Af Claus JunckerV65-forslag

3-8-6-11

3 Sun Esterel

7-4-10

5 Cici Moseby

1-5-6-7-10

10-9-2-6-4

Pris: 300 kr.


V4-forslag

7-4-10

5 Cici Moseby

1-5-6-7-10

10-9-2-6-4

Pris: 150 kr.


Et på papiret udfordrende V65-spil, hvor man må vælge at chance i nogle afdelinger. Jeg har valgt at gå med Sun Esterel og Cici Moseby som de blanke, men kunne også have valgt Belis ellers Catch Me Will.V65-1, 3. løb

Fire heste står i mine øjne med oplagte vinderchancer, men ingen af dem er 100% pålidelige. De forsigtige garderer yderligere.


Chancevurdering

A-chancer: 3-8-6-11 B-chancer: 9-4-10-7-1 C-chancer: 2-5


3 Belis
har været hårdt betroet i sine to starter i regi Flemming Jensen, der begge er endt i ødelæggende galopper. Forrige gang var den ude fra start, mens den senest galoperede ind imod svinget efter knap 600 meters kørsel. Kom pænt tilbage og tog lidt af de 50 meter ind, som den satte til ved galoppen. Lignede en hest, der vil have fordel af Aalborg-banens lidt blødere sving. Med klart bedste spor end de værste konkurrenter bliver den klar favorit her og mit førstevalg.

8 Desert Fox viser rigtig god form, men er igen havnet i en vanskelig udgangsposition. Forrige start holdt den imponerende ved trods dødens på Date Night og senest kom den i mål med masser af kræfter sparret. Sad som sidste hest i et langstrakt felt, søgte indenom og kom til at hænge på et par trætte konkurrenter. En stærk type som passer langt bedre på dagens normaldistance. Startsporet trækker ned, men med formpilen pegende kraftigt opad er det førsteudfordreren til favoritten.

6 Chardonnay Merci har skuffet mig lidt de sidste starter. Senest måtte den efter et rygløb i bagfeltet gå som første hest i tredje spor de sidste 500 meter, men alligevel synes jeg den burde have været med i afgørelsen mod heste som den normalt skal matche (slået med 3-4 længder af Daydream Believer). Lidt samme oplæg starten forinden, hvor den holdt farten men ikke viste noget overskud. Kan bedre og har kapacitet til at være med helt på stregen. Skal i mine øjne på alle V65-kuponer.

11 Dixidore sluttede senest flot af til let sejr med en længde før den i dødens liggende Endora Face Og det uden af Kent Friborg for alvor kunne køre for fuldt. Var starten forinden slået med 3½ længde af såvel Desert Fox som Chardonnay Merci efter en hård første kilometer som første hest i andet spor. Har kapacitet til at vinde løbet, men fra et svært spor kræver det, at den kan køres for fuldt. Den oplagte outsider.

9 Caroline Lund bekræftede senest i amatørløb indtrykket af, at hun er mere selskabs- end vinderhest. Lignede en storvinder rundt sidste sving, men standsede selv sejren væk i opløbet, hvor den lukkede udvendigt siddende Allineedislove forbi. Lignende scenarie starten forinden, hvor den også slog kraftigt af på takten i opløbet. Meget positiv for fire starter siden hvor den efter et rygløb angreb som første hest i andet spor over de sidste 500 meter. Holdt ved den lejlighed rigtigt flot ved, og kan have fordel af et garanteret rygløb denne gang. Grundet det manglende vinderinstinkt finder den akkurat ikke plads på min V65-bon.

4 Ceania Diamond fik senest et løb i tredje/fjerde par indvendigt og kom til at hænge på en træt konkurrent rundt sidste sving. Fornuftig afslutning da hullet kom. Gangen forinden femte par indvendigt uden at afslutningen var noget ekstraordinært.

10 Bohio Gilbak skuffede senest ved at være slået med 20 meter af Brave Avelon efter at have siddet i ryg på den undervejs i inderbanen. Har ellers vist jævn god form igennem et stykke tid.

7 Ceba Nordal var trods en fin rejse i tredje par indvendigt stort slået senest. Intet indikerer, at parret fra et svært startspor skal få med udfaldet at gøre.

