V5-analyse til Nykøbing Falster af Søren Aaen


Tipperstatistik: Spillet for 2.458. Vundet 701 kr. Hitrate 1/8. Tilbagebetalingsprocent 29%.

Printvenlig versionV5-forslag

9-4-1-6

1-6-5-4

5 Broadway Vincent

3-8-6

3-4-7

Pris: 144 kr.


2. løb / V5-1

Spillerne bliver sat på prøve i V5-indledningen med et løb i den laveste klasse. Ingen har vist overkapacitet i de første starter, og det er et åbent og garderingskrævende opgør.

A-chancer: 9-4-1 B-chancer: 6-3-5-2-7-8

9 Excuse Me løb meget grønt fra start i debuten i Århus og blev kørt på ren sikkerhed da startbilen kørte væk. Fik andet par udvendigt efter 500 meters kørsel. Havde lidt problemer i temposkærpningen ned ad sidste langside, og tabte en position da den blev overhalet af en konkurrent bagfra. Fandt fart igen rundt sidste sving, og angreb længst ude i banen ned gennem opløbet. Nærmede sig de forreste hele vejen til mål, og klarede tredjepladsen i sidste skridt. Er den mere dus med det hele denne gang ender hun langt fremme.

4 Dreamgirl Express indledte karrieren med en fin præstation. Sad direkte i tredje indvendigt og hyggede sig der med kilometeren afviklet i 1.21-fart. Gik ud som første hest i andet spor med 700 meter til mål. Gik frem og forsøgte at trykke på den førende favorit Next Is Now. Hun kom dog aldrig helt i infight men fuldførte godkendt til tredjeplads da rygkørt konkurrent speedede forbi kort før mål. Virkede sikker i autostart og skal have god chance her.

1 Entilfrasimoni løb meget urutineret i sit prøveløb, men viste god fart mellem unoderne. Kiggede meget på inderkredsen og ramlede på et par galopper undervejs. Brød også ud i opløbssvinget, men formåede at holde sig i trav. 7 De Ice var ude i samme prøveløb, og var 0,6 sekund langsommere end Entilfrasimoni trods svingærinder undervejs for denne.

6 Amerique Prom As debuterede tilbage i marts uden at overbevise. Startede i ryg på den førende, som senere blev til tredje par indvendigt. Blev skiftet til andet spor med en omgang til mål, hvor den første kilometer var rundet på bløde 1.25,1. Kunne ikke helt følge med da tempoet blev sat op ned ad sidste langside. Holdt bare sin fart og var noget efter de første over mål. Har været slettet til en tiltænkt start d. 16/6. Skal være bedre end i første start for at gøre sig gældende, men mon ikke Christian Lindhardt har sørget for det.

3 Dunst har indledte med mindre placeringer på Lunden uden at overbevise. Senest blev det til en galop i første sving, og blev siden kørt roligt langt efter feltet. Gangen før var hun ude alene fra 20 meters tillæg. Gik lidt ud i andet spor ned ad første langside, men krøb hurtigt tilbage til indenbanen. Kunne ikke holde fart ind mod sidste sving, og blev sat i kampen om top 3 placeringer, og havde langt langt frem til forreste. Kommer nu på ny bane, og måske det giver mere tænding her.


3. løb / V5-2

1 Next Is Now forlader nu nul-klassen og skal forsøge at holde gode heste fra 20 meters tillæg stangen. Det kan blive et interessant løb efter devicen ”fang mig hvis i kan”.

A-chancer: 1-6-5-4 B-chancer: 3-2-7-8

1 Next Is Now har indledt karrieren rigtig godt. Tre starter har givet to sejre, og senest blev det let. Tog spids fra start, og fik lov til at dirigere farten den første kilometer. Satte selv fart ned ad sidste langside og holdt hele tiden en god længde til Dreamgirl Express. Forsvandt væk til let sejr ned gennem opløbet Er kommet op i en ny klasse nu, men står godt inde i løbet, men der er mere hårdhed i deltagerne fra 20 meters tillæg end hvad hesten har mødt tidligere.

