V5-analyse af Steffen Møllergaard

Tipperstatistik: Spillet for 2.120 kr. Vundet 2.530 kr. Tilbagebetalingsprocent 119%.
Hitrate: 3 af 9.

Printvenlig version

V5-forslag

4-10-2

Rocky P H

10-3-12-9-5-7

5-3-8-1

3-8-5

Pris: 216 Kroner


V5-1 / 2. Løb

A-chancer: 4-10-2 B-chancer: 3-9-8-1-6 C-chancer: 5-7

Dagens andet løb på Lunden er et løb med flere spørgsmålstegn. Jeg vælger at nøjes med mine tre A chancer i løbet, trods to af hestene kommer efter pause. Hvis de skal garders, så synes jeg flere heste trænger sig på, til at komme på kuponen. Arn Kronos gik godt i sit sidste løb, og hvad kan Balder efter sin pause? René Kjær er ret optimistisk på vegne af Atletico, og så kan jeg egentligt godt lide en hest, som Endora Face, men jeg synes ikke den har levet op til dens flotte løb juleaften i Ålborg i 2019 sæsonen. Men spændende ny kusk på Endora Face.

4 Champ. Vandt sin sidste start i et lille felt med kun fem heste, efter en del heste var slettet op til starten. Sad undervejs i ryg på den førende Bon Voyage Vixi. Denne fik en ødelæggende galop rundt i sidste sving. Derfra kunne den vinde en kort men sikker sejr foran Guts For Glory. Før denne start havde den haft et comeback med en galop op til startbilen. Champ har været ramt af diverse skader, og træneren Kenneth Nielsen har udtalt, at han tager det roligt med Champ, og ikke presser den for meget, så det ender med endnu en skade. Så der bliver kørt væddeløb på hestens præmisser. Det kan selvfølgelig sætte sejrschancen noget ned, men på klassen skal den regnes tidligt.

10 Borntowin. Årets sejrshest på Lunden 2018 gør comeback efter en løbspause siden d. 23. december. Og den havde et fantastisk 2018 med otte sejre, og indtjent 138.000 kroner i alm. klasseløb. Ikke mange heste gør det efter, og den levede derved endelig op til sit navn. Er kommet på noget af en opgave med 40 meters tillæg på normaldistancen her efter pausen, men klassen er så høj på Borntowin, at den kan gå ud og vinde direkte efter sin pause. I sin sidste start vandt den efter et løb bagerst i feltet. Angreb med 800 meter til mål, og kunne vinde en kort men sikker sejr over Awesome Girl Bank og Bailey Bakkely.

2 Daytona. Et andet spørgsmålstegn i dette her løb udover Balder er bestemt Daytona. Kommer tilbage efter en længere skadespause. Startede ud som 2-års hest med fire starter. Husker mest Daytona`s 2-års sæson for i sin anden start, at være ude i en vild åbning fra start imod Bent Svendsen og Darwin Ice, og andenpladsen i Opdrætningsløbet Consolation slået af Donna Di Damgård. I 3-års sæsonen var den ude i to løb i dens egen klasse på Lunden. I sin sidste start endte det med galop på vej ud i tredje spor med 600 meter til mål. I årsdebuten sad den i ryg på vinderen af løbet Babe From Above, og hang derfra med til en fjerdeplads. Efter den lange løbspause kan den mangle det berømte løb i kroppen, men rammer den spidsen og får lov at dæmpe tempoet en smule er den ikke uden chance i dette her løb.

3 Arn Kronos. Gjorde comeback d. 23. februar efter en længere løbspause siden august måned. Efter et løb bagerst i feltet måtte den trave den sidste omgang i andet spor i en blød dødens spor. Rundt sidste sving mistede den en position, da den fik en galopperende Aslan Siem ud foran sig. Havde sandsynligvis været anden i mål efter en urørlig Catch Me A Winner, hvis dette ikke var sket. Er sandsynligvis gået frem med dette løb i kroppen. Og jeg ser den som en god triochance i dette her løb.

