V65-analyse til Aarhus søndag d. 8. september

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 3.622 kr. Vundet 701 kr. Hitrate 1/13. TBP 19,4%.Printvenlig versionV65-forslag

V65-1: 6 Filipa L

V65-2: 4-7-2-8-5

V65-3: 2-7-4-1-5

V65-4: 2-6-1-7

V65-5: 2 Champions Peak

V65-6: 10-8-3-9-7-5

Pris 600 kr.V65-1 / 1. Løb - 1.800 meter voltestart

Seks babytravere skal ud for at ære Poul Kraghs minde. Bent Svendsens Filipa L har været velgående i sine første starter, og kan allerede her få karrierens anden sejr.

A-chancer: 6-1-3 B-chancer: 2-5-4

6 Filippa L er ubesejret her på banen, da hun efter et perfekt kørt løb af Rene Kjær sejrede i årets første 2-års løb på Jydsk 4-årings Grand Prix-dagen. Startede i inderbanen, blev skiftet til andet par udvendigt og nedspeedede førende Fossa, og kunne også afvise et sent angreb fr Fox On The Run. Virkede helt stabil på banen. Sad senest udvendigt på Fox On The Run på Lunden, og kunne ikke gøre det færdigt derfra. Var med helt ind til lige bane, men måtte slippe lidt de sidste 150 meter, men fik godkendt efter et tungt løb. Har mødt de indtil bedste i årgangen og matchet dem. Det skal række til sejr her.

1 Feeling Fat efterlod et godt indtryk på Lunden i debuten. Startede i inderbanen inden Jeppe Rask skiftede til andet spor med 1350 meter til mål. Måtte ud i tredjespor i sidste sving og fik et lille skub da Flirting Diamond galopperede. Holdt farten fint og virkede som en tiltalende hest. Torben Hovgaard og Jeppe Rask kører et godt samarbejde og duoen bliver spændende fra godt spor her.

Kaj Jensen havde taget 3 Livi Profit med til Jægersro for at debutere, og det klarede Broadway Hall-datteren ganske ok. Sad et stykke efter de førende de første stykke vej i et noget spredt felt. Kom bedre med ind mod sidste sving, og holdt god fart ind i mål. Var slået med to længder, men virkede lidt urutineret det sidste stykke, og løb lidt på højre line. Farten fejlede ikke noget, og kan være aktuel her.

Som lillesøster til de gode Ticket To Heaven, Close To Heaven og Exit To Heaven, har der været været forventninger til 2 Fearless To Heaven. Det er dog blevet til galop de seneste to starter. Var godt med fra start på Lunden, men virkede noget fremadrettet, og rullede på en galop da Birger Jørgensen ville bakke ned i tredje indvendigt. Fik efterfølgende et arbejde langt efter feltet. Galopperede ind på opløbet gangen før i Aalborg i andet par udvendigt. Løber lidt urutineret og skal naturligvis i første omgang være fejlfri for at være aktuel.V65-2 / 2. Løb - 2.300 meter voltestart

Tophest for klassen vender tilbage efter lang pause. Det får det klassiske spørgsmål frem; slår form klasse? Finn M. Lassen holder El Capitan højt og jeg tror han er klar direkte.

A-chancer: 4-7-2-8-5 B-chancer: 1-6-4

4 El Capitan kommer tilbage efter lang pause, men Finn M. Lassen har vist han har hestene klar i først hug på det sidste, hvor også Ronaldo De Hess er vendt tilbage med sejr efter langt ophold. El Capitan viste flere gange før pausen, at det er en rigtig god hest for den aktuelle klasse. Har sommetider vist prøver på lidt temperament, og det kan tænkes det er derfor Lassen vælger comeback i voltestart fra tillæg. Har Finn M. Lassen trænet, så er kapaciteten så høj, at han vinder direkte.

7 Colorado Laser havde sparet sammen til sejr gennem et stykke tid, og det lykkedes så endelig senest her i Århus. Sad et stykke nede i feltet, og havde 20-30 meter frem rundt sidste sving. Johnny Jørgensen fik god fart på hesten, og parret kom blæsende aller yderst og fangede Escape A P kort før mål og bekræftede dermed topform. Har startet i voltestart fire gange i karrieren, og blot gået fejlfrit ved en lejlighed. Det har dog ikke været i startafgang galoppen er kommet.

