V5-analyse fra Steffen Møllergaard

Tipperstatistik: Spillet for 2.902 kr. Vundet 4.285 kr. Tilbagebetalingsprocent 148%.
Hitrate: 4 af 14.

Printvenlig version


V5-forslag

6-4-7
1-5-2-10
2 Extreme
4-5-2-11-7
6-10-4-2

Pris: 240 Kroner (240 rækker)V5-1 / 3. løb

Don Cash gør her sin sæsondebut, og den bliver meget spændende at følge op til dagens start. Feltet er ret åbent bag Don Cash, og ikke mindst Only Teardrops kan være en farlig outsider med Max Nielsen i sulkyen.

A-Chancer: 6-4 B-Chancer: 7-2-3-1-5 C-Chancer: ingen.

6 Don Cash. Topafstammet 4-års hingst, som her kommer efter en løbspause siden d. 24. december i Ålborg. Viste en klar forbedring sidst på sæsonen 2018, og Don Cash bliver i den grad spændende at følge i sin sæsondebut. I sin sidste start sad den undervejs i tredje par udvendigt, og løbet blev afviklet i et hurtigt tempo i indledningen. Rundt sidste sving måtte den ud i fjedre spor, og kunne akkurat ikke nå frem til den førende Cici Moseby, og var slået med en halv længde. I sin forrige start slog den Come On Party efter et løb i andet par udvendigt og et stærkt angreb de sidste 500 meter til en kort men sikker sejr. Løber rigtigt gode tider, og er en stærk type, som sagtens kan vinde dette her løb trods evt. den sidste omgang udvendigt på den førende hest. Selvfølgelig skal man tage højde for, at den kommer efter en lang pause. Men Jeppe Juul har altid sine heste klar til start, når de kommer tilbage efter en pause. Skal være en topchance i dette her felt. Kan være et muligt emne som V5 blank, men jeg vil gerne se den an i sin sæsondebut.

4 Eyecandy. Steen Juul overtog træningen midt i februar måned af Eyecandy, og kunne vinde sin debut direkte for sin nye træner. Det var dog et ret billigt løb, hvor favoritterne tidligt var væk med galop, og med en omgang til mål var der reelt kun tre heste med tilbage i løbet. Ind på opløbet lignede det en ret klar sejr. Men Eyecandy stoppede noget op imod mål, og Mission Beach kom noget faretruende tæt på. Nu er det svært at forlange andet end en sejr, og den møder til denne her start helt sikkert op i forbedret form. Får den spidsen igen, så er det bestemt ikke umuligt, at Steen Juul stjæler endnu et løb i spids på Lunden. Værste konkurrent til Don Cash i mine øjne. Steen Juul vælger til starten, at lette Eyecandy i balancen, og forventer en bedre præstation end sidste start.

7 Only Teardrops. Løber mest med i sine løb til en præmie. Dog mødte den stærk modstand i sin sidste start i et hoppeløb på Lunden, hvor Bikini, Carna Sensei m.fl. var med i feltet. Sad undervejs i fjerde par indvendigt, og gik ud i andet spor med 600 meter til mål derfra skød den fin fart til en fjerdeplads på afstand af vinderen Bikini i mål. Typisk ”medløberhest” som også tjener gode penge i dette løb, men den har normalt svært ved at løbe helt frem til sejr. Triochance skal den have i dette her løb, og så skal man lægge mærke til kusken til dagens start er Max Nielsen, som før har ”vækket” hopper, der mest har løbet med i sine løb. Og derfor seeder jeg også Only Teardrops lidt højere end jeg normalt ville gøre i dette her løb. Og kun pga. Max Nielsen i sulkyen kommer Only Teardrops på mit V5 forslag. Og det er ikke fordi den har været kørt af dårlige kuske før, men Max Nielsen blev i sine yngre dage kaldt ”hoppernes ven”, og måske Max Nielsen stadigvæk har denne virkning, og overrasker i dette her løb med Only Teardrops?

2 Eistee Bakkely. Havde som 2-års fem starter, hvor den mest hang med i sine starter. Gjorde sin sæsondebut i et stærkt besat ”Made in Denmark” løb. Indledte løbet i en blød dødens, og blev afløst med 1300 meter til mål i andet par udvendigt. Rundt sidste skød den en fin fart, men den speed døde noget ud op imod målstregen. Men den gik et godkendt løb, og med dette løb i kroppen vil den møde frem til start mål i forbedret form. Skal være en stor triochance i dette her felt, og Eistee Bakkely kan sagtens være et longshot til V5-kuponen. Men jeg mener, at det mest sandsynlige er en trioplacering i dag, og en hest man skal holde øje med i fremtiden. Kusken Kenneth Nielsen har vist topform på det sidste med et begrænset materiale, men Kenneth Nielsen vinder alligevel væddeløb i hele landet for tiden.

