Af Claus JunckerV65-forslag

3-4-10-1-5-2-11

4-5

3-9

1-5-3

8 Come On Hugo

2-5-3

Pris: 252 kr.


V4-forslag

3-9

1-5-3

8 Come On Hugo

2-5-3

18 kombinationer x indskud 10 kr. (bonen spilles 5 gange) = 180 kr.


V65-1, 3. løb

I V65-spillets åbning står valget imellem at stå ugarderet på højkapable men ustabile Bjarne B P, eller gardere bredt. For at få plads til et par spændende fiduser går jeg med syv heste på kuponen.


Chancevurdering

A-chancer: 3-4-10-1 B-chancer: 5-2-11-8-9-7 C-chancer: 12-6


3 Bjarne B P
har endnu aldrig tabt et løb i fejlfri udgave. Gjorde senest debut i regi Knud Mønster, hvor den fik brudt rækken af negative resultater igennem en flot sejr. Efter en rolig start og et løb i tredje par udvendigt blev Bjarne B P sendt i kødet på førende Brezziana med knap 700 meter til mål, og allerede inden 500 meter-mærket havde den overtaget føringen. Siden var der ingen slinger i valsen, og måden Bjarne B P hjemtog sejren på var yderst besnærende. Fremfor alt så den stabil ud, hvilket ellers ikke har været et varemærke. Har tidligere vist at den kan åbne fra start, men mon ikke Knud Mønster vælger en start på sikkerhed. Det klare førstevalg.

4 Harley Boko holdt godt ved fra spids senest. Måtte bruges lidt for start for at overtage føringen og åbnede de første 500 meter i 1.12-fart. Slået med godt et par længder af en stærkt afsluttende Henbianca Boko, der undervejs fik et perfekt løb i andet par udvendigt. For tre starter siden åbnede den direkte fra spids fra spor syv, og måtte først overgive sig på de sidste meter til de rygkørte Neo og Count On Me K G, mens den forrige gang slog på en galop allerede inden startvognen slap feltet.

10 Chivas Regal viste storform, da den i sin seneste sulkystart forlod konkurrenterne efter føring fra start til mål. Vinderhullets Lisa Marie E P var således slået med mere end 20 meter. Førte senest an i toptempo i montéløb, men fik lidt stumme ben til slut og blev fanget op af 40 meter tillæg belastede Albatros. Præstationen var klart godkendt endda.

1 Clark Gable kan rigtigt meget på sine gode dage, men virker meget svingende i sine præstationer. Blev nok lidt for gal senest fra ryg, da de foranliggende tog kraftigt op og det gave en galop ind mod først sving. Gangen forinden katapultstart og direkte til føring fra spor 7. Slået med 400 meter igen og meget træt de sidste 100 meter, hvor den faldt ned gennem feltet. Forrygende afslutning til sejr for tre starter siden efter at have åbnet til spids og siden fået et løb i vinderhullet. Her er den født i front, men jeg kunne forestille mig at Rene Kjær gerne vil finde en at slippe til, så den i stedet kan udnytte sin fine speed via open stretch til slut.

5 Cjela Nordal var rigtig positiv senest i V75, hvor den efter et løb i tredje par udvendigt blot var slået med en halv længde af førende C You Again og en næsetip af en stærkt afsluttende Strong Case. Galop gangen før med 500 meter igen, akkurat som angrebet efter et løb i tredje par udvendigt skulle sættes ind. Holdt for tre starter siden flot ved i en hastig afslutning bag Cool Winner og Henbianca Boko efter et løb i vinderhullet bag førstnævnte – slået med godt to længder der.

2 Chaplin er langt bedre end resultatrækken indikerer. For tre starter viste den en forrygende tredjesporsafslutning de sidste 600 meter for Kasper K. Andersen – slået med godt 1 længde af en vinderhulskørt Count On Me K G - mens den gangen efter uforskyldt blev generet til galop efter en omgangs kørsel. Blev senest sat af i tredje spor rundt første sving og siden bakket ned som sidste hest. Indledte tredjesporsangreb med 500 meter igen, men havde meget langt frem og kom aldrig ind i legen. Holdt dog farten ok. Mere stærk end speedy og med toptempo på løbet kan den løbe med helt frem.

