V5-analyse af Steffen Møllergård

Tipperstatistik: Spillet for 3.594 kr. Vundet 5.209 kr. Tilbagebetalingsprocent 145%.
Hitrate: 5/17.

V5-forslag

Dusty Shadow
6-8-4-7
4-6-10-8-2
4-7-3
7-10-11-1-4

Pris: 300 Kroner (300 rækker)V5-1 / 2. løb

Årgangens måske bedste hoppe, Dusty Shadow, gør sin her sin sæsondebut.

A-chancer: 4 B-chancer: 3-1-5 C-chancer: 2-7-6

4 Dusty Shadow. Kommer tilbage til væddeløbene efter en længere pause siden juli måned sidste år. Og trods det den har 40 meters tillæg, og kun fire starter bag sig i sin karriere, så ser jeg Dusty Shadow, som et hedt vinderbud i dette her løb. Og Jeppe Juel finder næppe et lettere løb til Dusty Shadow at gøre sin sæsondebut i. Jeg er helt med på, at det ikke er dens vigtigste start i år, men Jeppe Juels heste er altid klar til start efter en længere pause, og det sammen med Jeppes vindermentalitet som kusk, så har jeg valgt at blanke Dusty Shadow i første afdeling af V5. Grunden til den lange pause til Dusty Shadow er den, at den havde slået sig på et bagben, så der var sket en deformering af knoglen, så den fik en periode med ro. Var ude i et rutineløb den 19, maj i Ålborg, hvor den fik noteret en 18.2 tid. Efter en rolig indledning afsluttede den stærkt de sidste 500 meter, og var i mål kort efter Beyblade. Løbet kan ses her.

3 Destiny S. I sin sidste start var den ude i Sprintermesteren for hopper. Fra anden række tog Steen Juul en rolig start, og kom efterhånden længere frem i feltet. Med 1100 meter til mål endte den udvendigt på den førende Zante Grif, og efter det hårde løb måtte den nøjes med en femteplads i løbet. I sin forrige start sad den i tredje par indvendigt, da den ikke kunne være med i spidskampen. Kom ud i andet spor på bageste langside, men sad fast og fik først frit løb, da vinderen Vip Hall var på vej i mål. Destiny S er i fin form trods en lidt kedelig resultatrække, og jeg ser Steen Juul´s hest, som bedste modbud til Dusty Shadow om sejren.

1 Eternity La Marc. Årets fem starter har givet to tredjepladser som bedste resultat. Sidder dog til denne her start alene i spidsvolten, og taktikken kan sagtens være, at slippe spidsen til den første favorit kommer op til Nikolaj Andersen. Og derfra kan den sagtens bliver trukket med hjem i mål til en anden/tredjeplads. Har endnu ikke vist den store vindermentalitet, men har dog også kun seks starter bag, og med lidt mere løbsrutine, så kan den med tiden blive bedre. I sin sidste start var den ude i et hårdt selskab i et 3-års hoppeløb på Copenhagen Cup lørdagen med bla. Exclusive Laser, Excellent Torkdahl og Ebony Blåbjerg. Rimelig hurtig fra start, og Nikolaj Andersen fik svaret vinderhullet op, og sad der indtil opløbet. Men kunne ikke være med i afslutningen mod de tre favoritter. Gik dog sit bedste løb til dato. God triochance i dagens konkurrence alene fra fronten.

5 Ourangel U R. I sin sidste start var den med i en hidsig spidskamp med bla. Chandon, men trak sig hurtigt fra denne og blev bakket ned i feltet. Ourangel U R var ikke helt samarbejdsvillig med Ken Ecce. Og galoppen med en omgang til mål kom ikke uventet. I sin forrige start var den ude i DM for travtrænere, hvor den indledte løbet i fjerde par indvendigt. På sidste langside søgte Ken Ecce længere frem indvendigt, og stjal en del længder på dette. Og var ikke langt efter Covini og Birte Mile i mål. Køres til denne start af Rene Jonassen. Og jeg ser Ourangel U R som en mindre triochance i dette her felt.