3 Dear John. Derbyvinderen Axel’s lillebror Dear John var lidt længe undervejs i sidste sæson, og løb noget grønt og urutineret i sine løb. I sidste start på Lunden var den ude i et noget svagt løb. Indledte undervejs bagerst i feltet efter en meget langsom start, og med en omgang til mål sad den i andet par udvendigt. Stilen var ikke køn, og efterhånden som René Kjær satte farten op, så blev det bestemt ikke bedre, og den korte galop ind på opløbet kom ikke uventet. Ind på opløbet kom farten op igen, og var ikke langt efter Dicaprio i mål. Her i sæsondebuten gælder det sikkert om at få et løb i kroppen og en god oplevelse. Jeg forventer, at kusken Birger Jørgensen tager en start på sikkerhed for en fejlfri startafgang. Skal være forbedret kraftigt i stilen før den er vinderaktuel her. Dear John gik et rutineløb for Birger Jørgensen på Lunden d. 19. april på 19,4 2000 meter snorestart. Løbet kan man se på Fast Track’s Youtube profil. Endte tredje i mål langt efter Cash Walley og Era Wan. Havde selvfølgelig lidt problemer med at følge med i tempoet undervejs, og stilen så ikke forbedret ud, men nu kender Birger Jørgensen Dear John til denne her start.

1 Diego Star. Fik to starter lige før nytår, så ejeren kunne få 12.000 kroner fra unghestesatsningen. Træneren Rene Jonassen var lidt pessimistisk op til debuten, og mente ikke den var helt startklar, men Diego Star tog en klart godkendt andenplads bag Luna Brodda på en god afslutning. I den næste start kunne den tage endnu en andenplads bag Urgent Face og igen fra spor 8. Sad undervejs i tredje par udvendigt, og kom i et stærkt angreb med 500 meter til mål. Ind på opløbet lignede det en klar sejr over Urgent Face, men Diego Star var meget tæt på en galop kort før mål, som Rene Jonassen fik reddet på et hængende hår. Og Urgent Face kunne slå kontra indvendigt op imod mål. I sin sæsondebut på Falster åbnede den hurtigt til spids, men kort efter slog den over i galop. Sad undervejs bagerst i feltet, og via en god ophentning kunne den afslutte stærkt til en tredjeplads. Diego Star har en fin fart, og det kan virke lidt hårdt at seede den næstsidst i løbet fra en perfekt udgangsposition, men den manglende rutine med kun tre starter bag sig, og en aktion som ikke flyder 100% endnu, så kan blive svært at vinde dette her løb. Søger sandsynligvis et rygløb bag den førende hest, og er bestemt en fair triochance med dette løbsscenarie.

5 Springbank. Er løbets store spørgsmålstegn, da den kommer fra Sverige helt uden form, og har i sine løb på Jægersro været langt efter vinderen i mål. Nu møder den ikke topheste i dette her felt på nær Don Cash, men de løb jeg har set i år fra den er ikke været imponerende, og selv med en topkusk i Ken Ecce så skal den have det svært i dette her felt. Har været tidligt træt i sine løb eller har den slået på en galop, så snart den bliver det mindste presset. Skal ses an på dagen.V5-2 / 4. løb

I dette her løb er der et herligt gensyn med Comanche Bounce, som gik et godt prøveløb efter sin skadespause.

A-Chancer: 1-5-2-10 B-Chancer: 9-8-4-12 C-Chancer: 11-7-6-3

1 Comanche Bounce. Var ude i prøveløb den 10. februar i et stærkt besat løb. Løbet kan man finde i Fast Track’s løbsarkiv på Youtube. Tog med det samme spidsen fra spor 1, men da kusken havde planlagt i et roligt løbsoplæg slap den på første langside denne til Clintan Sisu, og løb over mål med mange kræfter sparet. Den er perfekt inde på grundlaget i løbet, og dette her er helt sikkert en opgave de har trænet Comanche Bounce frem imod. Kommer tilbage efter en lang skadespause, og det kan virke hårdt at vindertippe den direkte i sin første start, men klassen er så høj, at jeg ser Comanche Bounce med topchance i dette her løb. Steffen Christiansen vinder også rigtigt mange løb på Lunden. Og taktikken bliver helt sikkert at køre i spids, så længe der er benzin på tanken.

