V5-analyse til Nykøbing

Udarbejdet af Steffen Møllergård

Tipperstatistik: Spillet for 5038 kr. Vundet 5755 kr. TBP 114,23%. Hitrate 7/21Printvenlig versionV5 forslag (reserveheste i parentes)

4-10-7-2(1)

5-9-2-6(7)

1 Next Is Now.(9)

3-9-4-7(5)

3-5-4-7(2)

Pris: 256 kroner (256 rækker)3. løb / V5-1

Wild Fire Bell vandt i sin sidste start en overraskende sejr i Billund til 31 gange pengene. Får vindertippet i dette løb ikke mindst pga. kusken Tobias N. Jonassen.

A-chancer: 4-10-7-2 B-chancer: 1-6-8 C-chancer: 5-3-9

4 Wild Fire Bell. Tog i den grad fusen på min sidste ekspertanalyse ved dens sidste start i Billund. Efter 11 måneders løbspause og et monté prøveløb, så viste den en overraskende fart og en stærk afslutning på Billunds lange opløb. Sad undervejs i tredje par indvendigt, og da Ole Bender kørte fra med Django Cæsar med 500 meter til mål, så blev der masser af plads til Wild Fire Bell rundt sidste sving. Og kunne derefter gå forbi Django Cæsar med 10-20 meter tilbage af løbet. En ret imponerende sejr efter den lange pause på en god tid. Vil sandsynligvis være gået frem i form med dette løb i kroppen. Og den får mit vindertip på sin sidste start, og kusken Tobias N. Jonassen, som altid med fremme i disse ”Sigter mod stjernerne løb”

10 Raket Hill Street. Første modbud til Wild Fire Bell ser jeg klart som Raket Hill Street trods det store tillæg. Var tredje i sin sidste start på Lunden for dagens kusk Victor Ecce. Den var hurtig fra sit tillæg og lynhurtigt fremme i feltet og sad i andet par udvendigt. Forsøgte angreb med 500 meter til mål, men det bed ikke rigtigt for Raket Hill Street rundt sidste sving, men Victor Ecce fik den op i fart igen, og kunne tage en godkendt tredjeplads. I forrige start vandt den en flot sejr for Ken Ecce, og er i god form. Victor Ecce kører ikke så mange løb, men viser fint flair for at køre væddeløb. Han er en offensiv kusk, og vil her hurtigt være med fremme i feltet. Og kan Raket Hill Street gemmes til slutfasen med det helt rigtige rygløb længst muligt, så indhenter den mange heste i slutfasen. God vinderchance.

7 Vores Wozniacki. Har været sat tilbage af flere lange skadespauser de sidste par sæsoner. Og gør i dag kun sæsonens tredje start. Køres altid ultra offensivt af sin normale kusk og ejer Katrine Mikkelsen. I dag køres Vores Wozniacki af den mere rolige kusk Christian Nissen, som i år desværre ikke har kørt med de samme sejrsprocenter som han plejer. Men jeg synes, at han her har fået en god køretur med Vores Wozniacki, der har en fart som ingen anden hest i feltet. De 40 meters tillæg er selvfølgelig ikke let at give forud til Wild Fire Bell. Men den skal afgjort med på V5 kuponen.

2 Close Your Eyes. Vandt i april måned et lunchløb på Halmstad banen efter spids og slut devisen. Modstanderne viste dog heller ikke den store klasse, og Close Your Eyes var konstant 10-20 meter foran resten af feltet. Og Steen Juul kunne tage en enkelt sejr. Derefter startede den på Lunden dagen før Copenhagen Cup i et stenhårdt felt med heste som Livi Oxford H M og Explosive Peak. Fik et løb langt nede i fjerde par indvendigt, og modstanden gjorde, at den ikke havde en chance for at få penge med hjem. Men her trods to måneders løbspause, så trænger den sig på V5 kuponen i mine øjne. Dels er modstanden noget lettere i dette her løb, og det ligner et løb i spidsen eller i ryg på Belittlebigjoe. Derfra er den en stor triochance og er en farlig outsider, som jeg ikke tør at udelukke fra en sejr. Har normalt ikke så tætte starter, så løbspausen lægger jeg ikke så meget betydning i her.

