Af Steffen Møllergaard


V5-forslag

3-4-5-8

7-11-2-6

1-11-7-9

10-6-5-12

5 Victory Island

Pris: 256 kroner.


Kort om fredagens V5-spil:

Victory Island gør V5 spillet til et V4 spil. I de fire første afdelinger ser man ikke mange vinderheste, og synes der er stor sportslig forskel på de bedste heste og resten i hvert løb. Derfor tager jeg de 4 største chancer i mine øjne med i hver afdeling. Kommer man ned i 5-6-7 seedningen, så er det lidt ”luksuskryds” over det.


2. løb - V5-1

V5 indledningen byder på et løb, hvor der er 3-4 heste, som skiller sig ud fra de andre. De svenske heste Damien Hannover, Ronja Loss, og danske Travis. Outsidere i Dynamite Hornline og hvad kan Bootz Simoni, der kommer efter pause? Tænker man kommer langt i V5 med de fire førstnævnte heste. Udfordringen er selvfølgelig, hvordan sætter man de to bedste svenske heste ind imod resten af feltet? Men i et felt med mange heste uden den store form synes jeg man kommer langt med de fire heste på sin V5-kupon.


Chancevurdering

A-chancer: 3-4-5 B-chancer: 8-6 C-chancer: 9-10-7-1-12-11-2


3 Damien Hanover. Har løbet i langt hårdere konkurrence end tilfældet er her, og er en starthurtig type med et lækkert trav, og er en mulig spidshest i løbet. Har dog kun ti starter bag sig, og mangler rutine i forhold til dagens modstandere. Men klassen og afstamningen er helt i top. Og den får mit vindertip lige efter den anden svenske hest Ronja Loss.

4 Ronja Loss. Har lidt flere starter bag sig end Damien Hanover. I sidste start sad den ”bomfast” bag en træt hest de sidste 500 meter, og fik aldrig plads før til sidst. Var med feltet hjem til en fjerdeplads. I forrige start kom den med en god afslutning efter et indvendigt løb, og plads med 400 meter tilbage. Kommer med god form, og der bliver spændende at se om René Kjær kan sætte den først på målstregen. Det er dog næsten et år siden sidste sejr.

5 Travis. Vandt for Kenneth Nielsen for 3 starter siden trods tillæg efter et løb i tredje par udvendigt. Og ind på opløbet gik den kort men sikkert forbi Hardstone. Efter en 6-ugers pause var den med i et løb over 2500 meter, hvor den sad i ryg på Walkman June. Men kunne ikke holde farten i opløbet. Gik dog godkendt alligevel. Og sidst vandt den et amatørløb, hvor den sad ”bomfast” rundt sidste sving, men Christian Nissen kørte væk med Temptation Garbo, og det blev plads til Travis, som kunne tage en kneben sejr. I dette her felt skal den være en god chance.

8 Dynamite Hornline. Har gået 2 gode løb efter en lille pause. Først var den tredje til Victory Island og Von Gladiator, og derefter fjerdeplads bag blandt andet Borntowin. Har haft dårlige spor, og været kørt afventende, og spor 8 er ikke bedre denne gang. Har dog fået løb i kroppen, og jeg ser den som en god pladschance – lille vinderchance.

6 Bootz Simoni. Vandt i sin første start for Axel Jacobsen et ”breddeløb” på Jägersro. Dog på en flot tid 14.8, og var langt foran anden hesten i mål. Og kraftigt forbedret i forhold til starterne før. Kommer nu efter knap 2 måneders pause, og skal sandsynligvis lige have løb i kroppen før det er noget for vinderspillerne.

9 Sesame Street. Var et stykke efter Livi Love i mål sidst, og vi skal tilbage til august måned hvor den slog Asta Derm hvor den har vist lidt god form. Her kan den dog få et indvendigt løb, og måske løbe med frem til en præmie.

10 Betsy. Går altid gode løb for Nicolaj Andersen. Men det har dog været i ”elitehandicap”, som har givet den sine to sejre.

7 V I P Holmsminde. Har været kørt ret offensivt de fire første starter for Allan Bo Rasmussen, og har været meget tidligt træt. Sidst fik den spids, men slap med det samme til Livi Love, og hang godt med til en tredjeplads.

1 Bastian Olympic. Kommer efter pause siden april måned 2018. Og ser den kun som en præmiechance.

12 G R Torpiv. Fra et umuligt spor 12 skal den få det svært. I sidste start efter et løb i andet par udvendigt holdt den farten godt til en fjerdeplads. Og viste lidt fremgang efter en del negative resultater.

