Af Claus JunckerV5-forslag

6 Cool Winner

3-6-4-8

2-3-6-7-5-4-1

6 Torden

3-8-2-6-5-1

Pris: 168 kr.V5-1, 2. løb

6 Cool Winner fortsætter med at imponere, og trods flere kapacitetsfulde modstandere blanker jeg i V5-spillet.


Chancevurdering

A-chancer: 6 B-chancer: 7-4-1-5-2 C-chancer: 3


6 Cool Winner
tog senest sin syvende sejr i otte starter, da den vandt en liga 5-finale på imponerede vis. Fristede undervejs en tilværelse i fjerde par udvendigt. Angreb i tredje/fjerde spor rundt sidste sving og da Bjarke Christensen bad om fuld fart de sidste 150 meter, gik den uimodståeligt frem. Konkurrencen skærpes i takt med de mange præmiekroner, men Cool Winner udvikler sig endnu hurtigere og er hesten at slå. Selv disse fine konkurrenter kommer formentlig til kort. Kæmpe vinderchance og oplagt blankbud i V5-spillet.

7 Chio Gilbak har kæmpe kapacitet, hvilket den beviste i blandt andet sin derbyprøve, hvor den via et eget angreb i tredje spor de sidste 500 meter besejrede heste som Confidence, Chandon og Chock Nock. Formen har siden taget et dyk, men træneren påpeger formfremgang og tror rigtigt meget på sin hest. Senest galoperede den i fremstød rundt sidste sving, mens den gangen forinden mest hang på. Går den op til sit bedste, er det selvklart en stor vinderchance, men jeg vil se den præstere lidt bedre i løb, før jeg udråber den til en seriøs udfordrer til Cool Winner.

4 Cannon Flame var senest fin i comeback efter fire måneders løbspause, hvor den så ud til at være kommet sig fint over de hals-/lungeproblemer der var i forbindelse med derbyprøverne. Byttede en position i tredje udvendigt ud med dødens med 1500 meter til mål og holdt farten flot, selv om den var helt chanceløs i sejrskampen. Ligner en hest med en del udvikling gemt i sig, men jeg vil blive overrasket hvis den kan udfordre en formtoppet Cool Winner.

1 No Soup For You er en kapacitetsfuld men ekstremt ustabil hest, som har lettest ved at gå fejlfrit i prøveløb. Senest galoperede den kort efter start og gangen forinden i fremstød med 1200 meter til mål. Har kæmpe fordel af spor et i volten og lykkedes det Mønster at få den fejlfrit rundt, har den god triochance. For ustabil til at jeg kaster penge efter den.

5 Bringmeupfront var senest ude i et amatørløb hvor den sad i vinderhullet på Reliable Joe og angreb over de sidste 500 meter. Holdt farten flot. Sad gangen forinden fast med lidt kræfter i behold bag gode heste. Formen virker på top. Triochance.

2 Whitney T er tilbage i løbene efter en pause på mere end to år. Huskes som en speedy type, der er god med det rette rygløb. Imponerede i prøveløbet, hvor den efter et løb i tredje par indvendigt engagerede White Russian over de sidste 500 meter. Blot slået med en halv længde af denne. Træneren virker optimistisk. Triochance.

3 Haha Ha virker formforladt og døjer med at hænge på i løbene. Ikke noget for spillerne.


V5-2, 3. løb

Flere fine heste sætter hinanden i stævne i løbet for næstlaveste klasse. Fire heste løber umiddelbart med vinderchance og de finder alle plads til V5-forslaget.


Chancevurdering

A-chancer: 3-6-4 B-chancer: 8-5-1-7 C-chancer: 2


3 Date Night
var stor i nederlaget senest. Var godt med fra start og blev sat af udvendigt på førende L V What A Hunk. Koblede grebet straks ind på lige bane, men blev speedbesejret via open stretch af en rygkørt B J’s Brogård. Starten forinden lå halvanden måned tilbage, så Date Night vil givet være endnu skarpere her. Også dødens starten før, hvor den var knap så skarp, men alligevel først slog af på takten de sidste 100 meter. Kommer ifølge træneren i optimal racerbalance med lukket hovedlag og uden forsko. Skal være det klare førstevalg fra et perfekt spor tre. Den friske blanker.

