V5-analyse af Steffen Møllergaard

Tipperstatistik: Spillet for 3.394 kr. Vundet 4.549 kr. TBP: 134%.
Hitrate: 5/16.

Printvenlig version

V5-forslag:

7-2
Arn Kronos
5-3-8-7-1
2-4-5-6-1
6-3-4-5

Pris: 200 kroner (200 rækker).


V5-1 / 2. løb

To heste i dette her løb gør op om sejren i mine øjne. Next Is Now og Dreamgirl Express, som gik et fint prøveløb.

A-chancer: 7-2 B-chancer: 5-6-1 C-chancer: 4-3

7 Next Is Now. Efter et godt kørt og lærerigt prøveløb d. 11. april kunne Next Is Now tage en fin sejr i debuten, hvor den slog så gode heste som Ale´ Pride Gar og Dua Lipa. Først sad den i en meget lang ryg på Citygirl D F, og da Ale´ Pride Gar overtog spidsen med en omgang til mål kunne Next Is Now sidde i en god ryg 10 meter bagefter, og midt på opløbet var der ikke tvivl om sejren, og kunne den gå forbi Ale´ Pride Gar med en længde. Starten efter havde den 20 meters tillæg, og det sammen med den kraftige blæst gjorde, at den ikke rigtigt kom ind i løbet, hvor Brave Sensation vandt løbet ikke mindst fordi Christian Lindhardt kørte først på sidste langside af de to heste, og derved havde kontrol på favoritten, indtil den havde fået et betryggende forspring. Viste dog alt vel med formen, og Next Is Now får mit klare vindertip selvom det er første gang den er ude i autostart, og spor 7 helt ude på vingen ikke er det bedste. Muligt emne som V5 Blank, men jeg finder også plads til modbuddet Dreamgirl Express på mit V5 forslag.

2 Dreamgirl Express. Blev godkendt d. 16. maj på Falster på en 22.8 tid på en bane, som blev vurderet -2 sekunder langsommere pga. af en kraftig blæst på dagen. Det skal man som spiller tage med i sine betragtninger, når man kigger i dagens program på alle startende heste, som også var i aktion denne dag. Prøveløbet blev indledt meget langsomt med 29/500 meter og de første 1000/meter på 25. Lå undervejs i fjerde par indvendigt. Kom op i fart rundt sidst sving, hvor Anders Rygaard Jensen søgte længere frem indvendigt, og da De Ice brød et spor ud ind på opløbet kunne den tage en andenplads på afstand af Vidar. På baggrund af et fint prøveløb, så ser jeg klart Dreamgirl Express, der er søskende med Arn Kronos, som første udfordrer til Next Is Now. Prøveløbet kan ses på Fast Track´s Youtube profil HER.

5 Cessna. Kommer efter en lang løbspause siden d. 9. december. I sin forrige start tog den spidsen, og ville ikke slippe denne til Luna Brodda. Viste god fart plus vilje og var først slået midt på opløbet af Luna Brodda og Diego Star. Starten efter hang den godkendt med til en femteplads efter en indvendig rejse. Her efter den lange løbspause skal Cessna ses an på dagen, men er da bestemt en god triochance i et lille felt. Mulig spidshest i løbet, og derfra stiger dens chancer betragteligt.

6 Secret Journey. Otte starter i karrieren har givet en enkelt andenplads som bedste resultat, men har vist fint fart. Er dog noteret for mange galopper i sine starter. I sin sidste start fik den en galop på første langside, da farten blev taget af fremme i feltet pga. modvinden. Og fik derefter et løb i kroppen et stykke efter feltet. Fejlfrit er den farlig outsider i dette her løb, da den virker bedre end resultatrækken. Secret Journey og Cessna er bestemt aktuelle til de større V5 kuponer.