9 Atletico. Fin hest som næsten altid er med i præmierækken i sine løb. I sin forrige start var den tredje til Teodor og Amazing Dynamite efter et løb i spids, og derfra går den ikke sine bedste løb. I sin sidste start i Århus var den ude i rigtigt hårdt felt, hvor Armani S vandt. Bag denne var der heste som Molière, Asger Molar, Giggs Boko og Mr. Panamera m.fl. Undervejs sad den i andet par udvendigt, og kunne ind på opløbet efter slalomkørsel, gå frem til en godkendt femteplads. Vinder næppe dette her løb, men tjener også penge i dette her løb, og er bestemt en god triochance.

8 Balder. Er for mig helt sikkert løbets store spørgsmålstegn. Jeg vindertippede den i weekenden, hvor der var derbyprøver på Lunden sidste år, og der vandt den en fin sejr efter spids i toptempo hele vejen rundt. Derefter kom der grus i maskineriet. Og fik syv starter derefter, hvor den ikke levede op til sit potentiale. Nogle starter endte med galop, og i de fejlfrie løb var den mystisk tidligt træt. Har før haft store problemer i snorestart med at komme fejlfrit afsted fra start, og jeg må indrømme, at jeg efter en løbspause til Balder siden november måned, ikke ser den løbe helt frem til en sejr. Men Balder er en hest, hvor man virkeligt skal se på opvarmningen, og hvordan den ser ud på dagen. Ejeren melder den ikke er toptunet endnu, og vil være tilfreds med en præmie.

1 Endora Face. Var jeg i den grad imponeret over i starten i Ålborg juleaften. Der måtte den trave hele vejen rundt i dødens spor på C My Tinna, og var kun kort slået af en rygkørt Dixidore. Efter en lille downperiode, men var tilbage i bedste skik i sin forrige start, hvor den sluttede godt af bag Daniella efter et rygløb i inderbanen. I sin sidste start overtog den spidsen tidligt i løbet, og derfra var den slået midt på opløbet, og måtte nøjes med en femteplads. Måske kan en ny kusk i den offensive kusk Jürgen Sjunnesson vække den lidt mere til bedre resultater. Men viste i sin sidste start, at den måske ikke har fordel af spidsen undervejs? Perfekt udgangsposition med spor 1 i volten.

6 Diadem. Som nævnt i tidligere analyser er Diadem en hest som træneren Rene Jonassen holder højt og har store forventninger til, men at det kniber med at leve op til dette endnu. I sin sidste start var den tredje til Extreme og Captain Cook efter løb bagerst i feltet og derfra ud i andet par udvendigt. Angreb med 500 meter til mål, men jeg synes den mest holdt farten, men det var dog heller ikke dårlige heste den tabte til. Tror heller ikke den vinder dette her løb. Men en ok triochance har den bestemt trods den er lidt hårdt inde i løbet på sin præmiesum.

5 Armbros Devil og 7 Quantum Glider. Disse to heste ser jeg ikke får med udfaldet at gøre i dag. Har ikke de store resultater at henvise til, og starter for meste i amatørløb og forskellige handicapløb.


V5-2 / 3. løb

A-chancer: 10 B-chancer: 3-8-9-7-2 C-chancer: 5-6-1-4

Sidst kiksede Rocky P H som storfavorit i Skive efter en meget langsom start. Til denne her start har den kun 40 meters tillæg. Der skal blive afgørende for en sejr i dette løb. Min blanke i et meget svært V5 spil på dagen.