5 Champ. Har fået tre starter i år efter dens skadesproblemer i sidste sæson. Den første start endte med galop op til startbilen. Vandt sin forrige start i et lille felt med kun fem heste, efter en del heste var slettet op til starten. Sad undervejs i ryg på den førende Bon Voyage Vixi. Denne fik en ødelæggende galop rundt i sidste sving. Derfra kunne Champ vinde en kort men sikker sejr foran Guts For Glory. I sin sidste start sad den undervejs i andet/tredje par udvendigt. Med en omgang til mål satte Kenneth Nielsen frem udvendigt på den førende Daytona. Og kort derefter gik den ned i tredje par indvendig et stykke efter Daytona og Arn Kronos. Var tidligt træt i løbet og var ikke som bedst på dagen. Jeg er dog sikker på, at Champ kommer i en forbedret udgave i dag. Og Champ har en dygtig kusk i Niclas Steinlein, som sidste år havde en sejrprocent på 17 i 41 starter. Som spiller skal man dog være opmærksom på, at Champ har været ramt af diverse skader, og træneren Kenneth Nielsen har udtalt, at han tager det roligt med Champ, og ikke presser den for meget, så det ender med endnu en skade. Så der bliver kørt væddeløb på hestens præmisser. Det kan selvfølgelig sætte sejrschancen noget ned, men på klassen skal den regnes tidligt.

2 Marvin Gaye. Indledte sæsonen med en fin sejr i amatørløb, hvor den i toptempo sejrede efter spids hele vejen. Derefter kom der to starter med uheld. Først hoppede den en sejr væk i opløbet, og starten efter havde den brugt for mange kræfter for at komme til spidsen, og var træt ind på opløbet. I sin forrige start på Falster sad den i spidsen undervejs, men måtte overraskende lade Bellissa Gry gå forbi på de sidste meter trods det den havde siddet i dødens spor undervejs. I sin sidste start var den ude i et lidt svagt løb på Falster. Tog med det samme spidsen, og fik med det samme tryk fra Besplatno Tiki, og tempoet blev afviklet de første 500 meter i 14 tempo. Rundt sidste sving fik den pres fra Corona Bork, og denne lignede en vinder midt på opløbet, men Marvin Gaye viste et klart bedre fighterhjerte end ved dens forrige starter og slog kontra indvendigt. Skal afgjort med på V5-kuponen.

10 Excuse ME N L. Bøje Laursen tager turen til Lunden med Excuse Me N L, som har vist ok form i dens sidste starter men har også haft nogle ustabile løb. I sin sidste start sad den i tredje par udvendigt. Forsøgte et angreb med 500 meter til mål, men kom ikke rigtigt frem til de førende Chimnesweeper og Daniella Gardenia. Op til starten var der også en del omstarter, som ikke er den bedste optakt til løbet. I sin forrige start sad den undervejs nede i feltet i fjerde par udvendigt i et løb med mange positionens skift, og hvor Vm Viking Cup overraskede feltet med en omgang til mål. Excuse Me N L angreb med 700 meter til mål i en god fart, og var uheldig at det endte med en galop på vej ind i opløbet. For tre stater siden fejlede den ind i første sving, og med en god ophentning op til feltet, så var den med i kampen om sejren da den angreb rundt sidste sving. Men kort efter endte det med en ny galop, og så var dagen ødelagt. Typisk outsider, som fejlfrit er en meget farlig outsider til V5 kuponen. Excuse Me N L er også tilmeldt samme løbsserie’s løb på hjemmebanen i Billund næste torsdag.

9 Famous Footsteps. Som spiller skal man være opmærksom på, at kusken Ida Marlene Larsen sandsynligvis kører uden pisk, og det kostede i mine øjne en sejr over Solo på Fyn d. 21. december. Og det samme var lidt gældende på Fyn d. 1. marts, hvor den var anden til Attack Photo kort slået efter et perfekt kørt løb i andet par udvendigt, og et fint angreb med 500 meter til mål. Har gået tre gode løb for Søren Johansson i år, hvor den har været anden til Charlie Game, Armstrong Laser og California Bond i nævnte rækkefølge. Så formen er bestemt god på Famous Footsteps. Og en god triochance skal den bestemt have igen.

8 Væsterbo Peak. Har haft en fin 2019 sæson med to sejre og en andenplads i syv starter. For tre starter siden på Falster vandt den et stayerløb med seks heste i feltet. Efter en hurtig start overtog den hurtigt spidsen rundt første sving, og derfra styrede den løbet, og forsvandt væk ind på opløbet til en overlegen sejr. I sin forrige start sad den undervejs i fjedre/femte par indvendigt, og efter en omgang sad den i en blød dødens nede i feltet. Med en omgang til mål blev den afløst til andet par udvendigt. Var træt med 500 meter til mål. Og gik ikke som bedst denne dag. I sin sidste start var den tredje til umulige Covini og Fernando N L. Tog en rolig start, og sad undervejs i tredje par indvendigt. Rundt sidste sving fik hullet, og afsluttede godkendt til en tredjeplads på afstand af de to forreste i mål. På sin gode form kan den sagtens være en god triochance.