1 Droiden. Startede i et rutineløb d. 11. april, hvor den løb en 22.5 tid over 2140 meter snorestart for Anders Rygaard Jensen. Tog spidsen fra start, og indledte de første 500 meter i 27 tempo, og de første 1000 meter i 24 tempo. Blev slået på de sidste meter af Next Is Now, men viste en klar forbedring i forhold til starterne i sidste sæson. I sin sæsondebut d. 25. april havde den en lille startgalop uden at miste mange meter på dette. Indledte løbet i dødens spor på lang afstand af Citygirl D F. Denne galopperede med en omgang til mål, og da den ville ned i anden spor kørte den Droiden ned, og det endte med endnu en galop, og den endte langt efter feltet i mål. Jeg ser Droiden som aktuel til den sidste trioplads/præmie fra et godt spor 1.

4 Atlas Miguan. Har startet tre gange med en mindre præmie som resultat, et stykke efter de bedste heste i mål. Et lignede resultat ser jeg i dette her løb. I sin sidste start fik den en indvendig rejse. Rundt sidste sving sad den femte, men fik en galop i en snæver passage. Kunne dog holde sin placering som femte i mål.

3 Puketorps Ida. Var i sin sidste start på Lunden ude i et lille felt med kun seks heste. Var meget dårlig i stilen, og galoppen på første langside kom ikke uventet. Og den endte langt efter Eyecandy i mål. Skal være kraftigt forbedret for at få en præmie i dette felt. Skulle igennem 5 prøveløb før den blev godkendt, og i dens første start i Sverige løb den 5 sekunder langsommere end sjette hesten i mål.V5-2 / 3. løb

Arn Kronos er ubesejret på Nykøbing Falster i år, og det forventer jeg også Arn Kronos er efter dagens løb.

A-chancer: 6 B-chancer: 5-4-2 C-chancer: 3-1

6 Arn Kronos. Seks starter i år, hvor den er ubesejret i tre starter på Nykøbing Falster banen. Har kun skuffet i en start, som var på Halmstad banen, hvor den stoppede helt op med 500 meter til mål. I sin forrige start kunne Arn Kronos dog klart revanchere den dårlige præstation på Halmstad, og leverede en klart bedre præstation. Sad fra spor 7 hurtigt i andet par udvendigt, og kunne ind på opløbet vinde en sikker sejr foran Countess P D. I sin sidste start kunne den indlede løbet i tredje par indvendigt, og rundt sidste sving kunne den gå helt frem til den førende Fernando N L. Kusken Anders F. Jensen kunne sidde helt stille i sulkyen, og gå forbi til en sikker sejr. Oplagt vindertip, da den har udviklet sig kolossalt i denne her sæson efter en længere løbspause fra august 2018 til februar i år. Og Arn Kronos bliver mit blankbud i V5 spillet.

5 Fernando N L. I sin forrige start mødte Fernando N L den umulige Covini. Efter en langsom start sad den i tredje par udvendigt, og der skete ikke det store undervejs i det lange løb, men rundt sidste sving angreb Nikolaj Andersen, og via en stærk afslutning kunne den tage en forventet andenplads, og dette var det maksimale udbytte på dagen. I sin sidste start overtog den uventet spidsen ind i første sving, da det uventet endte med en galop for Oliver Eson, men kunne ikke stille noget op imod Arn Kronos midt på opløbet da denne gik uimodståeligt forbi, men en godkendt præstation af Fernando N L. Normalt langsom starter, men kan levere en stærk afslutning de sidste 300-400 meter af løbet. Stærkeste modbud til Arn Kronos.

4 Applejack Mile. Var i sin forrige start ude i et stayerløb, hvor den blev slået kort før mål af Attention Bøgedal. Havde det meste af det lange løb siddet i spidsen, og var meget tæt på, at kunne holde hele vejen hjem til en sejr. I sin sidste start førte den fra start løbet, da hestene fra spidsvolten galopperede fra starten. Slap denne til Twin Peaks efter 1000 meter. Twin Peaks var meget træt med 600 meter til mål, og Applejack Mile mistede mange længder på dette, og måtte nøjes med en fjerdeplads i løbet. Så den start skal bare komme i glemmebogen, og er bestemt en god triochance i dette her løb.

