V5-analyse til Charlottenlund lørdag d. 24. august

Udarbejdet af Jesper Elbæk.

Tipperstatistik: Spillet for 5.521 kr. Vundet 1.560kr. TBP 28,3%. Hitrate 7/20.Printvenlig versionV5-forslag

V5-1: 9-2-12-10-7-8-3-4-1-11

V5-2: 9 Daisy Hill

V5-3: 2-1-3-8

V5-4: 7-6-4-1-9-10-8-5-3

V5-5: 2 Delicious One

Pris: 360 kr.V5-1 / 2. løb

Chancevurdering

A-chancer: 9-12-2-10-7-8 B-chancer: 3-4-1-11 C-chancer: 5-6

Commit Boom Bays Hoppeløbsserie har sin finale i Derbyweekenden, og det er blevet til et super spilleløb med vinderchancer fra alle tre volter.

9 Belladore får mit vindertip. Jeg er sikker på, at Flemming Jensen har valgt den bedste hest, og så kan det godt ske, at den galopperede senest i Aalborg, men derfor har den stadig leveret så flotte præstationer tidligere, at den altid har vinderchance. Den er tilmed godt inde på løbet, og Flemming Jensens heste går jo fra triumf til triumf for tiden.

12 Cash Flow er en anden Flemming Jensen-hest, som Birger Jørgensen har fået fornøjelsen af at køre. Har vundet to halvbillige løb på det seneste, men har til gengæld gjort det meget overbevisende. Svært spor i volten, og skal vel sætte ny rekord i voltestart for at vinde her?

2 Destiny’s Diamond overraskede undertegnede – og en del andre spillere – ved at være topklar direkte 22. juli, hvor den vandt let foran blandt andet Hoppe Derby-deltageren Daisy Cash, som kvitterede med galop i opløbet. Senest afviste hun let Bi Quito, og rammer Jeppe Rask spidsen her, så får tillægshestene noget at se til!

10 Henbianca Boko besidder en forrygende speed, og har opnået de fleste af sine gode resultater på dén. Senest tog Jan Dahlgaard dog fusen på borgermusikken, og tog spids med Henbianca Boko fra startspor et. Både Belladore og Attila galopperede i opløbet, og selv om Billie Jean kom i et godt angreb, så blev sejren sikker. Topform.

7 Chloe har stor kapacitet, det ved alle. Men hoppen har skuffet mange, også træneren Jeppe Juel, som snakker om at sætte Chloe i avlsboksen til næste forår. Sejren senest i Billund blev meget let. Chloe sad i spids efter 650m, og resten var legeværk foran Adanishrose og Bellucci. Kan sagtens vinde igen.

8 Created Face gik et topløb, da den var anden til Camble Flame i Preben Munchs Mindeløb i Grand Prix-weekenden. Det var et meget rodet løb med mange galopperende heste, men det skal ikke tage noget fra Created Face, som også gik godt senest i Odense. Her ramte Bent Svendsen andet par udvendigt i et løb, der blev afviklet i højt tempo med Trophygirl i spids. Kunne ikke gå i infight med Cash Flow til slut, men det er ingen skam at tabe til dén.

3 Bi Quito var senest anden til Destiny’s Diamond, og skulle Anders Pedersen time det rigtigt ud af volten, så kører han sikkert i spids så længe der er benzin på tanken. 4 Nightingale Jaycee har absolut topform, og burde måske også have været seedet et par pladser længere fremme. Disse ”mellemheste” har det bare ofte svært i løb, der er udskrevet som dette. 1 C C’s Easy Lady har tidligere galopperet rigtig meget, men det lader til, at Jens Arne Hansen har fundet nøglen til den klejne hest. 11 Billie Jean afsluttede godt senest bag Henbianca Boko, men vinder ikke ligefrem løb på samlebånd.V5-2 / 3. løb

Chancevurdering

A-chancer: 9-8 B-chancer: 6-1-5-4 C-chancer: 7-3-10-2

Dansk Hoppe Derby Consolation har en klar favorit i Daisy Hill – men den har ikke startet i 3,5 måneder, og så kan andre hopper måske blande sig i kampen om sejren.