4 Bellissa Gry. Vandt for fire starter siden sin sæsondebut på Lunden i et hoppeløb efter spids hele vejen rundt, og viste god en god form. Mødte gode heste som Mellis Akema og Caviar´s La Marc. For tre starter siden på Fyn var den ude i et hårdt selskab, og sad undervejs som en af de sidste heste i feltet. Gik ikke det store derfra, og det endte med en sidsteplads i løbet. Men i sin forrige start gik den måske sit bedste løb jeg har set den i. Var godt inde i løbet på sin præmiesum, og fra spor 9 satte den sig udvendigt på den førende Marvin Gaye. I opløbet var de to heste i en herlig opløbsduel, og på de sidste meter satte Bellissa Gry mulen på målstregen først, og viste at den kan vinde fra andre positioner end spids. I sin sidste start endte den udvendigt på den førende Dream Lady Dream, og tempoet var højt i indledningen. Med en omgang til mål krøb den ned i ryggen bag Dream Lady Dream. Og derfra fik den aldrig angrebsplads, og den gik over mål med kræfter i behold trods den havde været med i spidskampen fra start, og viste alt vel med formen. Køres på dagen af Anders Jonassen, som ikke har så mange starter bag sig. Triochance skal den være på dens gode form, og trænger sig på de større V5 kuponer, hvor man ønsker at gardere løbet bredt.

12 Womanizer. 60 meters tillæg til Comanche Bounce er en hård opgave. Og Womanizer leder også lidt efter formen. Har dog også løbet i langt hårdere modstand end der er med i dagens løb. Og Allan B. Madsen tager ikke den lange tur til Lunden uden han tror lidt på sin hest. Men jeg ser mest Womanizer her som en præmiechance fra toptillæg.

11 Try Me, 7 Chilli T, 6 Traffic Lavec og 3 Alexia Højvang ser jeg slet ikke få med udfaldet i dagens løb, og de søger en præmie her.V5-3 / 5. løb

Extreme har topchance i dette her felt, og skal normalt vinde dette her løb uden problemer. Oplagt V5-blank.

A-Chancer: 2 B-Chancer: 1-3-5-7 C-Chancer: 4-6

2 Extreme. Har i den grad imponeret i denne her sæson i tre starter. I sin sæsondebut vandt den en klar sejr fra spids, og viste med al tydelighed at den vil få en god sæson i år, og den trænger sig i den grad på i årgangseliten. I sin anden start i år på Fyn var den ude i et stærkt felt, og sad undervejs i et stykke nede i feltet i indledningen af løbet. Extreme sad fast i tredje par udvendigt på sidste langside. Men der kom plads ind på opløbet, og Extreme afsluttede i overfart, og var kun slået med en halv længde af Caviar’s La Marc som sad i spids og Haha Ha, som sad i vinderhullet. Godkendt løb, ikke mindst fordi den mødte heste med langt mere rutine. I sin sidste start på Jægersro gik den ikke mindre end imponerende. Tog spidsen med det samme, og da Steen Juul gav marchordre med 500 meter til mål forsvandt den væk fra feltet til en imponerende sejr på 13,9 2140 meter autostart i sin kun sjette start i karrieren. Virkede til at komme i mål med kræfter i behold, og der var aldrig tvivl om sejren. Skal være en topchance i dette her felt, og bliver min klare blanke i dagens V5.

1 Captain Coke. Op til dens sæsondebut havde jeg lidt undervunderet Captain Cook i min seedning af løbet. Den kom efter en løbspause, og et rutineløb på Falster. Men efter en god opvarmning blev den spillet ned i totoen, og den var den anden til Marvin Gaye efter en god afslutning. Derefter kunne den vinde en flot sejr for Kamille G. Plambech efter et perfekt kørt løb i andet par udvendigt, og ind på opløbet gik den frem til en sikker sejr. I sin forrige start på Halmstad galopperede den kort efter starten, men tabte ikke så mange meter og fik et løb i fjerde par indvendigt undervejs. Og hang derfra godt med til en fjerdeplads og var ikke langt efter tredjehesten i mål. I sin sidste start var den ude i DM for travtrænere, hvor Ken Ecce var kusken på dagen. Ken Ecce åbnede direkte til spids, men Ken Ecce måtte modvilligt slippe spidsen til A Secret Word på første langside i en hård åbning. Sad i ryg på denne undervejs, og var forståeligt træt ind på opløbet, men holdt farten fint, og måtte kun lade Cool Vacation og Anders And gå forbi sig på de sidste meter til fjerdepladsen. I dette her løb søger Anders F. Jensen sandsynligvis et løb i ryggen på Extreme, og derfra kan den sagtens tage andenpladsen på sin gode form.