1 Chapman A P har holdt godt 2½ mdrs. løbspause siden den i sidste start var meget rullende i gangen og ude med galop kort efter start. Starten forinden stort slået af rigtigt gode heste efter et løb i vinderhullet og for tre starter siden nogenlunde afslutning efter at have siddet lidt fast. Ikke noget for V65-spillerne.V65-2, 4. løb

Fra perfekt startspor og med beviselig formtop kan man ikke komme uden om Sun Esterel. Mit førstevalg som blankbud i en svær V65 omgang. Løser Sun Esterel ikke opgaven, virker løbet helt åbent.


Chancevurdering

A-chancer: 3 B-chancer: 7-4-2-8-6-1 C-chancer: 5


3 Sun Esterel
kommer med to virkelig flotte andenpladser bag Come On Hugo i bagagen. Blev senest taget roligt fra start og Kasper K. Andersen fandt en god position i tredje par udvendigt. Fik ryg at gå på i tredjesporsangreb rundt sidste sving og afsluttede flot i eget angreb ind på lige bane. Slået med halvanden længde. Syv af karrierens 15 sejre er taget over sprinterdistancen, som passer den godt. Er nærmest garanteret et godt rygløb herfra og med den viste form det klare førstevalg.

7 Trophy Spring hang fornuftigt på senest bag Come On Hugo i en hastig afslutning. Har lært at flytte benene på sine ældre dage, men besejre Sun Esterel fra spor 7 på sprint bliver svært.

4 Star Keeper er en rigtig fin sprinter, som nu er tilbage efter tre mdrs. pause. Efter at have taget to flotte sejre lignede den også senest en hest i kontrol, da den i føring slog på en galop kort inden indgangen til opløbet. Skal ifølge Flemming Jensen lige skal i gang igen efter pause. Hurtig fra start.

2 Uha Uha De Hess sluttede fornuftig af forrige gang i V75, hvor den var slået med 2½ længde af Iron Steel. Senest perfekt løb i inderbanen, men uden skud i opløbet. I første omgang en triochance.

8 Supreme Star udnyttede senest sin ekstreme starthurtighed til at sætte sig på føringen for efter godt 500 meters kørsel at overlade den til Come On Hugo. Tabte et par længder til denne ind på opløbet, inden den slog på en galop. Sluttede fornuftigt af i V75-stayerløbet gangen forinden. Får svært ved at vinde herfra.

6 Indian Summer D havnede senest i dødens, hvilket den absolut ikke ynder. På den baggrund skal man ikke lægge for meget i, at den var stort og tidligt slået. Blev starten forinden generet af en galoperende konkurrent efter 600 meters kørsel, hvilket kostede 10-15 meter og en del på moralen. For tre starter siden var den godkendt anden til Winston Laser efter et løb i vinderhullet (slået med hoved/hals). Hverken formen eller moralen er helt på top, og en fornuftig præmie må være maksuddeling.

1 A’Ka Sjæl Skov er gået et hak op i konkurrence ift. senest, hvor den efter et løb i bagfeltet sluttede fornuftigt af til andenplads bag Giggs Boko (dødens undervejs). Gangen forinden var den stort slået af Rocky P H samt Rocky Egedal efter et løb i tredje par indvendigt. Søger et inderbaneløb og en præmie.V65-3, V4-1, 5. løb

Catch Me Will imponerede mig voldsomt senest og fra lidt bedre startspor havde det været et blankbud. Nu garderer jeg med den forventede spidshest, Jilla Kæll, og en Dario Sotto i klar formfremgang.


Chancevurdering

A-chancer: 7-4-10 B-chancer: 9-8-5-1-2 C-chancer: 6-3-12-11


7 Catch Me Will
er en rigtig fin hest, der ikke står med de penge på kontoen, som talentet berettiger til. Blev efter en flot karriereindledning prøvet lidt af i årgangssammenhæng uden at slå til. Imponerede voldsomt, da den senest kom tilbage efter godt fire måneders pause. Godt med fra start til vinderhullet på Jilla Kæll og spids da denne brød ud i banen i første sving. Bestemte alt i føring og da Kasper K. Andersen rundt sidste sving øgede farten, havde konkurrenterne rigeligt at gøre med at hænge på. Lidt yderligt spor, men klar fordel af sprinterdistancen.

4 Jilla Kæll åbnede senest direkte til spids, men brød ud i banen i første sving, hvilket Kasper K. Andersen bag Catch Me Will benyttede sig af til at sætte sig på spidsen. Siden perfekt løb i vinderhullet. Problemer med at hænge på den førende de sidste 400 meter og slået med godt tre længder. Gangen forinden hårde spor de første 500 meter og siden spids. Slået med 1 længde af Don Cash. Hurtig fra start og formentlig spidshesten i løbet.

