Af Søren MelinV65-FORSLAG Aalborg

1-3-7-6

7-5-1-3

4-6

6-4

1 Thisismylife

1-3-6-4-9

Pris: 320 kr.V4-Forslag

4-6

6-4

1 Thisismylife

1-3-4-5-6-9-8

Pris: 56 kr.


Så er der igen Saturday Night Racing. Denne gang er det Aalborg, der har aftenløb. Der venter os seks spændende afdelinger, og jeg skal prøve at guide dig igennem disse. Jeg giver et bud på, hvilke heste der kan løbe med lidt skjult form. Eller hvilke heste der måske er på vej den anden vej. Held og lykke i jagten på de store gevinster.V65-1, 3. LØB

Første afdeling af V65 er for klassen under 95.000 kr. Det er et lille felt på syv heste, og der er ikke en sejrssluger imellem. Derfor kan der blive brug for garderinger, hvis man ikke har et favoritholdepunkt. Jeg tipper 1 Allmagic som vinder, men tager 4 heste med på min kupon.


Chancevurdering:

A-chancer: 1-3-7 B-chancer: 6-2-5 C-chancer: 4


1 Allmagic
løber stabile gode tider. Sidst var den ude i Skive, i lørdags i Skives Amatørmesterskabs indledende afdeling. Blev til en tredjeplads bag Hasek Boko og Broadway Vincent. Holder god form. Sporet er bedre og Oliver Lindbøg er byttet ud med Birger Jørgensen. Må være en god vinderchance i dag.

3 Act Cool kom i en god afslutning bag Corleone og Check it Out sidst. Hesten er i god form og Kasper K Andersen kender hesten godt. Sporet er godt. Tiden er ved at være til at Act Cool er sejraktuel. Det er også en vinderchance.

7 Celine Rush var anden senest, efter inderbane løb og flere galoperende heste. Så lidt skæv ud i svingene på Lunden, synes stadig det skal være en chance i et lille felt. Har løbet gode tider de sidste to løb. Outsider her.

6 Wanted galop fra start senest, går faktisk et godt løb efterfølgende. Viste den har fart, og Thomas Bonde kørte den ikke ud i opløbet. Uden galop og en god ryg undervejs, kan det være skrællet i dag.

2 M T Luckyyouandme var i lunchløbene i mandags i Aalborg. Det var en regnvåd bane, og det blev til en femteplads. Kun betinget af Leading Tiles galop i sidste sving. Flemming Jensen kører selv. Han finder tit et gear mere i hans heste. Outsider.

4 Classic Sisa er en meget ustabil hest, kommer uden resultater, og ligner ikke en hest der skal have med udfaldet at gøre. René Kjær kører den. Jeg ser den ikke med chance.

5 Chivas Regal var i monté i lørdags, uden held. Hesten så slået ud med en omgang til mål. Bent Svendsen har vind i sejlene for tiden, men det skal blæse kraftigt hans vej før jeg tror på Chivas Regal.

V65-2, 4. LØB

Anden afdeling byder på et sprinterløb for klassen under 300.000 kr. Igen er der syv heste til start. Også i denne afdeling er der flere heste der kan vinde løbet. Jeg tror, at Speedy Højlund og Torpedo W F kommer til at gøre op om sejren. Men positionerne undervejs kommer til at afgøre meget. Jeg garderer med 5 heste i denne afdeling.


Chancevurdering:

A-chancer: 7-5-1 B-chancer: 3-2 C-chancer: 4-6


7 Torpedo W F
fik et løb i kroppen, samme løb som Speedy Højlund, var femte. Det blev til en dårlig position undervejs i dødens, og Torpedo W F var mange længder efter i mål. Nu med bedre forudsætninger, Flemming kan bare køre fremad i samme spor og se hvor han havner. Hesten har helt sikkert haft godt af løbet sidst, og jeg tror meget på ham i dag.

1 Speedy Højlund har gået to godkendte præstationer de seneste to løb, først var den anden til Aros Line på en god afslutning. Sidste start var den femte i et løb, hvor Moliére vandt foran Gentleman. Nu ser konkurrencen lidt lettere ud for Speedy Højlund, og han holder god form.

5 Warrawee Perseus starter for første gang i år, den var ude juleaftensdag, hvor det blev til en femteplads. Vivaldi og Speedy Højlund sluttede begge før Warrawee Perseus. Hurtig fra start sidst, men blev træt ind i opløbet. Kan blive spændende, hvis den får spidsen. Outsider.