3 Dominique A P. Har skyhøj kapacitet og er en af de bedste hopper i sin årgang. Men den fik ikke det bedste ud af sin 3-års sæson. Vandt dog en hoppeprøve i Århus til Jysk 3-års GP trods en galop i starten af løbet. Men fejlede i finalen. Var anden i sin kriteriums-hoppeprøve til Destiny, og anden i finalen til Dicte Skovsende. I Grand Circle 3-års Hoppechampionat 2018 fejlede den ud af første sving. Havde sidste år problemer med en kode, som den blev behandlet for, og fik en pause derefter. Derefter har den fået 3-4 måneders sandtræning, og træneren Morten Juul har prøvet en anden sko for at skåne den kode, som gav problemer med sidste år. Gjorde sin sæsondebut i Ålborg for 14 dage siden. Der galopperede den direkte fra start, men lavede en rigtig fin ophentning til feltet, og viste kanonfart et stykke efter feltet. Fik femtepladsen mest pga. galop for Destiny og Disney H J. Som spiller vil man selvfølgelig gerne se et fejlfrit løb før man kommer den på V5 -kuponen, men man er heller ikke i tvivl om klassen på Dominique A P. Typisk outsider, som dog får svært ved at skulle give 20 meters tillæg til Extreme.

5 Atletico. Spillerne skal glemme den sidste start for Atletico. Kort forinden starten kom René Kjær slemt til skade, da han blev sparket af Call Me Baunely. Jeppe Juel blev ny kusk med et kort varsel, og en omstart gjorde den sikkert ikke mindre stresset. Det endte med en galop med 800 meter til mål. Det var ikke den normale Atletico man så i den start. Det er ellers en ret stabil hest, som altid løber med frem i sine løb, og tjener gode penge i langt de fleste starter. I sin forrige start skulle den give tillæg til Daytona(40 meter) og Arn Kronos(20 meter), hvilket selvfølgelig blev en for svær opgave. Er i Danmark altid en stor triochance i sine løb.

7 Passion Flame. Har vist god form i denne her sæson, og har en dygtig amatørkusk i Christian Nissen. Denne her opgave bliver dog svær, og jeg ser mest Passion Flame som tredje/fjerde/femte hest i mål. I sin forrige start vandt den et montéløb i Billund. Den sad undervejs i fjedre par udvendigt, og rundt sidste angreb i en god afslutning kunne den gå frem til sikker sejr. I sin forrige start på Fyn sad den undervejs indvendigt bagerst i feltet. Gik med 500 meter til mål ud i tredje par udvendigt, og kunne på de sidste meter gå frem til en flot tredjeplads bag Thunderstruck og Global Unreal i et stærkt felt. I sin sidste start på Falster var den ude i et stayerløb, hvor den fra toptillæg sad et stykke nede i feltet. Med en omgang til mål kom den frem i andet/tredje par udvendigt. Ind på opløbet kunne den godt lige en vinder, men dens speed ebbede noget ud. Men kunne tage en fuldt godkendt tredjeplads.

4 Rad Hanover og 6 Power Blue Moon har ikke vist form, som gør dem aktuelle for V5 spillerne. De skal søge en præmie i dette her felt.

V5-4 / 6. løb

Et amatørløb, hvor tre heste skal stå med en god vinderchance ikke mindst pga. de har nogle af de bedste kuske i løbet. Bag dem er løbet meget åbent, og der ser jeg mest Akermann og Birte Mile som alternativerne til favoritterne efter gode løb i deres sidste start. Fik desværre ikke råd til Gent Quattro og California Bond på mit V5-forslag.
Bemærk, at grunddistancen er 2020 meter snorestart.

A-Chancer: 4-5-2 B-Chancer: 11-7-10-9-3 C-Chancer: 1-6-12-8

4 Countess P D. Har allerede syv starter bag i år, og har klaret de tætte starter flot, og har udviklet sig fint igennem de sidste mange måneder. Blandt andet for tre starter siden, hvor den overraskende viste sig hurtig fra start, og tidligt kunne overtage spidsen, og løb en flot 15.8 tid på 1640 autostart og kunne vinde en sikker sejr foran A Secret Word. Og viste der absolut topform. I sin forrige start indledte den løbet i fjedre par indvendigt. Med 1200 meter til mål gik Countess P D ud i andet spor, og med en omgang til mål gik den ned i ryg på den førende A Secret Word. Men det viste sig desværre at være en fejldisposition, da A Secret Word overraskende blev træt ind på opløbet, og Countess P D sad bomfast bag denne, og fik først frit løb, da vinderen Gent Quattro var på vej i mål. I sin sidste start på Falster fra spor 8 på sprint sad den fra start bagerst nede i fjerde par udvendigt. Rundt sidste sving måtte den ud fjerde spor, og trods en stærk afslutning kunne akkurat ikke nå frem til Arn Kronos. Men gik som sædvanligt et topløb. Får vindertippet ikke mindst i kraft af den dygtige amatørkusk Peter Søndergaard, som har flot sejrs- og pladsprocent de sidste mange år på Lunden.