9 Daisy Hill har størst klasse i feltet. Men man taler ofte om, at ”form slår klasse”, og det kan selvfølgelig også blive tilfældet hér. Daisy Hill har været ude i et rutineløb for 14 dage siden, men tidsmæssigt gav det ikke svar på noget som helst. Til gengæld var stilen på hesten fin. Det giver ingen mening at begynde at nævne 3,5 måneder gamle resultater, men på Copenhagen Cup-dagen var Daisy Hill altså kun slået af udenlandske kanoner som Zahra Mil og Zante Grif – men var et stykke foran Hoppe Derby-favoritten Delicious One…

8 Dominique A P har Skive-træner Morten Juul hele tiden holdt højt. Men Ready Cash-hoppen har skuffet stort, og 2019 har bare været et brokår. Heller ikke i Derbyprøven gik det som ønsket, men jeg snakkede faktisk med Morten Juul om Dominique A P torsdag i denne uge, og her meldte Juul om et rigtig godt træningsarbejde. Det tages til efterretning, og derfor denne seedning af en hest, som står med resultatrækken 2-5-0-d-0.

6 Daisy H J var noget uheldig i sin Derbyprøve. Blev taktiktorsk i Derbyprøven, da den førende gik kod på få skridt, og Casper M. Nielsen nåede ikke med uden om denne. Daisy H J var efterfølgende noget svær at få op i topfart igen, og derfor blev det kun til en fjerdeplads. I dette felt har den god chance.

1 Dazzle Nock har for mange galopper i resultatrækken. I Derbyprøven sad den i fjerde par indvendigt, men blev bakket fri med 600m hjem. Afsluttede godt ude i banen til femteplads, men var aldrig for alvor tæt på Derbybilletten. Har stor kapacitet, men kan igen komme til at sidde et stykke nede undervejs.

5 Diva Sisa og 4 Donna Lupo er begge heste med en vis kapacitet, men det er vel ikke helt realistisk, at en af disse løber med sejren. Dog gode startspor, så i triosammenhæng skal de regnes.V5-3 / 4. løb

Chancevurdering

A-chancer: 2-1-3-8 B-chancer: 5-12-10-9-7-4-11-6 C-chancer: Ingen

Et rigtig godt besat 3-års hoppeløb er tredje afdeling af V5. Favoritten har taget godt imod træningen hos sin nye fodervært.

2 Eenymeenyminymoe vandt Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix i seneste start. Var med på wild card og startede derfor fra startspor 12, men på første langside satsede Flemming Jensen fremad, og fik spidsen med en omgang hjem, da Knud Mønster valgte at slippe med Ebony Blåbjerg. I starten forinden imponerede Eenymeenyminymoe reelt i Aalborg, hvor den tordnede rundt og vandt på 1.14,4 fuld vej.

1 Electric Rain er en svensk danskopdrættet gæst, som er ubesejret i sine to starter. Gik senest 1.15,5a/2140m for Johan Untersteiner. Blev taget roligt fra start, men ramte andet par udvendigt, og kunne afvente til 400m fra mål med at angribe. Gik 1.13,5 sidste kilometer og det kommer man et stykke vej på i dette selskab.

3 Exit To Heaven har været matchet meget i Sverige, hvor Great Challenger-hoppen har gået rigtig godt. Senest var den ude i Aalborg, hvor den havde ryg på Ebony Blåbjerg undervejs. De to åbnede i bedre end 1.12-fart de første 500m, hvorefter tempoet blev taget meget ud. Exit To Heaven prøvede at udfordre ind igennem sidste sving, men Ebony Blåbjerg strakte på sig og vandt sikkert.