2 Only Teardrops hænger mest i sine løb trods det den løber rimelige tider. Selv ikke ”hoppespecialisten” Max Nielsen fik det ønskede liv i Only Teardrops i dens sidste start. 7 Chilli T og 6 Betsy søger en præmie i dette her felt, og fælles for alle tre C-chancer er, at den sidste trioplacering er maksimalt udbytte.V5-2 / 3. løb

Åbent løb uden de store vinderheste. Dog virker de fire første seedede klart bedre end resten af feltet.

A-chancer: 6-8-4-7 B-chancer: ingen C-chancer: 1-3-2

(Bemærk, at 5 Art Detective er udgået fra løbet).

6 Captain Coke. I sin forrige start var den ude i DM for travtrænere, hvor Ken Ecce var kusken på dagen. Ken Ecce åbnede direkte til spids, men Ken Ecce måtte modvilligt slippe spidsen til A Secret Word på første langside i en hård åbning. Sad i ryg på denne undervejs, og var forståeligt træt ind på opløbet, men holdt farten fint, og måtte kun lade Cool Vacation og Anders And gå forbi sig på de sidste meter til fjerdepladsen. I sin sidste start var den skyld i en omstart, og andet startforsøg burde nok være ringet om igen, da Captain Coke var noget uregerlig i startøjeblikket, men Anders F. Jensen fik sat den perfekt i trav da starten gik. Slap spidsen til Atletico på første langside, og fik et løb i vinderhullet undervejs. Spurtede stærkt ind på opløbet, da den fik pladsen, men kunne ikke nå helt frem til Atletico og Dominique A P. Men den gik et godt løb, og Captain Coke bliver min udgangshest i løbet. Ikke mindst fordi Anders F. Jensen kommer med en god vinderform fra Falster.

8 Conrad Shadow. I sin forrige start på Fyn viste Conrad Shadow absolut topform. Der blev kørt til fra starten af, og Conrad Shadow sad i tredje par udvendigt fra sit spor 9. På den sidste langside søgte Kenneth Nielsen indvendigt, og hullet kom perfekt midt på opløbet, og den kunne gå forbi til en kort men sikker sejr foran Hocus Pokus på en toptid 13,4 på sprint. I sin sidste start var den ude i Duvils Store Amatør Grand Prix, indl. afd. Conrad Shadow indledte løbet i tredje/fjerde par indvendigt, og gik med en omgang til mål frem til førende Countess P D. Men det endte desværre med en umotiveret galop, da den var på vej ind på opløbet. Havde næppe været vinderaktuel i løbet, men der røg en god præmie. Conrad Shadow er i god form, og jeg ser den som en god chance i dette her løb. Skal afgjort med på V5 kuponen.

4 Aronia. I sin sidste start på Lunden var den meget hurtig fra start, men Lars Lykke valgt med det samme at slippe til favoritten Coutinho, og fik et løb i ryggen på denne. Tempoet var meget langsomt undervejs med 21-22 tempo, og der skete ikke det store undervejs. Ind på opløbet da Coutinho forsvandt fra feltet spurtede Aronia stærkt frem til andenpladsen. Kommer med gode tider fra Sverige, og med dens starthurtighed den viste i sidste start, så er den bestemt en god vinderchance fra et rigtigt godt spor på Lunden, når distancen er sprint. Og Lars Lykke har fået en god mulighed for årets tredje sejr.

7 Dream Lady Dream. Har i årets to første starter vist lidt fremgang i forhold til dens 13 starter sidste sæson. I sin sæsondebut på Falster var den hurtigt ude fra starten, og den tog spidsen i 14 tempo. Fik dæmpet en smule, og ind på opløbet lignede det en topplacering til Dream Lady Dream. Men kræfterne slap op hen imod målstregen. Men gik et klart godkendt løb, og var ikke langt efter Arn Kronos i mål. I starten efter på Fyn fik den et godt løb i andet par udvendigt. Sad fast rundt sidste sving, og da den fik pladsen ind på opløbet viste den fin fart til en tredjeplads ikke langt fra Time To Face og Diana Østervang. Formen er klart på vej op, og måske det snart den snart kan leve op til sin fine afstamning? Må ikke glemmes af spillerne her i dette løb trods anden række bag startbilen. Farlig outsider.