3 Vivaldi starter også for første gang i år. Sluttede med en fjerdeplads juleaftensdag, i et løb med højt tempo undervejs. Vivaldi, med spor 12, afventende løb og angreb ind i opløbssvinget. Sluttede godt af til fjerdeplads, bag André Ward, Turbo Star og Speedy Højlund.

2 Goin To The Limit var hårdt betroet i debuten for Flemming Jensen, men indfriede ikke spillernes forventninger. Flemming Jensen angreb ellers på sidste langside, men det gjorde ikke noget godt for hesten at komme i tredje spor. Goin to The Limit sluttede sidst, Thisismylife vandt løbet foran Avalon. Løb i kroppen, Birger i sulkyen og godt spor. Outsider.V65-3, V4-1 - 5. LØB

Et amatørløb danner rammen om tredje afdeling af V65, samtidigt skydes V4 i gang her. Et løb der har samlet ti ekvipager, i tre volter. Jeg har valgt at gå lidt tyndt i denne afdeling, og har kun to heste på min kupon. 4 Czenia er en mægtig hest der vinder, hvis den går fejlfri. Jeg garderer med 6 Beckmann Åstrup, der har gået to stærke præstationer. Den virker klar til at vinde, hvis Czenia skulle glippe.


Chancevurdering

A-chancer: 4-6 B-chancer: 1-5-7 C-chancer: 2-9-10-8-3


4 Czenia
er meget ustabil, men har meget fart for klassen. Sidst galoperede Czenia to gange i løbet, men på en forrygende afslutning, blev hun anden til DJ Okay. Her behøver hun ikke knokle på i andet spor, hvis hun klarer starten tror jeg ikke, at hun taber. Ejeren er selv bag linerne, kan det vende stimen med galop? Absolut en vinderchance fejlfri.

6 Beckmann Åstrup bliver min gardering i denne afdeling, hvis Czenia skulle kikse. Beckmann Åstrup har gået et par gode løb på det sidste. Den sad fast som tredje mod C’est Peak, og var kort slået som anden til Cody senest. Formen er i hvert fald til stede. Jeg sætter min lid til at Beckmann Åstrup klarer voltestart, og så er det førsteudfordreren i min bog.

1 Anex var ude i tung bane i lunchløbene i mandags. Anex kom i en god afslutning til en fjerdeplads i løbet hvor Belis vandt. Hesten har god form, og kan med rette løbsafvikling dukke op på stregen, men det er et longshot.

5 Ahay og 7 Special Muddi kunne også være en gardering værd, hvis pengene er til det.V65-4, V4-2 - 6. LØB

Gode heste i klassen under 600.000 kr. Twilight D kommer fra løb på Åby d. 31.01.19, hvor den var tæt på den vindende. Nu sidder Jeppe Juel op bag Twilight D. Kan det blive starten for Jeppe Juel, der ikke har taget mange sejre i år indtil nu. To heste finder vej til min kupon.


Chancevurdering

A-chancer: 6-4 B-chancer: 1-2-5-3 C-chancer: 7


6 Twilight D
gik et godt løb på Åby, hvor den på målfoto blev tredje. Havde Uhrberg fået gang i Twilight D lidt før end ind på lige bane, så havde det nok været Kaj Jensen der var løbet med buketten. Mindre felt her og Jeppe er sejrs sulten. Den kan vinde løbet.

4 Star Keeper har fået et roligt løb i kroppen senest, tredje indvendigt, sluttede godt af til tredjeplads bagved Sun Esterel og Supreme Star. Fra samme spor nu, og den kan ikke være med i åbningen. Men løb i kroppen og Flemming i sulkyen, giver jeg Star Keeper vindertippet.

1 Spring Trophy blev det til galop for senest, hvor den ramte op i Sun Esterel. Den sluttede alligevel godt af til femteplads bag Star Keeper. Den kan åbne lidt, men er vel næppe hurtigere ude end Uha Uha De Hess og Indian Summer D. Måske kan Rene Kjær ramme vinderhullet, derfra kan Spring Trophy blive farlig. Outsider.

2 Indian Summer D ikke med de store resultater i rækken, og senest kørte Birger den til spids, hvorfra den så lidt bleg ud, synes jeg. Med 400 meter igen kunne man godt se, at der ikke helt var mere i Indian Summer D, der sluttede på en sjetteplads. Bedre spor, og måske en bedre dag for hesten, kan gøre at man skal se op. Outsider.

5 Uha Uha De Hess har gået mange stabile løb for Svendsen, men det har knebet med at vinde på det sidste. Den er hurtig fra start, og tager nok enkelt spidsen her. Hvem slipper Bent Svendsen til, hvis han slipper? Det kan blive afgørende for løbet tror jeg. Outsider.