8 Osoma er kommet tilbage efter en meget lang pause. Fik en let sejr i comebacket i juli i Hamborg, mens hun senest var på ”impossible mission” fra en position bagest i feltet. Igen iskoldt startspor, men hesten er god.

5 Energy Mix er rigtig hurtig fra start, og kan sagtens ske at være spidshesten i dette løb. Har haft løbspause en lille måned efter den flotte tredjeplads i Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix, hvor Kasper K. Andersen chancede indvendigt, og fik belønning for dét. En af årgangens bedre hopper.

12 Ebony Blåbjerg trak nitten i sporlodtrækningen, for Having Said That-datteren er uhyggelig hurtig fra start, og har tjent mange penge på dén egenskab. Nu er det op til bevis fra lortespor.

Der er mange flere gode B-chancer i dette løb, hvor de inderste startspor ser ud til at have de bedste chancer. Jeg er medejer af 4 Evita og derfor skylder jeg at fortælle, hvad jeg ved om dén. Fik perfekt løb i Grand Prixet, men var ramt af bronchitis. Trænede forrygende i mandags.V5-4 / 5. løb

Chancevurdering

A-chancer: 7-6-4 B-chancer: 1-9-10-8-5-3 C-chancer:

Summer Meeting Copenhagen finalen har samlet et flot felt. En god blanding af danske og udenlandske heste. Bemærk at en af forhåndsfavoritterne 2 Howard T er UDGÅET!

7 Global Venture kunne ikke svare spidsen senest, men Peter Untersteiner var hurtig ude i andet spor, og havde spids efter 500m, som gik i 1.09-fart. Howard T blev noget nærgående til slut, men sejren var sikker endda. I forrige start måtte Global Venture også køres til spids efter en halv omgang, men kunne ikke stå imod Love Håleryd til slut. Det var dog knaldhårdt på linjen, hvor også dansk Corleone blandede sig.

2 Howard T UDGÅR AF LØBET

6 Chato Salløv er en rigtig skrap hest, som har fundet et ekstra gear siden skiftet til Morten Friis. Senest på Lunden kunne Chato Salløv ikke svare Cody fra start, men blev forceret til spids efter 500m. Tempoet var højt med 1.12,0 og udvendigt sørgede California Bond og A Secret Word for at tempoet blev holdt. Friis måtte arbejde med sin hest, men den strakte på sig, og vandt med en længde. Kan være hurtig fra start.

4 Key Mom havde bagspor senest, men Victor Rosleff var hurtig til at komme ud i andet spor. Blev kørt frem udvendigt på favoritten Darah Bibo, da tempoet blev sat ned. Kom rigtig tæt på til slut og både hest og kusk ydede en femstjernet præstation. I starten inden blev det til sejr på Jägersro. Her kørte Rosleff til spids efter 800m, og trak til slut bare fra mod gode heste. Men Key Mom er selv god og har topchance her.

1 A Secret Word var med i samme løb som 6 Chato Salløv senest. Blev forceret fremad i tredje spor med en omgang til mål, kom ned i dødens med 500m hjem, og ydede en stærk indsats, selv om den ikke kunne tage sig forbi konkurrenten. Men kusken Birger Jørgensen vidste nok godt, at der var finalebilletter til de to første over mål, og så var der jo ingen grund til at satse hele butikken. Startsporet er ikke nødvendigvis nogen fordel for denne hest.

9 First One In havnede perfekt til i andet par udvendigt rundt første sving. Men så kørte hesten i dødens til spids, og så måtte Søren Boel og fremad. Spidsen blev erobret med 1500 hjem, og det blev til let sejr foran 3 Explosive Class, som var decideret chanceløs. Den er i topform denne First One In, og den danske jockey Søren Boel er ubesejret med hesten.V5-5 / 6. løb

Chancevurdering

A-chancer: 2-3-1 B-chancer: 11-5-12-6-7-8-9-4-10 C-chancer: Ingen

Så er det tid til lørdagens hovedbegivenhed Dansk Hoppe Derby! Man kommer ikke udenom at den store favorit kommer fra Christian Clausens træningskvarter.