2 Swingit kan være lidt op og ned i præstationerne. Var dog klart op ad senest, hvor Knud Mønster kørte til spids ud ad første sving. Havde siden løbet under kontrol, rykkede væk i sidste sving og afviste let favoritten Zoom Wise L. Har tidligere vundet i Århus og klarer banen, men det er første gang hun skal ud på 2300 meter, og det kan være et spørgsmål.

8 Diablo Toft har gået gode løb hele året, men har endnu ikke fået en sejr. Sad senest sidst i et stærkt besat 4-års løb på derbydagen. Anders Pedersen førte an med Draco i høj fart. Bent Svendsen forsøgte angreb i sidste sving, men blev generet en smule af Dee Jay Dream da denne galopperede i sidste sving. Klarer distancen og sejren kommer pludselig en dag, måske i dag og så er det med at være der, kan blive sjov på lave %’er.

5 Encore Simoni har endnu ikke vundet i 18 forsøg, men har vist klar fremgang de sidste to starter. Blev kørt fint rundt af Jeppe Rask ved sidste besøg her på banen, og kunne holde god fart ned gennem opløbet bag Extreme og Enzio. Sad langt nede i et overpacet løb på Lunden, men gik i stærk fart de sidste 700 meter og holdt god fart bag Livi Nixon H M og Dynamic Dancer. Klarer distancen og ligner en der snart er klar til første sejr.

1 Cannavaro har nu to løb i kroppen efter lang pause. Galopperede fra start, og igen i sidste sving senest. Viste en god ophentning, og kan være en sjov pladsluring i fejlfri udgave.V65-3 / 3. Løb - 1.800 meter autostart

Flere heste som er i gang med en god sæson mødes her. Dante Brogård har været i årgangsammenhæng, og det tror jeg rækker langt her tilbage i sin egen klasse.

A-chancer: 2-7-4-1 B-chancer: 5-8-3-6

2 Dante Brogård har været i derbysammenhæng de sidste to starter og gjort det pænt. Senest sad Birger Jørgensen i fjerde indvendigt, og måtte på tværs i sidste sving for at komme fri af trætte og galopperende konkurrenter. Sluttede godt af til fjerdeplads og havde fuld fart over mål. Tilbage i sin egen klasser dur han rigtig godt og fra godt spor er han en solid vinderchance.

7 Checkpoint S H er inde i en rigtig god periode, og selvom hjemmebanen hidtil ikke har været en favorit for hesten og startsporet er dunkelt, alligevel er han med helt fremme. Fik perfekt løb senest og angrebsplads ind på opløbet. Det gik stærkt ned gennem opløbet, og afviste Alltherightmoves. Skulle gangen før forsøge at holde Chablis og Another Dream stangen, men det lykkede ikke. Åbnede bedre end 1.14 de første 500 af sidste omgang og bed fra sig indtil midt på opløbet, hvor han måtte give fortabt. Fuldt godkendt præstation. Topform og klar til ny sejr.

4 Master Of Disaster gik godt tilbage i marts, april maj, hvor det blev til tre fine sejre. Siden har jeg mistænkt formen for at være lidt på retur. Starten senest kan man bare glemme, da Rene Kjær ville køre frem midtvejs i løbet og parret blev svaret op. Gangen før kørte Rene Kjær til spids og fik lov til at køre i 1.18-fart den første kilometer i halvsmattet bane. Måtte give fortabt allerede midt på bakken da Cabo Sureste speedede forbi, og måtte sluteligt også se Daisy D gå forbi i kampen om tredjepladsen. Er han som bedst rækker han til sejr, men jeg tager forbehold for formen.

1 Chakita THall fik karrierens første sejr efter en stærk præstation senest. Trykkede for spids op forbi publikum første gang, men fik lille galop. Kom ned i dødens igen, og trykkede derfra færdigt på Design Of Porsche til kort sejr. Nu skal hun bevise det ikke være en enlig svale.