11 Aslan Siem gik imponerende senest i V75, hvor den fra sit udvendige spor åbnede godt fra start og havnede i dødens. Her kom den til at side hele løbet og først 150 meter fra mål, måtte den slippe taget. Var blot slået med 2½ længde af den spidskørte vinder C You Again. Gangen forinden var den helt under isen, mens den for tre starter siden var overlegen i amatørløb trods en omgang i dødens. Sporet trækker kraftigt ned, men formen er til at kunne overraske.

8 Celine Rush sluttede flot af senest i amatørløb efter et løb i fjerde par udvendigt og hårde spor de sidste 400 meter. Kæmpede for at hænge på gangen forinden, men kom flot tilbage i opløbet. Er normalt langsom fra start og kan få trafikproblemer i et tolv heste stort felt. Selv med Flemming Jensen i vognen og den gode afslutning fra senest in mente kan jeg ikke tro på vinderchance.

9 Bella Princess har en giftig 200 meter speed med rette rygløb. Leverede en rigtig god præstation senest, hvor den efter et løb i fjerde par indvendigt måtte bag om og angribe i hhv. tredje og fjerde spor de sidste 500 meter. Havde meget langt frem, men leverede en klart godkendt afslutning. Sen angrebsplads gangen forinden. Står dog hårdt til på pengene her, men er ikke uaktuel i trio-sammenhæng.

7 Livi Ladyship fik senest chance spoleret efter en sammenkørel med 800 meter til mål. Måske derfor prøves den her med et par tætte starter (5 dages mellemrum). Gangen forinden holdt den godt ved efter et løb i vinderhullet på Harley Boko (slået med halv længde af denne). Maksimalt en pladschance fra dette yderlige spor.

12 Astana gjorde en god præstation forrige gang, men var knap godkendt senest, hvor den godt nok sad i dødens en omgang, men alligevel burde have holdt lidt bedre ved. Fra et svært spor 12 jagter Astana en præmie.

6 Blue Van viser ingen form og selv her på favoritdistancen er det svært at tro på den. Faldt senest fra efter et løb i fjerde par indvendigt.


V65-2, 4. løb

Hurtigklasse-opgørene bliver ofte en taktisk affære, hvor positionerne betyder alt. To heste skiller sig ud ved at have vist form i seneste start.


Chancevurdering

A-chancer: 4-5 B-chancer: 3-6-2-1 C-chancer: Ingen


4 Rocky P H
var senest ude i V75-Guld, hvor den blev taget roligt fra start men alligevel fandt en position i andet par udvendigt. Søgte indenom rundt sidste sving og kom til at sidde fast i opløbet med kræfter i behold. Umotiveret galop gangen forinden i monté. Er måske endnu skarpere denne gang med et helt løb i kroppen efter en kortere løbspause.

5 Repay Merci kom senest i mål med kræfter i behold i et løb der blev vundet af Come On Hugo. Fik tredje indvendigt undervejs og blev trukket på tværs midt i opløbet. Afsluttede flot da hullet kom 150 meter fra mål. Viste klar formfremgang ift. starten forinden, hvor den var decideret svag (syg?).

3 Rocky Egedal var senest ude i et svagt besat løb på Hamburg-banen, hvor den efter et løb i hhv. andet par udvendigt og vinderhullet hang godt på Run For The Roses (slået med 1 længde). Skuffede forrige gang, da den efter et løb i andet par udvendigt faldt fra i slutfasen (slået med 20 meter af Come On Hugo).

6 O’Grady leder efter formen. Senest taget roligt fra start, men alligevel sat af i tredje spor rundt første sving for at blive bakket ned som sidste hest. Kunne siden knap hænge på i en hastig afslutning. Døjede også med at hænge på gangen forinden, hvor den var stort slået. Fra det dårligste spor er den svær at tro på som vinder.

2 Photo Gardenia var i seneste sulkystart ude i en hård åbning for siden at blive bakket ned i fjerde par indvendigt. Træt med 400 meter igen og stort slået. Sidste start var et svagt besat monté specialløb, hvor den skyldte at blive anden til Need For Speed. Viste heller ikke det store for tre starter siden, hvor den faldt fra efter et løb i vinderhullet (tabte to længder ved galop på sidste langside). Meget starthurtig og vel nærmest født i front.

1 A’Ka Sjæl Skov er meldt kraftigt op og møder helt andre heste end den er vant til. Tog senest længder ind på Giggs Boko og Cult Egedal i en meget hastig afslutning og viste at formen er ok. Bør ikke være vinderaktuel her.