2 Countess P D. Har de sidste to starter deltaget i Duvils Store Amatør Grand Prix, indl. Afd. og finale. I den indledende afdeling d. 5. maj kunne den efter en del omstarter overtage spidsen fra spor 4 i volten, og den førte løbet i 19 tempo de første 1000 meter. Countess P D sjuskede noget med travet til sidst i løbet, og måtte se sig slået på målstregen af Global Underworld. I finalen indledte Countess P D løbet i ryg på den førende Comanche Bounce, og da Askepot Macoy overtog spidsen med 1100 meter til mål blev den sat i tredje par indvendigt. Fik perfekt angrebsplads ind på opløbet, da det endte med galop for Comanche Bounce. Men stilen var igen ikke som bedst på dagen, og galoppen kort efter kom ikke uventet. Men det var en andenplads til gode 25.000 kroner der røg der. Som skrevet synes jeg ikke stilen på Countess P D har været optimal de sidste to starter, og den skal være forbedret til denne her start før den er aktuel til mere end en trioplacering her. Outsider.

3 Bella Damgård. Efter et indvendigt løb i sin sidste start kunne den tage en tredjeplads et stykke efter Arn Kronos og Fernando N L. Søger i dette her sandsynligvis et løb efter samme recept, og er aktuel for den sidste trioplacering/præmie i mine øjne.

1 Oliver Eson. Fik en galop på ind i første sving og igen ind på opløbet i sin sidste start for Jens Arne Hansen. Var ikke som bedst på dagen. Er normalt bedst på sprint, og har ikke fordel af distancen på 2640 meter. Bør søge et løb i indersporet og en præmie i dette her felt. Selvom den for det meste køres ret offensivt af sin ejer.V5-3 / 4. løb

Vakse Viggo eller mange heste på V5-kuponen er spørgsmålet man som spiller skal tage med i sine overvejelser.

A-chancer: 5 B-chancer: 3-8-7-1 C-chancer: 2-6

5 Vakse Viggo. Vandt for fire starter siden på en kanontid på 13,5 på sprint, da der havde været overpace på løbet i indledningen. Og derfor kunne Vakse Viggo vinde en sikker sejr foran Chandon. Derefter havde Vakse Viggo haft to negative resultater. Den første start på Halmstad sad den udvendigt på den førende Global Tenderness, og den trykkede hårdt på denne undervejs, da Vakse Viggo var lidt hårdt på biddet. Galopperede som en slået hest 500 meter til mål. I sin forrige start på Fyn, indledte den løbet som sidste hest nede i feltet efter en rolig start fra anden række bag startbilen. Det endte desværre med en galop på vej i angreb med 600 meter til mål. Men viste stor fart langt efter feltet og selvom den endte sidst i mål, så viste den alt vel med formen. I sin sidste start var den anden til Attention Bøgedal. Indledte løbet i andet/tredje par indvendigt. Med en omgang til mål gik den udvendigt på den førende Twin Peaks, og derfra kunne den overtage spidsen med 500 meter til mål. Kunne ikke gøre noget ved Attention Bøgedal, men tog en fuldt godkendt andenplads. Skal være en topchance i dette her felt, og er et muligt blank bud i V5. Jeg vælger dog at gardere løbet, da der er et par farlige outsidere i løbet.

3 Tutu. Herlig hoppe som i den grad har en giftig slutspeed de sidste 300 meter, hvis den får det helt rigtige rygløb. I forrige start var den meget kort slået af Attention Bøgedal. Indledte løbet i andet/tredje par indvendigt, og tempoet var højt fra start med en spidskamp imellem Chandon og Arthur Halbak. Sad helt fast undervejs, men da pladsen kom med 150 meter spurtede den i høj fart, og var ikke langt fra sejren. I sin sidste start var den ude i et meget stærkt felt på Copenhagen Cup lørdagen. Sad undervejs som fjerde/femte par udvendigt og et stykke nede i feltet. Det endte med en galop ind på opløbet, og det ser ud som om på løbsklippet, at Tutu hægter hjul med en konkurrent. Så denne start kan man som spiller bare komme i glemmebogen. Skal være en topchance her.