10 Dario Sotto var senest væk med galop inden start. Blev ifølge træneren for gal. Gik efterfølgende en stærk 1.600 meter, hvor kusken var tilfreds med hesten. Gangen før perfekt løb i først tredje- og siden andet par udvendigt. Eget angreb i tredje spor rundt sidste sving til let sejr med tre længder til Cotton Eye Joe. Holdt for tre starter siden flot ved fra dødens og blev kun akkurat hentet på stregen af Donato Gilbak.

9 Chakita T Hall overraskede med tredjeplads i Hoppe Derby Consolation, og har siden løbet stabilt med mod dygtige modstandere. Gik et senest et flot løb fra dødens og med to måneders løbspause skulle der være mulighed for genopladede batterier. Kan åbne fra start og er med spor 9 sikret et godt rygløb. Kan selvfølgelig mangle en udblæsning, men er langt bedre end resultatrækken indikerer og en lille vinderchance her.

8 Celine Diamond tog ikke rigtigt i fra start senest og var hurtigt passeret af et par tillægsheste. Siden løb i først tredje par indvendigt og siden hhv. tredje- og andet par udvendigt. Eget angreb ind på lige bane, hvor den holdt farten ok, slået med knap 20 meter af førende Leading Tile (20 meter tillæg). Galop i stærkt fremstød ind på lige bane gangen forinden. For tre starter siden slået med et hoved af førende Jilla Kæll efter dødens den sidste omgang, fik sejren da Jilla Kæll blev diskvalificeret for grov trængning.

5 Donato Gilbak var senest ude på en svær opgave med anden række over sprinterdistancen mod gode heste. Kom til at sidde som sidste hest, hang på en træt konkurrent rundt sidste sving. Afsluttede rigtigt fint på afstand af Cici Moseby. Skuffede mig lidt gangen forinden, hvor den fik et fornuftigt løb, men var tidligt træt. I bund og grund en god hest med en del udvikling gemt i sig.

1 Cherie Sølvtop holder rigtig god form, har fordel af sprinterdistancen og starthurtigheden til at udnytte spor 1 til en rigtig fin position. Blev senest sat af i tredje spor rundt første sving, fandt siden en position i fjerde par udvendigt, ryg i tredje spor at går på rundt sidste sving. Sad lang tilbage da den fik angrebsplads ind på opløbet, men afsluttede forrygende bag Catch Me Will og Jilla Kæll.

2 Brave Avalon vandt et svagt besat løb senest efter mest at have løbet med. Søger en præmie i dette selskab.V65-4, V4-2, 6. løb

Indrømmet, konkurrencen er efterhånden stenhård, men jeg har sjældent set en hoppe med så meget fightervilje som Cici Moseby. Jeg vil se den gå et dårligt løb inden jeg bruger penge på garderinger.


Chancevurdering

A-chancer: 5 B-chancer: 9-7-8-10-2-4 C-chancer: 6-3-1


5 Cici Moseby
går fra sejr til sejr og imponerer hver gang. Efter en indledning som første hest i andet spor de første 500 meter overtog hun senest føringen og holdt 1.14-tempo resten af vejen. Blev udfordret op mod mål af en stærkt gående Don Cash, men Cici Moseby afviste den forholdsvis let. Også virkelig stærk præstation gangen forinden, hvor tredje spor rundt første sving og store dele af løbet som første hest i andet spor ikke var til hindring for sejr.

9 Cortez Bounce har formen helt på top. Blev forceret frem i tredje spor med 1.500 meter til mål senest og gik de sidste 1.200 meter udvendigt på vinderen C’est Peak. Var alligevel kun slået med knap en længde. Starten forinden skal man bare glemme, da den blev sat af i tredje spor hele løbet, mens den for tre starter siden sluttede flot af som anden til Cici Moseby efter et løb i bagfeltet.

7 Charming Magic er en skøn lille hest, der gik endnu et topløb senest. Efter en rolig start og et løb i bagfeltet måtte den bruge en speed ned ad sidste langside for at finde en position i andet par udvendigt. Alligevel var der masser af bid i afslutningen, og den var kun helt kort slået af vinderhullets Spicy Shot og spidskørte Aqua Photo. De to sejre forinden blev begge taget efter rygløb og gode afslutninger. Fra dette spor kommer den igen til at sidde lidt tilbage undervejs, men bliver der overpace på løbet er den en god vinderchance.

