Af Søren Melin


V5-FORSLAG

4-1-2

9-6-4

8 Botox

1-9-5-7

9-4-7-3-1-8

Pris: 216 kr.V5-1, 2. LØB

Flere fine heste sætter hinanden i stævne i første afdeling af V5. Normalt ville Cato Mosebo også være at finde på min kupon, men min kupon må ikke overstige 250 kr. En selvfølge hvis man har flere heste på.


Chancevurdering:

A-chancer: 4-1-2-3 B-chancer: 8-7-9 C-chancer: 6-5


4 DiCaprio
ligner for mig udgangshesten i dette løb. Birger har vundet med hesten 2 gange og senest netop fra spor 4, hvor Dear John og Landing Island, blev afvist i opløbet, hvor sidstnævnte dog kom tæt på til slut.
1 Django Cæsar tog spidsen i seneste start, men kræfterne holdte ikke og den var klart slået af Strong Case og Lucky Lady Blue. Får den spidsen her, vil han sælge sig dyrt

2 Corinna Tinghøj er endnu ubesejret i fejlfri udgave, men har med galop i 10 af 12 starter også vist sig ekstremt ustabil. Næst senest tilbage efter en pause på fem måneder og så godt ud, da den førte fra start til mål i et rodet opgør med kun tre fejlfrie heste. I en hård opløbskamp/hastig afslutning formåede den at holde 40 meter tillæg belastede Tutu bag sig. Sidst blev det til galop i opløbet, da den blev presset af udvendige Livi Nixon HM, men den så længe godt ud, og hvis Steen finder nøglen i dag, tror jeg på vinderchance.

3 Cato Mosebo har ikke været ude af top2 i dens hidtil 4 starter. Er en stor og lidt kantet hest, meget dårlig i svingene senest, og den bryder også et spor ud i opløbssvinget og lukker 8 Belittlebigjoe indenom. Den kommer dog tilbage og vinder kort før 8 Belittlebigjoe. Cato Mosebo virker urutineret, men med et godt væddeløbshoved.

8 Belittlebigjoe. Fløj til spids senest, men galopperede da Steen gik ned foran af ham med Burlesque. Gangen inden var den anden til Cato Moseby i et amatørløb. Var tæt på sin første sejr efter 32 starter der. Sad fast bag en galopperende hest. Cato Moseby brød derefter lidt ud i banen, og der blev plads til den indvendigt men måtte se sig slået kort før mål. Hvis de førnævnte kommer til at køre om det, kan han dukke op og vinde sin første sejr i sit 34. forsøg!

7 Besplatno Tiki galopperede i seneste start, da han blev bedt om at lave noget, Gangen forinden spurtbesejrede den Alexander Sensei efter rygløb. Ejeren siger at hvis banen tillader det hiver de bagskoene af ham til starten i søndag. Outsider

9 California Bond er med Ken Ecce i sulkyen denne gang, løber stabile tider og kan måske overraske i et løb som dette


V5-2, 3. LØB

Kan Bon Voyage Vixi tage 4. på stribe? Den røde hoppe ser stærk og reel ud, bliver mit vinderbud trods spor 9.


Chancevurdering

A-chancer: 9-6 B-chancer: 4-1-3-8 C-chancer: 7-5-2


9
Bon Voyage Vixi bliver mit vindertip i dette løb. Hoppen har gjort 3 starter for Ken Ecce og vundet alle 3, den er ikke en raket starter, så jeg tror ikke at spor 9 er en ulempe. De seneste 2 starter er blevet vundet fra spids, hvor den gangen inden på 2500 meter, hentede en meget peppet Counting stars i opløbet. Den virker stærk og reel.

6 Call me Baunely vandt sin første start for Rene Kjær foran 4 Catchmeifyoucan som kom helt tæt på til slut, men blev afvist. Løb lidt i sit eget tempo fremme, men da den blev bedt om det trak den igen til sidst

4 Catchmeifyoucan løb næsten lige op med Call Me Baunely senest, der dog afviste den på målstregen, den så fin ud i stilen og kan sagtens være blevet skærpet op til denne start.

1 Counting Stars er hurtig fra start. Men det blev til galop fra start senest. Hesten er hårdt betroet i spillet hver gang, så heller ikke denne gang ser jeg bort fra den. Gangen før på Fyn sad den indvendigt. Gik ud på den førende Charlie Skovsende med en omgang til mål. Meget tidligt træt, og endte som en af de sidste heste i mål. Den kan have været dårlig på dagen, jeg tager den i hvert fald med på min kupon, da den er starthurtig.

3 Cyklist kommer fra det svenske og løber stabile tider, dog uden at imponere. Der bliver ikke plads til den på mit forslag, skal man have en ”outsider”” med på kuponen kunne dette være en af dem.

8 Carlos har de sidste par starter virket en smule formforladt, træneren melder at den træner bedre igen, men jeg ser den som en sekundær chance i dette løbV5-3, 4. LØB

Botox er min blanke uden galop. Der har været mange galopper for Botox, også for mange. Men det bliver stadig min blanke i dag. Jeg ved at hesten er stærk og kan tåle at lave noget selv. Jeg tror Axel har fået gjort ham klar til i dag, og så er han klar vinderchance.


