Ekspertanalyse af Steffen Møllergård

Statistik: Spillet for 1.814 kr. Vundet 2.530 kr. Tilbagebetalingsprocent 139%. Hitrate: 3 af 7.

Printvenlig versionV65-forslag (spilles som V66)

5-2-6

9 Drønviktormolar

15-3-8-4-6-11

2 Lucky Lady Blue

2-9-7-6-1

1-4-7

Pris: 270 kroner.V4-forslag

15-3-8-4-6-11

2 Lucky Lady Blue

2 Diablo Bork

1-4-7

Pris: 36 kronerV65-1 / 3. LØB

A-chancer: 5-2-6 B-chancer: 4 C-chancer: 3-1

Et løb med kun seks heste indleder V65 spillet. Ser Twilight D, Supreme Star og Star Keeper skal gøre op om sejren. Og løbets spørgsmål må være om Twilight D er ovre sin offday sidst på Lunden. For normalt skal den vinde dette her løb på en stærk afslutning de sidste 300 meter.

5 Twilight D. I sin sidste start på Lunden stillede den til start som stor favorit, men havde ikke sin bedste dag. Sad i andet par udvendigt, og angreb rundt sidste sving. Men der var ikke den sædvanlige afslutning i Twilight D. Var for tre starter siden ude i et forkørt løb i Ålborg, hvor Uha Uha De Hess førte an i toptempo. Sad bagerst et stykke tilbage i det 6 hestes lille felt. Gik frem ind på opløbet til en sikker sejr bag Star Keeper. I starten på Åby leverede Twilight D en forrygende afslutning i fjedre/femte spor for Thomas Uhrberg, og var ikke langt fra sejren. Mistede også en sejr i Århus ved juletid, da den brød et spor ud i opløbet, så Victor Gentz kunne gå indenom til sejr med Iron Steel. Men det var rent uheld. Har topchance i dette felt, og jeg forventer den vinder dette her løb trods det lidt kedelige løb den gik sidst på Lunden.

2 Supreme Star. Kan være lynhurtig fra start, og Marc Bæk vil gerne køre dette løb i spids, så længe der er benzin på tanken. Og har klar fordel af at sidde indvendigt for Star Keeper, når startbilen slipper feltet. Har vundet masser af løb i Århus, så den er i dus med banen. I sin sidste start på Lunden tog den spids med det samme, og førte løbet i et godt tempo undervejs. Og Supreme Star lignede en vinder ind på opløbet, men stoppede noget op de sidste 150 meter, og måtte lade Teodor og Wonderboy gå forbi. For to starter siden var den ude på en umulig bane i Ålborg, og fra et svært spor 8 på sprint. Sad i tredje par udvendigt undervejs, og tog en andenplads bag Sun Esterel sikkert. Men en godkendt præstation. For tre starter siden sad den i ryg på Come On Hugo i Skive, og da Supreme Star skulle ind på ”Open Strech” blev stilen dårligere og dårligere og det endte i galop. På V75 dagen i Århus ved juletid gik den et godt løb i stayerløbet, hvor den ind på opløbet gik forbi mange heste til slut og endte på fjerdepladsen. På sine ældre dage er Supreme Star blev lidt mere uens i sine præstationer. Men får den spidsen her, og Marc Bæk får held til at dæmpe tempoet en smule undervejs, så skal den ikke glemmes på V65 kuponen.

6 Star Keeper. Er også en lynstarter, så snart bilen slipper feltet. I sin sidste start i på Halmstad tog Jürgen Sjunnesson dog en rolig start, og sad undervejs i tredje/fjedre par udvendigt. Angreb rundt sidste sving, men havde siddet for langt tilbage undervejs til at få med udfaldet at gøre. I sin forrige start var den ude i et forkørt løb, og sad langt tilbage i feltet, og de syv heste i feltet var spredt over stor afstand. Angreb på bagerste langside med Twilight D i ryg. Måtte på de sidste meter lade Twilight D gå forbi, men andenpladsen var klart godkendt. For tre starter siden gjorde den comeback efter en løbspause på knap tre måneder. Mads Hviid kørte et roligt løb i inderbanen, og afsluttede fint. Nu har den været taget roligt fra start de sidste tre starter. Kan være med i spidskampen, hvis Flemming Jensen ønsker dette. Men det kan blive svært her at tage en længde på Supreme Star ind i første sving. Vil ikke udelukke en sejr her, da Twilight D ikke overbeviste i sin sidste start, og Supreme Star er lidt uens i sine præstationer. Men træner Flemming Jensen er lidt usikker på Star Keeper højre vejen rundt.