V65-3, V4-1, 5. løb

To heste er et hoved højere end konkurrenterne. Tror man på favoritsvigt står yderligere syv heste med mindre vinderchancer.


Chancevurdering

A-chancer: 3-9 B-chancer: 1-2-4-10-5-12-6 C-chancer: 8-11-7


3 Charlie L M
er stærk som få og tåler at gå i et toptempo hele vejen. Galoperede senest ved udgangen af sidste sving i V75-løb netop som Allan Kristensen tog linerne i en hånd for at hive i vatudtrækssnoren. Der røg en topplacering i et løb der blev vundet af C You Again før Strong Case, og man skal formentlig ikke lægge for meget i galoppen. Totalt overlegen gangen forinden i amatørløb, hvor den førte fra start til mål – sejrsmargin næsten 20 meter til 40 meter tillæg belastede Silas Ulkær. På trods af at Charlie L M som type er entaktet, er den hurtig fra start i voltestart. Jeg forventer den tidligt køres frem for at overtage spidsen, da ingen af spidshestene kan vær interesseret i at have den som overfrakke – slet ikke, når der er open stretch.

9 Diamond Is Rough blev sidste år matchet mod landets bedste treåringer og er på den baggrund gået et par klasser ned i modstand her. Blev i midten af november slettet fra en tiltænkt start pga. sygdom, men er nu klar til at gøre en tidlig sæsondebut. Seneste start var i finalen af Dansk Avlsløb, hvor den trods dødens den sidste omgang holdt flot ved til tredjeplads – slået med 20 meter af Donatello Garbo. Gangen forinden sluttede den flot af i prøven. Forventer på ingen måde den er tunet så tidligt på sæsonen, og derfor kan det blive svært at give tyve meter forud til så god en hest som Charlie L M. Alligevel det klare modbud.

1 Caroline Lund var senest godt med fra start og fandt en god rygposition. Overtog spidsen med omgang til mål. Kan vel knap få godkendt for at lukke feltets øvrige tre fejlfrie heste forbi ned gennem opløbet – heller ikke selv om den blot var slået med halvanden længde af Daydream Believer (udvendigt sidste 500 meter). Hurtigt ude i voltestart, men måske en tand bedre fra ryg.

2 Classic Dream slog senest på en galop i midten af første sving (vanskelig bane, mange galoperende heste). Hang gangen forinden på bag Destiny’s Diamond (slået med godt 20 meter) efter et perfekt løb i hhv. fjerde og tredje par indvendigt. Formåede i slutningen af marts at holde Charlie L M (20 meter tillæg som her) bag sig, men siden har Charlie L M udviklet sig enormt.

4 Sherry Brodda hang senest godt på bag Charlie L M efter en lang ryg i vinderhullet. Først fanget op på de sidste meter af 40 meter tillæg belastede Silas Ulkær. Også rigtig fin afslutning bag Bellucci efter et løb i inderbanen gangen forinden. Med aktuel formtop er den trio-aktuel.

10 Bella Toft har fået fine løb i femte par indvendigt de to seneste gange uden at vise nogen form for overskud. Var måske alligevel en anelse i fremgang senest. Går en klasse ned og er udstyret med en god kusk, men startsporet og det faktum at Bella Toft leder efter formen trækker gevaldigt ned.

5 Allineedislove kommer til start med en miserabel resultatrække, men indsatsen senest var af bedste mærke. Galoperede i tredje par udvendigt med 700 meter til mål, men skød efterfølgende imponerende fart og var kun slået med to længder af vinderen Uno Baunehøj. Klart forbedret ift. starten forinden, hvor den slet ikke fungerede og løbet igennem tabte meter. Sjov outsider.

12 Baron Westwood var i stenhårdt V75-selskab senest. Sad en kort overgang i dødens, men fik snart efter andet par udvendigt. Var slået med 20 meter af den spidskørte vinder Duglas, hvilket vel var godkendt. Slået med halvanden længde af Birte Mile gangen forinden efter at have gået en rigtig flot sidste 900 meter i sporene. Taber lidt fra start fra anden række i volten og er lidt hårdt inde på pengene, men kan løbe med frem med rette rygløb.

6 Bølle Gardenia sad senest i hhv. andet og tredje udvendigt i et Lunch Løb, der blev ført an af C’est Peak. Angreb som første hest i tredje spor med 500 meter igen, men faldt fra ned gennem opløbet. Holdt rigtigt flot ved løbet forinden, hvor den trods dødens sidste omgang var slået med mindre end en længde af vinderen Uno Baunehøj (20 meter tillæg til Bølle Gardenia). Udstyret med et svært spor fire i volten, men kan formen er bedre end resultatrækken indikerer. Bemærk, at starten her ligger blot fem dage efter den seneste.

