V5-ANALYSE TIL CHARLOTTENLUND AF KIM NIELSEN

Statistik: Spillet for 3.564 kr. Vundet 8.663 kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12.


Printvenlig PDF-version

V5-forslag

7-2 (4-8)

1-5-9-6-3-8 (7-4)

3-5-6-8-2 (7-9)

9-6-8-3 (5-7)

3 (5-1)

Pris 240 kr.


V5-1 / 3. løb

De ligner et to hestes opgør mellem en urutineret hest og en hest, der er noget mere rutineret og viser stabile præstationer hver gang.

A-chancer: 7-2 B-chancer: 4-8-6-5-1 C-chancer: 3

7 C C’s Easy Lady fik en fortjent sejr sidst efter fire fejlfri løb i træk. Er blevet stabil hos Jens Arne Hansen. Er hurtig fra start, og hvis spidsen rammes, kan den føre hele vejen. Havner den udvendigt, kan den endda vise sig stærkest, men den form, den er i.

2 Elbow løber stadig noget grønt. Holdt spidsen fra spor 1 i Billund og førte hele vejen. Vil være med fremme her og løber med vinderchance – især hvis det lykkes at få spids.

4 Best Of Magic leverer stabile præstationer hver gang uden at vinde. Er trioaktuel her, men finder ikke vej til kuponen.

8 Cherie Sølvtop leverede en fin afslutning senest i comebacket efter lang pause. Er givetvis gået frem med løbet. Har dog aldrig vundet i 24 starter, så det giver ikke et kryds på kuponen.

6 Diva Ice har galopperet et par gange, men får nu atter sko på. Holder den sig fejlfri, kan den godt blande sig i kampen om trioplaceringerne.


V5-2 / 4. løb

Der sker ofte overraskelser i amatørløbene. Hvis ikke 1’eren bare vinder fra spids, så kan mange komme ind i billedet. Jeg garderer bredt her.

A-chancer: 1-5-9-6 B-chancer: 3-8 C-chancer 7-4-2

1 Ducati Østervang vandt let fra spids senest. Spor 1 og kun to heste i første volte ligner igen spids for Allan Bo Rasmussens hest. Den vil føre meget længe – måske hele vejen ind i mål.

5 Charming Magic er en lille kriger, som Trine Urt Pedersen har haft mange gode oplevelser med. Afsluttede godt fra meget dårligt startspor senest i første start efter lang pause. Har som regel altid en god afslutning gemt i ærmet, og den er med helt på stregen her.

9 Vores Wozniacki viste sidst meget stor hurtighed efter stor fejl kort efter start. Lavede en kanon ophentning, men blev hængende i sporene i sit angreb, da tempoet blev sat op, og så ebbede det hele ud. Det var hestens første start i over et halvt år. Hvis Katrine Mikkelsen kan køre hesten fejlfri, så har den en fart, som modstanderne ikke kender. Stor outsider her.

6 Tax Free har præsteret godt længe. Vandt sidst et sprinterløb på Falster fra spids. Her er forudsætningerne anderledes med dobbelt tillæg og normaldistance. Kusken vandt dog senest, han kørte hesten. På sin gode form, får den et kryds på kuponen.

3 Mara Woman har fået et par mindre placeringer i det svenske, hvor den har gået pænt. Vandt tidligere på året sin første start på Charlottenlund for netop Peter Søndergaard. Måske kan han gentage kunststykket her.

8 Scoccos Fleury startede på Charlottenlund næst senest, hvor den fejlede i fremstød på sidste langside. Kom tilbage og gik med fuld fart over mål sammen med feltet. Kan ikke afskrives helt her, hvor der ofte sker overraskelser i amatørløb, så den får det sidste kryds.


V5-3 / 5. løb

Et lidt åbent løb, hvor der er brug for garderinger. Jeg tager halvdelen af feltet på og regner med, at vinder er deriblandt.

A-chancer: 3-5-6-8-2 B-chancer: 7-9-10-4-1 C-chancer:

3 Chap A P starter for første gang for amatørtræner på Charlottenlund. Har haft dårlige startspor de sidste par gange, hvorfor det kun er blevet til mindre placeringer. Er en starthurtig hest, som René Kjær givetvis vil forsøge at sende til spids her fra et godt startspor. Vil føre længe og er et naturligt vindertip her.

5 Dream Girl gik helt forrygende sidst i Hoppesprinten i Billund, hvor den fra vinderhullet var anden til hollandske Zante Grif. Satte ved den lejlighed ny rekord på en 12-tid. Er starthurtig, men kan næppe tage en længde på 3’eren. Det kunne ligne vinderhullet, og hvis den får hullet til slut, kan den blive livsfarlig her. Tidligt kryds.