4 Uha Uha De Hess. Var desværre uheldig i sin sidste start i Skive med en galop rundt sidste sving på vej i et angreb efter at have siddet i tredje par udvendigt. Havde ikke slået Balotelli, men en anden/tredjeplads havde ikke været usandsynligt. I sin forrige start på Fyn sad den tredje par indvendigt undervejs. Fik plads ind på opløbet, og afsluttede fint til en tredjeplads, som var det maksimale på dagen som løbet blev kørt. Vinder næppe løbet, men en god pladschance skal den have her i dette løb.

3 Helios. I sin forrige start sad den et stykke tilbage i feltet efter en langsom start i forskellige positioner undervejs. Angreb i opløbet og tog en tredjeplads i sidste skridt. I sin sidste start var den også tredje på afstand af Iron Steel og Run For Roses. Jeg har ikke set noget i dens sidste fire starter, som gør den aktuel for vinderspillerne her.

1 Silas Ulkær. Starter for det meste i amatørløb. Her i denne her langt hårdere konkurrence er den ikke noget for spillerne. Søger et løb ved inderbanen, og den bedst mulige præmie.

V65-2 / 4. LØB

A-chancer: 9 B-chancer: 8-4-7-5 C-chancer: 11-10-3-2-1-6

Et løb i klassen under 18.000 kroner. Løbet har ikke den store klasse, hvis man da ser bort fra Drønviktormolar, som virkeligt har imponeret de sidste to starter. Klarer den række bag startbilen og Århus banen, så skal den have en stor vinderchance. I tilfælde af favoritkiks, så tror jeg mest på Colorado Laser.

9 Drønviktormolar. Efter at den er blevet vallak er hesten efter Ready Cash blevet langt mere stabil. Efter en længere løbspause gjorde den comeback til løbene sidst i februar måned. Sad udvendigt på den førende Clumsy, og viste der den er en stærk type, og ind på opløbet gik den forbi til en klar sejr. I sin sidste start sænkede den sin rekord klart til 16,5/2140 meter autostart efter tidligt at have overtaget spidsen, og satte tempo op ud på sidste omgang, og forsvandt væk til en overlegen sejr på ”det halve opløb”. Noget der mest mindede om et træningsarbejde, da den slet ikke virkede træt på vej i mål. De to starter har dog været i små felter, men måden den har vundet på har været imponerende. Klarer den Århus banen, og anden række i større felt, så skal den være en klar topchance. Og jeg blanker den på mit V65 forslag.

8 Colorado Laser. Kommer tilbage efter en løbspause siden december måned, hvor den vandt i Billund, hvor den efter en rolig start og et stykke tilbage i feltet sad i fjedre par udvendigt. Ind på opløbet sad den et stykke efter de forreste heste, men kunne alligevel sejle forbi de førende til en sikker sejr. Er en lidt ustabil type med flere negative resultater, men ser den fejlfrit som den største konkurrent til Drønviktormolar trods det den kommer tilbage efter en længere pause. Vandt i Århus for fire starter siden efter en langsom start, hvor tillægshestene løb forbi den kort efter start, og så den sad som sidste hest i feltet. Men alligevel kunne den i en stærk afslutning helt ude ved rækværket gå forbi til en flot sejr. Så jeg tænker ikke her, at anden række bag startbilen er nogen ulempe her. Har ligesom Drønviktormolar styrken som sit bedste våben.

4 Newton Tile. Vandt sin første start efter spids, og førte an i langsomt tempo undervejs.(25 tempo), og derfra var sejren aldrig i fare. Men en billig sejr, som ikke fortalte det store om kapaciteten på Newton Tile. Siden har den startet to gange i Billund, og det er endt med en galop kort efter start ind første sving i begge tilfælde. Tilbage på hjemmebanen er den måske bedre til denne her start?