10 Rocky P H. Kiksede som storfavorit sidst i Skive. Havde der 60 meters tillæg, og efter en langsom start sad den meget langt tilbage i feltet undervejs. Afsluttede stærkt de sidste 600-700 meter, men der var for langt frem til Real Love og Stella Quick. Til denne her start er den kun belastet af 40 meters tillæg, og derfra skal sejrschancen være stor, og derved få revanche fra den sidste start i Skive. I sin forrige start som var et sulkyløb besejrede Rocky P H heste som Rocky Egedal, O’Grady og Repay Merci, hvor den på en stærk afslutning de sidste 1000 meter i 12 tempo på kunne speed forbi alle til en flot sejr. Mit klare vindertip i dette løb. Og Rocky P H er bestemt et stærkt emne som en V5 blank selvom den skal igen skal give 40 meters tillæg til Real Love. Men jeg forventer også, at Rocky P H kommer bedre fra start i dette løb end i sidste start.

3 Real Love. Vandt sin sidste start efter et løb udvendigt på den førende Chivas Regal, og ind på opløbet havde den en klar føring. Men fik problemer med stilen de sidste 150 meter, men kunne alligevel sejre med en længde på Stella Quick og Rocky P H. I sin forrige start blev det til dødens på Chelsea det meste af vejen. Koblede greb på Chelsea ind på opløbet, men havde i denne start også problemer med stilen til sidst i løbet og blev slået af Bombastic indvendigt og Burberry udvendigt. En længde skilte de tre heste ind over mål i en tæt afgørelse. Hvis den skal stå imod Rocky P H, som kommer med fuld damp de sidste 500 meter, så skal den kunne rides for fuldt de sidste 500 meter. Ellers får den svært ved at slå denne.

8 Samson Kaski. Gjorde i efteråret 2018 flere gode indsatser for rytter Christina Lindhardt i Tyskland, og var tredje på Lunden i september måned i monté special til Staro Harley og Passion Flame som havde 40 meters forspring til Samson Kaski. I sin sidste start på Kalmar som var årsdebut endte det med galop i første sving i et sats på at overtage spidsen. Ser Samson Kaski som en god triochance, men fra spor fem i volten er ikke det bedste udgangspunkt for en hurtig start.

9 Palermo Tårs. Hædershest, som desværre er hårdt ramt af toptilæg i alle sine starter i Danmark. Til denne her start er den dog ”lettet 20 meter” i forhold til de normale 60 meters tillæg. Ser dog ikke den vinde dette her løb, men en god triochance har den bestemt.

7 Høwings Sydsturm. Efter en pause siden november måned startede den for knap 14 dage siden i Skive. Det endte desværre med galop ind i første sving, og blev derefter disket kort efter. Starten gav ingen indikationer om formen på Høwings Sydsturm pt. Men det er jo normalt en stærk type hest, og en ret stabil type. Havde før sin pause deltaget i syv sulkyløb, hvor den var med i amatørløb med gode resultater til følge. Får Høwings Sydsturm en god ryg undervejs på en af de bedste heste den sidste omgang fx Rocky P H, så skal man ikke glemme den på triobonerne.

2 Von Gladiator. Starthurtig type, som gik godkendt i sin sidste start, som også var et montéløb. Var med i et lille felt med seks heste, hvor den var tredje på afstand af Concorde og Albatros. Ikke uden en triochance med rette løb undervejs. Fx kan den måske med fordel slippe spidsen til den første favorit, som kommer op til denne, og derfra blive suget med i triorækken.

5 Le Baron, 6 Bairro Alto, 1 Brigitte K og 4 Atmosfær Hornline. Disse 4 heste ser jeg ikke kan få med udfaldet at gøre i dagens montéløb. Har ikke de store resultater at henvise til i en længere periode, og er ikke noget for vinderspillerne i mine øjne.V5-3 / 4. løb

A-chancer: 10-3-12-9-5-7 B-chancer: 2-4-1 C-chancer: 11-6-8

Dagens tredje løb er i mine øjne pivåbent, og jeg synes løbet kræver en del garderinger.