5 Conrad Shadow. Har startet to gange i år, og årets første start skal man som spiller ikke lægge det store i. Det var sæsondebut, og Conrad Shadow startede mest for at hjælpe hjemmebanen så løbet kunne gennemføres. I sin sidste start på Fyn viste Conrad Shadow så absolut topform. Der blev kørt til fra starten af, og Conrad Shadow sad i tredje par udvendigt fra sit spor 9. På den sidste langside søgte Kenneth Nielsen indvendigt, og hullet kom perfekt midt på opløbet, og den kunne gå forbi til en kort men sikker sejr foran Hocus Pokus på en toptid 13,4 på sprint. Det er der ikke mange andre heste i feltet, som kan klare dette. Og havde den haft et bedre spor i volten, så havde den også fået vindertippet. Kusken Ann Dorthe Jørgensen har før kørt Conrad Shadow, og har vundet med den før fra spids. Og Conrad Shadow vokser netop en klasse i spids, og kan kusken ramme/overtage spidsen fra spor 5 i volten tidligt i løbet, så skal den være en god vinderchance. Den skal sandsynligvis slås om spidsen med Copy Design fra spor 2.

2 Copy Design. Har leveret lidt blandende resultater i denne sæsons fire starter. Først var den anden til Mescal i et amatørløb efter et løb undervejs i spidsen, men Copy Design var meget kort slået af Mescal. Og havde brugt mange kræfter på at komme til spidsen, så en godkendt præstation. Derefter var den tredje til Hocus Pocus og Countess P D efter et løb i vinderhullet bag Hocus Pocus. I sin forrige start var den femte i mål efter et løb udvendigt på Daytona. Rundt sidste sving havde den en stor galop på, som den ikke er noteret for i programmet, og tog femtepladsen på afstand af de fire forreste heste i mål. I sin sidste start var den ude i DM for travtrænere, hvor kusken var Knud Mønster. Der sad den undervejs nede i feltet i tredje par udvendigt. Med 500 meter til mål angreb den fint og var ikke langt efter Diadem og Dazzle Nock i mål. Køres af Bjarke Haagensen, som var årets bedste amatørkusk på Lunden sidste år, men har i år ikke vundet løb i årets 11 starter. Måske den kommer i dag? Skal være en god vinderchance i dette her løb. Ikke mindst hvis den rammer spidsen.

11 Akermann. Efter en periode uden de store resultater, så var der fremgang i den sidste start for Ken Ecce. Kusken var ret offensiv fra spor 8, og i en hård åbning med 10,7 de første 500 meter kunne den tage spidsen fra Aqua De Vie. Og trods det hårde tempo forsatte med 12,9 de første 1000 meter, så kunne den i en tæt afgørelse kort før mål tage en fuldt godkendt tredjeplads bag Global Strategy og Dekadent K. Det er selvfølgelig ikke let med 40 meters tillæg og den skal udenom mange heste, men jeg synes at Akermann gav en herlig formbesked i sin sidste start. Skal mindst være en triochance.

7 Birte Mile. Virkede til at havde tabt lidt af sin gode form, men i sin sidste start i DM for travtrænere kunne den for Birger Jørgensen tage en flot andenplads knebent slået af Covini. Birger Jørgensen kunne overtage spidsen på første langside i en hastig åbning 11,8 de første 500 meter, og selvom Birte Mile normalt ikke er en typisk spidshest, så var meget den meget tæt på at kunne holde hele vejen hjem til sejr, og var kun slået med hoved og hals. Thomas Demant Andersen er en rigtig dygtig amatørkusk, men Birte Mile har ikke gået dens bedste løb med ham i sulkyen. Til hans forsvar så havde han meldt ud, at da han kørte den sidste gang på Lunden, at skulle den køres lidt defensivt, da der ventede en opgave i Sverige et par uger efter. Normalt skal Birte Mile have et rygløb, hvor tempoet er højt undervejs. Og derfra kan den gå en god speed de sidste 300 meter. Skal være mindst en pladschance med dens sidste formbesked i frisk hukommelse.