8 Beckmann Åstrup er en rigtig fin hest, som har stor fordel af igen at have Birger Jørgensen i vognen. Senest sad parret fast bag vindende C’est Peak med masser af kræfter i behold og selv om sporet er det værst tænkelige, tilhører Beckmann Åstrup skaren af heste, der kan slå til, hvis Cici Moseby skulle svigte.

10 Classic Sisa gør her efter et par måneders løbspause sin anden start i regi Flemming Jensen. Tegnede til det helt store som treåring, men fireårssæsonen blev en stor skuffelse. Flemming Jensen melder om at hesten endnu ikke har fundet melodien, og i første omgang søger en præmie.

2 Secret Guy havde gjort det i form- og amatørløb inden Flemming Jensen senest satte sig op og vandt med den i klassen. Et godt rygløb og en god tredjesporsafslutning over de sidste 500 meter gjorde Secret Guy i stand til at fange spidshesten Cody. Konkurrencen har fået endnu et hak eller to op her, og jeg har svært ved at se Secret Guy være med til at gøre op om sejren.

4 Cody gør det jævnt og stabilt uden for alvor at byde sig til. Slog senest af på takten i opløbet efter et løb i spids, og den blev et nemt bytte for Secret Guy. Gangen forinden god afslutning i amatørløb bag Check It Out efter et løb i andet par udvendigt. Søger en præmie.V65-5, V4-3, 7. løb

En afdeling, hvor hestene står godt til hinanden og der er flere spørgsmålstegn. Jeg føler mig godt rustet med fem heste på kuponen.


Chancevurdering

A-chancer: 1-5-6-7-10 B-chancer: 8-11-4-9-2 C-chancer: 3


1 Knight Rider
har efter en mindre downperiode igen fundet formen. Satte senest 2-30 meter til ved startgalop, men gik en flot ophentning. Trods eget tredjesporsangreb rundt sidste sving var der alligevel kræfter i behold til en god afslutning. Starten forinden fik den tryk af et par omgange i spids. Måtte til slut give sig overfor Torden og Birte Mile, men den var kun slået med hoved/hals og var stor i nederlaget. Er hurtig fra start, men har misset føringen to ud af tre gange den har haft indersporet.

5 Aqua Photo overtog senest føringen med en omgang til mål og var siden en overlegen vinder med to længder til Aero H. Også starten forinden sad den i spids, men her blev den nedspeedet af vinderhullets Spicy Shot, ligesom Charming Magic efter et løb i bagfeltet kom endog meget tæt på. Seneste start var i klassen under 90.000 kroner, men nu er den rykket op under 150.000 kroner og møder derfor lidt bedre heste.

6 Bravo Sølvtop har formen helt på top. Hvor jeg tidligere synes det kneb lidt med moralen, er det uheld der gør, at den ikke vundet løb i snart et år og fire måneder. Var senest meldt op i klassen under 235.000 kroner, hvor den sad fast i vinderhullet bag P S Confess med masser af kræfter i behold. Gangen forinden leverede den en fantastisk afslutning over de sidste 600 meter.

7 Angel Of Mine gik et rigtigt flot løb i forrige start, hvor den efter et løb i tredje par indvendigt leverede en potent afslutning over sidste 500 meter. Var klart slået af O’Sunday, men 20 meter foran tredje- og fjerdehestene Moliere og Dino Silvåkra. Siden har den været hårdt betroet i et V75-løb på Bjerke, hvor den var mindre end en længde fra andenpladsen.

10 Walkman June holdt godt ved senest efter at have tilbragt løbet i en blød dødens på Thisismylife. Gangen forinden førte den an i toptempo og holdt hjem til en kort men sikker sejr før Boris. Herfra er den lidt afhængig af hvad de andre gør, men formen er til at løbe med helt frem.

8 Thunderstruck svarede senest let Chandon ud fra start, men overlod den spidsen ud af første sving. Siden perfekt løb i vinderhullet og stærk afslutning via open stretch på opløbet. Slået med en halv længde af en stærkt gående Boris, men tog sig selv en halv længde forbi Chandon. Har gået sine bedste løb for Rene Kjær og fra det værst tænkelige spor 8 skal Thunderstruck søge en fornuftig præmie.