1 Livi Lovely er ikke nogen udpræget vinderhest, og dens sidste sejr ligger mere end et år tilbage i et formløb i Ålborg. Men fra et godt spor 1 for den, så kan Birger Jørgensen sagtens trække den med til en præmie med et indvendigt løb – måske den sidste trioplads? 3 Kajsa Sånna og 2 Sissi Rak er ikke noget for spillerne i dette løb.V5-3 / 4. løb

Ret åbent amatørløb, hvor jeg tror mest på Copy Design og Anders And.

A-chancer: 4-6 B-chancer: 10-8-2-11 C-chancer: 9-1-3-5-7

4 Copy Design. Har i sine sidste to starter deltaget i Duvils Store Amatør Grand Prix, indl. afd. og finale med to tredjepladser som resultat. I den indledende afdeling forsøgte kusken Bjarke Haagensen på spidsen, men måtte slippe den til Countess P D, og sad i ryg på denne indtil opløbet, og måtte nøjes med en tredjeplads på afstand af Countess P D og Global Underworld. I finalen sad den undervejs i fjerde/femte par indvendigt. Fik pladsen ind på opløbet da to heste galopperede topplaceringer væk, og kunne tage en godkendt tredjeplads. Bjarke Haagensen stabler normalt sejre til sig i Lundens amatørløb, men i år har han kun fået en enkelt sejr på Bornholm. Måske den første Lunden sejr kommer her?

6 Anders And. På Copenhagen Cup søndagen gik den et topløb for Peter Untersteiner, hvor den var tredje bag French Quick og Hocus Pocus. Sad indtil opløbet i ryg på den førende Hocus Pocus, og da denne kørte fra ind på opløbet spurtede den frem til en klart godkendt tredjeplads. I sin sidste start viste den nogle af sine gamle unoder med at galoppere direkte fra start og en ny kort galop efter 400 meter. Tempoet var lavt undervejs, så Andes And kom op til feltet igen, og ind på opløbet afsluttede den stærkt til en ny tredjeplads. Anders And har topform, og kan et af de største danske kusketalenter Kamilla G. Plambech få Anders And afsted fejlfrit, så har den god sejrschance i dette her løb.

10 Passion Flame. I sin forrige start på Lunden indledte den løbet i fjerde par indvendigt, og med en omgang til mål gik den ud i andet par udvendigt. Men kunne ikke være med i afslutningen, hvor den endte femte ud af seks heste tilbage i feltet. Men foran var der også gode heste som Atletico, Dominique A P og Captain Coke. Derefter gik den til start i et stayerløb på Falster, hvor den afsluttede stærkt til en tredjeplads bag Attention Bøgedal og Vakse Viggo, men foran Applejack Mile. Med en dygtig kusk i Christian Nissen må den ikke glemmes på V5 kuponen. Har vist rigtig god form i denne sæson.

8 Marjons Love. Er lidt svær at sætte ind i den danske konkurrence. Den vandt sin forrige start for danske Søren Boel i et lærlingeløb efter en løb i tredje par indvendigt, og et godt angreb med cirka 500 meter til mål. I sin sidste start endte den udplaceret på Vaggeryd Travbane(der er desværre ikke noget løbsklip på denne start). Er noteret for en del galopper i cirka 50% af sine starter. Typisk outsider, som også finder plads til min V5 kupon på en forventning om, at den godt klare sig i dette her løb fejlfrit.

2 Anakin T Dream. En enkelt sejr i et billigt løb på Lunden i 18 starter taler ikke om den store vindermentalitet, men fra en god udgangsposition kan den måske for sin ejer løbe med helt frem. Skal nok have et løb i vinderhullet eller tredje par indvendigt, og derfra kan den måske snydes til endnu en sejr. Anakin T Dream var sidste lørdag anden til Broadway Vincent efter et løb i tredje par indvendigt undervejs. Ken Ecce kørte ud på den sidste langside. Og kom i et stærkt angreb rundt sidste sving, men kunne ikke svare Broadway Vincent op, og måtte se sig slået med en længde. Skal med på V5 kuponen i et åbent løb.

11 Scoccos Fleury. Kender de danske spillere godt fra derbylørdagen sidste år, hvor den var tredje til Warrawee Perseus og Apapman på afstand af disse. Kommer med fine tider fra Sverige, hvor den mest deltager i amatør og breddeløb. Kusken Per Uvgård har ikke vundet løb fra 2015 og frem til i dag. Og derfor finder Scoccos Fleury ikke plads på min V5 kupon. Den har heller ikke vundet løb siden 2016.