8 Paparazzi M. Havde været lidt af en ”snakhest” på Falster op til sin første start på banen den 16. maj. Op til denne dag havde den gjort sin første start på Lunden i sit nye regi, hvor den skulle give 20 meters tillæg til Teodor, og 40 meters tillæg til Carlson. Det var selvfølgelig på forhånd en svær opgave, da Carlson kørte de første 1000 meter i 14 tempo. Paparazzi M sad indvendigt som sidste hest i feltet undervejs, og gik ud i andet spor med 800 meter til mål. Afsluttede fint på afstand, men var ikke tæt på nogen præmie i løbet. I løbet d. 16. maj havde den dog store problemer med de flade sving på Falster banen. Så skal ses an på dagen om den klarer banen bedre i opvarmningen. Trods de 40 meters tillæg, så er det en farlig outsider i dette her løb. Dog ranker jeg Paparazzi M højt endnu en start, da den møder billigere modstand end starten på Lunden. Og måske man til denne her start kan lave udstyrsforbedringer, som gør den klarer banen bedre til denne her start.

7 Finish Future. Viste efter en lang løbspause god form i sin sidste start. Galopperede fra start, og satte en del meter til. Men da tempoet var langsomt undervejs, så kunne Finish Future via en god ophentning komme op til feltet med en omgang til mål. Rundt sidste sving kunne den med god trækhjælp fra NokÉn Frækkert tage en fuldt godkendt andenplads. Er helt sikkert gået frem med løbet i kroppen, og bliver trods de 40 meters tillæg en farlig outsider her.

1 Væsterbo Peak. I sin forrige start mødte den Covini og Fernando N L, og kunne tage en maksimal tredjeplads bag disse efter et løb i tredje par indvendigt undervejs. Fik perfekt hullet rundt sidste sving, og derfra leverede Væsterbo Peak en stærk afslutning. I sin sidste start som var Duvils Store Amatør Grand Prix, indl. afd. endte den sjette i mål. Indledte løbet i fjerde par indvendigt. Foran stjal Comanche Bounce løbet i front med 22 tempo de første 500 meter, og de første 1000 meter på 21,5, og derfor blev det umuligt fra tillæg at tage meter ind i den hastige afslutning af løbet, hvor alle havde kræfter til at køre for fuldt de sidste 500 meter. Skal være en fair triochance fra et perfekt spor 1 i volten fra spids uanset om den vælger rygløbet eller et løb i spids.

4 Raket Hil Street. Kommer efter en lang løbspause siden sidst i november måned 2018. Skal sandsynligvis have et løb i kroppen før den er aktuel for vinderspillerne. Er også ret hårdt inde i løbet på sin præmiesum, så jeg ser kun Raket Hill Street som en præmiechance.

2 Takeover Takeover. Har de sidste tre starter startet i DM for trænere uden noget positivt resultat, og derefter taget to trioplaceringer i puljeløb 1:21 på Falster, og i et amatørhandicap på Lunden. Her er det anderledes hård modstand. 6 Armani V P. Søger et indvendigt løb og præmie i dette her løb. Har ikke vist det store de sidste mange starter.V5-4 / 5. løb

A-chancer: 2-4-5-6-1 B-chancer: 8-7 C-chancer: 3

2 Dirty Dancing. Er jo helt klart klassehesten i feltet, og normalt skulle den bare vinde dette her uden problemer. Men ejeren melder på hestens Facebook side, at den har været igennem meget sygdom siden den sidste start i november måned 2018. Den har sloges med borrelia, et mavesår og en tredje operation med arvæv efter en kastration. Ejerne melder om en rolig start på hjemmebanen, og hesten ikke er i topform. Har trænet som bedst 22 tempo – 1600 meter. Et naturligt vindertip på klassen, men kan godt være en favorit i fare. Derfor vælger jeg at gardere Dirty Dancing i et åbent felt bag denne.

