V5-ANALYSE TIL Bornholm AF Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet for 1.414 kr. Vundet 2.396 kr. Tilbagebetalingsprocent 169%. Hitrate 3 af 7.

Printvenlig version


V5-FORSLAG

3-9-7

2 Baltic Baunely

10-8-12-13-7-1-15

5-2-14-3-9-4

1-3

Kr. 252V5-1 / 3. LØB

9 Cleo Gammelsbæk er klassehesten i feltet, og vant til meget hårdere konkurrence, men kan Citygirl D F rende 21,5 som Martin Sjøholm Jensen er inde på i trænerkommentarerne, så skal Cleo Gammelsbæk ned og løbe omkring 18,0 første gang på Bornholms Brand Park.

A-chancer: 3-9-7 B-chancer: 4-1-6-5-8 C-chancer: 2

3 Citygirl D F imponerede første gang på Bornholms Brand Park, hvor den tog spids direkte, og siden gik alene over banen. Sejrede foran tillægshestene Urd Unikum og Brigth Diamond. Faldt lidt ud af stilen på sidste omgang, hvilket formentlig skyldes en tabt sko. Indfrier hoppen kuskens tidsmæssige forventninger, løber de andre om andenpladsen.

9 Cleo Gammelsbæk har ikke startet siden 20. februar og kan mangle det berømte løb i kroppen. Seneste start foregik på Jägersro, hvor hoppen blev taget forsigtigt fra start og placeret bagerst i feltet. Hang mest med, og var ca. 30 meter efter den vindende Queen Of Sand. Kom ved den lejlighed hjem på 12,9a. Her gælder det om at fange ryggen på Corner Tiki, og så ellers indlede jagten på Citygirl D F.

7 Corner Tiki var spillet til favorit den 27/4 fra spor 3, men galopperede da startvognen slap feltet, og satte rigtig mange meter til. Senest direkte til spids da staldkammeraten og favoritten Comet Elkær galopperede fra start. Beherskede siden hver meter af løbet, og sejrede sikkert foran Cilisa og Coco Collection. Tager hurtigt noget af tillægget ind, og der er ikke så mange heste at runde. Det sikre V5 valg, ved favoritsvigt.

4 Taylor Onion gik en intetsigende tidsnotering i prøveløbet, hvor der blev kørt meget langsomt den første omgang. Kan givetvis langt bedre, og stalden melder optimistisk ud, at man håber på sejr i først start.

1 Eureka D’arnon har endnu ikke gået et fejlfrit væddeløb, men viste den 20/4 at den har fartresurser til at løbe med frem. Førte ved den lejlighed 20 meter foran et jagtende felt da galoppen indtraf i landevejssvinget næstsidste gang. Løbet blev vundet af California Laser foran Bright Diamond. Skal først og fremmest vise at den kan gå fejlfrit.


V5-2 / 4. LØB

At Baltic Baunely ikke står med to sejre i resultatrækken er sort uheld, og med perfekt startspor bliver det mit bud på denne omgangs blanke i V5.

A-chancer: 2-6 B-chancer: 8-3-9-1-5-10 C-chancer: 7-4

2 Baltic Baunely smed en tilsyneladende sikker sejr væk den 13/4, da han umotiveret slog over i galop i opløbssvinget. Kom i trav, og var først over stregen, men diskvalificeret for galop. Sad i vinderhullet på Catja Mosebo den 27/4 og kom perfekt fri på sidste langside. Koblede grebet i opløbet, og sejrede sikkert foran Catja Mosebo og Wilbur. Hurtig fra start men det er den indvendige Brad Pitt også. Kan få det perfekte løb i andet par udvendigt og må være en stor vinderchance.

6 Try My Chief er som forvandlet i år, hvor det er blevet til 2 sikre spidssejre. Kan også gå bagfra, men er afhængig af løbsafvikling, da hoppen ikke skal ud og gøre det grove arbejde selv. Den 4/5 direkte til spids fra spor 2. Trak fra i opløbssvinget, og sejrede sikkert før Woody Simoni og Global Tinghøj. Kan få det perfekt løb i vinderhullet, hvis Brad Pitt som forventet tager spid. Bliver farlig hvis hullet kommer i rette tid.