7 Countdown. Er en fin hest, som kommer efter pause siden december måned. Men skuffede mig en smule på Fyn i sin sidste start, hvor efter en spids i klar føring måtte se Birte Mile og Baron Westwood, som begge havde 40 meters tillæg gå forbi på de sidste meter af løbet. Pladschance i mine øjne fra en startplads yderst på vingen.

5 Ide Beemd. Startede for tre starter siden på Fyn, hvor den efter et løb bagerst i feltet ikke viste det store på tredjepladsen. Har derefter startet to gange i Hamborg, hvor den har været et stykke efter resten af feltet i mål. I sin forrige start sad den udvendigt på den førende hest, og var meget træt til sidst i løbet. I sin sidste start var sjette ud af otte heste i mål. Højst en lilleplads chance. I sin sidste start, som ifølge var kusken var et ”præpareløb”, hvor den skulle i løb første gang efter en skade var den seks ud af 8 heste i mål, og kusken forventer en 17-18 tid, og en plads imellem de tre første.

11 Eliza Sleipner. Deltog i to 2-års løb i sidste sæson. Tjente 17.000 kroner som tredje på lang afstand af Eenmeenyminymoe i Aktionsløbet for hopper i et felt med seks heste. Sad i ryg på den førende hest, og var træt i opløbet. Og endte udplaceret i Jydsk 2-årings Grand Prix Consolation, hvor den også sad i ryg på den førende hest. Var også træt i opløbet der, og viste ikke det store. Men en længere træningsperiode op til denne start kan have gjort den godt. Oplægget til starten fra træneren er et roligt oplæg, og det vigtigste er den får en god oplevelse.

10 Brian Johnson. Har i sine ni starter mest hængt med i sine løb. I sin sidste start sad den i tredje par indvendigt et stykke efter den førende Dalton. Var tidligt træt på den bagerste langside, og viste ikke nogen god form i denne start. I sin forrige fik den en startgalop, og blev fjedre i rodet løb med mange galopperende heste inkl. anden og tredjehesten i målgalop. Mindre pladschance i dette her felt.

3 Coco Højgård. Vandt sin forrige start i et felt med fem heste, og hvor Olga´s Avenue mistede sejren med en målgalop. Sad indvendigt undervejs, og angreb midt på opløbet i en fin fart. Kom tæt på Olga´s Avenue, men havde ikke vundet løbet uden den målgalop for Olga´s Avenue. I sin sidste start endte med en galop ind i første sving. Ser mest Coco Højgård som en mindre pladschance trods et fint spor 3.

2 C Ransborg, 1 Country Boy og 6 Cayoe Flex. Dem ser jeg løbets mindste vinder/pladschancer. C Ransborg løber mest med i sine løb. Dog var den anden i sidst i Billund. Et stykke efter Flatrate A V i mål i et rodet løb med mange heste i galop undervejs. Country Boy og Cayoe Flex skal være glade for en præmie.

V65-3 / V4-1 / 5. LØB

A-chancer: 15-3-8-4-6 B-chancer: 11-14-12 C-chancer: 9-5-10-7-13-2-1

Et amatørløb med 15 heste over en kort distance kan være noget af en rebus, at løse for spillerne. Dog synes jeg at man kommer langt med mine fem A-chancer. Dog tager de forsigtige spillere det nye bekendtskab Time To Face med på deres kuponer.

15 Dino Silvåkra. Er ubesejret i år med 4 sejre i træk. I sin sidste start slog den Benton Frisco på målstregen efter en rolig indledning på løbet bagerst i feltet. Med en omgang til mål gik den udvendigt på den førende Benton Frisco, og derfra slog den Benton Frisco på ren styrke. I sin forrige start vandt for dagens aktuelle kusk Christina Olsson, hvor den efter et løb i andet par udvendigt ind på opløbet gik forbi til en sikker sejr. Dagens distance er kortere, og den skal denne gang udenom 14 heste, så det kan blive svært at nå helt frem til en sejr. Men Dino Silvåkra bliver min udgangshest i løbet.

