Af Claus JunckerV5-forslag

7 Charlie Game

6-4-5-2

3-4-1-5

4 Chloe

1-6-7-2-8

80 kombinationer, spilles 3 gange.

Pris: 240 kr.V5-1, 2. løb


7 Charlie Game bliver kæmpefavorit og et helt oplagt singlekryds i V5-spillet. Men svigter den er løbet helt åbent.


Chancevurdering:
A-chancer: 7 B: chancer: 3-6-4-1-5-2 C-chancer: 8


7 Charlie Game
er gået fra sejr til sejr og har slået bedre heste end den møder her. Overtog senest føringen med 1100 meter til mål og siden var sejren aldrig i fare, sejrede med en længde til Limbo (fjerde par indvendigt, udvendigt sidste 800m). Forrige gang andet par udvendigt i ryg på Benton Frisco, som den koblede grebet på med en længde, efter at have siddet i tredje spor sidste 500 meter. Nu er den tilbage på favoritvejen venstre rundt, og det er formentlig kun en galop, der kan stå i vejen for endnu en sejr. Selv om der ikke er meget plads at vende rundt på fra spor fem i volten, er der ikke noget der indikerer, at det skulle være et større faremoment.

3 Allmagic var helt chanceløs mod Charlie Game senest, men har ellers holdt god form og vist fornuftige afslutninger. For tre starter siden generet rundt sidste sving i amatørløb, men kom flot tilbage. Forrige gang dødens med 1500 meter til mål, galoperede rundt sidste sving uden på nogen måde at se træt ud, mens den senest sad et stykke tilbage og aldrig kom ind i legen. Lignede længe en hest helt uden overskud, men de sidste 100 meter kom den flot tilbage. Ikke så hurtig i voltestart og vil formentlig tabe lidt meter på den konto.

6 Aero H er normalt en stærk type, men formen virker måske en anelse på retur efter flere hårde løb. Var senest rullig og slog på en galop med en omgang til mål, mens den gangen forinden gav lidt lettere op end normalt efter at have siddet udvendigt de sidste 1300 meter. Bortset fra Charlie Game bør konkurrencen ikke virke afskrækkende på Bent Svendsen, der for første gang sidder i vognen bag hesten. Trods spørgsmålstegnet ved formen skal den på kuponen, hvis man garderer Charlie Game.

4 Bell Man er tilbage i løbene efter for 14 dage siden at være slettet fra en tiltænkt start pga. halthed. En brølstærk men også ustabil type, der er garant for altid at holde farten ind i mål. Ikke letkørt, men Lindhardt Jensen viste senest, at han evnede at få den normalt professionelt kørte hest fejlfrit rundt. Efter en rolig indledning med en minirumler fra start satte parret sig frem i dødens på Classic Dream. Herfra holdt den farten forrygende og var kun slået med godt en længde af vinderen, den i andet par udvendigt liggende Dino Silvåkra. Taber formentlig lidt fra start, men vil så formentlig blive søgt fremad for at spille styrken ud.

1 Vendome Ans virker som en hest, der render og spænder sig og på den konto er meget svær at få fejlfrit rundt. De første tre starter på dansk grund endte alle i galop. To af gangene i startmomentet, mens den ved seneste optræden på Fyn, galoperede ved udgangen af staldsvinget. Blev senest kørt på sikkerhed og hvad der lignede en 4-5. plads, blev til en andenplads, da den kort før mål passerede Beauty Trøjborg og to foranliggende konkurrenter samtidig galoperede i mål. Chancen vil stige betydeligt hvis den kan bestemme i spids, men jeg er langt fra sikker på at den kan svare Cajamar ud fra start.

5 Sioux Vicious der ikke har vundet løb i næsten 2½ år, har nu fået et enkelt løb i kroppen efter 3 mdrs. pause. Blev ved den lejlighed påkørt kort efter start i et amatørløb og tabte 20 meter, men kom flot tilbage og var med hovedfeltet hjem. Skal formmæssigt være gået frem til denne start og selv om den har haft svært ved at afgøre løbene, skal den kunne løbe med frem her.

2 Cajamar var lidt forbedret i seneste start, men viser ikke det store overskud i øjeblikket. Forrige gang taget roligt fra start og lå på afstand af fire udbrydere. Lignede aldrig en hest for triorækken, men to galoperende i løbets afgørende fase hjalp den på vej. Senest igen løb i bagfeltet, generet lidt ind på opløbet, tog aldrig meter ind og kunne måske heller ikke køres helt for fuldt. Har tidligere vist at den kan åbne lidt og da Vendome Ans skal traves ind, burde føringen være en mulighed.V5-2, 3. løb


Jeg er overbevist om at vinderen skal finde mellem mine fire A-chancer, der alle får plads på kuponen.