10 Tiger Hill Diamant. Tjente gode penge som ung hest i Tyskland, og har til tider haft det svært i Danmark med de penge indløbet. Det har givet blandede resultater de sidste par sæsoner. Klassen er dog god på Tiger Hill Diamant, og på dens bedste dage løber den afgjort med vinderchance i dette felt. I sin sidste start vandt den på Fyn i et felt med kun seks heste. Sad i tredje par indvendigt, og ind på opløbet lignede det bestemt ikke en sejr, da den sad bomfast. Men Gordon Dahl fandt et lille hul, og i bedste slalomstil dykkede den frem indvendigt, og gik frem til en sikker sejr med en længde. I sin sidste start på Åby gik den godkendt efter et løb indvendigt bagerst i feltet. Med en omgang til mål sad den i fjedre par udvendigt. Angreb rundt sidste sving men holdt mest farten og sin placering. Får mit vindertip i et åbent løb. Ikke mindst fordi Gordon Dahl´s heste har topform for tiden.

3 Vanneau Wib. I forrige start sad den lukket inde de meste af løbet, og sad som sidste hest ind på opløbet, og da hullet endelig kom, løb den i ”raketfart” til en tredjeplads bag overraskelsen Ambra Godiva og Rally Sven. I sin sidste start var den ude i et løb med god konkurrence med heste som Teodor, Amazing Dynamite og Global Strategy. Fik ikke svaret spidsen op, hvor Atletico overraskende ville køre løbet i spids. Kom til at sidde bomfast rundt sidste sving , da Atletico blev træt ind på opløbet, og måtte nøjes med en femteplads. Vanneau Wib er hest jeg altid tidligt tager med i mine betragtninger, da det er en stærk hest, som kan gå fra alle positioner. Nu har den siddet fast med alle kræfter i to starter i træk. Så uheldig bliver den vel ikke ved med at være? Stor triochance og fin vinderchance.

12 Mellis Akema. Var slettet til en tiltænkt start på Charlottenlund lørdag 23. feb. pga. hoste. I sin sidste start var den ude i et hoppeløb, hvor den havde 40 meters tillæg. Der endte den tredje i mål til Bellissa Gry og Caviar´s La Marc efter et løb., hvor den med en omgang til mål sad i andet par udvendigt. Rundt sidste sving gik den ud i tredje spor, og så sejrsfarlig ud, men farten ebbede ud op mod mål. Men det var også første start efter sygdom, og vil sandsynligvis være forbedret til denne her start. Har gået flere gode løb henover vinteren, og fra et bedre spor så havde det været en topchance.

9 Attention Bøgedal. I sin sidste start var den anden i mål til den umulige Victory Island, efter et løb i tredje par udvendigt og et godt angreb på bagerste langside. Jeg tænker, at den fra dette spor 9 kan få samme løbsoplæg igen som i sidste start, og derfra skal den regnes tidligt i dette i løb. Kommer efter en løbspause på 2 måneder, og er sikkert ikke toptunet til denne her start. Men afskrives fra en sejr tør jeg ikke, og den finder plads til mit V5 forslag.

5 Viktor Flirt. I sin forrige start på Fyn havde den et stort tillæg, men efter en hurtig start sad den med fremme i feltet i fjedre par indvendigt. Med 600 meter til mål gik den frem til den førende Cult. Ind på opløbet lignede det en sikker sejr, men til dels kæmpede Cult som en løve, og Viktor Flirt ville ikke rigtigt gå forbi til sejr. Men kusken Iver Jessen fik snydt hesten til dette på de sidste meter. I sin sidste start var den ude i et lidt svagt amatørløb på Fyn, hvor kusken gav Viktor Flirt det helt perfekte rygløb undervejs. Midt på opløbet kunne det godt ligne en topplacering, men stoppede noget op på de sidste meter. Med det rigtige rygløb og godt tempo på undervejs i løbet er Viktor Flirt bestemt en god triochance.