3 Be Loved B P. Kusken Bøje Laursen kan i den grad komme fra start med sine heste, og jeg ser Be Loved B P som spidshesten fra start, og derfra kan den blive svær at slå. I sin sidste start var den ude i et hoppeløb i Billund. Sad i tredje par indvendigt holdt mest farten på afstand af Bellucci, som vandt overlegent. Men det var også gode heste med i feltet. I sin forrige start fik den i kort galop efter starten. Sad igen tredje par indvendigt og fast med alle kræfter sparet. Får den spidsen i dette her løb, så skal det være en god chance for en placering helt fremme.

8 Angelfromheaven. Vandt sin sidste start for dagens kusk. Efter en hurtig start fra sit tillæg sad den i ryg på den førende Beauty Trøjborg. Sad fast ind på opløbet, men fik pladsen da Rapanoe Bell brød et spor ud, og på en god afslutning gik den gik forbi til en klar sejr. I sin forrige start sad den i ryg på den førende Charlie Game. I et forsøg på at holde andenpladsen bag Charlie Game endte det med galop kort før mål. Viste alt vel med formen. Hurtig fra start i voltestart, og kan gå fra flere positioner

4 Budweiser Flamingo. Er helt klart for mig løbets luring med en dygtig kusk i Peter Ø. Andersen, som er vinder af en del amatørløb hjemme i Skive i få starter. Starter mest på heste fra Mortens Friis´s stald som i dette her tilfælde. I sin forrige start var tredje efter Cult og El Nino Trøjborg efter et løb ryg på de førende heste. Viste fin fart da den gik ind på det åbne spor. I sin sidste start var den tredje til Diva Sisa og Django Cross efter en godkendt præstation. Det er ikke let at skulle give 20 meters tillæg til så gode heste. Sad lidt fast i andet par udvendigt rundt sidst sving, men viste fin fart da pladsen endelig kom. Går ned i modstand på de første volter, og jeg tør ikke at udelukke den fra V65/V4 kuponen.

6 Chenaya. Har vist klare forbedringer i sine præstationer. For fire starter siden vandt næsten med det halve opløb efter en imponerende præstation. Overtog tidligt spidsen og var alene på banen. Derefter har den haft to fjerdepladser i løb, hvor konkurrencen blev skærpet med heste som Do It Mingus, Date Night, Jolie, Falkens Nicke og Dante Brogård. I sin sidste start var den anden til Dante Brogård efter rolig indledning bagerst i feltet gik den ud på sidste omgang frem udvendigt til den førende Dante Brogård, og leverede en godkendt præstation. Havde den haft et bedre spor i volten, så havde den også stået længere oppe i seedningen. Helt klart en vinderchance, og må ikke glemmes på kuponerne.

11 Time To Face. Er en ny hest i Danmark. Den svenske 4-års ser på papiret spændende ud. I sin sidste start efter pause endte det med galop kort efter starten. Virker hurtig fra start i snorestart i de løbsklip jeg har set. Nu kommer den tilbage efter en ny løbspause på knap to måneder, og skal vel lige ses an første gang i nyt regi? Dog har kusken René K. Hansen en god statistik med mange trioplaceringer i få starter. Kan være et lognshot i dette her løb.

14 Viola Toft. 40 meters tillæg på en kort distance er aldrig let. Kommer tilbage knap to måneders løbspause. I sin sidste start sad den bagerst i feltet. Angreb rundt sidste sving, men løb kort efter ud i en galop. Her efter sin pause plus det store tillæg i mente ser jeg den som en mindre pladschance i dette her løb.

12 Without You. Gør her comeback efter 2.5 måneds løbspause. Er lidt hårdt ramt af 40 meters tillæg, da jeg synes den har gået sine bedste løb i spids eller efter at havde siddet med fremme i feltet undervejs. Sluttede sæsonen af med en 8 plads ud af 11 heste i et løb med hårdt selskab imod gode heste som Casino Gardenia, Mr. Panamera, Gay Pomponne osv. Sad som en af de sidste heste indvendigt nede i feltet, og kom i mål som en af de sidste heste i mål. I sin forrige start var den ude i en Liga 3 finale, og endte i en blød dødens nede i feltet. Holdt klart godkendt ved til en fjerdeplads. Nu kommer den efter pause, men modstanden er selvfølgelig også langt lettere end de sidste par starter.