Chancevurdering:
A-chancer: 6-4-5-2 B: chancer: 7-3-1 C-chancer:


6 Viktor Flirt
stabler ikke sejrene, men viste senest i amatørløb, at den godt kan vinde når den går lidt ned i konkurrence. Står endnu bedre til på pengene denne gang. Senest god start og trods sine 60 meter tillæg tidligt fat i de foranliggende. Fjerde par indvendigt ind til godt 500 fra mål, herefter første hest i andet spor, skulle korrigeres af omgange i opløbet, men alligevel sikker sejr med halv længde til Cult (startede 60 meter foran). Henter de 20 meter tillæg ind fra start og har farten til at gå til spids, hvis den bliver sat af udvendigt. Har fordel af dygtig kusk, der nu kender hesten. Ikke til at stole 100% på, men alt andet taler for, at det er det klare førstevalg.

4 Famous Footsteps har holdt god form igennem et stykke tid og det er kun uheld, at der ikke er et ettal i resultatrækken. Afsluttede senest forrygende efter et løb i bagfeltet, men nåede akkurat ikke frem til førende Armstrong Laser. Gangen forinden nærmest Charlie Game efter en god afslutning, mens den for tre starter siden var kort slået af Solo i et amatørløb efter at have ført næsten hele vejen. Ulempe af lidt vanskeligt spor 4 i volten, men vil formentlig igen blive kørt offensivt. Lykkes det at komme til føring, kan det blive til sejr.

5 Attack Photo har stor kapacitet, men også let til galop. Sluttede forrige gang flot af efter startfejl, mens den senest vandt en kort sejr i amatørløb før Burberry (startede 20 meter bagved) efter et løb i henholdsvis andet par udvendigt og vinderhullet. Trods sin ustabilitet rimeligt hurtigt ude i voltestart. Har tidligere vist at den evner at klare sig i hårdere konkurrence end her.

2 T Bird Malou skuffede efter et par gode præstationer reelt senest, hvor den efter et løb i andet par udvendigt var uden sin sædvanlige afslutning, slået med godt 4 længder af Cotton Eye Joe (vinderhullet). Kan godt åbne fra start og kommer på den baggrund til at sidde godt til. Tilbage som bedst er den med på stregen.

7 Excuse Me N L er noget uens i sine præstationer og ikke nødvendigvis så letkørt. Det trækker kraftigt ned at rutinerede Bøje Laursen er skiftet ud med Per Bang Pedersen, der som bedst har en tredjeplads i de seneste 23 starter. Per Bang Pedersen har kørt Excuse Me N L en gang tidligere, hvor det blev til galop ud af første sving. Står dårligt til på pengene, men viste god form senest ved at vinde amatørløb direkte efter et par måneders pause. Skudt direkte til føring, holdt jævnt 15-tempo og afviste til slut Amazone Shadow under kraftig animering. Spørgsmålstegnet.

3 Tristan J B vandt senest et formløb i en god tid efter føring fra start til mål. Banen var dog lynhurtig og gangen forinden var Tristan J B helt chanceløs i klassen efter et løb i bagfeltet.

1 Sherry Brodda står ikke specielt godt til i løbet og viste absolut ingen form senest. Ikke noget for V5-spillerne.V5-3, 4. løb


Et løb uden en oplagt vinder, men som jeg til gengæld føler kan låses med fire heste på kuponen.


Chancevurdering:
A-chancer: 3-4-1-5 B: chancer: 6-2 C-chancer:


3 Greek F Boko
ser ud til at have rejst sig efter en lidt skuffende periode, hvor resultaterne slet ikke fulgte med talentet. Overtog forrige gang spidsen tidligt og dirigerede siden hver en meter. Forsvandt i opløbet 4 længder væk fra Botox (dødens sidste 1300m). Senest sat af i tredje spor og galop i første sving, tabte 20 meter, siden tredje par udvendigt, fremstød i tredje spor med 800m igen, andet par udvendigt rundt sidste sving, klart slået midt på opløbet på, men kom tilbage og blot slået med to længder af Thunderstruck (vinderhullet) og 1 længde af Global Unreal (dødens). Nu har den løb i kroppen efter halvanden måneds pause, er perfekt inde på pengene og har et godt spor tre. På den baggrund er den mit førstevalg.

4 Amerian har gjort to rigtigt flotte præstationer siden skiftet til Bent Svendsen. Forrige gang andet par udvendigt og til kort sejr før Guy Pomponne (dødens). Senest tredje udvendigt undervejs, fremstød i tredje spor med 600 meter til mål, havde langt frem ind på lige bane, men afsluttede forrygende bag Boris og slået med mindre end en længde. Slog Daytrader U M (tredje indvendigt, dødens sidste 600m) med halv længde. Ikke lige så rytmisk som gangen forinden, hvor den gik med sko. Får ifølge BS igen sko på til denne start. Fordel af normaldistancen og et lille felt, hvor styrken kommer til sin ret og den ikke kommer til at sidde langt tilbage.