1 Belittlebigjoe. Man skulle helt hen til start nummer 44 før den fik sin første sejr. Den vandt et amatørhandicap på Lunden. Fra start sad den i vinderhullet bag den førende Sofia Damhus. Den fik en galop på rundt sidste sving, og Steffen Christensen fik hullet kort efter. Men kusken måtte drive en del før den gik forbi til en kort men sikker sejr foran Takeover Takeover. Er lynhurtig fra start, og fra en perfekt udgangsposition med startspor et i volten, så det er en sandsynlig spidshest i løbet. Det har bare knebet med viljen i slutfasen i dens mange starter, og jeg ser mest Belittlebigjoe som en pladschance i løbet. Dog trænger den sig på de store V5 kuponer, hvor man ønsker at gardere dette løb mere bredt.

6 Jetmoon Heart. Virker ikke til at være i samme hysteriske gode form, som den havde i foråret. Havde bla. et løb på Lunden, hvor den gik et amatørløb med tredje spor de første 1500 meter. Dog skal man ikke lægge det store i dens sidste start. Der sad den for langt tilbage nede i sjette par indvendigt, og de to spidsheste i front havde fået et for stort forspring. Det ligner her et indvendigt rygløb, og derfra søge den bedst mulige præmie.

8 Væsterbo Carreau. Starter mest i formløb og amatørløb. Det er svært at tro på nogen triochance i dagens løb, men det der gør Væsterbo Carreau til en ”B-chance” i løbet er helt klart kusken Niklas Steinlein, som har vundet 11 sejere og et hav af trioplaceringer de sidste to sæsoner. Men ser den mest som en præmiechance trods god hjælp i sulkyen.4. løb / V5-2

Sempre Avanti viste en klar forbedring sidste gang i sin anden start for Steen Juul. Leverer den sådan en præstation igen, så er det er god vinderchance.

A-chancer: 5-9-2-6 B-chancer: 7-4 C-chancer: 8-3-1

5 Sempre Avanti. Har nu startet to gange for Steen Juul. Til første start var der store forventninger til Sempre Avanti, men der skuffede den noget, og var tidligt træt i løbet. Sad undervejs i ryg på den førende A Secret Word, men var træt med 300-400 meter til mål. Anderledes bedre gik det i anden start, hvor den ikke var langt efter A Secret Word i mål. Undervejs sad den i tredje/fjerde par indvendigt. Kom ud i andet spor med 500 meter til mål. Og Steen Juul fik den op i fart og leverede en stærk afslutning til en klart godkendt andenplads. Det kan være et blankemne til V5 kuponen på dens sidste løb, men jeg vil gerne se flere lignede præstationer før jeg kan anbefale dette. Men den får klart mit vindertip.

9 Captain Coke. Leverer lidt uens præstationer, og det er en lidt svær hest for spillerne. Efter to lidt kedelige resultater på Lunden, hvor den d. 7. juni var træt ind på opløbet efter et løb i spids i et lidt svagt løb. Derefter hoppede den direkte fra starten i sin forrige start, og var tidligt væk af løbet. Derefter kunne den vinde en flot sejr på Falster. Anders F. Jensen tog en rolig start, og endte i tredje par udvendigt fra starten. Og via en stærk afslutning ind på opløbet kunne den vinde en kort men sikker sejr foran Broadway Vincent. Startspor ni betyder ikke det store for Captain Coke, da den har gået sine bedste løb fra ryg. Skal afgjort med på V5 kuponen.

2 Broadway Vincent. Vandt for tre starter siden en flot sejr for den norske kusk Magnus Teien Gundersen efter en stærk afslutning. Derefter gik den et godkendt løb på Lunden efter et løb i tredje par indvendigt undervejs. I sin sidste start på Falster tog den med det samme spidsen, og førte løbet i et godt tempo. Ind på opløbet lignede det en sejr, men Captain Coke kom i en stærk afslutning. Og på de sidste meter kunne den ikke længere svare op. Men gik et klart godkendt løb. Er hurtig fra start og i er absolut topform. En type som helst ikke skal bestille for meget undervejs. Og er måske bedst med et rygløb? Skal med på V5 kuponen i et åbent løb.

6 Vidar. Efter en længere løbspause gjorde Vidar comeback på Fyn d. 21. juni. I stenhårdt selskab og fra startspor 11 fik den ikke med udfaldet at gøre. Efter at have siddet som sidste hest nede i feltet undervejs, så forsøgte Birger Jørgensen angreb i tredje spor med 500 meter til mål, men flere havde samme planer, og det blev til en lang sejlads i tredje/fjerde spor, og speeden ebbede selvfølgelig noget ud op mål. Men en godkendt præstation trods alt. I sin sidste start var den ude i et ”dameløb” med kun kvindelige kuske. Var hurtig fra start, men galopperede ind i første sving og var tidligt ude af løbet. Dagens kusk Rene Kjær har leveret flere topløb med Vidar, og er en farlig outsider i dette her løb. Og den finder vej til min V5 kupon. Kan gå fra flere positioner.