11 Anette Moon. I sin sidste start galopperede den kort efter starten. Har ikke vist noget i lang tid. Skal fra dette spor 11 være helt uden chance.

2 Fritz Attack. Har intet vist i en lang periode. Skal være glad for penge.3. løb - V5-2

Et løb hvor der er et stort spring i indtjeningen på de 12 heste. Det skal man tage med i sine betragtninger som spiller. Fire heste har fundet vejen til mit V5 forslag. Mit vindertip bliver Classified Laser, som viste fremgang bag Vertigo Lux sidst.


Chancevurdering

A-chancer: 7-11-2-6 B-chancer: 1-9-5 C-chancer: 3-12-8-4-10


7 Classified Laser. Den viste klar fremgang i sidste start på Lunden, hvor den sad i ryg på Vertigo Lux, og fik en fortjent andenplads. Det er ikke en ”sejrssluger” med en sejr i 13 starter. Men det er gælder hele feltet. Der er ingen i feltet, som samler på ettaller. Et godt løb i ryg undervejs, og så kan Lars Lykke måske få den først på stregen. Før starten på Lunden havde den ikke gået det store, men træneren var optimistisk inden starten, og havde meldt den forbedret i træningen. Gik også godt i løbet.

11 Catchmeifyoucan. Er ikke meget for at sætte mulen først på stregen, men den er rigtigt godt inde i dette her løb. Og trods spor 11, så må den denne gang have en god vinderchance. Sidst sad den i ryg på den førende Art Detective til en tredjeplads, og i forrige start var den anden til Call Me Baunely. Får næppe et bedre tilbud for en sejr i den næste periode.

2 Endora Face. I sin sidste start på i Ålborg på juleaften gik den et sandt topløb i dødens spor og holdt farten oppe hele tiden på C My Tinna. Var kort slået af Dixidore. Forrige start i Billund sad den for langt tilbage til at kunne nå frem i til den førende Baron Muddi. To heste var kørt væk, og tænker ikke at Lønborg ville bruge alle kræfter på at indhente dem. For tre starter siden sad den også et stykke tilbage i feltet, og fik ikke med udfaldet at gøre. I november måned vandt den trods et udvendigt løb på den førende Dollar Princess på Fyn. Efter dens sidste præstation regner jeg den tidligt i dette løb selvom den er meldt lidt hårdt inde i løbet, og modstanden er bedre end den plejer.

6 Burlesque. Får denne gang Johan Untersteiner i sulkyen. Har to tredjepladser i træk. I forrige start slap den spidsen til Bon Voyage Vixi, og var med den hjem i mål. Og i sin næste overtog den hurtigt spidsen, og var ikke stort slået af Coutinho og Bentley Bratajka. Starthurtig type som måske sidder hurtigt i spids, og derfra kan den blive svær at slå. God vinderchance.

1 Captain Photo. Har Nikolaj Andersen haft i træning siden oktober måned, og gjorde sin første start i hans træning d. 30. december. Efter et løb i spids kunne den ikke holde Countess P D bag sig, som skulle give 20 meters tillæg til Captain Photo. Burde have holdt hjem til sejr før det var helt godkendt. Er ret hårdt inde i dette løb, og ser den mest som en pladschance i dette løb. Kan selvfølgelig være gået frem med det løb i kroppen. Tager den ikke med på min V5 kupon efter dens sidste præstation, men en god pladschance har den trods alt.

9 Diadem. Var træneren ret optimistisk med Diadem inden sidste start, men det endte med galop ind i første sving. Mest en type der hænger med i sine løb uden at imponere det store endnu. Går dog i dette løb ned i modstand i forhold til hvad den har mødt før i sine starter. Men ser den mest som en pladschance. Da den i mine øjne mangler lidt ”vindermentalitet”, men kan blive en god hest på sigt.

5 Chip De Castella. Kommer efter lang pause, og et prøveløb i juli måned. Indeholder god fart, men skal ses på dagen. Tænker den behøver løbet i kroppen før den er aktuel for spillerne. Men følg den i opvarmningen på banen eller via Fast Track/Dantoto. Kan være løbets luring. Træneren siger den er hurtig fra start, og har den en god dag kan den ende langt fremme.

3 Anakin T Dream. Løber mest med i sine løb til de sidste penge. Kan fra dette gode spor 3 tage en tredje/femteplads. Men ser den ikke kunne vinde dette løb.