2 Delicious One er nemlig favorit både hos bookmakerne og bliver det også på totalisatortavlen på Lundens inderkreds. Vandt Grand Circle i fjor, og meldte sig for alvor på banen, da den overlegent vandt en prøve til Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix fra spids. Galopperede så fra start i finalen, hvilket efter sigende havde noget med startbilen at gøre. Men det er vand under broen, for Delicious One vandt også sin Derbyprøve helt overlegent. Er hurtig fra start, og de fleste forventer nok ”spids og slut” her for hesten, som måtte vælge startspor som den første.

3 Dusty Shadow måtte vælge som nummer to, og jeg forstår godt, at Jeppe Juel tog udvendigt spor. Havde han taget startspor et, så fandtes risikoen for at komme til at sidde i tredje par indvendigt der, og det vil Juel ikke med denne stærke hoppe, som vandt Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix efter dødens den sidste omgang på Duka Moseby. Dusty Shadows Derbyprøve var helt udramatisk. Tidlig spids og så kunne Jeppe Juel defilere sejren hjem. Mit bedste bud er at Dusty Shadow havner udvendigt på Delicious One undervejs, og kan den klare dét?

1 Danielle D D er næsten født i ryg på Delicious One undervejs, og det kan ikke blive mere optimalt for Jeppe Rasks deltager, som vandt sin Derbyprøve efter lidt stafetkørsel med 7 Dicte Skovsende undervejs. Kan veksle tempo på få skridt, så kommer hullet midt på opløbet, så har Danielle D D bestemt vinderchance.

11 Daisy Cash fik Flemming Jensen i træning efter galoppen i Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix. Det blev også til galop i debuten for Jensen, da han ville gå i infight med Destiny’s Diamond i Skive, og tidsnoteringen ville uden galop have været cirka 1.16,4. I Derbyprøven fik Daisy Cash tredje spor rundt første sving, og havnede derefter i dødens på Dusty Shadow. Derfra kunne Daisy Cash ikke helt gøre det færdig, men det blev til en Derbybillet, og nu har Jensen haft tre uger til at trylle lidt med Ready Cash-datteren. Se op!

5 Dream Girl tog spids i sin Derbyprøve, men slap beredvilligt til Jeppe Juel, da han kom frem med Dusty Shadow. Fik andenpladsen fra ryggen kort foran Daisy Cash. Har et fint startspor her, og det lugter vel lidt af, at ”Derby-Nicolaj” prøver at fyre Dream Girl til spids igen, for så at slippe til Delicious One eller Dusty Shadow, alt afhængig af, hvem af dem der kommer først frem.

12 Donna Di Damgård galopperede en topplacering væk 50m fra mål i Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix, og skuffede vel en anelse i sin Derbyprøve, hvor hun fik perfekt andet par udvendigt i den prøve som Dusty Shadow vandt. Havde ikke rigtig nogen afslutning i sig, og kom med i Hoppe Derbyet på wild card. Træner Tomas Malmqvist plejer at være god til at prikke formen på sine heste, så glem ikke Donna Di Damgård, når bonerne skal udfyldes.

6 Doyouwishdiamond gik 1200m på fladt sulkyhjul i sin Derbyprøve, og indsatsen var på dén baggrund godkendt. 7 Dicte Skovsende brugte kræfter på en ”bytter” med Danielle D D undervejs, og var vel træt i mål. Træner ifølge Mads Hviid godt. 8 Destiny har vel altid været regnet for en af de bedste hopper i årgangen, vandt Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix og var anden i årets Grand Prix. Galopperede dog i sin Derbyprøve og er med på wild card fra et svært startspor. Martin Andreasen er på sit livs køretur med 9 Daniella Gardenia, som gjorde det flot i Derbyprøven mod Danielle D D. Startsporet er ikke så dumt, idet Andreasen kan vælge mellem ryggen på 1 eller 2.