4 B B S Snake. Spændende ny hest til Falster banen, som kommer med gode tider fra Sverige, og i dagens modstand, så skal den bestemt regnes tidligt i dette her løb. I sin sidste start startede den alene i spidsvolten og derfra styrede den løbet indtil medfavoritten Mooney forsvandt fra den med 500 meter til mål. Holdt da farten godkendt derefter til en andenplads i et lidt svagt felt. I sin forrige start var den hurtig fra start fra sit tillæg. Sad undervejs i tredje par indvendigt, og sad lidt fast indtil midt på opløbet. Men viste ikke overfart, da den fik hullet og holdt bare sin placering. Er svær at sætte ind i den danske konkurrence. Men den virker hurtig fra start, og meget travsikker. Det kommer den langt på i dette her løb. Tør ikke at undlade den fra V5 kuponen.

5 Broadway Vincent. Har vist klar fremgang de sidste to starter. I sin forrige start på Fyn var den ude i et ”Sigter mod stjernerne løb”, og der var hård konkurrence i feltet. Gik et fint løb indvendigt bag den førende Breaking Dawn. Sluttede lige udenfor præmierækken i et felt, som indeholdt gode hest som Molière og Armani S m.fl. I sin sidste start var den anden til Diego Star for Jens Arne Hansen, og gik der det bedste løb jeg har set den løbe. Den var hurtig fra start fra sit tillæg, og sad hurtigt i ryg på den førende Diego Star. En position den beholdt resten af løbet. Var ikke sejrsfarlig på noget tidspunkt, men holdt da en så god hest som Carlos Stephanie bag sig, og viste klart en forbedret form. Magnus Teien Gundersen gør den bestemt ikke mindre vinderaktuel, og jeg anbefaler den klart til V5 kuponen.

6 Alfas Ippon. I sin første start for Rene Jonassen, sad den undervejs i femte par udvendigt langt nede i feltet. Livi Oxford H M og Exsplosive Peak indledte også de første 1000 meter af løbet i 14 tempo. Endte lige uden for præmierækken, men afsluttede fint de sidste 500 meter. I den næste start den 24. maj på Lunden tog den en meget rolig start, og med to omgange til mål satte den sig ud tredje par udvendigt, og efter 22 tempo de første 1000 meter satte Alfas Ippon sig frem udvendigt på den førende Coutinho, og holdt derfra farten klart godkendt, og var ikke langt fra anden/tredje hesten i mål. Jeg anbefaler, at man finder plads til Alfas Ippon på sin V5 kupon, da den viser ok form, og ikke er uden chance i dette her felt.

1 Anakin T Dream. Synes jeg løber lidt med håndbremsen trukket. Det taler en sejr i 17 starter sit tydelige sprog om, da den vandt sin anden start i et meget svagt felt på Lunden. I sin forrige start indledte den løbet i tredje/fjerde par indvendigt. Med 800 meter til mål gik den ud i andet par udvendigt. Angreb med 500 meter til mål, men holdt mest farten til en tredjeplads 4-5 længder efter Casino Brick. Søger sandsynligvis et løb i inderbanen, og håber der kommer et hul til sidst i løbet, så Anakin T Dream måske kan snydes lidt til at vinde sin anden sejr i karrieren?

8 Garland Scott. Kommer efter lidt løbspause siden februar måned, og et monté prøveløb på Fyn d. 20. maj. Leder lidt efter formen, og fra et iskoldt spor 8 kan det blive svært for den starthurtige hest, at sidde i spids fra starten. Risikoen fra spor 8 er, hvis Søren Johansson kører til start, så kan den ende udvendigt på den førende hest. Og bakker han ned som sidste hest fra start, så får den næppe med udfaldet at gøre, da den virker bedst fra spids. Mindre pladschance.

7 Vellegrino S leverede en stærk afslutning for dagens aktuelle kusk Adrian S. Akselsen d. 11. april i et løb, hvor den var den var rigtigt godt inde i løbet på sin præmiesum. Starten efter var den ude i et anderledes hårdt felt med Arn Kronos, Countess P D m.fl. I sin sidste start var den ude i et Puljeløb 1:21 for sin ejer. Fik desværre en galop på rundt første sving, og endte næstsidst i mål ud af 12 startende heste. I et åbent løb er den selvfølgelig ikke uden en mindre triochance, men jeg ligger lidt lavt i min vurdering af Vellegrino S trods en topkusk i sulkyen.