7 Bellissa Gry. Starthurtig hoppe, som var uheldig med lodtrækningen til dette her løb. Fra et bedre spor, så havde den også været seedet højere oppe. Spor syv på sprint er ikke det letteste. Enten skal man satse på spidsen med risikoen for at sidde i dødens spor resten af løbet eller bakke ned som en af sidste heste undervejs. Men jeg synes faktisk, at Bellissa Gry viste rigtig god form i sin sidste start på Lunden efter knap to måneders løbspause. Søren Johansson kørte ren slalomkørsel med forskellige indvendige og udvendige positioner undervejs. Og kunne tage en klart godkendt tredjeplads bag A Secret Word og Sempre Avanti. Farlig outsider, som ikke får plads på mit V5 forslag, da forslaget skal holdes indenfor en rimelig pris.

4 Corona Bork. For fem starter siden nærmest nægtede den at gå forbi Marvin Gaye i slutfasen af løbet. Men kunne starten efter vinde en overraskende sejr for Rene Kjær på Fyn. Efter et løb i ryg på den førende Dynamic Dancer kunne den gå frem til en stensikker sejr. Derefter var den lidt fejlmeldt i DM for hopper. I sin forrige start på Lunden sad den undervejs i fjerde par indvendigt, og fik aldrig rigtigt plads i opløbet. Og endte lige udenfor pengene. Sidst på Fyn var den ude i et lidt svagt felt på Fyn. Sad i starten nede indvendigt som næstsidste hest. Men med en omgang til mål kunne den rykke frem i tredje par udvendigt. Rene Kjær trak den ud i tredje spor med 500 meter til mål. Blev hængende længe derude, men var ikke langt efter Astronaut og Crepe Suzette i mål. En type der skal snydes lidt til at løbe med helt frem. Mindre pladschance her.

Det kan virke hårdt at sætte 8 Kajsa Sånna som en ”C-chance”, men jeg synes den stopper for meget op i slutfasen af sine løb til, at jeg fra startspor otte tror på den store triochance. Lidt en medløbertype.5. løb / V5-3

Trods 15 heste til start i dette amatørløb, så er det her jeg finder den blanke i V5 spillet. En Next Is Now i spids bliver svær at fange. Åbent løb bag denne.

A-chancer: 1 B-chancer: 9-2-13-15-5-7-8-11-10-6 C-chancer: 2-14-4-3

1 Next Is Now. Har startet fire gange på Falster efter et godt prøveløb. I prøveløbet viste den at det er en hest som kan gå fra flere positioner, og det var en hest, som jeg havde store forventninger til i dens debut trods det at den mødte heste som Ale´ Pride Gar og Dua Lipa. Sejren var aldrig i fare efter en god afslutning den sidste kvartbane. Derefter kom dens eneste nederlag, hvor den kom lidt på mellemhånd i løbet pga. denne stride blæst på banen, og første gang den skulle give tillæg. Derefter har den vundet to lette spidssejre med masser kræfter i behold. Det er en komplet hest, som virker til at være moden til meget lettere opgaver end det den bliver mødt med på Falster. Men den bliver ført fornuftigt og roligt frem. Her sidder den i spids fra start, og får Teddy Wang tilpasset tempoet undervejs, så taber Next Is Now ikke dette løb. I en svær V5 omgang bliver Next Is Now min blanke i V5 spillet

9 Tutu. Selvom Tutu ikke vinder så ofte, så ser jeg Tutu som værste konkurrent til Next Is Now. Sej hoppe, som har en pladsprocent på 63, og en hest man som spiller altid skal have med i betragtninger. Var sidst anden i mål til Moliere i Århus efter et løb i tredje par indvendigt. Ind på opløbet skød Tutu frem indvendigt og kunne tage en klar andenplads. I sin forrige start var i den ude i en hård kamp om spidsen. Og først efter 500 meters kørsel kunne den sidde i fronten. De kræfter manglede den i slutfasen af løbet, og måtte se Vakse Viggo og Raket Hill Street gå forbi sig. Har dog heller ikke gået sine bedste løb i spids. Er bedst med et rygløb til de sidste 300 meter af løbet, og så kan de virkelig speede stærkt til sidst. Fra ”kun” 40 meters tillæg virker ikke det ikke som en umulig opgave at nå frem til en trioplacering i dette her løb.