3 Arc Va Tout er ny i autostart og mod disse heste. God kusk og ok spor, men jeg tror ikke at Arc Va Tout rækker til her.


V65-5, V4-3 - 7. LØB

Klassen under 195.000 kr. Jeg vælger at blanke i denne afdeling. Jeg synes at Thisismylife virker til at være i god form og står med god chance her. Dog er der flere heste der kan vinde, hvis Thisismylife kikser.


Chancevurdering

A-chancer: 1 B-chancer: 7-3-4-8 C-chancer: 5-2-6


1 Thisismylife
kommer med to sejre i træk og bliver min blanke i dag. Senest blev det dog til en kort galop i første sving, men fandt andet par udvendigt efter fejlen. Her afgjorde den kort, men sikkert foran P S Confess og Avalon. Den er starthurtig og meget kan være vundet i startmomentet. Jeg tror dog stadig på, at hesten kan vinde, hvis den ikke får spids.

7 Bad Boy var hårdt betroet senest på Åby, den tog spids og fik først tryk på sidste langside, hvor det stod klart, at den ikke var som bedst på dagen. Det blev til en femteplads. Nu har den fået lidt dårligt spor, men kører Mads Hviid Nielsen fra start, kan han finde en god position, så kan det være et modbud til Thisismylife.

3 Asger Molar kommer i dens første start i år, sidste start var den meldt lidt op i klasse. Mødte der heste i klassen under 280.000 kr. Den er starthurtig og Birger prøver sikkert til fra start. Asger Molar kan godt vinde, hvis den ikke kommer til at gå udvendigt på den førende. Outsider.

4 Silas Østervang kom til at sidde fast med kræfter i behold, bag en træt Abild Grand senest. Mr. Panamera vandt løbet. Nu er der bedre forudsætninger for hest og kusk. Kan overraske med rette løb.

8 Uno Baunehøj var ude i samme løb som Silas Østervang sidst, hvor det blev til galop i sidste sving. Nu med tyve meters tillæg netop til Silas Østervang. Jeg tror nu godt, at Uno Baunehøj kunne have taget en fremskudt placering uden galop, så garderer man bredt, er det en sjov en til kuponen.V65-6, V4-4 - 8. LØB

Et hoppeløb over sprinterdistancen med voltestart. Her kan der ske ting og sager. Ni hopper er samlet i to volter.


Chancevurdering

A-chancer: 1-3 B-chancer: 6-4-9-5-8 C-chancer: 7-2


1 Livi Naughty
kommer fra tre starter i det svenske, var træt senest, hvor den tog spids og slap til den senere vinder Tony Africa. Ind i sidste sving var der ikke flere kræfter i Livi Naughty og den skal være bedre, for at vinde dette løb. Men den får mit vinderbud, da Birger er i sulkyen og den har godt spor. Kan føre længe.

3 Stella Quick kommer med to gode resultater i seneste starter. I mandags gik Stella Quick et godt løb i en tung bane. Hesten svarede godt for at ørehætten blev trukket i sidste sving. Kan hun sidde med i ryg, når vi kommer til opløbet, kan det være en vinderchance i et åbent løb.

6 Theodora Garbo var ude mod gode heste sidst. Thisismylife vandt løbet. Theodora Garbo sluttede godt af i fjerde spor, og kom tæt på til slut. Den var tre-fire længder efter i mål. Får hun en god ryg at gå på, speeder hun mange ned til slut. Kan vinde løbet.

4 Assiniboia Downs var dårlig senest. Den har været behandlet for mavesår siden. Træneren melder alt ok nu, og mener den er med fremme. Jeppe Juel i sulkyen, svært spor i volten. Outsider i min bog.

9 Angel of mine holder god form og andenpladsen bagved Daytrader UM i mandags, var beviset herpå. Den har en god speed og sidder den med, når løbet skal afgøres, er den én af flere der kan vinde.

5 Nightingale Jaycee har startet kontinuerligt hen over december og januar, så formen er der. Senest sad den med bag Bjarne BP efter have taget spids. Det blev dog kun til en femteplads. Svært spor 5 i volten, men klarer den det og sidder med der fremme, kan det være en outsider.

8 Justina kommer for første gang til start i 2019. Har før vist, at hun kan vinde travløb, men har ledt lidt efter formen i de sidste starter sidste år. Nu kommer hun efter halvanden måneds løbspause. Hun har kapacitet til at kunne være med. Men måske skal hun lige bruge et løb i kroppen. Outsider.