7 Universale. I sin sidste start var den anden til Charming Kiss efter et løb, hvor den sad et stykke efter den førende hest som var langt foran de andre heste. Godkendt præstation efter at have jagtet Charming Kiss de sidste 900 meter. Kom tættere på de sidste meter, men sejren var umulig denne dag. Men ellers har den i de sidste starter mest hængt med til en præmie, og det ser jeg også som det mest sandsynlige udfald her i dette løb fra spor 7. Men i et pivåbent løb kommer den med på V5 kuponen.

2 Dynamite Hornline. For tre starter siden endte den med en omgang til mål, i andet par udvendigt. Gik forbi den førende Travis ind på opløbet, men kunne ikke holde Sesame Street bag sig, som gik forbi til en choksejr. I sin forrige start førte den et løb over 2500 meter autostart i et langsomt tempo undervejs. Men var tidligt slået og endte som sidste hest i mål. Det var lige før det var ”gåtempo” ind på opløbet, og Dynamite Hornline må have været syg på dagen. I sin sidste start sad den i ryg på den førende Fresh Fiona M E. Det endte med galop med 500 meter til mål. Løbets spørgsmålstegn, da hesten er bedre end resultatrækken, men har ikke vist det store længe. Outsider men den er svær at anbefale til V5 kuponen efter dens sidste starter.

4 G R Torpiv. Vandt sin sidste start på Lunden. Hurtig fra start og tog spidsen for at slippe spidsen til Betsy. Med 500 meter til mål trak den ud i andet par spor, og kunne på de sidste meter gå forbi Beautiful Kiss, som måske ikke var bedst på dagen. Og ikke for at tage noget fra sejren G R Torpiv fik, så var det et lidt svagt felt på nær Beautiful Kiss på papiret. Modstanden i dagens løb er noget hårdere, og jeg ser mest G R Torpiv som en pladschance.

1 Clintan Sisu. Er en smule hårdt inde i sit løb på sin præmiesum. Var et stort 2-års talent, og Clintan Sisu tjente gode penge i den sæson. Har efterfølgende haft det svært med de penge indløbet. Var i prøveløb den 10. februar, og efter et løb i spids var den træt ind på opløbet efter den lange pause, men Clintan Sisu holdt farten fint. Derefter startede den med Rene Jonassen som kusk d. 23. februar. Den endte som sjette ud af syv heste i feltet. Sad i tredje par udvendigt, og var tidligt meget træt og endte langt efter Fresh Fiona M E i mål. Kan være gået frem med det løb i kroppen, men ser den kun med en præmiechance i dette felt efter dens sidste start.

11 Staro Harley, 6 Super Goal og 8 Power Blue Moon ser jeg ikke få med udfaldet at gøre i dagens løb. Og de skal være glade for en præmie.


V5-4 / 5. løb

A-chancer: 5-3-8-1 B-chancer: 11-12-2 C-chancer: 7-10-9-6-4

Et amatørløb hvor Marvin Gaye var uheldig at trække spor 5 i volten. Det åbner løbet en smule op, selvom feltet ikke er fyldt med sejrsheste.

5 Marvin Gaye. I sin forrige start på Lunden vandt den et amatørløb på sprint efter spids og slut i et godt tempo undervejs. En sejr der aldrig var i fare, og en præstation som lovede godt for 2019 sæsonen. I sin sidste start på Lunden stillede den op som storfavorit i et amatørløb. Tog med det samme spidsen, og fik lov til at dæmpe tempoet undervejs til 21 de første 1000 meter. Og det lignede bestemt en favorit, som ville sejre undervejs. Men ind på opløbet fik den en umotiveret galop på, og Mara Woman kunne gå forbi til sejr. Senere har træneren udtalt, at det var en galop som kusken måtte tage på sin kappe, og kusken kunne få revanche til denne her start. Kapaciteten er også så høj på Marvin Gaye, og den har bestemt en god chance for at blive en af årets sejrsheste på Lunden i 2019. Spor 5 i volten trækker en smule ned, da den derfra ikke sidder på spidsen med det samme, men måske den tidligt kan overtage spidsen på første langside, og derfra kan den blive svær at slå fejlfrit.