8 Wilma J sluttede senest godt af efter inderbaneløb, men står håbløst på pengene. Glad for en præmie.

11 Prins Foldager fik senest en kort galop på ind mod første sving i formløb. Hang siden på i inderbanen. Handicappet af et svært spor fem i volten. Ikke noget for spillerne.

7 The Red One kom I slutningen af november tilbage til løbene efter næsten et års pause. Havde kort galop på fra start, og kæmpede siden for at hænge på – det lykkedes ikke. Har siden fået yderligere et løb i kroppen i montéprøveløb, men bør være uden chance her.


V65-4, V4-2, 6. løb

Andre Ward er udgangshesten, men fra vanskeligt spor på den en forkert distance garderer jeg med to formtoppede heste.


Chancevurdering

A-chancer: 1-5 B-chancer: 3-4-7-2 C-chancer: 6


1 Andre Ward
er samtlige sidste tre starter tidligt forceret frem udvendigt for den førende, og det fortæller alt om dens klasse, at den har løst opgaverne alligevel. Senest blev Turbo Star en smule nærgående, men Andre Ward afviste alligevel enkelt med en halv længde. Er ikke hurtig fra start, men i et kun syv heste stort felt skulle det være muligt, at vriste sig fri fra inderbanen. Har ulempe af distancen, men er feltets bedste hest.

5 Key Largo vandt senest en ubesværet sejr med 3½ længde til C Nu Gilbak (startede 20 meter foran) efter at have overtaget føringen med en omgang til mål. Vandt også let gangen forinden efter føring fra start til mål. Meget starthurtig og ligner spidshesten. En rigtig sprintertype at se på, og får den lov til at stjæle 500 meter af løbet, er det ikke givet den lukker Andre Ward forbi.

3 Turbo Star er en rigtig spurtkanon, der kommer i absolut topform. Sad senest i tredje par udvendigt og angreb som første hest i tredje spor med 500 meter til mål. Kom flyvende, men nåede at ebbe lidt ud. Alligevel var præstationen klart godkendt. Lignende rygløb gangen forinden, hvor angrebet blev sat ind 100 meter senere. Udfordrede Andre Ward uden helt at kunne true. Kan Turbo Star sidde på rullen til 200 meter før mål er den farlig for alle - også Andre Ward. Kræver dog løbet.

4 Armani S er i mine øjne en mellemdistancehest, som er lidt uens i sine præstationer. Senest perfekt rygløb i bagfeltet og ryg på Beauty Ami Salløv i tredje spor de sidste 500 meter. Alligevel kunne den ikke tage denne ned. Gangen forinden meget svag over de 3.000 meter. Skal have overpace for at komme til sin ret her, men alligevel bliver jeg overrasket over at se den på vinderpladsen.

7 Speedy Højlund er en stærk hest som havde foretrukket lidt længere distance. Imponerede voldsomt senest, da den trods hårde spor de første 300 meter og et efterfølgende løb i dødens forsvandt fra feltet ind mod sidste sving. Forspringet skrumpede op mod mål og sejrsmarginen blev til slut en længde til Avalon. Er langsom fra start og taber en del meter på den bekostning. Mod stenhård modstand og fra et vanskeligt spor søger den en præmie.

2 Aros Line er en rigtig halshest, der når den er som bedst klarer sig alle steder. Træneren påpeger, at den ikke har startet længe og er tilfreds med en præmie. Med den udtalelse in mente er det svært at se den vinde her. Er hurtig fra start, men efter pause søger den formentlig en ryg på staldkammeraten Key Largo.

6 Speed A Bærs er en starthurtig hest på rette distance, som ikke har vist det store længe. Senest pasgang/galop med omgang til mål og uden chance gangen forinden efter et løb i vinderhullet – slået med tre længder af Raket Brodde. Ikke noget for spillerne.


V65-5, V4-3, 7. løb

Trods dårligt spor tøver jeg ikke med at udpege 8 Come On Hugo som V65-omgangens bedste blankbud. Stoler man ikke på Come On Hugo anbefales yderligere fem heste på kuponen.