10 Gent Quattro. Kan være en lidt ustabil type, men som indeholder stor fart. Og har i år vist fin form på Lunden og Falster. I sin forrige start var den fejlfri, og kunne vinde en flot sejr. Indledte løbet indvendigt nede i feltet. Med 1200 meter til mål gik den ud i andet par udvendigt, og ind på opløbet gik den frem til en kort men sikker sejr foran Fernando N L. I sin sidste start på Falster sad den udvendigt på den førende Chandon, og det blev forståeligt nok for hårdt, og endte lige udenfor præmierækken. Jeg ser mest Gent Quattro som en pladschance fejlfrit. Dog kan den trænge sig på de større V5-kuponer, hvor man gardere løbet bredt.

9 California Bond. Har haft en rigtigt flot sæson for Ken Ecce-stalden med tre sejrer i otte starter. Men California Bond har dog 3 negative resultater i træk. Men for tre starter siden blev den kørt ned i spids på Fyn, og var ude med galop. For to starter siden i Ålborg galopperede den ind første sving i en trang situation med Harley Boko. Og i sin sidste start galopperede den på vej i spids. De to første galopper er rent uheld, og den kan normalt meget bedre. Køres på dagen af sin ejer, som havde fem starter i 2018 uden at være i trioen, og i 2017 havde han fem starter, hvor han var i trioen i fem ud af 17 starter. Ligger lidt lavt i min vurdering, da der er gode heste fra spidsvolten, og California Bond køres af en lidt urutineret kusk, og med de sidste starter i frisk erindring.

3 Dollar Dream. Har i de sidste tre starter været forsøgt i Sverige med en tredjeplads som bedste resultat. I sin sidste start sad den sidst indvendigt nede i feltet. Med 500 meter til mål gik den ud andet spor. Fik aldrig helt frit løb, og hele feltet var med på målfotoet i en tæt afgørelse. I sin forrige start indledte den løbet udvendigt på den førende hest, men gik ned i tredje par indvendigt med 1200 meter til mål. Rundt sidste sving blev aktionen dårligere og dårligere og galoppen lidt efter kom ikke uventet. For starter siden var den tredje i mål efter den indledte løbet i vinderhullet bag den førende hest. Med 500 meter til mål gik den ud i andet spor, men holdt mest farten, og tog tredjepladsen i sidste skridt i et lidt svagt løb. For fire starter siden vandt den på Lunden i et lille felt på seks heste, hvor Axel Jacobsen kunne overtage spidsen efter 500 meter med Dollar Dream. Kort efter overtog Corona Tinghøj spidsen og sad derefter i ryg på denne. Med 500 meter til mål gik Dollar Dream ud i andet spor, og derefter galopperede Corona Tinghøj, og kunne derefter gå frem til en sikker sejr. Køres til denne her start af sin ejer Flemming Mogensen, som ikke kører så mange løb om året. Har kørt fire løb i år med en andenplads bag Speedy Sus som bedste resultat.

1 Banderas, 6 Bacadi Elmely, 12 Alberte Mols og 8 Global Underworld ser jeg ikke få med udfaldet at gøre i dagens løb. Den største triochance af de nævnte heste er afgjort Banderas, men den kommer efter en løbspause siden starten af marts, og levede ikke rigtigt op til det forventede i sine to starter for Christian Lindhardt.

V5-5 / 7. løb

Et godt spilleløb, hvor jeg ser tre heste skal slås om sejren, og ikke mindst Trophy Spring får svært ved at finde et bedre tilbud for sejr med dens præmiesum i Danmark.

A-Chancer: 6-10-4 B-Chancer: 2-5-8-3 C-Chancer: 9-7-1-11

6 Trophy Spring. Får mit vindertip, da den går kraftigt ned i konkurrence i forhold til dens sidste mange starter. I sin forrige start som var en ligafinale i Ålborg sad den i dødens spor udvendigt på VM Viking Cup, og var forståeligt træt med 300 meter til mål. I sin sidste start i Skive sad den i ryg på den førende VM Viking Cup, og løbet blev indledt i et voldsomt tempo, men holdt farten fint i open stretch sporet til en godkendt fjerdeplads. Har mødt stenhård modstand den sidste lange periode, og må i dette her felt være en topchance for Birger Jørgensen.

10 Teodor. Herlig hest denne Teodor, som endnu en vinter har imponeret med flere gode præstationer. Har slået heste som Amazing Dynamite og Wonderboy efter perfekte kørte løb af Max Nielsen. I sin forrige start var den tredje til Something Fishy og Casino Brick. Den indledte løbet i fjerde par indvendigt, men gik ud i andet par udvendigt på første langside. Blev med 800 meter til mål sænket af en noget træt Bongo Star, men kom ud og angreb stærkt de sidste 600 meter af løbet. Men kunne ikke nå helt frem til Something Fishy, og mistede andenpladsen i sidste skridt til Casino Brick, da Max Nielsen stoppede sin drivning. I sin sidste start var den ude i en svær opgave med at skulle give tillæg til Key Largo og Bosse Game. Sad undervejs nede i feltet, og kunne via en god afslutning tage en tredjeplads, som var maksimalt udbytte på dagen. Skal selvfølgelig med på V5 kuponen i dette her løb. Men var uheldig med at trække spor syv i volten, og kommer helt sikkert igen til at sidde bagerst i feltet undervejs.