9 Try Me leder lidt efter tidligere tiders form, og får det svært i dette her løb med 40 meters tillæg på normaldistacen. Præmieaktuel. 1 Væsterbo Respect kommer efter et længere løbspause siden oktober måned, og har været i Kenneth Nielsens træning siden november måned 2018. Skal trods en perfekt udgangsposition være en mindre præmiechance i dette her løb. 3 Belittlebigjoe, 5 Vesuv og 7 Toofast Toofurious søger en præmie i dette her løb, og er ikke noget for spillerne.V5-4 / 5. løb

Spændende løb over 2500 meter auto. Muscle Lane imponerede i sin første start for Team Juul på Kalmar, og Muscle Lane bliver storfavorit i dette løb.

A-chancer: 4-7-3 B-chancer: 2-6 C-chancer: 5-1

4 Muscle Lane. Gjorde sin første start i Steen Juuls træning på Kalmar d. 17. maj efter seks måneders pause. Muscle Lane blev alligevel gjort til klar favorit i løbet. Fra 40 meters tillæg satsede Steen Juul offensivt fra start, og kunne overtage spidsen efter 500 meter, der blev afviklet i 16 tempo. Derfra var sejren aldrig i fare, og den forsvandt væk til en stensikker sejr. En sejr som var imponerede, og bliver i dette løb helt sikkert også favorit, og skal være en topchance i dag med dette løb i kroppen.

7 Key Largo. Gør sin første start i René Kjærs træning efter et ejerskifte. Sejrede og imponerede i 2 starter i april måned. Begge starter blev vundet overlegent. For tre starter siden overtog den spidsen med en omgang til mål, og forsvandt væk fra feltet til en overlegen sejr. Starten efter var den ude i DM for travtrænere, hvor kusken var Steen Juul. Efter et perfekt løb i andet par udvendigt undervejs kunne Steen Juul lette anker med 600 meter til mål. Og med det samme var den klart i front, og kunne vinde en klar sejr på seks længder. Key Largo endte udplaceret sin i sidste start. Sad undervejs i sjette par indvendigt som en af de sidste heste i feltet, og Key Largo kom aldrig rigtigt ind i løbet for Ken Ecce i det store felt. I dette her løb skal den være en god vinderchance, og jeg anbefaler den klart til V5 kuponen.

3 Botox. Er en stærk hest, som kan tåle at lave noget undervejs, og har klar fordel af den lange distance. Var i sin sidste start ude på sprint i et stærkt felt på Copenhagen Cup søndagen. Kunne slet ikke være med i spidskampen, og sad som sidste hest ned i feltet. Og det var en position den beholdt ind på opløbet, men via en stærk afslutning kunne den tage en fuldt godkendt tredjeplads på afstand af Tiger Hill Diamant og Universale. I sin forrige start på Halmstad fik den en startgalop og endte udplaceret. Starten før på Jægersro gik den et udmærket løb fra spor 12, hvor den sad i tredje/fjerde par udvendigt. Formen er god på Botox, og jeg finder plads til Botox på mit V5 forslag. Ikke mindst pga. distancen på 2500 meter.

2 Mellis Akema. Klarer også distancen på 2500 meter uden problemer. Er rimelig hurtig fra start, og jeg tænker at Lars Lykke vælger et løb i ryggen på Steen Juuls Muscle Lane. Var i sidste start tredje til de to formtoppede heste Wham Bam Boo og Attention Bøgedal. Tog en start på sikkerhed, og sad i fjerde par indvendigt undervejs. Fik pladsen på sidste langside. Angreb med 500 meter til mål, men havde ikke en chance imod de to favoritter, men kunne tage en godkendt tredjeplads. En god triochance har Mellis Akema bestemt, men jeg ser den ikke som vinderaktuel i dette her løb.

6 Usain Cup. Efter en fantastisk sæson sidste år med tæt på 230.000 kroner indtjent, så har det knebet mere i år. Har heller ikke gået sine bedste løb på Lunden, så jeg ligger lidt lavt på Usain Cup i dette her løb. I sin sidste start endte det med en galop på vej ud af første sving, da den sad i ryg på den førende Baxo Epice. Jeg ser den mest som aktuel til den sidste trioplads/præmie.

