom i et godt angreb med 500 meter tilbage. Men meget mytisk var det som om den blev træt med det samme, da den kom op til Den Of Warlock, og kort efter endte det med galop som en slået hest. I forrige start var den med i et stayerløb på Jägersro, hvor den sad bagerst i feltet, og ikke havde den store speed ind på opløbet, og endte som en af de sidste fejlfrie heste i mål. Kapaciteten er højere end de viste resultater, og træner Axel Jacobsen starter ikke Bastian T uden han tror på, at den kan gøre sig gældende i løbet. Men formen er selvfølgelig et spørgsmålstegn med de sidste starter i baghovedet, og er fra spor 8 er den ikke aktuel for vinderspillerne i dette her løb. Men en Bastian T tilbage på toppen må ikke glemmes for triospillerne.

5 Pommeau Simoni. Var i sidste start med i et ”elitehandicap”, hvor den var ret hårdt inde i løbet med 60 meters tillæg på normaldistancen 2000 meter snorestart. Men den viste alt vel med formen med tredje spor de sidste 500 meter, og afsluttede bedst af alle i opløbet. Fjerdepladsen var fuldt godkendt. Starten før var den med i et løb Den Of Warlock vandt. Sad som bageste hest indvendigt, og gik frem til en femteplads. Skal nok få en præmie i dette her felt, men ser den som en mindre pladschance i dette her løb.

7 Willie Blue. Den gjorde sin første start for Ole Bender for knap en måned siden på Lunden. Ole Bender havde op til starten nævnt, at han synes den var mere slidt end forventet, da han overtog den i træningen. Og han ville give den et roligt løbsoplæg. Havde op til den start også været slettet til en start i Billund pga. af et nyreslag. I løbet var den hurtigt ude og slap spidsen til Den Of Warlock og Dekadent K, og sad 3 indvendigt undervejs, og fik perfekt hullet med 500 meter til mål, men blev noget forsinket af en træt og senere galopperende Bastian T. Skal sikkert bruge 1-2 starter mere før den er aktuel for en topplacering, og jeg forventer at Ole Bender vil køre endnu et opbyggende løb med Willie Blue. Den kan ikke være med i spidskampen fra spor 7, så der bliver sikkert bakket fra start til en plads bagerst i feltet. Men Willie Blue er bestemt en hest som man skal følge med lidt flere starter for Team Bender. Mindre pladschance.

3 New Muscle ÅS. Var i sin sidste start med i et Monté løb efter 6 ugers pause, hvor Wonderboy også deltog. Blev slået med hele opløbet efter et løb som sidste hest i feltet. I forrige start i november måned endte den udvendigt på den førende Kung Edward, og faldt helt fra ind på løbet, og ”gik” i mål. Kommer uden de store resultater. Er hurtig fra start, og kan få et løb måske i ryg på den førende hest. Men trods en topkusk i Christoffer Eriksson, så ser jeg den kun som en præmiechance.