6 Do It Mingus var senest ude i DTC’s 3 års serie finale, hvor den fra spor fire satte sig på føringen fra start. Slap denne efter en 1.12,8-åbning de første 500 meter og var træt med 400 meter igen. Sejrede gangen forinden efter føring fra start til mål før Diablo Bork (slået med halv længde). Starthurtigheden vil sikre den en godt løb, men sidste start ligger halvanden måned tilbage og Do It Mingus kan måske mangle løbet i kroppen. Har klasse til at vinde løbet.

4 Volleyball har nu løb i kroppen efter næsten fire måneders løbspause, hvor den har stået på tung træning. Senest direkte til vinderhullet på DJ K K, sen angrebsplads i opløbet efter at være trukket på tværs af banen. Sluttede flot af. Er rimelig starthurtig, men kan nok ikke tage en længde på 3 Date Night og 1 Cannavaro fra start. Med det tunge ude af kroppen skal det være tredjevalget umiddelbart efter de to Frantz Praem-heste.

8 Call Me Quick P D var endelig fejlfri senest og så vandt den en flot sejr efter at være blevet kørt på styrken. Var godt med fra start og kunne på et tidligt fremstød overtage føringen med godt en omgang til mål. Øgede tempoet gradvist den sidste runde, og bortset fra et par hjælpetag undervejs var den aldrig i nærheden af nederlag. Galoperede gangen forinden med 800 meter igen netop som Søren Johansson øgede presset på den førende. Har god styrke, men det kan også hurtigt blive forkert fra spor otte. En typisk outsider.

5 Danica Patrick vandt sin debut med godt to længder efter at have ført fra start til mål. Viste sig trods sin store størrelse rap på fødderne i voltestart, og jeg tro det samme gør sig gældende her bag startbilen. Modstanden får et par hak opad denne gang, men eftersom vi ikke har set bunden på Danica Patrick, skal den naturligvis regnes, men jeg vurderer den primært som en triochance.

1 Cannavaro er en lidt tung og sent udviklet hest, som endnu behøver noget tid og styrke på sig. Galoperede ved udgangen af første sving og fik siden et løb i kroppen på afstand uden at blive tømt. Er kapacitetsfuld og starthurtig, men næppe mere end en triochance, selv om den vil være noget skarpere med løb i kroppen efter et helt års pause.

7 Desert Fox fandt ikke rytmen senest og galoperede kort efter start. Lang bedre gangen forinden, hvor den efter et løb i vinderhullet akkurat nedkæmpede førende Chardonnay Merci. Chablis’ lillebror skal ses an i opvarmningen, men med stilen fra starten for kun 11 dage siden i baghovedet, kan den kun være en mindre chance.

2 C Op galoperede senest midt på opløbet uden chance for at løbe med helt frem. Hang bare med på afstand gangen forinden og ligner ikke noget for spillerne.


V5-3, 4. løb

Et helt åbent løb, hvor der opfordres til bred gardering.


Chancevurdering

A-chancer: 2-3-6-7-5 B-chancer: 4-1 C-chancer: Ingen


2 Color Blind
viste en helt ny side af sig selv, da den senest gik intet mindre end et topløb udvendigt på førende C’est Peak. Holdt flot ved helt til stregen og var blot slået med en halv længde. Med en lignede præstation vinder den her, men der har altså tidligere har været lidt moralproblemer. Får vindertippet på præstationen senest, men jeg stoler ikke helt på hesten, og der opfordres til gardering.

3 T Bird Malou var helt forrygende i sit prøveløb for fjorten dage siden, hvor den på en god afslutning let gik forbi en spidskørt White Russian. Kræver ifølge træneren et løb på smækken, men så har den altså også en god afslutning. Stor vinderchance direkte.

6 Dream Lady Dream var senest ude i Grand Circle 3-års Hoppechampionat. Sad undervejs i femte par indvendigt, og blev generet af et par galoperende konkurrenter med 700 meter til mål. Fik siden lidt problemer med travet rundt sidste sving, men kom flot tilbage i opløbet, hvor den leverede en potent afslutning. Knap så skarp gangen forinden. Står godt til i løbet og lillesøsteren til den tidligere derbyvinder Peak, skal være en fremtrædende chance.