5 Babymoney viste ikke den bedste form i sin sidste start på Lunden efter et løb i fjerde par indvendigt. Har fordel af den lange distance, men jeg forventer at Thomas Fischer kører endnu et indvendigt løb, og ser hvad den der er af kræfter tilbage i slutfasen af løbet. 1 Fox On Order kommer tilbage efter en pause på mere end to år. Den er også meldt rigtigt dårligt i løbet på sin præmiesum. Ikke noget for spillerne her.V5-5 / 6. løb

Dagens bedste sportslige løb med masser af gode heste. De største chancer har ikke været heldige med lodtrækningen af spor, og det åbner løbet en smule op.

A-chancer: 7-10-11-1-4 B-chancer: 3-12-6-8 C-chancer: 2-9-5

7 Catch Me A Winner. Er for alvor tændt til i denne her sæson med tre sejre i seks starter. De tre sidste starter har været i hård konkurrence, hvor den for tre starter siden vandt en liga finale i Ålborg. I sin forrige start i Skive var den tredje til Belladore og Henbianca Boko. Efter et perfekt løb i andet par udvendigt undervejs sad den fast indtil midt på opløbet, men afsluttede stærkt til en tredjeplads som var maksimal uddeling på dagen. I sin sidste start var den ude i et meget hårdt løb på Copenhagen Cup søndagen. Sad undervejs nede i feltet indvendigt langt efter den førende C You Again, som førte i 09 tempo. Kunne ikke være med i den hastige afslutning, og galopperede ind på opløbet uden at have været aktuel til en trioplacering. Trods spor 7 får den mit vindertip, og kan Catch Me A Winner overtage spidsen tidligt i løbet, så har den bestemt en god vinderchance i dette felt, og bliver min udgangshest i feltet.

10 Cassiopeia. Vi spillere skal bare glemme Cassiopeias sidste start. Der blev den kørt ned af Charming Kiss og var uden skyld i galoppen. Starten før havde den vundet en flot sejr på Falster, hvor den leverede en stærk afslutning selvom den tabte en knægamache ind på opløbet. Starten før på Fyn kørte Nikolaj Andersen ind i en konkurrent kort efter starten, men leverede en god ophentning i løbet. Spor 10 er ikke nogen højder, men rammer Nikolaj Andersen andet/tredje par udvendigt, så er den bestemt ikke uden vinderchance. Skal afgjort med på V5 kuponen, og regnes tidligt i dette her løb.

11 Covini. Sejrshest med tre sejre i fire stater i år. Først kunne den vinde for Jeppe Juel i DM for travtrænere trods en startgalop. Og ugen efter kunne den vinde en let spidssejr på Falster. I sin forrige start sad den i spidsen og førte løbet i 17-18 tempo. Ind på opløbet var den var overraskede træt, og måtte nøjes med en femteplads dog ikke langt fra tredjepladsen. Men burde have holdt bedre ved. Men i sin sidste start var den tilbage på vinderpladsen. Og efter et løb i spids kunne den afvise Bella Donna uden problemer til en sikker sejr. Fra spor 11 så skal det løse sig undervejs med positionerne, men klassen er så høj på Covini, at den afgjort skal med på V5 kuponen.

1 Chandon. Efter at have givet sig fra spids i nogle starter pga. et hårdt tempo fra start og sygdom i forrige start, så valgte Magnus Teien Gundersen efter råd fra træneren at køre et mere defensivt løb, og derfra afsluttede den godt, men kunne ikke nå helt frem til den førende Tax Free. Jeg er ikke i tvivl om, at Chandon kan svare sit inderspor op, hvis Christian Lindhardt ønsker dette, men jeg forventer at Lindhardt kører endnu et opbyggende løb til Chandon ikke mindst pga. de 2000 meter autostart. Chandon er en klassehest, og den er bestemt ikke uden nogen triochance. Og Chandon finder vej til mit V5 forslag, da det er en bedre hest end sin resultatrække.