Chancevurdering

A-chancer: 8 B-chancer: 5-6-2-1-3-7-9-10 C-chancer: 4


8 Come On Hugo
imponerede voldsomt ved at vinde i sit første møde med hurtigklassen senest. Sad undervejs i tredje par udvendigt og gik som første hest i tredje spor med 500 meter til mål. Gik uimodståeligt frem i opløbet til let sejr med halvanden længde til Sun Esterel og yderligere en halv længde til den i dødens siddende storfavorit Pingus Vang. Var også godkendt gangen forinden på Åby, hvor den blev taget roligt fra start og tabte en del meter på den bekostning. Fik en ryg at gå på i tredje spor med en omgang til mål, men måtte selv gøre arbejdet de sidste 500 meter. Flemming Jensen ser ud til at have fået styr på Come On Hugos voldsomme temperament, selv om der nok stadig er en lille galoprisiko. Løser fejlfrit denne opgave.

5 Sun Esterel skyggede undervejs Come On Hugo senest, eget fjersporsangreb ind på lige bane men selv om den skød god fart var den chanceløs i sejrskampen. Flemming Jensen advarer om, at man ikke skal tage en lignende præstation for givet, men jeg tror den ligger godt til Kasper K. Andersen, og forventer den ender nærmest Come On Hugo igen.

6 Tourmalet fik udbytte af sin gode form senest på Momarken, da den efter et løb i vinderhullet og lidt zigzag kørsel i opløbet spurtede frem til sikker V75-sejr. Sporet er lidt yderligt, men med det rette rygløb er Tourmalet et af de hedeste bud i kampen om trioplaceringerne.

2 Trophy Spring gik et rigtigt flot løb i V75 senest og viste formen igen er på rette vej. Galoperede ind mod første sving og tabte en del meter på den baggrund. Kom siden flot tilbage og var slået med omkring tyve meter af vinderen Iron Steel. Fortsætter formfremgangen kan den løbet med helt frem her.

1 Supreme Star kommer fra to voltestartsopgaver, hvor han har startet fra toptillæg. Begge gange har den sluttet flot af i sporene efter rygløb tilbage i feltet. Forrige gang speedede den således forbi Tourmalet, der godt nok måtte trække læsset de sidste 500 meter som første hest i tredje spor. Er lynhurtig fra start og sidder i spids hvis Marc Bæk ønsker det. Langt bedre end resultatrækken indikerer og er en sjov outsider.

3 Uha Uha De Hess gik godkendt senest i V75, hvor den sluttede ok af efter et løb i hhv. tredje par indvendigt og andet udvendigt – slået med godt to længder af Iron Steel. Er ifølge træneren bedre med tætte starter og vil være bedre denne gang. Kræver overpace på løbet for at komme til sin ret.

7 Indian Summer D gik intet senest, hvor den også blev generet undervejs og pludselig selv måtte løbe et hul op. Slået med en halv længde af spidshesten Winston Laser efter et løb i vinderhullet gangen forinden. Er starthurtig, men på vanskelig opgave fra svært spor, hvor det koste kræfter at åbne for en god placering. Kræver løbet.

9 Mr Shorty gør her comeback efter knap halvandet års pause. Tabte 60-80 meter ved startgalop i sit prøveløb, men kom flot tilbage og så fin ud. Med sine kun 18 starter er den urutineret ift. konkurrenterne og efter så lang en pause, behøver den formentlig løb i kroppen for at være aktuel.

10 Albatros vandt senest i monté på en god afslutning direkte efter to måneders pause, men det er et stykke tid siden den har vist, at den kan gøre sig gældende i denne klasse. Ikke noget for spillerne.

4 Safari K manglede nok løbet i kroppen senest, hvor den efter et løb i andet par udvendigt mest hang på. Vil nok være skarpere her, men jeg forventer ikke den vil kunne gøre sig gældende.


V65-6, V4-4, 8. løb

Chandon og Askepot Macoy skiller sig lidt ud i et ellers stærkt felt. De er dog ikke 100% til at stole på og man kan gøre klogt i at gardere yderligere.


Chancevurdering

A-chancer: 2-5 B-chancer: 3-1-6-12-4-8-10-9 C-chancer: 7-11


2 Chandon
var efter tre sikre start til mål sejre slet ikke sig selv senest på Halmstad, hvor den efter et løb i andet spor (delvis dødens/ryg) faldt fra. Imponerede ellers starten forinden, hvor den let afviste udvendigt pressende Cody S. Fra et perfekt spor ligner det endnu engang et løb i spids og selv om man lige vil se den tilbage på sporet, er det udgangshesten.