5 Super Samich har vel ikke helt fået det ud af det kroner og øremæssigt som farten berettiger til. Er kommet tilbage efter lang pause, og har fået et løb i kroppen, hvor han løb ny rekord. Sluttede klart godkendt af fra sidste position via 1.12,8 sidste 500 meter i et sprinterløb som Desmond Toft vant. Ligner en hest som kan gå lidt på højre line og jeg tror den kan have lidt fordel af højrevejen denne gang. Garderer man bredt er det et sjovt kryds.

8 No Soup For You får naturligvis de obligatoriske linjer. Har fart og styrke som rækker I klassen. Har aldrig gået fejlfrit i Århus, og chancen er nok heller ikke stor for det sker her.V65-4 / 4. Løb - 1.800 meter autostart

Velbesat Liga 3 løb hvor alle deltagere løber med top 3 chance. Trods ”kun” otte heste på startlinjen skal V65 spillerne nok regne med at bruge flere krydser for at komme helskindet i land.

A-chancer: 2-6-1-7 B-chancer: 3-4-5

2 VIP Hall viste at formen stadig er på top senest på Lunden. Er normalt bedst på kortspeed, men måtte afsted allerede med 700 meter til mål. Var fremme udvendigt på Muscle Lane i sidste sving, og gav den et gevaldigt tryk. Kunne ikke knække denne, og måtte også se Wham Bam Boo gå forbi til slut. Kan næsten ikke undgå at få et godt løb her og runder mange til slut. Alle tror jeg.

6 Benton Frisco går præmiesumsmæssigt op i klasse her, men ret beset tror jeg ikke der er den store forskel, der er ingen nemme løb uanset hvad. Er så hurtig fra start, at Henrik Lønborg kan køre til spids, men kan også afslutte bagfra. Tror ikke Lønborg bestemmer taktikken før op bag bilen når han ser de andre kuske i øjnene. Vandt senest let efter rygløb, dog blidere konkurrence end her.

1 Greek F Boko har trods 10 sejre i 44 forsøg lidt et ry som en hest, der ikke har det største løvehjerte i afslutningen. Vandt næstsenest et flerklasseløb på Lunden hvor modstanden var passende. Sad i ryg rundt opløbssvinget og angreb selv med 200 meter til mål. Kan få perfekt løb her fra spor 1, og så kan han ikke helt afskrives.

7 Mr Panamera har igen trukket nitten i lodtrækningen. Sad senest sidst udvendigt, og angreb helt ude ved galopbanen ned gennem opløbet. Kunne tage det nødvendige ind trods en godkendt afslutning. Kommer til sin ret hvis de andre får kørt for stærkt undervejs.

3 Bosse Game, 4 Tinita Tårs og 5 Sir Mosebo er alle brugbare heste i klassen, og kan ikke afskrives fra at snuppe en trioplacering, dog skal det flaske sig lidt ekstra, hvis en af dem skal stikke næsen først.V65-5 / 5. Løb - 1.800 meter autostart

Syv fine heste skal dyste om titlen som dansk mester for 5-årige hingste og vallaker. Champions Peak var stærk at se på forrige gang i Odense og slipper nok ikke for favoritværdigheden trods god modstand.

A-Chancer: 2 B-chancer: 6-1-4-7-3 C-chancer: 5

2 Champions Peak var stærk forrige gang på Fyn, hvor han vandt let før Akerman og Willie Blue trods dødens. Senest sad han i andet udvendigt og blev sendt i angreb i tredjespor med 600 meter til mål efter 1.11,7 den første kilometer. Det blev hårdt men han holdt farten strålende og viste igen stærk form. Har form og klasse til at vinde her.

6 C You Again vandt pligtsejr forrige gang i Aalborg var han speedede forbi efter roligt rygløb. Senest på Lunden så det lidt mystisk ud. Var sendt afsted i angreb, men misforstod signalet da kusken ville give ham et hvil i sidste sving, og kom aldrig i omdrejninger igen. Får han det rigtigt rygløb smutter han forbi mange ned gennem det lige.