4 Bailey Bakkely. Havde jeg blanket i min analyse d. 10. marts, men Lars Lykke kunne ikke tage spidsen fra Galya Fortuna, og måtte sidde i dødens spor, og derfra kunne den ikke vinde løbet. Men den kunne vinde et lignede løb for Kenneth Nielsen gangen efter på Åby, og derefter vandt den en flot spidssejr på Lunden, hvor der aldrig var tvivl om sejren. I sin sidste start på Fyn endte den i fjerde par udvendig med en omgang til mål. Efter en hurtig indledning af løbet blev tempoet taget ud af løbet, og i den hastige afslutning kunne Bailey Bakkely ikke tage nævneværdige meter i afslutningen. Kommer tilbage efter en lille løbspause på 6-7 uger. I dagens løb ser jeg Bailey Bakkely som en god triochance, hvis Lars Lykke får taget spidsen, og evt kort efter slipper denne til fx Catch Me A Winner. Derfra kan den ende med helt fremme om de gode placeringer. Og Bailey Bakkely finder vej til mit V5 forslag. Og den må ikke glemmes af spillerne selvom modstanden stiger betragteligt i dette her løb. Men løbsafviklingen og et godt spor modsat flere af de bedste heste i feltet kan være til dens fordel.

3 Beautiful Kiss. Efter en fantastisk sæson i fjor har Beautiful Kiss drillet Ken Ecce mere i år. I sin sidste start indledte den løbet i andet/tredje par indvendigt efter, at den var blevet afvist i spidskampen. Kom ud i andet spor med 500 meter til mål. Afsluttede pænt til en fjerdeplads, men var ikke tæt på nogen sejr. Jeg ser Beautiful Kiss få et lignede løb i dag, og det skal flaske sig meget i dette her felt, hvis den skal løbe med helt frem. Triochance som bedst.

12 Global Underworld. Blev månedens hest på Lunden i maj med en sejr og en andenplads i Duvils Store Amatør Grand Prix, indl. afd. og finale. I den indledende afdeling, hvor den kom tilbage efter en lang løbspause tog den fusen på mig og spillerne, og kunne vinde til et gigantodds. Sad undervejs i tredje par indvendigt. Og da det endte med galop for Conrad Shadow, så fik den hullet på bestilling, og via en stærk slutspeed, så kunne slå den Countess P D på målstregen. I finalen indledte den i fjerde/femte par indvendigt. På sidste langside kom den ud i andet/tredje spor, og via en stærk afslutning de sidste 500 meter kunne den tage en flot andenplads. Med til historien hører, at den næppe havde slået fejlfrie Comanche Bounce og Countess P D. Fra spor 12 i et stærkt felt får den det svært, og jeg ser den som en præmiechance i dette her løb.

6 Carl Lewis. Var i sin sidste start ude i et amatørløb på Jægersro. Indledte løbet udvendigt på den førende hest. Blev afløst med en omgang til mål, men galopperede kort efter og blev disket. I sin forrige start på Lunden indledte den løbet i fjerde par udvendigt, og med 1800 meter til mål søgte Axel Jacobsen til inderbanen. På den sidste langside gik Axel ud i andet spor, men fik aldrig frit løb, og måtte nøjes med en sjetteplads. I dette stærke felt ser jeg kun Carl Lewis som en præmiechance, da den ikke virker i samme gode form pt. som ved sejren på Fyn d. 6. april.

8 Carlson. I sin forrige start førte den løbet i et friskt 14 tempo de første 1000 meter, og var et stykke foran feltet. Holdt farten mere end godkendt til en andenplads, og måtte kun se sig slået af stærke Teodor. I sin sidste start på Fyn endte den udvendigt på den førende Thisismylife. Med en omgang til mål, så slap Carlson denne position til Bosse Game. Fik aldrig helt frit løb rundt sidste sving, og løb over mål med kræfter sparet. Med et bedre spor end nummer 8, så havde jeg også seedet Carlson noget højere oppe. Men i et så stærkt felt, så bliver det svært fra spor 8, at løbe med helt frem til de gode placeringer.

2 Sesame Street kan det virke hårdt at sætte den som en c-chance med dens resultatrække, og den var i hård modstand i sin sidste start. Men feltet er virkeligt stærkt, og jeg ser kun Sesame Street som en præmie chance. 9 ArthurHalbak viser god form på Falster, men i dagens konkurrence søger den en præmie. Og det samme gælder 5 Bravo Sølvtop som dog gik et forbedret løb i sin sidste start efter pause. Men de tre C-chancer viser også bare klassen på dagens bedste løb.