12 Only Teardrops. Hang i sidste start med på afstand af Cool Vacation og Call Me Baunely efter et løb i tredje par indvendigt. Fra spor 12 ser jeg den kun som en præmiechance.

8 Baby Princess. Kamilla G. Plambech er måske det største unge kusketalent i Danmark. Husker et løb på Fyn i sommers, hvor hun viser god kørekunst bag netop Baby Princess, og tog en andenplads ”fra køen”. Formen er dog ikke god på Baby Princess, og skal være glad for en præmie i dette løb.

4 Freddy C K. Har ikke vist noget længe, og selv ikke Birger Jørgensen kan næppe trylle her.

10 U Name It. Løber mest med i amatørløb. Højst en præmiechance i dette felt.


4. løb - V5-3

Hoppeløb med 11 deltagere fra 3 volter fra grunddistancen 2000 meter snorestart. Et løb, som der kræver garderinger på V5-kuponen, som hoppeløb altid gør. Miss Mythos, Beatriz, Mellis Akema og Tutu virker som de 4 største vinderchancer.


Chancevurdering

A-chancer: 1-11-7-9 B-chancer: 3-10-6-4-2 C-chancer: 5-8


1 Miss Mythos. Spor 1 på Lunden I snorestart fra front er en perfekt udgangsposition til en topplacering, hvis man rammer spidsen. Vandt kort før jul en sejr i et hoppeløb efter et indvendigt løb, og sidst i et andet hoppeløb sad den i spids efter at have kæmpet en del om spidsen med en hest fra ”springspor”. Var træt ind på opløbet, men holdt farten fint til en fjerdeplads. Taktikken er jeg ret sikker på er at køre i spids så længe der er ”benzin på tanken”, og måske den holder hele vejen hjem til sejr? Mit forsigtige vinderbud i et åbent løb.

11 Beatriz. Er en ret ny i Christian Lindhardts træning. Første start på Jägersro for den nye træner, hvor Peter Ingves var kusk gik Beatriz godt til en andenplads efter et løb bagerst i feltet.(første hest i mål blev disket for galop i mål), men viste klar fremgang i forhold til forrige start i november måned. Her er det snorestart og 40 meters tillæg. Det kan blive svært dagens kusk Ken Ecce at nå helt frem til sejr, da den sandsynligvis skal gøre det hårde arbejde selv. Det kan let blive en linjeløb, hvor Beatriz den sidste omgang skal frem og trykke på spidshesten. Men på dens høje klasse skal den regnes tidligt.

7 Mellis Akema. Viste fremgang for 3 starter siden bag Victory Island, hvor den efter et indvendigt løb undervejs tog en fjerdeplads. Forrige start var den kort slået af Vanneau Vib. Sidst endte det desværre med startgalop, men en god ophentning viste alt vel med formen. Ikke langt fra anden til fjerdehesten i mål. Fejlfrit løber den med helt frem om de gode placeringer. Spor 1 i volten er en klar fordel, da det øger chancerne for fejlfri startafgang.

9 Tutu. Herlig nu 9-årig hest, som fik et comeback til væddeløbene sidst i år 2016 efter den havde født Diana Tutu. En hest, der som type minder en del om Birte Mile og Blackbird. Skal helst have rygløb, så længe det er muligt, og hvis den kan gemmes til ind på opløbet, så kan den speede forbi alle til slut. I sidste start blev den femte efter et løb i andet par udvendigt. Men måtte helt ud i 4 spor ind på opløbet, og det kostede en sandsynligvis en trioplacering. Er dog til denne start hårdt inde på pengene i sin tillægsvolte. Træneren melder den forbedret til denne her start.

3 Text Me Carro. Kommer uden de store resultater, men vandt dog trods alt et ”breddeløb” på Halmstad som favorit i september måned. Trods et godt spor og en god kusk, så virker det mest som en pladschance på mig.

10 Livi Love. For fem starter siden på Lunden gik den et topløb. Lynhurtig fra start. Fik tryk af først Uno Baunehøj og derefter endnu hårdere tryk af Hardstone en omgang rundt, og var kun slået med en kort mule. Derefter har den deltaget i 2 lærlingeløb på Jägersro, hvor den fik penge efter indvendige løb, hvor den mest holdt farten i opløbet. Forrige start førte den løbet næsten hele vejen i mål, hvor den var knebent slået af Borntowin, og i sidste start var den først på stregen, hvor den akkurat kunne afvise Vanneau Vib. Denne gang med 20 meters tillæg og spor 4 i volten bliver det helt andre forudsætninger. Men rigtigt god form. Ser den mest som en præmiechance i dette felt.

