V5-analyse til Odense Galop af Christina Borreby

Tipperstatistik: Spillet for 4.558 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 72,5%. Hitrate 1/14.Printvenlig versionV5-forslag

V5-1: 7 Vejovis

V5-2: 6-7-9-2

V5-3: 4 Legial

V5-4: 5-1-6-7-9-10

V5-5: Alle 7

Pris: 168 kr.V5-1

Formstærke heste mødes i dette sprintopgør, hvor 7 Vejovis skal bevise, om han kan vinde på sin foretrukne distance efter at have fået fem kilo af handicapperen. Jeg forsøger med ham som blank.

A-chancer: 7-9-3-8 B-chancer: 5-6-2-4-1

7 Vejovis har virkelig ramt formen nu og som den habile sprinter han er, er han altid farlig på de korte distancer. Umiddelbart den hest i feltet, der har vist sig bedst på distancen. I seneste start havde han ikke de fem kilo med sig, som han blev hævet for den overlegne sejr forinden, så her skal han forsvare sit høje tal for første gang. Han har løbet pænt efter samme tal før, og det vurderer jeg også, at han vil gøre i dag.

9 Rita’s Girl kan blive værst imod. Har haft stabil form og leverede en stærk præstation senest i blød bane og ser ud til at trives uanset baneforhold. Har ikke prøvet de 1250m på provinsbane med kort opløb før, men har vist speed nok og plejer at slutte godt af. Fik et kilo for andenpladsen senest. Trives godt i Odense.

3 Devils Dust blev træt senest efter at have gået i front i blød bane. Var gangen forinden godt med fremme og sluttede som tredje. Har tidligere løbet godt op på sprintdistancen i svensk regi og magter distancen, så se bort fra resultatet i sæsondebuten, hvor han ikke fik et gnidningsfrit løb og ikke blev redet fuldt ud. Dygtig rytter på her, og formen er ved at være på plads.

8 Latzimas har været tæt på i de fleste af sine starter i år og kan vinde når som helst. Er nu gået et kilo ned og har gavn af tre kilos lettelse. Var anden på samme distance i sæsondebuten og med rette løb er der god chance for at årets første sejr kommer nu.

5 Amadeus Sprint er en meget kapabel sprinter, der i Francisco Castro regi har leveret gode præstationer i Sverige, primært på dirt. Har ikke løbet siden 2016 og er umulig at vurdere formen på i sæsondebuten, men vil være velforberedt af træner Marc Stott. Vandt sidst han løb, og skal her forsvare et fire kilo højere tal, hvilket kan blive svært efter lang pause. Kan være en spændende outsider her, i blidere selskab end han før har dystet med.V5-2

Et åbent opgør hvor flere har chance. Hvad kan 7 Stratego vise mod ældre heste i et handicap?

A-chancer: 6-7-9-2-5-4 B-chancer: 8-3-1

6 Sunday Pearl har to gange i år løbet helt op til formstærke Lemon, og var kun én længde bag denne i debuten på 1800m. Tilbage på denne distance i provinsen bliver hun farlig, især trives hun godt i Odense. Seneste præstation var i Klampenborg, hvor hun ikke fik optimalt løb, så se bort fra den start. Vinderchance her.

7 Stratego har mødt de bedste heste i sin årgang hidtil og får her chancen i et handicap. Var senest femte i Jydsk Derby og er vel bedre på lidt kortere distance, hvor hun kan udnytte sin speed bedre. Kan mere end sit tal og selvom hun møder ældre heste for første gang, tror jeg på topplacering.

9 Quiet Weekend har været tæt på i de fleste starter i år og jagter karrierens første sejr. Gik et flot løb senest med en stærk afslutning i opløbet, men blev fanget lige før stregen. Tackler de 1800m godt og trives fint på banen. Har ikke gavn af startsporet, men er en klar vinderchance med rette løb.

2 Queen Of Dreams var helt oppe ved heste som Brocco og Sir Danzbo i sæsondebuten her på banen over netop 1800m i let bane, men har siden været på længere distance og med mere at træde i. Viser hun samme figur som i debuten, kan hun være løbets outsider, hvis hun vel at mærke vil give sig 100%.

5 Red Zone viste gode takter sidste gang i Odense, hvor der var kommet vand til banen. Det bliver desværre nok ikke tilfældet denne gang, men går han som senest, kan det række til en placering blandt de tre igen.

4 East Meets West kommer direkte fra sejr og godt en måneds løbspause. Har ikke gjort mange starter i Odense, så svært at sige om han trives på banen. Er hævet to kilo efter sejren og kommer ud med høj vægt her. Går han som senest er han trioaktuel.

8 The Other Lady kommer lidt ned i distance her og er også sænket to kilo siden sæsondebuten, hvilket kan være nok til at sejren nærmer sig. Går bedst i god bane.V5-3

4 Legial bliver endnu et blankbud, men se op for 2 Lady Of The Canyon som træner Marc Stott melder op.

A-chancer: 4-1-2-5 B-chancer: 6-7-3

4 Legial har senest gjort et par starter for amatørrytter og har gjort det ganske pænt. Trives godt på banen og distancen. Formen er meget stabil og med professionel rytter i sadlen, der kender hesten og som har vundet med den før, bliver hoppen mit favoritbud.

1 Yellowstone gjorde igen god figur senest efter at have skuffet i et par starter. Går pænt med Lea Olsen i bøjlerne og med opadgående form og bane han trives på, samt god distance, ser jeg ham som værste konkurrent til sejren for 4 Legial.