3 Ducati Østervang. Kom til start sidst efter en løbspause og to rutineløb. Fra spor 1 på sprint fik den en langsom start, og sad et stykke tilbage i feltet indvendigt. Gik i et angreb med 800 meter til mål, og satte sig op udvendigt på den førende Marvin Gaye. Ind på opløbet blev stilen dårlig, og opløbsgaloppen kom ikke uventet. Vil sandsynligvis også været gået frem med det løb i kroppen. Og er ikke uden en vinderchance her fra et spor 3, hvis den kan svare spidsen op her.

8 Captain Coke. Op til dens sidste start havde jeg undervunderet Captain Cook i min seedning af løbet. Den kom efter en løbspause, og et rutineløb på Falster. Men efter en god opvarmning blev den spillet ned i totoen, og de var den anden til Marvin Gaye. Sad i andet par udvendigt, angreb med 700 meter til mål, holdt mest farten ind på løbet, men godkendt præstation efter pausen. Fik andenpladsen, da Ducati Østervang fik en målgalop. I sin forrige start på Jägersro i december måned hang Captain Coke noget på en line undervejs i ryg på den førende hest. Og endte uden for pengene. Her med et par løb i kroppen forventer jeg yderligere fremgang, og er bestemt ikke uden nogen vinderchance. Dygtig ung kusk, der kører gode væddeløb.

1 Sunpower H P. Vandt et amatørløb på Lunden i januar hvor den sad i ryg på den førende Dreamstone. Fik hullet på bagerste langside, og overtog hurtigt spidsen da det endte med galop for Dreamstone. Og derfra vandt den en klar sejr foran Sesame Street og Tutu. I sin sidste start sad den undervejs i tredje par indvendigt. Satte sig ud i andet spor på bagerste langside, og derfra sad den fast og med alle kræfter sparet løb den over mål. Fik aldrig frit løb, da den gik ud i andet spor. Har ikke kunnet tage spidsen i sine to Lunden starter, så det er ikke sikkert den kan udnytte det perfekte spor 1 i volten. Dog må man ikke glemme den på sin V5 kupon.

11 Applejack Mile. Kommer efter en løbspause siden november måned. Trods sine syv år har den kun 21 starter bag sig. I sin forrige start slog den Marvin Gaye og Borntowin efter løb i andet par udvendigt undervejs. Angreb med 600 meter til mål, og på en god slutspeed gik den frem til en klar sejr. I sin sidste start endte det med startgalop, og et løb udvendigt på den førende Bazire Trøjborg. Var træt rundt sidste sving, men holdt farten ok til sin fjerdeplads. Er den klar efter sin pause må den ikke glemmes af spillerne. Men ejeren mener ikke den er toptunet endnu, og er vel mest en pladschance efter pausen.

12 Playboy Face. Når man kigger på afstamningen på Playboy Face, så tænker man den burde kunne levere bedre, når faderen er Muscle Hill. I sin første start for Theo Damsgård endte det med galop ind i første sving, og sin næste start på Lunden var den ude i en heftig spidskamp med Cheri De Vie, og derfra kom den meget langt efter de andre heste i mål. Derefter blev den solgt til nye ejere på Bornholm. Og for Kenneth Nielsen kunne den tage en tredjeplads bag Botox og Greek F Boko i lille felt med seks heste. Trods en god kusk i Niclas Steinlein, så tror jeg ikke på den store vinderchance fra 40 meters tillæg.

2 Besplatno Tiki. Kæmper til tider med aktionen undervejs, og hænger mest med i sine løb til en præmie. Søger sandsynligvis et løb i ryggen på den førende og derfra blive trukket med til den bedst mulige præmie.