8 Always Sugar placeret i vinderhullet bag Try My Chief den 20/4, og kunne ikke gå i infight med Try My Chief, men sikker anden foran Blæsa Hornline. Senest i ungdomsløb hvor det blev til galop ud af volten. Satte mange meter til, og kom aldrig ind i løbet. Startsporet nedsætter forventningerne, men er en af dem, der kan dukke op ved favoritsvigt.

3 Wilbur er hurtig fra start, men kan næppe tage en længde på de indvendige. Den 27/4 perfekt igennem til andet par udvendigt fra spor 7. Knebent tredje på afstand af Baltic Baunely og Catja Mosebo. Senest på ny perfekt igennem til andet par udvendigt fra spor 7. Hang mest med til en sjetteplads bag Canavarro, Catja Mosebo og Trixiwill. Ikke noget decideret vinderbud i dette felt.

9 Woody Simoni var en fin anden til Try My Chief men foran Global Tinghøj den 4/5. Sad ved den lejlighed perfekt til i vinderhullet, men kunne ikke gå i infight med Try My Chief, da hullet kom i landevejssvinget. Sporet nedsætter forventningerne og der skal held til med positionerne undervejs.


V5-3 / 5. LØB

Garderingskrævende hoppeløb uden decideret favorit, hvor jeg peger på formtoppende Catja Mosebo, med velkørende Martin Sjøholm Jensen, der står med en førsteplads og to andenpladser I de tre seneste starter.

A-chancer: 10-8-12-13-7-1-15 B-chancer: 4-5-9 C-chancer: 14-2-11-6-3

10 Catja Mosebo lignede en vinder midt i opløbet den 10/5, men den indvendige Canavarro slog kontra og sejrede kort men sikkert. Sad ved den lejlighed i tredje par udvendigt, hvorfra den satte angrebet ind med 800 meter til mål. Frem i dødens på Canavarro med omgang til mål og kæmpede helt til målstregen. Senest direkte til spids fra spor 4 i DM for amatører. Beherskede siden hen hver meter af løbet, og sejrede sikkert foran Ricco K og On Track Ljuva. Her ligner det, at Martin Sjøholm Jensen tidligt kører frem og finder en fremskudt placering i feltet. Hoppen viste den, 10/5 at hun tåler at gå en langspurt.

8 Aura blev placeret i vinderhullet fra spor 3 den 10/5. På tværs af banen og angreb i tredje spor i opløbet. Nåede på en god afslutning andenpladsen bag Billgate. Senest smed hun en sikker andenplads ved galop på vej ind i opløbet i DM for amatører. Havde aldrig slået vindende Catja Mosebo. Her ligner det en offensiv styring og en fremskudt placering.

12 Galya Fortuna har gjort 2 starter på Bornholm, der begge resulterede i galop da startbilen slap. Har givetvis fordel af voltestart. De sidste to starter er foregået på Charlottenlund, og senest blev hoppen taget roligt fra start fra spor otte. Galopperede ved staldene sidste gang, og sås aldrig med chance. Er bedre end resultatrækken, og fejlfrit matcher hun dagens konkurrenter.

13 April Hydrup blev taget roligt fra start i DM for amatører, og placeret som sidste hest i feltet. Angreb ud på sidste langside, og nåede fjerdepladsen på afstand af Waterjet, Final Delivery og Toxido. På ny rolig startafgang senest fra spor ni. Angreb på sidste langside og måtte helt ud i fjerde spor. Nåede fjerdepladsen bag Waterjet, Ricco K og B G. Anna Maria. Holdt farten helt til målstregen. Der er mange heste at runde i dagens felt, men med den rigtige ryg undervejs har April Hydrup en giftig speed.