6 Champ Olympic. Tjente 36.000 kroner som tredje bag Commit Boom Bay og Caroline K i 3-års hoppe Grand Circle i 2017. Har ikke vist ret meget siden dette løb. Men har også næsten holdt et års pause. Og derefter fire starter i november og december måned. Har dog vist lidt fremgang de sidste par starter, og tænker det er en hest man skal holde lidt øje med de næste par måneder, hvis formen forbedrer yderligere. Her ligner det et indvendigt løb, og en 3-6 plads, som det maksimale i dette felt.

4 Fabrication. Vandt et 3-års hoppeløb i september måned på Åby efter, at have ligget i vinderhullet, og udnyttet det åbne spor til, at gå forbi til en kort sejr. Derefter har den været næstsidst og sidste hest i mål, og kommer efter knap 3 måneders pause. Trænger sikkert til løbet i kroppen før den er aktuel for spillerne.

2 Coco Cabana. Ready Cash hoppen er desværre meget ustabil, og har ikke vist det store længe. Birger Jørgensen har før kørt den frem til trioplaceringer. Men har ikke vundet løb siden sin anden og tredje start, da den deltog i de første begynderløb. Dog kan den sagtens fra godt spor 2 sidde med helt fremme undervejs, og derfra måske få penge med hjem til Ålborg. Men det kræver selvfølgelig et fejlfrit løb. Men en trioplacering bliver svært.

5 Wind Rose. Løber næsten altid i spids, da det er en starthurtig type. Dog har den dog svært ved at holde hele vejen hjem. Forrige start gik den dog godkendt bag Bombastica og Champ Olympic efter et indvendigt løb. Sidst åbnede den i 11 tempo, og var træt og faldt helt fra med 700-800 meter igen. Spor 5 i volten er ikke en fordel for den. Ny kusk i Henrik K. Jensen, som dog har kørt den før, og en rimelig rutineret kusk med omkring 70 starter bag sig de sidste 4 år. Har dog deltaget mest i handicap/formløb.

8 Wilma Laser. Kommer efter en pause på knap 2 mdr. Har været slettet en tiltænkt start på Jägersro pga. halthed. Og da den ikke har vist det store længe, så er en præmie her det maksimale her. Tænker den skal have et løb i kroppen før den er aktuel for spillerne igen. Ikke mindst pga. af spor 8 også.


5. løb - V5-4

Et løb hvor jeg ser Rocky Pop, Betula Derm og norske Mystery Tile som de største vinderchancer. Bazire Trøjborg fik desværre for den spor 12, og derfra bliver det svært at vinde løbet, men der blev alligevel plads til den på V5 kuponen.


Chancevurdering.

A-chancer: 10-6-5-12 B-chancer: 2-7-1-9-3-11 C-chancer: 4-8


10 Mystery Tile. Har ni starter bag sig, og det er givet 5 første/andenpladser. Har altid været hårdt spillet i Sverige. Den traver ikke perfekt. Lidt ligesom Den Of Warlock, men den viser god fart. For 3 starter siden vandt den efter spids hele vejen. I forrige start sad den indvendigt og hang lidt på en træt hest, men afsluttede fint i opløbet til en andenplads. I sidste start gav den sig tidligt fra spids. Kommer tilbage efter pause, og er sikkert ”frisket op” og klar til at slås om sejren efter 5-6 ugers pause. Mit forsigtige vindertip.

6 Betula Derm. Er endelig blevet mere stabil i sine præstationer og sit trav. Sidste to starter har den givet sig spids. Sidst på Fyn var den knebent slået af T Bird Malou, som lige har løbet forbi White Russian i et prøveløb. Kan åbne hurtigt, og er en mulig spidshest i dette felt. Måske den derfra sætter mulen først på målstregen? Ser den med topchance, og en af de første heste, som skal på V5 kuponen.

5 Rocky Pop. Har løbet flot igennem længere tid. Forrige start på Jägersro hoppede den en mulig sejr væk kort før mål. Sidst vandt den legende let et ”specielløb” som var udskrevet perfekt ud til denne. Alligevel kunne den vinde til odds 47:10. Rene Jonassen ny kusk, da Ken Ecce kører Betula Derm. Topform og skal absolut med på V5 kuponen.