2 Lady Of The Canyon har kun startet én gang og er derfor svær at vurdere. En velafstammet 3-åring, der med sikkerhed vil forbedre sig meget fra start til start og meldes sejrsaktuel af sin træner Marc Stott. Har ikke fået formtal endnu, men har næsten vist hvad de andre står efter her, ved at være 17 længder bag Novicell og Prinsesse Kia, der begge står 72 nu. Med forbedring er hun en spændende outsider.

5 Starkki har vist forbedring for hver start og møder overkommelig nok modstand til at aflægge sin maidentitel her, men er ifølge træneren ikke et decideret vinderbud mod et par garvede ældre heste. Fin triochance.

6 Voguela får her velridende Sara Slot i sadlen og det kan række til en fin placering nu, hvor hoppen har et par løb i kroppen.

Pladsspillerne kan som et long shot se op for 3 Altea, der her rides af professionel rytter for første gang. Har ikke slået til formmæssigt, men på afstamningen kan hoppen indeholde mere, end vi har set. Også 7 Pipi kan være forbedret her efter blot én start i karrieren.V5-4

Dagens hovedbegivenhed har et spændende felt til start, hvor 5 Mr Gunpowder skal prøve kræfter mod de ældre heste som eneste 3-åring. Kan være en luring i et åbent felt sammen med 1 Queen Lilly.

A-chancer: 5-1-6-7 B-chancer: 9-10-8-2-3-4

5 Mr Gunpowder var 8,5 længde bag Privilegiado(83) i Norsk 2000 Guineas, og kom med god speed fra bagerst i feltet, men manglede det sidste og må ikke drives med pisk i Norge. Hjemmebanen i Odense med kortere opløb passer bedre. Kommer ud med 1,5 kilos overvægt her, men kan mere end sit tal. Er eneste 3-åring i feltet og det kan blive svært, men distancen passer og han har kapaciteten til at være en luring her og også mit knebne vinderbud.

1 Queen Lilly har været matchet hårdt i starten af sæsonen og brød sig ikke om vand i banen senest. Fulgte dermed ikke op på de gode takter fra Breeders Cup og efterlevede ikke sin favoritværdighed. Hun er på god distance her og hvis det holder tørt og banen bliver let, vil hun formentlig vise sig fra bedste side, som da hun vandt Petit Prix i Århus på 1550m i hård bane, og så er hun hesten at slå her.

6 Sir Danzbo var tilbage på sporet senest, og gik et flot løb, trods hård overpace af længe førende Medicean Melody. Trives godt med at bære vægt, og går altid stærke løb med træner Lea Olsen i sadlen. I let bane ville lidt mere distance have været en fordel, men han er absolut trioaktuel her.

7 Laudate Dominum har holdt fin form siden sæsondebuten og kæmpede flot til tredjepladsen i Odense i forrige start, uden at have haft gavn af rygløb, som hun foretrækker. Tabte i følge træneren begge forsko senest og den start skal glemmes. Er sænket et kilo og kan overraske her på fin distance.

9 Flamingo Dancer tog en flot sejr med en stærk afslutning efter længere løbspause senest, og gemmer på yderligere forbedring. Kommer på en fin opgave her, men møder lidt anden modstand end senest. Ligner en hest, der gerne vil have lidt mere at træde i, og er banen ikke til hendes fordel, er hun måske mere trio- end sejrsaktuel.

10 Brocco fik ikke et optimalt løb senest, og må ikke overses af spillerne her. Er på kortere distance end tidligere, og har lærling i sadlen, der rider med større selvtillid efter at have fået et par sejre i hus. Skal gerne have front og det kan blive svært fra udvendigt startspor, men er absolut trioaktuel og har outsiderchance.V5-5

Et meget åbent løb hvor deltagerne ligger meget tæt formmæssigt. Den sikre spiller lukker afdelingen.

A-chancer: 5-1-2-4-7 B-chancer: 3-6

5 Endofa Champion har vundet alle sine tre sejre i Odense og meget tyder på, at det kan blive til en fjerde sejr i dag. Den kortere distance har han vundet på før og selvom han fik et kilo for andenpladsen senest, ligner han en hest, der fortsat har nogle kilo at hente. Et knebent vinderbud i et åbent felt.

1 Frankthetank får en god chance for at tage årets første sejr her, efter flere flotte forsøg. De 2000m senest var i den lange ende af, hvor han normalt går bedst, han vil have bedre forudsætninger på de 1650m.

2 Miss Trinity vandt første gang ude i nyt trænerregi, og er nu tilbage i tidligere handicap på 65. Et tal hun før har løbet godt op med udenfor provinsen, og med sæsondebuten overstået kan hun sagtens have forbedret sig tilsvarende, så en ny sejr her er bestemt mulig. Må med i tages med triosammenhæng.

4 Desert Eagle sluttede flot af til tredjeplads senest efter at have ligget bagerst i feltet undervejs. Distancen passer godt og har her gavn af to kilos lettelse. Formen er god og banker på til sejr. Trives han i Odense er han med fremme her.

7 Doc Martin og rytter Michelle Viile ser ud til at have fundet melodien sammen. Møder her lidt bedre heste i højere klasse end sidst de sejrede i Odense, men præstationen i Klampenborg var godkendt og han satte ind med lidt speed til slut og hentede længder på de førende. Skal med på bonnen.