7 Betula Derm fløj senest til spids på Jægersro, hvor den længe lignede en vinder. Stummede lidt til, men var blot slået med en længde. Træneren synes den skulle have vundet for at få helt godkendt. Gik også ok gangen forinden, hvor den efter et løb i andet par udvendigt indledte angreb med 500 meter til mål. Koblede grebet ind på lige bane, men måtte lukke et par konkurrenter forbi og var slået med en længde. Kan virkelig åbne, men her over 2140 meter er den nok bedre med et godt rygløb. Sporet trækker ned, men Betula Derm kan sagtens vinde løbet med lidt tur i den.

5 Check It Out leverede senest en godkendt afslutning bag Chato Salløv og Akrobat. Kørt passivt gangen forinden, hvor den sad fast i inderbanen med kræfter i behold. Er begyndt at økonomisere bedre med kræfterne i åbent hovedlag, og prøves denne gang med norsk hovedlag for at se, om det kan give en endnu bedre afslutning. Kan vinde løbet med tur i den.

4 Santadi fik sad senest i bagfeltet, ryg i tredje spor rundt opløbssvinget, eget angreb i sporene ind på lige bane. Godkendt afslutning, men stort slået af en i dødens liggende Color Blind. Kan ikke helt afskrives hvis den kommer til at sidde lidt bedre til. Lille vinderchance.

1 Cotton Eye Joe fik senest et godt løb i inderbanen, sænket af træt konkurrent med 500 meter til mål, men kom godt tilbage. Slået med to længder af en vinderhulskørt Brezziana gangen forinden. Formen er god, men konkurrencen er også hård.


V5-4, 5. løb

6 Torden er feltets bedste hest og blankes trods mødet med et par formtoppede heste.


Chancevurdering

A-chancer: 6-1-3 B-chancer: 5-2-4 C-chancer: 8-9-7


6 Torden
er en brølstærk hest, der trods det lidt yderlige startspor er et godt blankbud. Sad senest udvendigt på førende Carlson, koblede greb på denne ind på lige bane, men måtte i slutfasen lukke flere heste forbi. Victory Island var en klar vinder, men Torden var kun slået med en længde af Attention Bøgedal, der efter et løb i andet par udvendigt besatte andenpladsen. Vandt let på en god 700 meter afslutning gangen forinden, mens den var helt overdådig for tre starter siden, hvor den vandt let trods dødens på Cute Face.

1 Bazire Trøjborg gik senest en god sidste 500 meter i tredje spor bag Chandon og Cody S og gangen før vandt den en enkelt spidssejr før Limbo. Spor 1 kan godt give lidt problemer, da den ikke er så hurtig fra start, men kommer den godt til, har den styrke til at løbe med helt frem. Kan vinde løbet med lidt tur i den..

3 Birte Mile er i sit livs form. Senest vandt den en let sejr i amatørløb efter at have leveret en prima afslutning over de sidste 900 meter. Starten forinden sad den fast med alle kræfter i behold bag Thunderstruck. Blev ved den lejlighed kørt uden bagsko og viste enorm starthurtighed. Det bliver ifølge træner og kusk samme balance denne gang, og så er Birte Mile nærmest garanteret et godt rygløb i inderbanen. Er ekstremt speedy med det rette rygløb, og selvom den ikke har samme styrke som Torden og Bazire Trøjborg, er det ikke umuligt at den kan snyde dem med overpace på løbet.

5 Knight Rider var uden sin sædvanlige starthurtighed senest, hvor den blev budt et roligt oplæg i inderbanen. Var meldt op under 242.000 kroner og havde i en hastig afslutning rigeligt at gøre med at hænge på mod heste som Gentleman. Tiger Hill Diamant og Listas Manboy. Perfekt rejse gangen forinden, hvor den var slået til andenplads med en længde af Bosse Game. Virker ifølge træneren helt på top i træningen, og kan den omsætte det til løbssammenhæng, er det en chance lige bag løbets favoritter.

2 Belle Ami Butcher viste noget af det bedste længe for sulky senest. Et par montéstarter virkede til at have gjort selvtilliden godt, og Belle Ami Butcher holdt flot ved efter undervejs at have siddet udvendigt på førende Babe From Above. Er normalt klart bedst med et løb på smækken, og det skulle der blive mulighed for med et perfekt spor to. I første omgang en pladschance.