1 Thisismylife er ekstrem starthurtig og sætter sig formentlig på fronten her. Skuffede lidt forrige gang, hvor den efter et løb i vinderhullet ikke havde noget overskud i opløbet og var slået med 2 længder af Worst Nightmare (tredje udvendigt, tredje spor sidste 500m). Tilbage i bedste skik senest, hvor den efter et løb i spids var slået med hoved/hals af Guy Pomponne (dødens).

5 Tiger Hill Diamant viste efter en skuffende indsats forrige gang (syg?) forbedrede takter senest på Åby, hvor den gik forrest i tredje spor de sidste 500 meter efter at have siddet i bagfeltet. Havde sikkert brug for løbet i kroppen efter halvanden måneds pause, og er formentlig forbedret her. Har tidligere vist at den matcher rigtigt gode heste når den er på toppen. For fire starter siden løb den således dødt løb med Gentleman efter et løb i delvist dødens og andet par udvendigt. Skoene bliver måske rykket til denne start, i modsætning til senest, hvor den gik med fire alusko. En outsider.

6 Aura Skov er dygtig til at løbe med, men den tidligere toer i Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix har svært ved at afgøre løbene. Hun er hurtig fra start, men handicappet af det yderste spor. Forrige gang åbnede hun direkte til spids, bestemte i 19-fart de første 1000m i en tung bane, engageret af Mr. Panamera rundt sidste sving, så stærk ud ind på opløbet med ebbede noget ud de sidste 150m. Senest tredje par indvendigt, uden sud i opløbet, slået med godt 20m af Benton Frisco og Bosse Game. Ikke noget for V5-kuponen.

2 Terminator er en herlig stabil og starthurtig hest, som er god til at løbe med. Er meldt kraftigt op her og møder bedre heste end den er vant til. Kommer samtidig efter 3½ mdrs. pause, så den bør ikke være et kryds værd på V5-kuponen. Jager formentlig ryggen på Thisismylife.V5-4, 5. løb


I fejlfri udgave er 4 Chloe formentlig vinderen, men den optræder uhyre ustabilt.


Chancevurdering:
A-chancer: 4-7-1-8 B: chancer: 6-2-5-9 C-chancer: 3


4 Chloe
er hårdt inde på pengene, men godt inde på kapaciteten. I et normalt afviklet løb skal den være hestene i klasse under 57.000 kroner helt overlegne. Trods sine fem år optræder hun stadig umodent og er ikke til at stole på. Forrige gang udvendigt på Captain Photo de sidste 1300 meter, lykkedes akkurat ikke med at komme til spids rundt sidste sving. Holdt farten flot på opløbet, men slået med 1 længde af California Bond og Captain Photo. Senest galop med 900m til mål akkurat som den var på vej frem udvendigt for førende D J O’Kay. Kun karrierens to første starter var i voltestart, men begge gange endte det med sejr.

7 Hasek Boko er inde i en rigtig god udvikling, hvor den virker til at få mere og mere lyst til jobbet. Hurtig fra start i voltestart, hvilket den forrige gang udnytte til at føre et lidt billigt amatørløb fra start til mål. Senest godt med fra start og siden henholdsvis andet og tredje par indvendigt. Angreb via open stretch og tog ind på Cotton Eye Joe (vinderhullet) og Cici Moseby (hård indledning, siden spids). Slået med ¾ længde af de to. Ynder normalt ikke at runde alt for mange heste, men qua sin starthurtighed kommer den formentligt til at sidde godt til.

1 Danilo Fønix er tilbage venstrevejen rundt, hvor den tidligere ikke har været gode venner med svingene. Måske to starter i Aarhus kan være med til at afhjælpe problemet. Kan ikke tåle stænk i hovedet og derfor passer spor 1 i volten den perfekt, hvis den som forventet kan udnytte sin rimelige starthurtighed til at tage føringen direkte. Forrige gang vandt den en lidt intetsigende sejr i et rodet løb, mens den senest viste gode fighteregenskaber ved at holde Cinxia (20 meter tillæg) fra livet indtil denne galoperede kort før mål. Møder langt bedre heste end tidligere, men udvikler sig med starterne og skal være en farlig outsider.

8 Call Me Baunely har gjort det imponerende henover vinteren i Rene Kjærs træning og står her helt perfekt til på pengene. Spor fem i volten behøver ikke være en kæmpe ulempe, da den tidligere har vist sig hurtig i voltestart fra vanskeligt spor (spor 4). Sad forrige gang fast med lidt kræfter i behold mellem heste efter et løb i tredje par indvendigt. Senest kort slået af Camble Flame (tredje par udvendigt, tredje spor sidste 800m) efter et løb i spids hele vejen rundt. Så lidt træg ud midt på opløbet, men holdt farten flot.