5 Askepot Macoy åbnede stærkt senest i V75, men slog på en galop ind i første sving. Siden løb i bagfeltet efterfulgt af en forrygende afslutning i opløbet, hvor den tog 20 meter ind på vinderen Duglas og kun var slået med en længde. Overlegen sejr gangen forinden før Benton Frisco, som den tidligt overtog føringen fra. Topkapabel og en stor vinderchance

3 Neo var ikke gode venner med Aarhus-banen senest, hvor den tabte en del meter i sidste sving og slet ikke kunne køre for fuldt. Kom godt tilbage i opløbet, men var uden chance for at blande sig i afgørelsen. Gangen forinden imponerede den ved let at afvise en rygkørt Cerveza i kampen om sejren. En stærk hest som går hele vejen til mål og tilbage venstrevejen rundt, er den chancen lige bag de to favoritter.

1 Thunderstruck kom senest til at sidde udvendigt på Charlie L M, og det brød den sig bestemt ikke om. Gav helt op og var stort slået. Startgalop med en efterfølgende flot ophentning gangen forinden. Blev budt et hårdt løb, der måske også havde sat sig lidt på moralen. Enkel spidssejr for tre starter siden. Er hurtig fra start og vel nærmest garanteret et godt rygløb på Chandon. Går godt for Rene Kjær.

6 Boris gik senest i kødet på førende Walkman June med 600 meter igen efter et løb i andet par udvendigt. De to kæmpede indædt ned gennem opløbet, hvor Walkman June holdt sig foran med et hoved. Klart formforbedret ift. starten forinden, hvor den ikke viste overskud efter et løb i andet par udvendigt.

12 Knight Rider gik godt senest, hvor den trods en startgalop der kostede 30-40 meter og en sidste 500 meter i tredje spor kom flot tilbage til andenplads bag P S Confess. Var slået med godt 4 længder. Gangen forinden slået med hoved/hals af udvendige Torden efter et løb i spids. Efter en lidt svagere periode virker formen atter på rette vej. Sporet gør dog, at Knight Rider maksimalt er en triochance.

4 Bellis Tulsbjerg sad senest i tredje par udvendigt og blev trukket med ned igennem feltet af en træt Worst Nightmare på sidste langside. Fandt aldrig op i omdrejninger igen. Gangen før god afslutning efter løb i fjerde par udvendigt og ryg i tredje spor rundt sidste sving. Dog ikke en præstation på niveau med starten forinden, hvor den trods tredje spor rundt første sving og kraftigt avancement frem mod fronten vandt en let spidssejr med en længde til vinderhulskørte Benjamin Nordal.

8 Batman S H fik senest et løb i andet spor i bagfeltet. Indledte avancement med 900 meter til mål og fandt snart plads i ryg på Boris i andet par udvendigt. Igen tredjesporsangreb med 300 meter til mål, men ebbede lidt ud og var slået med godt tre længder af Walkman June og Boris. Starten forinden sejr med en længde til Benjamin Nordal (dødens) efter et løb i andet par udvendigt. Kan åbne lidt fra start og få en god position på den bekostning, men spor otte er svært og modstanden er hård.

10 Limbo var slået med en halv længde af Bazire Trøjborg forrige gang efter et løb i vinderhullet på denne. Kunne ikke helt køres for fuldt op mod mål. Senest tabte den travet i opløbet på et tidspunkt hvor den var klart slået efter et løb i andet par udvendigt. Kommer nu efter en mindre pause og stilen kan være bedre.

9 Counterstrike var under isen senest, hvor den efter et løb i andet par udvendigt faldt fra i slutfasen. Slået med 25 meter af Vertigo Lux.

7 Amanda B P fik optimalt udbytte senest, da den efter et løb i andet par udvendigt var slået med en længde af den i dødens liggende Guy Pomponne. Formen virker på rette vej, men konkurrencen er væsentlig hårdere end senest og sporet er svært.

11 Worst Nightmare kom senest til at sidde udvendigt på Walkman June i toptempo og smed så håndklædet helt i ringen med 600 meter igen. Gangen forinden meget langsom start og et løb i bagfeltet. Gik indvendigt om på opløbet, men viste ikke samme gode form som starterne forinden. Formen virker lidt på retur og fra et svært spor 11 er det nok ikke noget for spillerne.