5 Valdemar Toft. Den ellers så ustabile de sidste mange starter Valdemar Toft var fejlfri i sin sidste start, og så kunne den vinde en sejr i et formløb efter spids. Her ser jeg den som mindre præmiechance. Kusken vandt to løb på den sidste løbsdag i Billund. Men Mads Hjortsballe skal nok kunne trylle her for at vinde løbet.

10 Livi Knowhow, 7 Breaking Point, 13 Simoni´s Smasher, 2 Whiskey Flame og 1 Awesome Shadow dem ser jeg løbets mindste vinder/pladschancer i dagens konkurrence. De skal være glade for en mindre præmie i dette her løb.V65-4 / V4-2 / 6. LØB

A-chancer: 2 B-chancer: 8-1-6-10 C-chancer: 4-9-3-7-5

Herligt gensyn med Lucky Lady Blue, som imponerede mig stort i sin sidste Billund start. Oplagt emne som V65/V4 blank fra et perfekt spor 2. Duka Moseby kommer efter pause. Glæder mig også til at se Duka Moseby, da den må være topaktuel i årgangssammenhæng efter dens sidste løb i Ålborg før pausen.

2 Lucky Lady Blue. Gik ikke mindre et imponerende løb i sin sidste start i Billund. Fra spor 8 tog den spids i direkte og førte hele vejen rundt i toptempo, og sænkede sin rekord betragteligt til 14,6/1900 meter autostart. Og trods det kun var dens femte start i karrieren så slog den ”hårde” heste som Backup, Henbianca Boko og en fejlfri Bjarne B P m.fl. I sin forrige DK-start i Billund i december måned sad den udvendigt på den førende Django Cæsar den sidste 1500 meter, og kæmpede helt til mål, og måtte kun lade Strong Case, som havde siddet i ryg på Lucky Lady Blue gå forbi på de sidste meter. Det er svært sætte de tyske præstationer ind i den danske konkurrence, men på de viste præstationer her i Danmark skal den have en topchance her. I sin forrige start i Hamborg i det der lignede svag konkurrence, tog den spids med det samme, og sejren var aldrig i fare. Fik vel nærmest 2.500 euro for et træningsarbejde. Eneste lille spørgsmålstegn er om den klarer Århus banen første gang, men den er jo godt hjulpet af Birger Jørgensen i sulkyen. Topchance trods kun den kun har seks starter bag sig.

8 Duka Moseby. Træner Bent Svendsen har helt sikkert årgangsambitioner med Duka Moseby, som sluttede 3-års sæsonen af helt perfekt med en sejr over sprint på 12,6 i Ålborg. Sad i andet par udvendigt, og ind på opløbet gik den forbi en god hest som Tootsie Brodda, som i sin næste start vandt 100.000 svenske kroner på Åby banen. Nu kommer den efter pause siden november måned, og formen skal først toppe sidst i august måned. Så jeg tænker, at Bent Svendsen kører et afventende løb fra anden række bag bilen, og kører de sidste 500 meter af løbet. Kan mangle det berømte løb i kroppen, men den kan ikke afskrives på dens klasse. Træner Bent Svendsen melder om, at Duka Moseby har trænet stærkt her i vinters, men det vigtigste er, at den kommer i gang, og får løbet på banen inden Jydsk 4-års Hoppe GP.

1 Camble Flame. Den tidligere professionelle travtræner Peter Frandsen har en fin reklamehest i Camble Flame. Den vandt i sin forrige start efter et perfekt løb i andet par udvendigt, og et angreb i 3 spor rundt sidste sving. Skulle dog kæmpe for at gå forbi Call Me Baunely og She´s A Dream til sidst, men man kan jo dårligt forlange mere end en sejr. I sin sidste start endte det med startgalop, og var tidligt væk fra løbet. Med sin præmiesum på 71.550 kroner er den perfekt inde i dette her løb med max på 75.000 kroner. Ser den som en stor pladschance, og kan ikke helt afskrives som vinderchance.