12 Bazire Trøjborg. Den spiller jeg altid, når den starter. Denne gang bliver det mest nok i pladsspillet, da det bliver svært at vinde fra spor 12. Herlig hest som altid gør sit bedste. Er blevet langt mere stabil end i starten af dens karriere, men i sidste start endte det med galop, da Ole Bender forsøgte at tage spidsen fra Knight Rider. Men starten før den var den fuldt godkendt bag Chandon og Cody S i en liga finale på Fyn. Tager den dog med på mit V5 forslag, da det kun overskrider grænsen på V5 forslag på 250 kroner med 6 kroner.

2 Amber Attack. Kommer med 2 tyske starter bag sig i Hamborg med en andenplads som bedste resultat. Lillian Uglebjergs heste løber sjældent med hjem uden penge i sine starter på Lunden. Fra et godt spor 2 er den ikke uden en pladschance.

7 Akrobat. Kan altid løbe med frem i trioen, når den lader galopskoene blive hjemme i stalden. Sidst var den ikke stort slået af Copain D´Amerique og Casino Brick. Det er dog over et år siden den har vundet sidst, og det bliver svært at gentage i dag.

1 Getreadyfortakeoff. Var tilbage i Billund efter et halvt års pause. Det endte med galop kort efter start, og spillerne fik ingen indikation af formen. I forrige start på Gelsenkirchen fungerede travet slet ikke og det blev til en ventet galop kort efter start. For fem starter siden var den også meget skæv i svingene og galoperede i fremstød rundt opløbssvinget. Virker som en lidt stresset og gålysten type. Kan være en helt anden hest efter så lang pause og i nyt regi. Bemærk at den vandt fem løb i 2017, så kapaciteten er der.

9 Bombastica. Er en hoppe der ynder et rygløb, og kommer der plads, så kan den runde mange til slut. Så er sikkert godt tilfreds med spor 9 bag startbilen. Er kommet tilbage til Bjarke Haagensen efter et lejeophold. Deltager normalt i Lundens amatørløb, og nu er konkurrencen anderledes hård. Men kan sagtens tjene penge i dette løb.

3 Anders And. Er normalt håbløs ustabil, men sidst kom den fejlfrit rundt. Og var ikke langt efter Copy Design i mål. Dog vil jeg gerne se flere stabile starter før jeg anbefaler den til vinderspillerne, og kunne ikke vinde et amatørløb på trods af den var fejlfri. Så skal sandsynligvis gå efter et fejlfrit løb og præmie.

11 Awesome Girl Bank. Viste fremgang sidst bag Borntowin. Fik perfekt plads, da Fresh Fiona M E faldt fra og stoppe andre heste, og den speede flot frem til en andenplads. Så meget ”racingluck” får man næppe 2 starter i træk, og fra spor 11 skal den være glad for en præmie

4 Armstrong Laser. Har ikke vist det store længe. Og skal trods Steen Juul som kusk være glad for penge.

8 Wildest Dream. Har ikke vist det store i 2 starter for Steen Juul. Skal være glad for penge. Ikke noget for spillerne.


6. løb - V5-5

Herligt gensyn med Victory Island igen på Lunden. Forventer en stensikker sejr efter tidligt at have overtaget spidsen. Til gengæld er løbet ret åbent bag Steen Juul´s storfavorit. Den stabile Viktor Flirt på resultaterne er den hårdeste modstander fra et godt spor. Det ligner ryggen på storfavoritten, og en anden/tredjeplads.


Chancevurdering

A-chancer: 5 B-chancer: 3-12-10-6-9-11 C-chancer: 2-4-8-7-1


5 Victory Island. Steen Juuls forholdsvis nye hest fik en imponerende sejr i sin første start på Lunden. Tredje par udvendigt og med 500 meter tilbage gik den frem til en stensikker sejr. Slog så gode heste som Torden, Alonso, Tiger Hill Diamant med flere. Derefter fik den endnu en sejr. Denne gang efter tidlig spids, og sejren var aldrig i fare. Dagen før jul på Halmstad fik den et hårdt løb uden på favoritten Da Pebberboy, og var træt ind på opløbet. Satte dog ny rekord på 13.7, og måske har det ikke været en fordel, at den skulle have sko på I Sverige. Her tilbage i dansk konkurrence har den igen topchance for sejr. Forventer den tidligt tager spidsen, og derfra bliver den normalt ikke besejret. Og det bliver min blanke i V5 spillet.