2 Come On Dings. Efter syv måneders løbspause gjorde den comeback mod netop dagens favorit Next Is Now og var kun en længde efter Next Is Now i mål trods den havde 20 meters tillæg til denne. Men tempoet var også lavt med 24 fart de første 1000 meter, og tillægshestene kom næsten gratis op til spidshestene. Og Come On Dings endte i andet par udvendigt. Angreb rundt sidste sving, men kom for alvor aldrig rigtig tæt på Next Is Now. Men gik en rigtig god sæsondebut. Køres til denne her start af Gitte Hansen, som nok kører mere offensivt i dette her løb end hun plejer, når der er et amatørmesterskab på spil. Det ligner her et løb i ryggen på Next Is Now. Og derfra er det er en god triochance.

13 Attention Bøgedal. 80 meters tillæg virker som en umulig opgave, og har været slettet to starter i træk bla. pga. forkølelse så formen er sikkert ikke på toppen, som da den tog sæsonens tre sejere i træk. Her vandt den over heste som Applejack Mile, Tutu, Chandon og Vakse Viggo efter rigtigt gode afslutninger i dens løb. Derefter var den stor i nederlaget i Wham Bam Boo på Lunden, hvor den gik de sidste 1200 meter af løbet udvendigt på den førende Wham Bam Boo. Derefter blev den forsøgt i Norge uden at få penge med hjem. Fik et løb i fjerde/femte par indvendigt undervejs. Fik ikke frit løb før de forreste heste var på vej i mål, men den afsluttede fint i opløbet på en noget regntung bane. De 80 meters tillæg og de to slettede starter gør jeg ikke tror på vinderchance, men Attention Bøgedal er en god triochance i dette her løb.

15 Torpedo W F. Har løbet mange fantastiske løb for først Steen Juul og senere Flemming Jensen. Er handlet til Falster banen i april måned, og gjorde sin første start på banen d. 4. juli, hvor den havde 80 meters tillæg til Baker Tilly. Det var selvfølgelig en umulig opgave, og man ser den ikke meget i løbsfilmen før med 400 meter til mål, hvor den går en stærk afslutning. Fra 80 meters tillæg ser jeg dog kun Torpedo W F som en pladschance.

5 Nikita Montoya. Har vist fin form i en længere i periode. For fire starter siden vandt den et lidt billigt løb på Lunden med kun fem heste til start. Derefter har den mest hængt med til en trioplacering i starterne derefter. Er også ret hårdt inde i løbet på sin præmiesum, og jeg ser kun Nikita Montoya som en mindre pladschance. 7 Beauty Ami Salløv. Gjorde comeback i ”dameløbet” sidst på Falster efter en lang løbspause siden december måned på Lunden hvor den vandt et amatørløb. Efter 700 meter endte det med galop for Gent Quattro, og denne tog Beauty Ami Salløv med i faldet. Leverede dog en stærk ophentning, og selvom den var træt i slutfasen af løbet så gik den en klart godkendt sæsondebut. Tabte andenpladsen i sidste skridt. Kusken Henrik K. Jensen har i denne sæson ikke været i triorækken i 12 starter, men har fået en fin køretur her men Beauty Ami Salløv. 8 Traffic Lavec var anden til Baker Tilly i sin sidste start, hvor den havde 60 meters tillæg til denne. Og løb en rigtig god 16.6 tid 1700 meter snorestart på en noget tung bane. Leverede en god afslutning fra bagfeltet ind på opløbet. Kan sagtens være trioaktuel igen, da den har 40 meters forspring til bla. Attention Bøgedal og Torpedo W F. 11 Baker Tilly. Efter en sæson på Bornholm vandt Baker Tilly sin debut på sin nye hjemmebane i et formløb. Formberegneren havde også været ret venlig ved Baker Tilly, og den startede alene fra spidsvolten på sprint. Og det tilbud svigtede Baker Tilly ikke. Her er det andre forudsætninger, og Baker Tilly søger en præmie i dette her løb. 10 Gent Quattro har en lidt uens resultatrække, men på sine fejlfrie dage kan den bedre end det resultatrækken viser. Hoppede i andet par udvendigt efter 700 meter i sin sidste start. 6 Baby Princess har en rigtig dygtig kusk i Kamilla G. Plambech, men den viser ikke topform for tiden.6. løb / V5-4

Åbent stayerløb med flere vinderchancer i løbet. Speeder Global Strategy forbi alle i slutfasen af løbet?