6 Nikita Montoya kom senest tilbage efter lidt pause og leverede godt direkte. Tog spids fra start for Sune Hansen, men slap efter 500 meters kørsel til favoritten Ale´s Pride Gar. Fulgte godt med da farten blev sat op ned ad sidste langside. Fik lidt problemer med venstre sulkyhjul i sidste sving, men det var svært at vurdere hvor stor rolle det spillede. Forsøgte angreb ind på lige bane, men blev aldrig en reel trussel for den førende. Afsluttede sidste kilometer efter 1.17,4. Bør være gået frem med løb i kroppen, og en god chance her.

5 Brad Peak kommer tilbage efter pause, og et montéprøveløb som udblæsning inden denne start. Gjorde flere godt indsatser i fjor, blandt andet 8/1 hvor Jens Arne Hansen kørte til spids med hesten efter en blød 1.20-åbning. Fik tryk rundt sidste sving af Cayenne Star, men Jens Arne Hansen sad hele tiden relativt stille i sulkyen og havde kontrol på løbet. Trak fra det sidste stykke ind mod mål og vandt let. Er han klar i første huk efter pause er han en af dem som kan vinde løbet.

Jens Arne Hansen har nu 4 Come On Dings klar til sæsondebut efter lang pause. Gik pænt i sine første starter efter skifte fra Anders Pedersens træningskvarter. Han er en stor og lidt tung hest, og det bliver spændende at følge om en vintertræning har gjort ham lettere i kroppen. Har kapacitet som burde matche disse konkurrenter, og er han klar direkte er han med helt fremme.

3 White Light Ant gik pænt senest på Fyn, dog uden at stråle af overskud det sidste stykke ind mod mål. Kom godt fra start og fandt ned i tredje par indvendigt tidligt. Sad der hele vejen rundt inden Johnny Jensen søgte ud i andet spor ind i sidste sving. Forsøgte at gå med da D A D Flamingo angreb med 400 meter til mål. Fik pludselig trumferne på hånden da denne galopperede ind på opløbet. Kunne ikke gå forbi Dorthea Rush og måtte se D A D Flamingo komme tilbage og gå forbi igen. Virkede dog forbedret og sænkede sin rekord, godt triobud.


4. løb / V5-3

Nykøbing Falster Travskole ser ud til at have fået en rigtig fin hest i 5 Broadway Vincent. Har gået fint i alle starter i sit nye regi, og gik i mål med kræfter sparet. De kan bruges her på sprinterdistancen til stor vinderchance.

A-chancer: 5-6 B-chancer: 8-3-1-7 C-chancer: 2-4

5 Broadway Vincent har gået rigtigt fine løb efter skiftet til Nykøbing Falster Travskole. Var første gang hurtig fra start i voltestart og kom frem i vinderhullet trods 20 meters tillæg. Kunne dog ikke true Diego Star ind mod mål efter 1.15-fart de sidste 500 meter. Ramte i starten efter igen vinderhullet efter 1.16,5 de første 500 meter. Blev fanget bag en galopperende konkurrent med 800 meter til mål, og fik lidt trafikproblemer. Sad låst fast med mange kræfter sparet i sidste sving. Blev bakket fri ind på opløbet og spurtede rigtig stærkt ned gennem opløbet til karrierens anden sejr. Senest var han en tur på Lunden, hvor han også var hurtig fra start. Slap dog spidsen tidligt, og havnede efterhånden i tredje par indvendigt. Så aldrig dagens lys og sad bomfast med masser af kræfter sparet. Starthurtig hest på sprint med dokumenteret form - det ligner en topchance.