4 Twin Peaks. Var gjorde sin sæsondebut i DM for travtrænere, hvor kusken var Jeppe Juel. Havde haft en lang løbspause siden d. 1. december. Jeppe Juel tog en rolig start og sad som sidste hest nede i feltet. Med 600 meter til mål angreb Jeppe Juel, men det var svært at tage meter ind i den hastige afslutning. Men Twin Peaks så lækker ud som altid, og vil helt sikkert være gået frem i form med det løb i kroppen. Jeg forventer, at Ken Ecce kører offensivt fra sit tillæg, og vil forsøge at overtage spidsen så tidligt som muligt, og derfra skal den være en god vinderchance i dette her løb.

2 Carlson. Har ikke gjort mange glade den sidste lange periode, men kapaciteten er langt bedre end det viste. Og Carlson overrasker også spillerne en dag, hvor man mindst venter det. Gjorde sin sæsondebut den 5. april, hvor den gik et ret anonymt løb nede i feltet, og Carlson var langt efter de tre første heste i mål. Vil med løbet i kroppen sikkert møde til start i forbedret form. Til dagens start, så ser jeg mest Carlson som en pladschance. Det er dog en hest som jeg har på min huskeliste. Kenneth Nielsen søger sandsynligvis et løb i inderbanen, og ser hvad der er at køre med de sidste 500 meter. Kommer dog også på mit V5-forslag på yderste mandat, da klassen er højere end viste på Carlson.

5 Zorn Brick. Køres til denne her start af sin ejer Gitte Hansen, som plejer at køre rolig opbyggende løb med Zorn Brick. Har startet tre gange i år. Første start var kusken Gitte Hansen, som efter en rolig start nede i feltet gik den frem på den førende Aqua De Vie. Og i en tæt afgørelse måtte den nøjes med en fjerdeplads. Derefter har den startet to gange på Jægersro. Første gang forsøgte Ken Ecce at tage spidsen, men endte nede i andet/tredje par indvendigt, og derfra kunne den tage en godkendt tredjeplads. I sin sidste start for Thomas Uhrberg tog den spidsen direkte fra sit inderspor. Ind på opløbet lignede det en klar sejr. Men på de sidste 150 meter gik den totalt i stå, og nærmest gik i mål, og endte som en af de sidste heste i mål. Var syg på dagen med halsproblemer oplyser træneren Gitte Hansen. Efter dens sidste præstation ligger jeg lidt lavt med hensyn til vinderchancerne, men Zorn Brick er altid en god triochance i dens klasse i Danmark.

8 Dekadent K. Vinder efterhånden sjældent sine løb, men den er god til at løbe med til en trioplads/præmie i sine løb. I sin sidste start var den ude i DM for travtrænere, hvor kusken var Bent Svendsen. Sad undervejs i tredje par indvendigt. Med 600 meter til mål gik Bent Svendsen ud i andet spor, og trods et stærkt angreb måtte den se sig slået på de sidste meter af Global Strategy. Men klart en godkendt præstation. Søger sandsynligvis et løb efter samme recept igen og en trioplacering.

3 Arthur Halbak. I sin forrige start var den anden til Chandon. Sad efter 500 meter af løbet i tredje par udvendigt. Rundt sidste sving indledte Rene Jonassen sit angreb, og Arthur Halbak kunne tage en godkendt andenplads et stykke efter Chandon. I sin sidste start svarede den Chandon op i starten, og efter en hård åbning sad den i ryg på denne. Holdt farten godkendt til en fjerdeplads. Jeg ser mest Arthur Halbak som aktuel for den sidste trioplads/ en præmie. Et optimalt løb kunne være at slippe spidsen til Twin Peaks, så snart denne kommer op til Arthur Halbak.

9 Right Or Wrong, 7 Armani V P, 1 Rooney Face og 11 Paparazzi M ser jeg ikke være noget for vinderspillerne i dette løb. Right Or Wrong har en god form, men er meget hårdt inde i dette her løb på sin præmiesum. Vandt for tre starter siden et elitehandicap for René Kjær, og var derefter tredje til Vakse Viggo og Chandon. I sin sidste start var den tredje til Nok’En Frækkert og Finish Future.