7 Belittlebigjoe, 10 A Flying Drummer, 9 Look Pixel, 6 Bacadi Elmely, og 4 Close Your Eyes ser jeg ikke få med udfaldet at gøre i dette her løb. Belittlebigjoe har jeg været lidt efter de sidste par starter, men den har ikke vist noget, som gør at jeg anbefaler den til V5 kuponen igen trods en topkusk i Steffen Christiansen.


V5-5 / 6. løb

A-chancer: 3-8-5 B-chancer: 11-12-6-1-13-10 C-chancer: 2-4-7-9

Et herligt stayerløb med 13 heste af god kvalitet afslutter V5-spillet. Cody S bliver mit vindertip. Something Fishy og Teodor skal man også huske på sin V5-kupon!

3 Cody S. Mit vindertip går klart til Cody S, som jeg forventer at Rene Jonassen vil gøre alt for at komme tidligt til spids med. Vil hurtigt komme frem til Casino Brick fra sit tillæg, og i spids skal Cody S være en god chance selvom den ikke har startet på den lange distance før. For fire starter siden gik den et topløb bag Chandon i en ligafinale på Fyn. Derefter vandt den 100.000 svenske kroner i et løb på Jägersro i januar måned på en V75 dag trods et hårdt udvendigt løb på favoritten Callipygian kunne den slå denne med hoved og hals. I starten efter, som også var et V75 løb på Åby, viste den vel ikke samme skarphed som starten inden, men der var også en hård konkurrence. I sin sidste start stillede den op på Jägersro som favorit men det endte med en startgalop. Det er normalt ellers en ret stabil hest, så denne start skal vi bare glemme. Skal være en topchance på sin høje klasse og 20 meters forspring til Something Fishy og Teodor.

8 Something Fishy. Værste modbud til Cody S i mine øjne er klart Something Fishy. For to starter siden var den ude i et hårdt V75 løb i Århus fra spor 12 og fik ikke med udfaldet at gøre. Og efter en velfortjent pause på knap to måneder gjorde den sæsondebut den 24. februar, og der endte den tredje bag Troja Cæsar og Bella Højgård. Sad udvendigt på den førende Troja Cæsar og gik et godt løb, og vil være gået frem med dette løb i kroppen. Har før leveret toppræstationer i stayerløb før denne start. Og skal bestemt med på V5-kuponen.

5 Teodor. Har virkeligt ramt en god formtop siden december måned, hvor den har haft tre sejre og en andenplads i syv starter. Teodor er virkeligt også en hest, som altid leverer gode præstationer hver eneste vinter. Har i de sidste to starter slået gode heste som i forrige start Amazing Dynamite, og sin sidste start var der blandt de slåede heste Wonderboy, Supreme Star og Twilight D. Efter et løb i fjedre par udvendigt undervejs måtte den helt ud i femte spor rundt sidste sving, og på selve målstregen slog den Wonderboy. Stærk præstation, og viste formen er helt på top. Det er første gang, at Teodor skal på en distance over 2500 meter. Skal have rygløb så længe det er muligt, og så afgøre løbet på en kort slutspeed. Det ligner et nyt indvendigt løb, og derfra håbe hullet kommer i rette tid. Stor vinderchance på sin gode form, og jeg tør ikke at undlade den på V5 kuponen.

11 Thunder Peak. I sin forrige start i Skive endte det med galop rundt sidste sving og den var ude af løbet, som var et stærkt besat sprinterløb. I sin sidste start endte den fjedre efter et løb udvendigt på den førende hest. Blev med en omgang til mål afløst til andet par udvendigt. Derfra gik den et godkendt løb i et stærkt felt. Stærk hest som før har gået gode løb på en lang distance. Stor pladschance og en farlig outsider trods en lidt kedelig resultatrække.