6 Assiniboia Downs. I sin sidste start på Åby sad den i vinderhullet på den førende hest. Sad fast med alle kræfter sparet rundt sidste sving, men viste heller ikke den store fart, da den fik plads på det åbne spor ind på opløbet. Ifølge kusken forstod den ikke det åbne spor. I sin forrige start i Ålborg sad den undervejs i fjedre par indvendigt, og med en omgang til mål gik den udvendigt på den førende Amber Attack med en omgang til mål. Og i en tæt afgørelse måtte den ”nøjes” med en andenplads bag Nightingale Jaycee. Er en bedre hest end sin resultatrække, og ser den som bedste outsider chance i dette her løb efter de tre favoritter.

10 Armstrong Laser. Havde ikke dens bedste dag i sin sidste start med en galop ind første sving, og igen efter 1000 meter af løbet. I sin forrige start var den tredje på afstand efter Charlie Game og Limbo efter et løb i først andet par udvendigt og derefter tredje par indvendigt undervejs. For tre starter siden vandt den en spidssejr kort foran Famous Footsteps. Ser mest Armstrong Laser som en pladschance i dette her løb fra spor 10.

4 Zweitausend P S. Gjorde i søndags comeback til løbene efter 2.5 månedsløbs pause på Berlin-Mariendorf banen, hvor de også løber højre vejen rundt . Fik et udvendigt løb på den førende hest, og var træt ind på opløbet. I sin forrige start d. 30. december i Hamborg for Birger Jørgensen fik den et løb i andet par udvendigt, og var langt efter en hest som A Leth Life i mål. Er ikke noget for vinderspillerne her.

9 Bexi, 3 Bacardi, 7 Barcardi S H og 5 Bravur Torkdahl. Dem ser jeg løbets mindste vinder/pladschancer. Hesten med den bedste kapacitet/form ser jeg klart på Bexi, men det er efterhånden længe siden den har hængt andet end med i sine løb. De tre andre heste ser jeg mest som mindre præmiechancer.V65-5 / V4-3/ 7. LØB

A-chancer: 2-9-7-6 B-chancer: 1 C-chancer: 4-8-3-10-5

Diablo Bork kommer efter en løbspause på to måneder, men alligevel ser jeg den som klart bedst i dette løb, hvor sejrschancen må være stor, hvis den får spidsen med det samme i løbet. Og så får Diablo Bork måske i denne her start sin første sejr i karrieren? På papiret er dog tillægshestene godt inde i dette løb. Men fra tillæg ser jeg kun Ceton Simoni for alvor med chance for at drille mit vindertip. Men jeg vælger at komme fem heste på V65-forslaget.

2 Diablo Bork. En lidt hidsig type hest, som har gode erfaringer i Århus, hvor den har gået fire gode løb. Den start som endte uden en placering, var en prøve til Jysk 3-års GP. I sin sidste start som var for to måneder siden i Skive mødte den Hocus Pocus og No Soup For You. Sad i andet par udvendigt, og afsluttede stærkt til sidst i løbet, og var ikke langt efter de to topheste i mål. I efteråret gik den flere gode løb. Var blandt andet 2ér til Delicous One i DTC´s 3-års finale i Ålborg. Nu kommer den efter pause, og kan mangle det berømte løb i kroppen, men modstanden er ikke så hård i dag, så den får mit vindertip. Hvis den rammer spidsen, så bliver den svær at slå i dette her løb. Det kan blive en rigtigt spændende sæson for Diablo Bork, som har været lidt længe undervejs, men den topstammede hest viser måske sit store talent i år? Har haft problemer med sit temperament, men der bliver i stalden gjort en del for at dæmpe det ved, at den ikke går banearbejder, men kun træner de normale intervaller og langsomme arbejder hjemme på gården.

9 Ceton Simoni. Var det store ”staldskrig” op til sin sidste start for Birger Jørgensen. Rundt næstesving kørte Ceton Simoni op i Dino Silvåkra, da Knud Mønster tog farten af og det endte med en galop. Kom dog imponerende tilbage i løbet og var ikke langt fra en tredjeplads. Vi skal helt tilbage til september måned for at finde den sidste sejr, men Ceton Simoni møder næsten hver eneste gange gode heste som Dino Silvåkra og Benton Frisco. Har dog ikke været heldig med lodtrækningen i løbet med spor 6 volten. Men den kan speede stærkt de sidste 500 meter med det rigtige rygløb. Træneren Michael Lønborg udtalte op til sidste løb, da Birger Jørgensen var valgt som kusk, da han ikke følte at han fik nok ud af Ceton Simoni i væddeløbene, og han kunne bruge nye øjne til at kigge på Ceton Simoni. Skal dog have en god chance i dette her løb.