3 Viktor Flirt. Tjener næsten altid penge. Hurtig fra start, og nem at placere i løb. Fin sejr på Nykøbing Falster for nogle starter siden efter løb i spids, hvor den bestemte enhver meter af løbet. Derefter en kikset monte start, som man kan glemme. Forrige start på Lunden sad den fast bag Livi Love, men holdt mest farten, da der kom plads. Sidst på Fyn var den knebent slået af Torden efter indvendigt løb, og der kom et perfekt hul på bageste langside, og det så ud som om Viktor Flirt ville gå frem til sejr midt på opløbet, men stoppede lidt op. Ser den god pladschance fra en fint spor, og måske i ryg på Victory Island. Fin form, og kan tjene gode penge henover vinteren.

12 Blackbird. Har i den grad tabt lodtrækningen med spor 12. 6-årig hoppe, der ynder højt tempo undervejs, og et rygløb, så kan den runde mange heste de sidste 500 meter. Det bliver dog svært fra spor 12. For fire starter siden kom den i et godt angreb efter løb i 3 udvendigt, men kunne nå helt frem til Molière For 3 starter siden var den ude i en hård åbning, og sad lidt fast bag en træt Covini. Forrige start sad den bag Key Largo, som førte løbet i et lavt tempo. Hullet kom til sidst, men da var Key Largo i mål. Sidst på Fyn blev den tredje til Key Largo og C Nu Gilbak efter et indvendigt løb, og ud med en omgang til mål. Løbet blev ikke kørt på dens præmisser, så godkendt præstation. En pladschance ser jeg den mest som.

10 Attention Bøgedal. Var for to starter siden en flot anden til Victory Island efter et løb i andet par udvendigt. Derefter var den med i en Liga finale på Fyn, hvor den efter et løb i 2-3 par udvendigt ikke kunne være med i den hastige afslutning. Gik dog ok. Og er ikke uden en pladschance i dette felt.

6 Universale. Efter to gode indsatser med Henrik Lønborg i sulkyen. Først fra tredje par indvendigt/tredje par udvendigt bag overlegne Troja Cæsar til en godkendt andenplads, og derefter en fjerdeplads efter et indvendigt løb bag Complete-Asger Molar-Glaedar. Sidst var den ude af løbet før det begyndte med problemer op startbilen. Så bare glem denne start. Har en ok pladschance.

9 Hardstone. Stærk hest som kan gå fra alle positioner, som dog ikke pt. løber med samme form som tidligere. Har 2 negative resultater i træk. Forrige start var den langt efter Bazire Trøjborg og Limbo i mål. Derefter var den med i samme løb som Pacificator på Jägersro, hvor den efter et løb som sidste hest forsøgte et angreb rundt sidste sving, men holdt mest farten, og det var ikke den Hardstone som man kender den på dens bedste dage. Kommer efter en lille pause, og skal sandsynligvis have et par løb i kroppen før den igen skal regnes.

11 Pacificator. Løb 15.7 2140 autostart i sidste start på Jägersro(hvor Alonso Cæsar vandt løbet), og endte som en af den sidste heste i mål efter et løb i tredjepar udvendigt, og var træt ind på opløbet. Dog gik den godt for Kenneth Nielsen i oktober måned på samme bane, hvor den efter et indvendigt løb fik plads på sidste langside, og afsluttede godt bag Norte Avenue, og løb der 14,4 på samme distance. Formen er et spørgsmålstegn, da den har været slettet en tiltænkt start på Lunden d. 9. december pga. feber, og fra spor 11 tænker jeg den skal være glad for penge.

2 Piper Pagadi og 7 Epic Fearless mødte hinanden i samme løb sidst på Åby. Og kom næsten i mål samtidigt. Har set flere af deres løb sidste løb, og jeg synes ikke de har vist noget, som gør dem aktuelle for spillerne. Dog har Piper Pagadi et godt spor 2, og kan måske derfra få en fremskudt placering.

4 Ulricha Salløv. Har ikke vist det store længe. Sidst var den lidt efter Torden-Viktor Flirt og Knight Rider i mål. Skal være glad for en præmie trods et fint spor 4.

8 Vega Simoni. Har tjent penge de sidste 2 starter. Forrige start åbnede den til spids, og slap til Vanneau Vib og hang godt med til en tredje plads. Sidst var recepten den samme, hvor den slap til Greek F Boko og sluttede på fjerdepladsen. Denne her gang fra spor 8 skal den være glad for en præmie.

1 Sags Celcius. Har på det sidste haft to monte starter uden at have vist noget, som gør den noget for spillerne. I sidste sulky løb var der kun 4 heste med i løbet, og var langt efter i mål. Indvendigt løb og en lille præmie er det maksimale her.