12 Tack Wee. Har ikke startet så meget de sidste par sæsoner efter nogle år med flotte præstationer i Frankrig og Sverige. I forrige start var den anden til Dupree i Skive efter et løb udvendigt på den førende VM Viking Cup. Koblede greb på denne ind på opløbet, men blev slået af Dupree som leverede en flot slutspeed. Topløb gik den alligevel. I sin sidste start på Lunden endte den femte ud af syv heste. Blev taget roligt fra start og med en omgang til mål gik den frem til den førende Nok'Én Frækkert. Var tidligt træt ind på opløbet, og viste ikke samme gode form som i Skive starten før. Men Tack Wee skal i dette løb være en god pladschance.

6 Bastian T. Efter tre starter med løbsuheld, og mindre gode præstationer vandt den sin sidste start foran Global Strategy. Efter et løb i andet par udvendigt løb den forbi Aros Line rundt sidste sving, og var foran ind på opløbet. Men Global Strategy kom i et godt angreb, men ville ikke gå forbi til sejr, og Bastian T kunne slå kontra indvendigt til en kort men sikker sejr. Med til historien hører, at de to favoritter Aros Line og Alpha Peak var syge på dagen, og ikke leverede op til deres normale niveau, og der kun var seks heste med i feltet. I sin forrige start sad den som bagerste hest undervejs. Søgte indvendig rundt sidste sving, men sad bomfast bag den i vinderhullet siddende New Muscle ÅS, som ingen fart havde i opløbet, og endte udplaceret ud af otte heste i feltet. I dagens konkurrence ser jeg mest Bastian T som en pladschance.

1 Casino Brick. I sin sidste start var Casino Brick anden til Coutinho i et løb, hvor Casino Brick var rigtigt godt inde i løbet på sin præmiesum. Efter 500 meter af løbet gik den op udvendigt på den førende Coutinho og holdt farten godt oppe. Ind på opløbet synes jeg den viste bedre moral end længe, og den holdt sin andenplads flot. I sin forrige start på Jägersro sad den undervejs i andet/tredje par udvendigt. Angreb med 500 meter tilbage, men ikke i nogen ”overfart”. Var ikke sejrsfarlig, og måtte lade en hest gå forbi sig, og Casino Brick måtte nøjes med en tredjeplads. Med en pladsprocent på 76% i 17 starter, så levere den jo stabile præstationer hele tiden. Dog skal man helt tilbage til juli måned 2018 for at finde den sidste sejr. Og det er første gang i dag, at den starter på så lang en distance, og jeg er lidt i tvivl om den har fordel af så lang en distance. Så jeg tænker at kusken slipper spidsen, så snart Cody S kommer op til denne. Og derfra håbe på den bedst mulige præmie.

13 Rocky Egedal. Hædershest som ynder den lange distance, og har i mange år leveret topresultater på den lange distance. I sin forrige start var den ude i et stærkt besat løb i Skive på en ugunstig distance for den som Dupree vandt. Sad i tredje par indvendigt, og ind på opløbet afsluttede den stærkt til en fjerdeplads, og en godkendt præstation. I sin sidste start på Jägersro endte den udplaceret efter et løb i tredje par udvendigt og holdt mest farten i opløbet. Knud Mønster er kusk på Rocky Egedal for første gang, og han var jo i topform i mandags med to sejre fra spor 12. Ser mest Rocky Egedal i dette løb som en pladschance.

10 Akerman. Var sidst ude i en montéløb med seks heste i feltet. Og var et stykke efter Concorde, Albatros og Von Gladiator i mål. Og viste vel ikke, at den var den store montéhest? Det sidste væddeløb i sulkyen var sidst i december måned, hvor den endte tredje i mål efter et løb i fjedre par indvendigt. Ind på opløbet udnyttede Nicolaj Andersen smart det åbne spor, og afsluttede godt og var ikke langt efter Juan i mål. Nu har den løb i kroppen efter sit montéløb, og vil sandsynligvis være bedre til denne her start. Ser dog den mest som en præmiechance i dette løb.

2 Ambra Godiva. 4 Donna Donna, 7 Bongo Star og 9 Triumf Kåsgård. De fire heste ser jeg ikke få med udfaldet at gøre i dag.