Chancevurdering

A-chancer: 8-6 B-chancer: 7-1-5-3 C-chancer: 2-4


8 Botox
galopperede senest i ligafinalerne på Fyen. Gangen forinden vandt han en besnærende sejr, hvor han går de sidste 3-400 meter i sporerne og havde meget mere fart end de øvrige. (Can Tab, Tough Macoy, Raket Brodde var de nærmeste). Denne gang i lettere konkurrence og uden galop er det uden tvivl min vinder af løbet. Og det bliver også min kupons blanke

6 Mellis Akema Var anden senest bagved Vanneau Wib. Viste gangen forinden at formen er på vej opad bag Victory Island, hvor den efter et indvendigt løb undervejs tog en fjerdeplads.

7 Greek F Boko blev 5. senest, hvor Key Largo vandt. Efter 3. indvendigt undervejs, prøvede at komme til angreb i sidste sving, men den fik aldrig helt frit. Som jeg ser det holder hesten god form og er snart klar til at komme i vindercirkelen

1 Asta Derm holder god form og var spillet til næst favorit i seneste start, hvor den dog galopperede allerede inden startvognen slap feltet. Er normalt stabil i autostart, så jeg ligger ikke meget i galoppen. Outsider i dette løb

5 Vega Simoni er i min optik, mest en hest der løber med, men holder god form - outsider

3 Ecupos Charlie første gang i Christian Lindhardt regi, ligner en hest med høj fart, men kæmper med galopper imod sig. Skal i første omgang ses an. Den har ikke fundet vej til min kupon.


V5-4, 5. LØB

Et spændende amatørløb er i vente. To heste skiller sig lidt ud fra de andre (1, 9) men jeg synes der er flere der står på spring.


Chancevurdering

A-chancer: 1-9 B-chancer: 5-7-6-2 C-chancer: 8-10-3-4


1 Travis
En 5. plads blev det til senest efter 6 ugers løbspause, et løb som Walkman June vandt. Vandt gangen forinden for Kenneth Nielsen trods tillæg efter et løb i tredje par udvendigt. Og ind på opløbet gik den kort, men sikkert forbi Hardstone. Jeg tror distancen passer bedre i denne gang og Travis er mit førstebud i dette løb.

9 Bombastica vandt senest foran Wind Rose, og skal være første udfordreren i dette løb, trods startsporet. Holder god form, og kusken kan ende nr. 2 i amatørchampionatet og sikrer sig billet til DM for amatører ved sejr.

5 Temptation Garbo Senest nr. 4 i et hurtigt afviklet løb hvor Cool Vacation vandt. Temptation Garbo er hurtig fra start, og kan være med i spids kampen. Kommer han dertil tror jeg han vil sælge sig dyrt, holder god form og er en god chance i løbet.

6 Global Underworld løber stabile tider, men løber for det meste med de andre. Nu er det ejeren selv bag linerne. Jeg vurderer det som en sekundær chance
7 Gent Quattro galopperede en fremskudt placering væk senest, hvor Cato Mosebo vandt. Har ikke vundet før i karrieren, men den første sejr kan være nært forestående. Outsider

2 Sax Winner har før vundet løb på distancen, og med rette løbsafvikling kan han måske være med på stregen. Men er i min optik ikke en stor vinderchance


V5-5, 6. LØB

Årets hest på Lunden får vindertippet, trods dårligt udgangsspor.


Chancevurdering

A-chancer: 9-4 B-chancer: 7-3-8-1-6 C-chancer: 2-5


9 Borntowin.
Hesten er sikker på at blive årets hest på Lunden. Men mon ikke kredsen omkring Borntowin gerne vil hyldes i vindercirklen en gang mere i år. Senest vandt Borntowin kort før Livi Love, hvor den går de sidste 400 meter i sporene. Gangen inden var den på Jægersro fra et svært spor 12, hvor den sad langt tilbage men slutter godt af til andenpladsen.


4 Fresh Fiona M E har gået et par virkelig stærke præstationer de sidste par starter, den er hurtig fra start og kommer den til spids er meget vundet på forhånd. Hvis man garderer favoritten, er det mit første bud.

7 Dynamite Hornline har nu et løb i kroppen efter pause, og skal ses med chance i et løb som dette.

3 Tutu har gået rigtigt fint de sidste to gange og holder god form. Fra godt startspor, bliver det spændende at se hvor langt det rækker, en af flere udfordrere.

1Bailey Bakkely kan få et optimalt løb herfra, er hurtig fra start. Så hvis Kenneth trykker på speederen, tror jeg godt han kan tage spids.

8 Cassiopeia har også fået et løb i kroppen efter løbspause på et par måneder, holdte god form henover sommeren og har været med i hård konkurrence i årgangen – kan være en outsider nu

6 Betsy blev der ikke plads til på min kupon, selvom hun løber stabilt gode tide, mener jeg mest hun løber med!