6 Captain Coke har gået jævnt og stabilt i denne sæson uden at stryge helt til tops. Var tidligt væk med galop i sidste start. Tog gangen før let spids på Lunden. Fik tryk af Kajsa Sånna, men forsvarede sig indtil denne var træt. Fik så Aronia over sig i sidste sving og strittede godt imod ind til opløbet. Holdt farten godkendt til fjerdeplads og sænkede sin rekord til 1.14,3. Er ligeledes meget hurtig fra start, og er også ude på hvad der ligner hestens favoritdistance. Modbud til førstevalget.

8 Oliver Eson er ikke nogen udpræget vindertype, og har ikke løbet først over stregen siden september 2017. Sad senest i vinderhullet bag favoritten i løbet Arn Kronos. Var godt på bidet undervejs, og fulgte godt med i temposkærpningen med 800 meter til mål. Måtte slippe lidt ind på opløbet og fik max uddeling på fjerdepladsen efter 1.17,0 den sidste kilometer. Vinder næppe løbet, men kan være en fin triochance.

3 Alfas Ippon har aldrig vundet løb i 41 forsøg. Gik pænt senest på Lunden på en god tid. Sad i en lidt lang ryg i andet par udvendigt, og fik aldrig helt lukket hullet op til den foranliggende. Arbejdede sig frem i andet spor rundt opløbssvinget og var med i kampen om de mindre placering mellem heste ned gennem opløbet. Måtte se Broadway Vincent gå forbi kort før mål, da der kom lille hul til denne.

1 Vellegrino løber pænt og stabilt hele tiden, og sidder her godt til ved inderbanen. Det kan være vejen til en triochance. 7 Kajsa Sånna har god fart i kroppen og trives på sprint. Virker dog til at mangle lidt overskud i slutfasen for den skal være helt aktuel.


5. løb / V5-4

Løb i kroppen til 3 Vidar i hård konkurrence gør den til førstevalg, men møder et par fine heste for klassen på hjemmebanen i jagten på årets første sejr. Der er dog gode modbud som har vist form i seneste start.

A-chancer: 3-8-6 B-chancer: 1-2-5-4-7

3 Vidar fik løb i kroppen senest mod gode modstandere, og selvom det ikke blev til præmie, så var indsatsen helt ok. Bakkede af fra start og sad langt nede i feltet i femte par udvendigt bag Don Cash. Gik med i tredjespor ned ad sidste langside og sad med i ryg på Don Cash rundt opløbssvinget. Kunne dog ikke følge da Jeppe Juel blæste til fuldt angreb. Holdt godkendt fart hele vejen i mål, og mod mere normal konkurrence her skal det være en god chance fra godt spor og med løb i kroppen.

8 Gent Quattro gør ofte pæne præstationer. Var fin da den vandt d. 11/4 for Nicolai Olsen. Tog en rolig start fra anden række og indledte som sjette ved inderbanen. Søgte ud i andet spor efter en den første kilometer som blev afviklet på 1.17,3. Sad i andet par udvendigt ned ad sidste langside, og angreb med 400 meter til mål. Kom hurtigt frem til de førende og koblede grebet ind på opløbet. Afviste uden de store problemer Fernando N L og sejrede kort men sikkert. Sad senest langt nede i feltet i amatørløb på Lunden. Sluttede godt af, men kunne aldrig nå mere end tredjepladsen, da Daniella Gardenia var stukket langt langt væk.

6 Baronessen var godt med fra start senest, og kunne overtage spidsen ved udgangen af første sving trods 20 meters tillæg. Fik lov til at bestemme tempoet til 1.20-fart den første kilometer. Ned gennem opløbet kom angreb fra alle sider, men Baronessen kæmpede godt og måtte bare lukke A Flying Drummer forbi efter 1.16,8 de sidste 500 meter. Var forbedret i forhold til flere starter i fjor, og bliver spændende at se nu med løb i kroppen.