7 Anna Ice havnede i tredje par indvendigt den 20/4 fra spor 7. Fik angrebsplads i inderbanen, og var kun knebent slået til andenpladsen af Agnes Gold. Suveræn vinder var Touch The Sky. Rolig start fra spor ni senest og kom aldrig ind i løbet, der blev vundet af Try My Chief før Woody Simoni. Tager hurtigt de 20 tillægsmeter, og det ligner en position fremme i feltet. Svigter favoritterne, er Ana Ice en af dem der kan overraske.

1 No Go sæsondebuterer efter skadespause. Har tidligere været hurtig fra start, og vil givet føre længe. Kan mangle det berømte løb i kroppen, men Kenn og Lise’s heste kommer altid velforberedte og det kan ikke udelukkes at No Go fører fra start til mål.

15 Save Our Souls starter normalt i hurtigklassen og i autostart. Sad i vinderhullet på Wega Vang den 10/5 da det blev til galop i staldsvinget sidste gang. Så ikke træt ud, og havde været farlig uden galop. Løbet blev vundet af Fortune Boko foran Wega Vang. Senest på ny i vinderhullet fra spor tre bag førende Picasso Jetset. ”Tabte et bagben” i sidste sving og galopperede. Havde næppe slået Picasso Jetset, men det var en trioplacering der røg. Vanskelige forudsætninger med 60 meters tillæg, men klassehesten i feltet.


V5-4 / 6. LØB

Spændende stayerløb hvor manges favorit, med rette, bliver 2 Cerosso efter sidste uges sejr i Erling Rügge Memorial. Jeg peger dog på 5 Attention Morgan, der sidste år viste, at han magter stayerdistancen.

A-chancer: 5-2-14-3-9-4 B-chancer: 1-8-7-6-13 C-chancer: 12-15-11-10

5 Attention Morgan har endnu ikke vist sidste års form, men hesten ynder dagens distance, og er hurtig ude af volten. Var spillet til favorit den 27/4, hvor det blev til galop efter få hundrede meters kørsel. Fat i feltet efter 1000 meters kørsel og frem i tredje par udvendigt. Forsøgte tredjespors angreb med omgang til mål. Knebent slået til femtepladsen i et løb der blev vundet af Alfred Silk foran Ryan’s Symphony, Startede senest på Jägersro fra spor tolv. Havnede i en lang fjerde par udvendigt, der med omgang til mål blev vekslet til femte udvendigt. Angreb i tredje spor midt på sidste langside og helt ud i fjerde spor ind på omløbet. Angrebet ebbede ud og Attention Morgan endte sjette. Fejlfrit en vinderchance, men der er ikke tid til galop.

2 Cerosso har en imponerende resultatliste med 3 sejre, 1 andenplads og en galop i fem starter. Var for fem dage siden ude i 2 heat i Erling Rügges Memorial. I indledende afdeling blev det til galop fra start og stort terræntab. Fin ophentning og i angreb i tredje spor med 800 meter til mål. Ned i andet par udvendigt på sidste langside og ud til fornyet angreb i opløbssvinget. Imponerede på andenpladsen bag Adolf Hjortshøj, men foran Canavarro. I Finalen forsigtig startafgang og sad skiftevis i andet par udvendigt og dødens. I angreb i tredjespor med omgang til mål og frem til førende Sabber Klinteby på sidste langside. Sikkert greb i opløbet før Picasso Jetset og Sabber Klinteby. Sidder de to løb ikke i benene, vil en fejlfri Cerosso være med på stregen.

14 Fortune Boko har hidtil kun startet i hurtigklassen i år, hvor den har imponeret ikke så lidt. Havnede sidst fra spor 9 den 27/4, og lettede anker med en omgang til mål, hvor hele den sidste omgang blev tilbragt i tredje spor uden ryg. Kunne ikke true vinderen Solon, men nåede andenpladsen på en flot spurt kort foran Wega Vang. Senest placeret i dødens fra spor 5. Gik samtlige 2400 meter i dødens spor, og var alligevel i stand til at nedkæmpe førende Wega Vang. Stærk krabat der runder mange til slut.