7 Bella Tinghøj. Vi skal over et år tilbage for at finde Bella Tinghøjs sidste sejr, men nåede alligevel at tjene 72.000 kroner sidste år. Tjener også penge i dette her løb, hvor jeg synes den har en fin pladschance trods tillæg og et skidt spor 4 i volten. Gik et fint løb Sarah Bäckman efter et indvendigt løb sidste start, og sammen med Ceton Simoni og Limbo i mål, hvor kusken kørte et godt løb til maksimal uddeling i løbet. I sin forrige start sad den i forskellige positioner bagerste i feltet, og ind på opløbet afsluttede den måske bedst af alle, og var ikke langt efter i et godt felt med blandt andet Chap A P, Harley Boko og Hiawatha River.

6 Limbo. Vinder sjældent sine løb. Og vi skal helt tilbage til august måned for at finde den sidste sejr for Limbo, hvor den vandt for Søren Demant Andersen i DM for amatører fra spor 12. I sin sidste start mødte den også Bella Tinghøj og Ceton Simoni. Sad i ryg på Benton Frisco forsøgte at gå frem til de to favoritter, og var med de Bella Tinghøj og Ceton Simoni næsten samtidigt i mål. I sin forrige start sad den i fjedre par indvendigt. Efter 1000 meter af løbet gik den frem på den førende Charlie Game. Tog en fortjent andenplads. Kunne ikke true Charlie Game, men det er heller ingen skam. Det mest sandsynlige i dag er en 2-5 plads igen. Er ikke meget at sætte mulen først på målstregen.

1 Master Of Disaster. Hoppede en mulig sejr væk for to starter siden, da Rene Kjær satsede alt på en sejr i løbets afgørelse, og sejren gik i stedet for til Bellis. I sin sidste start var den ude i hårdere konkurrence i Billund end i dagens modstand. Sad i fjerde par indvendigt. Endte som sidste fejlfrie hest i mål. Har startet to gange i Århus før. Første gang var den anden til Bahia Sisu som storfavorit efter et løb i spids, og i sin sidste Århus start sad den udvendigt på Casino Royal og galopperede som en træt hest ind i sidste sving. Fra et perfekt spor 1 volten, så har den her gode chancer for et fejlfrit løb. Og kan den evt. få en god ryg på Diablo Bork, så skal den kunne løbe med helt frem til en god pladschance, og en mindre vinderchance.

8 Waffel, 3 Beauty Trøjborg, 10 Amanda BP og 5 Wuzz dem ser jeg løbets mindste vinder/pladschancer, da de for det meste starter i amatørløb med mindre placeringer til følge. Og når de starter i deres klasse efter indtjening, så er de langt efter triohestene i mål. Ikke noget for vinderspillerne her.


V65-6 / V4-4 / 8. LØB

A-chancer: 1-4-7 B-chancer: 5-6-2 C-chancer: 10-3-9-8

To ”Århusspecialister” Mr. Panamera og Giggs Boko møder den stærke Speedy Højlund. Jeg er ret sikker på, at vinderen skal findes blandt disse tre heste.

1 Mr. Panamera. Årets sejrshest på JVB 2018 har startet to gange i Birger Jørgensens træning. Starter mest i Århus, da den går sine bedste løb højre vejen rundt. Første gang tog den en forventet sejr foran Vip Hall og Aura Skov. Et løb den skulle vinde trods anden række bag startbilen. I sin sidste start endte det med galop ind i første sving i en trang situation med Tarzan Gardenia. Så den start skal man bare glemme. Her fra et perfekt spor 1 har den bestemt mulighed for at få et løb helt fremme i feltet. Derfra skal den være en stor chance. Har styrken som sit stærkeste våben, og er kan tåle at gå udvendigt på den førende hest, hvis den ikke får spidsen tidligt i løbet. Får mit vindertip i løbet selvom den ikke samler på ettaller, som i starten af karrieren.