1 Beauty Ami Salløv sluttede sidste sæson med en fin sejr i amatørløb på Lunden. Slog den dag blandt andet Armani S. Fik en dårlig start fra spor fem i volten, men kom efterhånden frem i tredje par udvendigt efter 800 meters kørsel. Første kilometer blev afviklet i 1.17,1. Angreb forbi Skjoldgården sidste gang, og fik Armani S med i ryg rundt sidste sving. Koblede greb med 100 meter til mål, og afviste hele tiden Armani S med en halv længde. Har ikke startet siden 9/12 og spørgsmålet er hvor klar hun er første gang.

2 Bella Damård gik ok forrige gang fra vinderhullet, men tabte lidt op mod mål. Var tidligt træt senest efter forcering frem til udvendigt på den førende. Skal være bedre her ellers er det en præmie i første omgang.


6. løb / V5-5

Hvem kommer først? Det er det store spørgsmål her. Attention Bøgedal og Vakse Viggo har spændende opgaver her, men hvem kommer først ud af volten for at overtage spidsen kan blive afgørende for løbet.

A-chancer: 3-4-7 B-chancer: 5-6-2-1-8

3 Attention Bøgedal er en vaskeægte Nykøbing Falster specialist, og årets tre sejre er alle taget her på hjemmebanen. Sad d. 16/5 i andet par udvendigt bag Vakse Viggo og gik frem udvendigt på denne med 500 meter til mål da Anders F. Jensen sendte sin hest til spids. Attention Bøgedal trykkede på rundt sidste sving og koblede greb midt på opløbet for siden at vinde sikkert. Sad forrige gang udvendigt på Wham Bam Boo den sidste kilometer på Lunden. Kunne ikke knække denne men fik fuldt godkendt for indsatsen. Senest sad den fast med kræfter sparet på Bjerke banen i Oslo. Stor chance.

4 Vakse Viggo kunne for tre starter siden ikke modstå Attention Bøgedal den sidste halvbane. Fik gangen efter revanche med sejr her på banen. Indledte roligt, men kom efterhånden frem i tredje par udvendigt med en omgang til mål. Angreb med 500 meter til mål og var hurtigt fremme ved den førende Tutu. Koblede enkelt greb og vandt sikkert. Var senest ude mod Staro Mcmillan på Jægersro. Sad i andet spor langt nede i feltet. Forsøgte at begive sig fremad ned ad sidste langside men tabte fart i sidste sving og var træt ind på opløbet. Tilbage i mere passende omgivelser er det modbuddet i løbet.

7 Finish Future løb i hård konkurrence flere gange i fjor, og var blandt andet ude i Harald Lunds Mindeløb, hvor det dog blev til galop. Har startet en gang i denne sæson, men har siden været slettet fra to tiltænkte starter pga. af sygdom. Var senest ikke helt samarbejdsvillig fra start og galopperede direkte ud af volten. Løbet blev åbnet efter 1.20,8/500 meter så Sune Hansen havde tidligt fat igen med sin hest. Løbet blev et speedopgør og trods 1.12,0 de sidste 500 meter kunne Finish Future ikke tage længden på Nok’en Frækkert som vandt løbet. Fejlfri start, så har han fart til at true de to førstnævnte.

5 Babymoney viste gryende form senest på Lunden. Sad i femte indvendigt i et løb, som blev afviklet i lavt tempo de første 1500 meter. Kom ud i tredje par udvendigt med 1200 meter til mål. Der var fuldt fart på den sidste runde og Babymoney kunne trods 1.13,0 den sidste omgang ikke helt følge Muscle Lane og Key Largo. Har god fart i kroppen og med rette løb er han en top 3 chance.

6 Unik Tamsen er nu hjemme i vante omgivelser og mere passende konkurrence efter et par starter i stenhårdt selskab. Forrige gang i Odense hvor Apapmand og Stickittothem delte sejren, men Unik Tamsen løb en god tid. Var meget træt efter at have forsøgt at holde ryg på Winston Laser og Sevilla, som åbnede den første kilometer på 1.08,9!! Har fået lov til at hvile ørene lidt efter den start, og skal nu forsøge at komme tilbage på sporet med fine placeringer.