3 Liv Teemer. Har ikke vist noget i sine to starter på Falster banen, som gør den aktuel for spillerne her. Tredjepladsen d. 28. marts var i et formløb.V5-5 / 6. løb

Chandon er det naturlige vindertip i løbet, men jeg synes det er en favorit i fare efter et par kedelige resultater i træk og sygdom efter sidste start.

A-chancer: 6-3-4 B-chancer: 5 C-chancer: 1-2

6 Chandon. Får mit vindertip, men den har reelt skuffet de sidste to starter, hvor den har været tidligt slået ind på opløbet. Efter sidste løb kunne træner Christian Lindhardt fortælle, at Chandon var syg efter starten. Så det er bestemt en favorit i fare her 16 dage efter sidste start, hvor den sandsynligvis har været igennem en behandling for sine halsproblemer. Så det kan sagtens være forklaringen på de negative resultater. For tre starter siden slog den klart Arthur Halbak, og gangen før kørte Magnus Høitomt et meget hårdt løb, og måtte se sig slået af Vakse Viggo. Hvis den er tilbage på toppen, så er Chandon klart en vinderchance, men jeg vælger at gardere løbet ikke mindst fordi Ken Ecce´s Tax Free også er lyn hurtig fra start, og det kan blive svært at tage en længde på denne fra start. Og måske Chandon også trænger til et opbyggende kørt løb, som Christian Lindhardt gjorde, da den mødte Catch Me A Winner i starten af marts, og han hurtigt slap spidsen til denne?

3 Tax Free. Har sejret to gange i år. Den ene i et montéløb specialløb for Marianne Mechlenburg, og et amatørhandicap med 60 meters tillæg for Iver Jessen. I sin sidste start på Lunden tog den med det samme spidsen, og førte an i et godt tempo. Slap spidsen med 1100 meter til mål til Wham Bam Boo. Var træt med 500 meter til mål, men holdt farten klart godkendt til en femteplads i et stærkt felt med Wham Bam Boo, Attention Bøgedal, Mellis Akema og Tough Macoy. Sådanne heste er ikke med i dette her felt. Og jeg ser Tax Free som en god chance i dette her felt, da den er hurtig fra start, og har klar fordel af distancen.

4 Arthur Halbak. I sin forrige start på Lunden var den ude i hårdt felt, hvor Teodor vandt løbet. Sad i vinderhullet bag den førende Carlson, som førte løbet med 10-20 meter foran feltet. Var tæt på en tredjeplads, og var ikke stort slået af så gode heste som Teodor, Carlson og Trophy Spring. I sin sidste start kørte Rikke Rohbach Bonde Arthur Halbak nede som en af sidste heste i feltet. Tempoet var højt undervejs, og den havde langt frem til Chandon og Cassiopeia. Men på en stærk afslutning de sidste 700 meter endte den kun 5 længder efter Cassiopeia i mål. Har startet tæt de sidste to måneder, og formen er i zenit, og årets første sejr lurer lige rundt om hjørnet. Og kører Chandon og Tax Free livet af hinanden i spidskampen, så er Arthur Halbak klar til at slå til.

5 Vores Wozniacki. Rigtig starthurtig hoppe. Fik desværre en slem skade i 2017, og efter 11 måneders løbspause kunne den gøre et comeback sidste år. Leverede ikke på samme niveau som før sin skade, men det er stadigvæk en klassehoppe. Kommer nu efter en lang løbspause siden starten af december, og skal derfor ses an på dagen. Kommer på mit V5 forslag på klassen, og Vores Wozniacki havde sandsynligvis stået med +500.000 kroner på kontoen uden sin skade forrige år.

1 Right Or Wrong og 2Power Blue Moon søger en præmie i dette her felt trods kun seks heste til start. De deltager mest i handicapløb/amatørløb og konkurrencen er noget hårdere fra de fire andre heste i løbet. Right Or Wrong førte i sin sidste start et sprinterløb i meget langsomt tempo undervejs, og måtte kun lade NokÉn Frækkert og Finish Future slippe forbi sig. Andre forudsætninger her.