1 Cherie De Vie leverer jævnt og stabilt hver gang. Har således været i top 3 i otte ud af ti starter i år. Forrige gang måtte han gå udvendigt på Guy Pomponne de sidste 1250 meter. Derfra kunne han ikke knække Morten Juuls sejrshest og måtte også se VIP Hall speede forbi. Fik senest perfekt løb på Jægersro, men holdt bare farten i afslutningen og manglede lidt skarphed. Perfekt spor kan blive udslagsgivende til en fremskudt placering.

4 Charlie Game er en rigtig sejrshest men her spændes buen. Har arbejdet sig op gennem klasserne og møder her for første gang nogle af årgangens bedre heste. Er stærk og reel og tåler ofte at skabe løbene. Det er nok ikke det han skal her, men flasker det sig løber han med top 3 chance.

7 Close To Heaven fik sin første sejr i næsten to år senest i amatørløb med ejeren selv i sulkyen, som fik kørt et godt løb. Positionerne blev stille og roligt forbedret som løbet skred frem, og kunne angribe selv over de sidste 500 meter. Det er anderledes konkurrence nu og han skal være bedre for at blande sig helt i topstriden.V65-6 / 6. Løb - 2.300 meter voltestart

ATAK’s Fødselsdagsløb er et af Danmarks allermest prestigefyldte amatørløb, og masser af amatørkuske og trænere har løbet som årets store mål. Uno Gardenia imponerede stort i sin indledende afdeling og kan vinde løb for tredje gang i træk som den første nogensinde. Bemærk der er ingen heste fra spidsvolten.

A-chancer: 10-8-3-9-7-5 B-chancer: 2-6-4-1

10 Uno Gardenia fik en pangstart senest hvor Emil Mæhlisen var vaks ved havelågen og parret sad efter 400 meters kørsel i vinderhullet rods 60 meters tillæg. Kunne siden skygge den førende Cabo Sureste, og enkelt gå forbi denne ned gennem opløbet. Emil Mæhlisen havde lavet nogle udstyrsændringer den dag, som gav rigtig god effekt. Klarer distancen og med formen fra sidst er det en stor chance.

8 Viola Toft klarer uden problemer de 2300 meter, og har altid med rette rygløb en giftig afslutning i ærmet. Sad sidst undervejs senest, og fik sig akkurat snoet fri midt på opløbet. Vekslede lynhurtigt og vandt ganske sikkert. Danmarksmester Lars Munk har is i maven og er ikke bange for at give sin hoppe det rygløb i trives så godt med.

3 Cabo Suroeste er ikke helt ueffen i fejlfri udgave. Kom tidligt til spids senest og Heidi Lønborg satte tempo på løbet. Kunne ikke svare en velgående Uno Gardenia, som tidligt sad i ryg. Prikker Heidi Lønborg igen starten her kan parret måske igen komme frem og kontrollere. Hvis hestene fra tillæg har lidt flere trafikproblemer end sidst kan der blive langt frem Cabo Suroeste.

9 Titanio C R havde koblet greb senest, inden Viola Toft kom fri til angreb og speedede forbi 50 meter før mål. Har ikke helt samme fighter instinkt som tidligere i karrieren, men i amatørløbssammenhæng er det ikke utænkeligt, at han kan komme tilbage i vinderens rolle. Er sikkert gået frem med løbet i kroppen, og er endnu en af mange som kan blande sig helt fremme i dette løb.

7 Tarzan Gardenia virker til at trives efter sit skifte til Kim Madsens træningskvarter, hvorfra den har leveret pænt i to starter. Skyggede senest Check It Out hele vejen rundt. Tabte lige en halv meter da kusken trak ud til angreb midt på opløbet og det kostede sejren. Nærmede sig hele vejen ind og var i fuld fart over mål. Bliver angrebet sat ind lidt mere glidende her er han endnu en som kan vinde.

5 Check It Out vandt den sidste prøve efter perfekt kørsel af Flemming Degn. Ryg, ryg og ryg også kunne han gå frem til kort sejr. Det kræver også optimalt held med positioner, hvis han skal stryge til tops her. Har en god speed, men er det nok til at sidde side om side med hestene fra top tillæg ind på lige bane og så slå dem.