11 Daytrader U M tabte mange meter ved galop ind mod første sving senest og gik siden en fin ophentning. Gangen forinden defensivt oplæg uden at vise noget ekstra i afslutningen. Har talent, men jeg vil se en god præstation, inden jeg for alvor kan tro på den.

4 Axe Brogård har perfekt startspor og kan en del på sine gode dage. Senest havde den rigeligt at gøre med at hænge på efter et godt rygløb i bagfeltet. Skal vise klar formfremgang for at have chance her.

9 Bella Toft gik senest et fint løb efter startfejl, men har ellers ikke vist det store i løbene. Forrige gang hang den således bare på efter et perfekt rygløb. Står perfekt til på pengene, men selv fra et godt startspor må den i første omgang søge en præmie.

2 Aero H er normalt mere stærk end speedy, men overraskede positivt forrige gang på sprint, hvor den gik en flot sidste 800 meter udvendigt på Aqua Photo (slået med to længder). Forsøgte sig senest med tredjesporsangreb ned ad sidste langside, men ebbede ud og var stort slået. Er meldt en klasse op her og får det svært.V65-6, V4-4, 8. løb

Også i sidste afdeling vurderer jeg at fem heste skal afgøre det mellem sig. Med den viste form og de givne startspor føler jeg ikke meget skiller dem ad.


Chancevurdering

A-chancer: 10-9-2-6-4 B-chancer: 3-12-11 C-chancer: 1-7-8-5


10 Moliere
kom tidligt til spids senest på Åby, men fik straks et hårdt tryk og det kostede kræfter i slutfasen. Skuffede træneren ved den lejlighed, men holdt trods alt en vinderhulskørt Gentleman bag sig. Gangen forinden ude i V75 i Aarhus, hvor den fik sen angrebsplads efter et løb i andet par udvendigt. Holder ikke helt samme form som i efteråret, men klassen er skyhøj.

9 Turbo Star mistede senest rytmen og slog på en galop, da den midt i opløbet tabte en knægamache. Var ellers på vej til at vise en af de flotte afslutninger, som den også havde gjort i starterne forinden. Fra spor 9 er Turbo Star sikret det rygløb den kræver og med absolut topform skal den i mine øjne med på alle kuponer.

2 Gentleman var senest kort slået af Moliere efter at have skygget den i vinderhullet undervejs. Lignede en klar vinder gangen forinden, men blev nedspeedet af en stærkt kommende Bella Højgård. Har klart bedste spor af favoritterne.

6 Torpedo W F er tilbage efter syv måneders pause. Har ifølge træneren haft nogle småskader som den skulle kvit og har kun trænet rationelt i seks uger. På den baggrund forventer træneren at den mangler form og nok ikke er vinderaktuel. Har kæmpe kapacitet for denne klasse, og selv om formen ikke er på top, skal den med friske ben være en god chance.

4 Speedy Højlund var senest ude i et rodet løb med blot syv heste, hvor det blev til galop for de tre mest betroede. Fik et godt rygløb i andet spor undervejs, men måtte selv gøre arbejdet i tredje spor de sidste 500 meter. Leverede en godkendt afslutning, men med lavt tempo undervejs var den chanceløs overfor spidskørte Aros Line. Let sejr gangen forinden efter tidligt at være forceret frem til dødens. Forsvandt væk fra konkurrenterne med 600 meter til mål og holdt farten flot op ad bakken.

3 Bella Højgård galoperede senest ind mod sidste sving, da kusken lige måtte korrigere den i en snæver passage. Gangen før imponerede den ved at fange Gentleman på målstregen efter et løb i tredje par indvendigt og perfekt angrebsplads på opløbet. Formen er på top, men mod disse modstandere skal der en del held til, for at Bella Højgård igen er med i sejrskampen.

12 Avalon har efter en længere dårlig periode igen fundet frem til det vi ved han kan. Senest satte han omkring 30 meter til ved galop, men stod så for en flot ophentning og siden en forrygende afslutning, der bragte ham forbi spidskørte P S Confess. Gangen forinden flot 400 meter afslutning bag Speedy Højlund. Mod så gode heste er sporhandicappet så stort, at det i første omgang må være en god præmie det gælder.

11 P S Confess var senest ude i en hård åbning for at komme til spids for efterfølgende at få yderligere et tryk. Det var en tung bane og den var forståeligt træt op mod mål. En flot 700 meter afslutning banede gangen forinden vejen for en meget let sejr.