4 Speedy Højlund. Fra et svært spor 12 i sin sidste start sad den undervejs som en af de sidste heste i feltet. Angreb ind i sidste sving, men var tæt på en galop som Kenneth Andersen fik reddet i første omgang, men midt på opløbet fik kom den forventede galop, og dagen var ødelagt. Men i sin forrige start vandt Speedy Højlund en flot sejr trods et udvendigt løb på den førende hest. For tre starter siden var den ude på en umulig bane og et dårligt vejr. Sad lidt fast rundt sidste sving og en præmie på dagen var det maksimale. Før det var den anden til Aros Line, og vandt for fem starter siden trods den undervejs sad udvendigt på den førende Sax Winner. Gik forbi denne på bageste langside, og var en klar vinder på en umulig bane i Århus. Stærk hest, og med det rigtige rygløb undervejs ender helt fremme. God vinderchance.

7 Giggs Boko. Er ligesom Mr. Panamera en ”Århusspecialist” og var årets sejrshest der i 2017. Er hurtig fra start, og det er ikke usandsynligt, at den trods spor syv helt ude på vingen tidligt kan overtage spidsen. Har i de sidste starter to sejrer. Først den 4. januar svarede den med lethed spidsen op, og vandt en klar sejr. Derefter vandt den trods en langsom start og trods det at den sad udvendigt på den førende Trophygirl tog den en kort men sikker sejr. I sin sidste start var den ikke som bedst. Overtog spidsen på første langside i et godt tempo, men fik det dæmpet undervejs. Var slået midt på opløbet, og måtte nøjes en femteplads i løbet hvor Armani S vandt. Spor 7 trækker selvfølgelig lidt ned, men klassen på Giggs Boko er høj, at den ikke kan undværes på V65/V4 kuponen.

5 Uno Gardenia. Kommer efter en løbspause siden d. 14. december i Billund, hvor den havde 40 meters tillæg, og hvor Charlie L M førte løbet i godt tempo. Sad i tredje par udvendigt, men gik ikke det store til en sjetteplads. Var derefter slettet en tiltænkt start i Ålborg juleaften pga. hoste. Så formen er selvfølgelig et spørgsmålstegn her efter den lange pause, men på klassen synes jeg at den skal være førsteudfordrer til de tre favoritter. Men jeg ser den mest som en pladschance i dette her felt.

6 Vip Hall. I sin sidste start sad den i en meget lang ryg på Charming Kiss som førte løbet med omkring 40-50 meter. Det endte med galop på sidste langside. Er ellers normalt en rimelig stabil hest. I sin forrige start på Fyn sad den tredje par indvendigt, og sad fast med alle kræfter sparet ind på opløbet. Fik et lille hul kort før mål og afsluttede fint. Før dette var den anden til Mr. Panamera. Skal have et rygløb indtil opløbet, og derfra kan den speede stærkt til sidst. Pladschance.

2 Tarzan Gardenia. Er hurtig fra start, men har gået sine bedste løb med et indvendigt rygløb, hvor den kan speede godt de sidste 200 meter, hvis hullet kommer på bestilling. Kan dog næppe svare Rex op i starten. Så det ligner et løb i tredje/fjedre par indvendigt. Og skal derfra håbe på en mindre pladschance. I sin sidste start sad den i tredje par udvendigt, og gik ikke det store derfra ind på opløbet.

10 Burberry, 3 Rex, 9 Silas Østervang og 8 Poker. Dem ser jeg som løbets mindste vinder/pladschancer. Burberry har en fin resultatrække, men de sidste starter har været i amatørløb og montéløb. Og dagens konkurrence er noget hårdere end de heste den har mødt tidligere. Men er med Rene Kjær godt hjulpet i sulkyen. Dog er en præmie det sandsynlige her. De tre sidste heste leder efter formen, og har ikke noget nævneværdigt at henvise til i deres sidste starter, og jeg kan ikke se de er noget for spillerne. Rex er rigtig hurtig fra start, og slipper sandsynligvis spidsen til den første favorit der kommer op til denne. Men en præmie virker som det mest sandsynlige.