A-chancer: 3-9-4-7 B-chancer: 5-2 C-chancer: 1-8-6

3 Global Strategy. Stærk hest som er en meget langsom starter, men til gengæld har en rigtig god slutspeed de sidste 300 meter. I sin forrige start på Lunden var den ude i et stenhårdt løb med masser af topheste som Victory Island, Teodor og Key Largo. Med 500 meter til mål sad den som en af de sidste heste i feltet. Men Christian Clausen fik den op i topfart, og via en rigtig stærk afslutning kunne den tage andenpladsen foran Key Largo. Dermed var den kvalificeret til finalen i Summer Meeting på Halmstad. Efter en meget langsom start, hvor Global Strategy var 5-10 meter efter feltet indtil slutfasen af løbet. Men rundt sidste sving kom den i et stærkt angreb, men ind på opløbet blev den trængt groft af Pelle Barosso og kusken Carl Johan Jepson. Så man skal som spiller ikke lægge det store i det negative resultat. Der røg en god pengepræmie på dette. Får mit vindertip da den er godt meldt i løbet på sin præmiesum, og dens slutspeed er af fineste karat.

9 Rapide Du Pommeau. Selvom 60 meters tillæg ikke er det letteste, så skal Rapide Du Pommeau bestemt i dette løb regnes med vinderchance. Den har været igennem i en længere skadespause sidste år, og sæsonens ni første starter har ikke budt på de store resultater. Men i dens sidste start var der klar fremgang. Den blev svaret op i spidskampen, og gik det meste af løbet udvendigt på Tripolini V P på nær en kort puster i tredje par indvendigt. Var ikke sejrsfarlig i løbet, men gik klart det bedste længe. Og Ken Ecce har fået en spændende køretur her med Rapide Du Pommeau.

4 Bosse Game. Efter et par starter uden de store resultater fra dårlige startspor, så vandt den en overraskende flot sejr i Lunden d. 29. juni på 12,9 1600 meter autostart. Efter et løb undervejs i tredje par udvendigt, så kunne Bosse Game vinde via en stærk afslutning ind på opløbet. Slog kort men sikkert Volt Di Ruggero, som havde fået hårdt pres i spidsen af Botox. Derefter var Bosse Game ude i en ligafinale i Århus, hvor den efter en meget rolig start efterhånden sad i tredje par udvendigt. Angreb i tredje spor rundt sidste sving, men kunne ikke rigtigt følge med i den hastige afslutning på løbet. Selvom den ikke kunne leve op til det flotte løb på Lunden, så blev den hårde tur rundt sidste sving afgørende for, at den ikke var i triorækken. En af flere vinderchancer i dette her løb.

7 Moliere. Starter i noget blandet konkurrence som ”Sigter Mod Stjernerne” løb og så i almindelig klasseløb, hvor den ikke har det helt så let. Har heller ikke den store erfaring med så lang en distance som i dag. Det er dog en hest man alle dage som spiller skal tage med i sine betragtninger. I sin forrige start i Billund sad den langt nede i feltet i fjerde par udvendigt, og fik for langt frem til at få med udfaldet at gøre. Men kom hjem med feltet, hvor der var mange heste på målfotoet. Og tiden 12,9 1900 meter auto var klart godkendt. Trods 60 meters tillæg kunne Moliere vinde en stensikker sejr i sin sidste start. Den var hurtigt med fremme trods det store tillæg, og sad med en omgang til mål udvendigt på den førende Checkpoint S H. Og på ren styrke forsvandt den væk fra konkurrenterne. Må ikke glemmes på V5 kuponen. Og Jeppe Juel har i mine øjne en god vinderchance her

5 Babymoney. Stærk hest, som klarer distancen uden problemer. Og er på vej op i form efter det ikke har kørt på skinner i en længere. Gik et godt løb sidst på Falster bag Vakse Viggo på en distance, som ikke var til fordel for Babymoney. Efter et løb i vinderhullet undervejs gik Babymoney frem på den førende hest, og lignede faktisk vinderen midt på opløbet. Men den kunne ikke svare Vaske Viggo der fik plads indvendigt. Gik dog et fuldt godkendt løb. Har dog ikke vundet væddeløb siden 2016, og jeg ser kun Babymoney som en pladschance i dette løb. Men jeg forventer, at det er en hest man skal holde øje med de næste starter, da formen virker på vej op.