6 Destiny S har ikke rigtig fået det til at stemme i år. Forrige gang endte den i dødens på Zante Grif i Hoppesprinten i Billund. Var træt de sidste 200 meter, hvor Dream Girl løb 30 meter væk fra den i afslutningen. Senest startgalop. Pæn ophentning og fik sent plads, så det blev bare til en mindre placering bag Dusty Shadow. Formen er fin iflg. Steen Juul, så hvis det pludselig stemmer for den i løb, kan den godt være med i afgørelsen.

8 Carl Lewis var svag senest efter en række gode præstationer for Axel Jacobsen. Han melder alt vel med formen, men den har endnu engang fået et dårligt startspor. Bliver der tempo på, kan den tage mange ned til slut på sin gode afslutning. Den kan godt levere overraskelsen her.

2 Fusion Scoop var ude i sæsondebut senest, hvor den tog en dyst med medfavoritten Djohndjohn. Det endte med, at de to kørte livet af hinanden, hvor et par rygkørte heste gik forbi til slut – heriblandt vinderen Livi Ladyship. Er en temperamentsfuld hest med stor kapacitet. Løbet senest har givetvis gavnet den, men den skal være bedre her, hvis det skal blive til sejr. Får dog det sidste kryds på kuponen.


V5-4 / 6. løb

Et halvåbent løb, hvor de højeste startnumre har tjent de dobbelte af de laveste i dette amerikanerløb. Derfor ligger afgørelsen mellem nogle af de højeste startnumre med en enkelt outsider fra spor 3.

A-chancer: 9-6-8-3 B-chancer: 5-7-4-2 C-chancer: 1

9 Ce Hindø har fået et godt tilbud her. Den er godt inde i løbet, og hvis Nicolaj Andersen kan sidde på hug til slutfasen, så kan den speede dem her omkuld. Har dog ikke tændt helt til endnu i år, men det er en hest, der lige pludselig vinder løb. Det kan sagtens være her.

6 Sempre Avanti er en tidligere Bornholmerhest, der kommer efter lang pause i nyt regi hos Steen Juul. Han melder jo ikke hesten, hvis han ikke tror på den, plejer han at sige. Men den har trænet godt, og på den kapacitet, som den viste sidste år, så kan den sagtens være med fremme her allerede første gang for Steen Juul.

8 A Secret Word imponerede for fire starter siden, da den spidsede et løb hjem for Knud Mønster ved DM for travtrænere. Det var fra et godt startspor, her er det spor 8, og det nedsætter mulighederne for at komme til spids igen. Har også været lidt ustabil i et par af starterne i Sverige, men finder den takterne fra april måned frem, kan den være med i afgørelsen her.

3 Corona Bork overraskede stort forrige start i Odense, hvor den vandt let efter fin styring af René Kjær. Var senest overmatchet mod Carna Sensei og co., men den viser pæn fremgang fra start til start. Måske kan Kjær gentage overraskelsen fra Fyn her. Den kommer med på kuponen.


V5-5 / 7. løb

Mange heste, der normalt ville være vinderbud, er samlet her. En hest virker dog til at være et hoved højere end de andre, så dagens blanke finder vi her i Victory Island.

Chancevurdering

A-chancer: 3 B-chancer: 5-1-2-6-10-11-8-4 C-chancer 7-9

3 Victory Island er tilbage på hjemmebanen igen efter V75-starterne i Sverige. Den har gået forrygende og lavede en toppræstation i Elitloppsweekenden som anden på en 11-tid fuld vej. Selv om der er mange kapable modstandere her, så virker Victory Island et hoved højere end konkurrenterne. Dagens blankbud.

5 Teodor har forrygende form. Gang på gang leverer den en toppræstation, og senest sad den bomfast i et V75-løb på Copenhagen Cup-dagen. Vil have gavn af hårdt tempo, men leverer altid en forrygende afslutning. Den rækker langt her, og kan sagtens ende nærmest favoritten.

1 Baxo Epice ruller det rigtigt for. Seneste vandt den i Oslo Grand Prix-weekenden, og den har imponeret længe. Bliver klart en af de første udfordrere til favoritten, og skulle den have en dårlig dag, så er Jeppe Juel klar til at slå til med Baxo Epice.

2 Key Largo vandt sin første start i regi af René Kjær som træner. Her blev Steen Juuls Muscle Lane nedspeedet til slut, og den lille Adam’s Peak-søn er også i forrygende form. Er hurtig fra start og vil måske være hesten, der tager spids i første omgang, hvis den kan tage en længde på Baxo Epice. Men mon så ikke, at Kjær slipper til Steen Juul, når han kommer og spørger om føringen. Er trioaktuel her.