4 Justina kom med tre gode præstationer i bagagen, da den senest var helt under isen i Billund og nærmest gik i mål. Der var formentlig noget sygdom indblandet og selv om den skulle være tilbage på toppen får den svært ved at vinde her.

8 Viktor Flirt imponerede ikke senest, hvor den efter et løb i vinderhullet på Livi Love faldt fra og var stort slået. Vanskelig udgangsposition her og søger formentlig som bedst en præmie.

9 Ulricha Salløv var tidligt ude med galop senest, og havde også to galopper på starten forinden. Viste en ok afslutning efter et løb i bagfeltet for tre starter siden, men virker trods alt et stykke fra topform. Trods et for den godt spor ni vurderer jeg en præmie til at være optimal uddeling.

7 Allie Be hænger mest på og er ikke noget for spillerne i dette selskab.


V5-5, 6. løb

Et åbent løb med flere vinderbud.


Chancevurdering

A-chancer: 3-8-2-6 B-chancer: 5-1-7-9-4 C-chancer: Ingen.


3 C Nu Gilbak
har efterladt et stærkt indtryk de seneste gange. Sad langt tilbage i løbets indledende fase sidst. Indledte tredjesporsangreb med 700 meter til mål i ryg på Chaplin. Eget fjerdesporsangreb rundt sidste sving. Kom stærkt i opløbet selv om den rullede noget i travet. Slået med godt en længde af vinderhulskørte Count On Me K G. Vandt let trods dødens gangen forinden. Har en perfekt udgangsposition og topform. Det knebne førstevalg.

8 Key Largo var åbnede lynhurtigt senest og indtog føringen direkte. Dæmpede tempoet til 1.18 den første kilometer og havde ikke problemer med at forsvare sig i en hastig afslutning. Sejrede med en længde til vinderhulskørte Blackbird. Gangen forinden andet par udvendigt, god afslutning bag Giggs Boko. Holder god form.

2 Count On Me K G fik senest serveret en perfekt rejse i vinderhullet bag Chap A P. Perfekt ud ved udgangen af sidste sving og koblede let grebet. Konkurrenterne kom stærkt bagfra, men Count On Me K G svarede for det gode løb og vandt let. Hård indledning med tredje spor og spidskøring gangen forinden, siden vinderhullet. Slået med knap en længde af Neo. God form.

6 Blackbird kunne senest ikke svare Key Largo i spidskampen og fik i stedet vinderhullet. Angrebsplads midt på opløbet men kunne ikke tage noget ind i en hastig afslutning. Med i stenhård åbning gangen forinden, siden vinderhullet, holdt farten ok. Stærk 500 meter afslutning for tre starter siden bag Moliere. Med det rette løb på smækken har den en giftig afslutning. Kan absolut ikke afskrives fra vinderpladsen.

5 Chaplin indledte roligt senest. Angreb som første hest i tredje spor med 700 meter til mål. Havde langt frem rundt sidste sving, men kom godt og gik side ved side med C Nu Gilbak over mål. Toppræstation. Også fornuftig afslutning i amatørløb gangen forinden. Er handicappet af yderligt spor i volten, hvor tillægshestene hurtigt vil få fat.

1 Vendome Ans galoperede senest fra start og tabte en del meter. Gik siden en flot ophentning og holdt farten flot efter at have angrebet i tredje spor rundt sidste sving. Tog også enkelte galoptrin fra start i prøveløbet. Siden kørt roligt rundt med masser af kræfter sparet. Taber nok lidt af sit forspring fra start, men virker stærk. Outsider.

7 Royal Mastery rolig start senest og løb i fjerde par indvendigt. Angrebsplads midt på opløbet da Blackbird søgte ud, men kunne ikke tage noget ind og havde måske ikke helt det overskud man kunne forvente. Ok afslutning efter inderbaneløb ganen forinden på afstand af Apapmand og Nok’en Frækkert.

9 Passion Flame fik et godt løb i andet par udvendigt senest. Angreb i tredje spor rundt sidste sving, kom godt, men var på umulig opgave med at tage meter ind i en hurtig afslutning. God afslutning gangen forinden i montéløb. Spor fire i volten trækker ned.

4 Astana rolig start senest og efterhånden andet par udvendigt. Sat af i dødens med 700 meter til mål. Holdt flot ved og kun slået med en længde af C Nu Gilbak og Chaplin. Knap så skarp efter mindre galop starten forinden. En mindre chance.