2 Attack Photo. Hænger for meste med i sine løb til en præmie. Men den løber også i stenhård konkurrence sine sidste mange starter. Fin hest som har vundet to amatørløb i denne her sæson for sin ejer Lindhardt Jensen. Der er også fire heste, som Attack Photo som normalt aldrig slår, men løber også med til en præmie i dette løb.7. løb / V5-5

Herligt løb, hvor de fire favoritter er svære at skille fra hinanden. Positionerne undervejs bliver afgørende, hvem der skal have blomster efter løbet.

A-chancer: 3-5-4-7 B-chancer: 2 C-chancer: 1-6

3 Wham Bam Boo. Har fået sin anden/tredje ungdom hos Torben Hovgaard, som har fået Wham Bam Boo i rigtig god form efter flere lange skadespauser tidligere i karrieren. Den 23. juni på Lunden var den ude i stenhårdt selskab, hvor den bla. mødte Victory Island, Teodor og Key Largo. Løbet var noget forkørt med toptempo undervejs. Og kom lidt på mellemhånd nede i feltet, og kom aldrig rigtigt ind i løbet. Måtte nøjes med en femteplads, men gik løbet taget i betragtning, et godkendt løb fra anden række bag startbilen. I sin sidste start var den anden til Apollo Sisa. I løbet tog Jeppe Rask en rolig start og lå i fjerde par indvendigt. Men med 1200 meter til gik Wham Bam Boo frem til den førende Tiger Hill Diamant. Og kunne med en omgang til mål overtage spidsen. Ind på opløbet var den i en klar føring og stensikker sejr, men Flemming Jensen fik Apollo Sisa op i topfart, og Jeppe Rask så angrebet lidt for sent til, at han fik Wham Bam Boo op i fart igen. Men viste alt vel med formen. Og får mit vindertip i dette her løb.

5 Cheri De Vie. Efter en fantastisk start på sæsonen, så det er kommet lidt grus i maskineriet de sidste to starter. Den 10. juni i Skive var stilen ikke som bedst på Cheri De Vie. Havde et par enkelte galoptrin fra starten, og mistede nogle positioner på dette. Sad som en af de sidste heste undervejs, men kom i et stærkt angreb på den sidste langside. Men fik desværre en galop på ind i sidste sving, og fik ikke med udfaldet at gøre denne dag. Derefter var den ude i en ligafinale i Århus. Forsøgte fra starten af at tage spidsen fra Raket Brodde, men blev afvist og fik senere et løb i tredje par indvendigt. Sad bomfast ind på opløbet, men løb over mål i fuld fart, og viste alt vel med formen. Skal være en topchance i dette her løb, og skal regnes tidligt.

4 Gentleman. Har vist absolut topform i sine to sidste starter. Først kunne den tage en klar sejr for Dennis Kristiansen i et amatørløb i Ålborg. Angreb med 500 meter til mål i overfart, og konkurrenterne var efterladt i to-tre skridt, og Gentleman forsvandt væk til en stensikker sejr. I sin sidste start var Gentleman ude i et montéløb med Michelle Mønster som rytter. Var hurtig fra start fra sit tillæg, og lå i tredje par udvendigt. Michelle Mønster angreb tidligt med 800 meter til mål, og fik en lang tur i tredje spor. Ind på opløbet gik den frem til det der lignede en sejr, men kunne på de sidste meter ikke svare en rygkørt Abild Gran, som havde siddet i tredje par indvendigt, og havde fået et perfekt hul med 500 meter til mål. Men klart en godkendt præstation. Stærk hest, som tåler at bestille noget undervejs.

7 Vakse Viggo. Er altid en god vinderchance på hjemmebane i Falster. Har kun et nederlag i denne her sæson på hjemmebanen, hvor den var anden til Attention Bøgedal. I sin sidste start vandt den et snorestartsløb på sprint. Anders F. Jensen tog det roligt fra starten, og sad i tredje par indvendigt. Med 600 meter til mål gik Vakse Viggo ud i andet spor. Men sad lidt fast rundt sidste sving, men kusken fandt plads indvendigt i starten af opløbet, og kunne speede frem til en klar sejr foran Babymoney. Skal med på V5 kuponen trods startspor syv, da den fordel af kende banen fremfor de tre andre favoritter.

2 Livi Love. Starthurtig hoppe, som har klar fordel af sprint. Mulig spidshest i løbet, men i dagens hårde konkurrence slipper Jens Arne Hansen sandsynligvis spidsen til den første favorit, som spørger på denne. Fra en position i ryg på den førende skal den være en pladschance trods konkurrencen stiger kraftigt.