6 Color Blind holder bedre form end resultatrækken indikerer og kan ikke udelukkes som vinder af et løb som dette. Forrige gang tredje spor sidste 700 meter og blot slået med halvanden længde af en rygkørt Cotton Eye Joe. Senest dødens på Casino Royal, hvorfra den holdt farten klart godkendt – slået med 4-5 længder. Har kun prøvet voltestart en gang tidligere i karrieren, men der var den fornuftigt ude.

2 Corinna Tinghøj har et vist talent, men taber konsekvent travet i løbenes afgørende fase uden at den virker træt. På den baggrund burde man måske konsekvent undlade den på kuponen, men man sidder alligevel tilbage med følelsen af, at den snart sidder i skabet.V5-5, 6. løb


En svært tippet afdeling, hvor der er mange spørgsmålstegn. Gardering tilrådes.


Chancevurdering:
A-chancer: 1-6-7-2 B: chancer: 8-4-3 C-chancer: 5


1 Tourmalet
har lagt på sit i forvejen store talent efter ankomsten til Jeppe Rask. Har svaret godt for en masse rolige oplæg med fine afslutninger til følge. Vandt forrige gang V75-løb på Momarken efter en perfekt rejse i inderbanen og en hastig afslutning, men den senest var klart godkendt bag Come On Hugo, Sun Esterel, Albatros og Trophy Spring efter en god afslutning i sporene. Kun slået med en mulespids af de to sidstnævnte. Vil formentlig blive kørt lidt på chancen og formen kan være et spørgsmålstegn her efter halvanden måneds pause. Med det viste og et godt udgangspunkt skal det alt andet lige være en topchance.

6 Victor Rush er tilbage efter en lille pause ovenpå et par starter, hvor formen måske var lidt på retur. I seneste start på Åby sad den i tredje par indvendigt, men holdt mest farten, da den i opløbet angreb via open stretch. Er ude på sin absolutte favoritdistance, og løber med helt frem, hvis formen sidder der direkte. Garanteret et godt løb qua sin starthurtighed.

7 Aqua De Vie skuffede et par gange i Taroks Mindeløb, hvor den blandt andet gav sig helt fra føring. Har siden hængt på to gange i hård svensk konkurrence, og jeg har lidt svært ved at pejle mig ind på formen. Er hurtig fra start og ynder distancen, men handicappet af et vanskeligt startspor. Skal normalt række langt mod de her heste.

2 Uha Uha De Hess har her i en moden alder fået fordel af sprinterdistancen. Lynhurtig fra start og sidder på spidsen hvis Bent Svendsen ønsker det. For tre starter siden holdt den flot ved bag rigtigt gode heste, mens den forrige gang blev offer for voldsom køring fra start. Senest perfekt løb i andet par udvendigt, uden at den kunne tage ind på Troja Cæsar, Bella Højgård og Something Fishy i slutfasen. Formen virker ikke 100% på top, men lykkedes det fra spids at dæmpe tempoet undervejs, kan Uha Uha De Hess vinde løbet.

8 Zorn Brick er en kapacitetsfuld hest, som har klaret sig i hårdere konkurrence end her. Nu er den udstyret med det værst tænkelige spor efter næsten tre måneders pause, og da ejer-/trænerkredsen melder den et stykke fra topform, skal det blive svært at vinde direkte. Er hurtig fra start, men med tanke på bagsporet bliver det formentlig et roligt oplæg. Har tidligere gået godt for Gitte Hansen, blandt andet var den tæt Something Fishy i en indledende afdeling af K.G. Bertmarks trods udvendig rejse sidste 800m. Havde været en stor chance med topform.

4 P S Confess er meldt kraftigt op her og en type, der skal overtales lidt til jobbet. Hang flot på Aros Line fra vinderhullet forrige gang, hvor den var slået med knap en længde, mens den senest vandt med en halv længde til Avatar Accelerator (dødens) efter et løb i først spids, siden vinderhullet og endeligt dødens sidste 500 meter. Burde måske have afgjort nemmere, men løb ifølge Gordom Dahl også på punkteret hjul de sidste 650 meter. Trods favoritdistance og fornuftigt spor bliver jeg overrasket over at se den på vinderpladsen.

3 Trophygirl holdt rigtigt flot ved fra spids i sæsondebuten efter at være blevet brugt et par gange undervejs, men var til gengæld ikke gået frem til starten senest, hvor fra vinderhullet tabte tre længder til den spidskørte Listas Manboy. Det godt nok efter at have brugt lidt i løbets indledende fase. Er meldt kraftigt op her, og bør ikke være noget for V5-spillerne.