3 Canavarro var ude i to heat for 5 dage siden. Rolig start fra spor to i indledende afdeling og havnede i tredje par indvendigt. Ud i andet par udvendigt efter 600 meters kørsel. Frem i dødens på Adolf Hjortshøj med omgang til mål. Kunne ikke gå i infight med Adolf Hjortshøj og måtte også se sig slået af Cerosso. I finalen blev det til galop i landevejssvinget anden gang, hvor Canavarro var i spids men under hårdt pres af Adolf Hjortshøj. Her ligner det tidlig forcering til spids, hvorfra ekvipagen bliver farlig.

9 Aston Martin har tidligere gjort sig positivt bemærket på stayerdistancen. Senest placeret i andet par udvendigt fra spor 5. Angreb på langsiden næstsidste gang og i spids med 800 meter til mål. Lagde afstand til feltet men Fendi Draviet optog forfølgelsen, og den gik sikkert forbi i opløbet. Her ligner det at ekvipagen kommer til at sidde midt i feltet undervejs, for at udspille sin gode speed over den sidste omgang.

4 Alfred Silk ynder distancen, og er sikret et løb fremme i feltet. Vandt en fin sejr den 27/4, hvor han var placeret i vinderhullet. Hullet kom på bestilling på sidste langside, og Alfred Silk koblede grebet på førende Brad Pitt. Er normalt fejlfri når Frank Mikkelsen sidder i sulkyen.V5-5 / 7. LØB

Spidskampen bliver afgørende i dette hurtigklasseløb. Både Solon, Any Given Monday og Spot On La Marc kan åbne fra start, men på startsporet giver jeg en lille fordel til 3 Any Given Monday.

A-chancer: 3-1-4 B-chancer: 10-5-6 C-chancer: 7-9-8-2

3 Any Given Monday er lynhurtig fra start, og stortrives I spids. Har kun haft første række bag bilen en gang i år, og det var i åbningsløbet, hvor han ikke kunne tage en længde på lynstarteren Fernandinho B R. Kom ned i vinderhullet efter ca. 400 meters kørsel. Ingen kunne true Fernandinho B R og Any Given Monday måtte i opløbet slippe Fortune Boko og Streetwice forbi. Perfekte forudsætninger både hvad distance og startspor angår.

1 Solon vinder hvis spidsen indtages. Vandt en imponerende start til mål sejr den 27/4 foran Fortune Boko og Wega Vang. Senest en rolig start fra spor ni og placeret i tredje par udvendigt. Angreb i tredje spor med 700 meter til mål. Kunne ikke gå i nærkamp med de tre første over mål, der var Fortune Boko, Wega Vang og Fernandinho B R i nævnte rækkefølge. Kan også vinde fra vinderhullet, såfremt hullet kommer i tide.

4 Spot On La Marc kan også åbne fra start, men tager næppe en længde på de indvendige Any Given Monday og Solon. Senest hurtig fra start fra spor 3, men ramte indvendige Igor Times i kampen om spidsen. Spot On La Marc så topfin ud, og var først over målstregen, men blev korrekt diskvalificeret for trængning. I stedet gik sejren til Nick Sisu.

10 Vega Wang kan ikke udnytte sin starthurtighed fra spor 10, og er afhængig af positionerne undervejs. Senest direkte til spids fra spor to og virkede meget gå lysten undervejs. Blev besejret af den i dødens liggende Fortune Boko. Er på en passende distance, men startsporet nedsætter sejrsforhåbningerne.

5 Fendi Draviet blev placeret i vinderhullet bag Roxy Trio den 4/5. Med 700 meter til mål overtog Aston Martin spidsen og rykkede 20 meter fri af feltet. Kim Dahl trak Fendi Draviet fri på sidste langside, og så gik det stærkt. Fik kontakt med den førende ind på opløbet og vandt sikkert med 1½ længde. Er havnet yderst på vingen, og har starthurtige heste indvendigt for sig, hvorfor Kim Dahl kan blive nødt til at bakke fra start. Kan gå en imponerende sidste omgang.