V5-ANALYSE TIL Bornholm AF Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet for 1.654 kr. Vundet 2.396 kr. TBP 160%. Hitrate 3/6.

Printvenlig version


V5-FORSLAG

1-7-4-9

1-3

3 Comet Elkær

1-9-10-4-6-3

8-1-9-2-6

Pris 240 kr.V5-1 / 2. LØB

1 Global Tinghøj er hurtig fra start og kan føre dette løb fra start til mål. Han har dog tidligere været meget hidsig, hvis han skal bruges reelt fra start, og det kan blive nødvendigt, da 4 Sabber Klinteby også kan åbne og trives i spids.

A-chancer: 1-7-4 B-chancer: 9-2-8-10 C-chancer: 6-3-5

1 Global Tinghøj havnede i tredje par udvendigt i årets hidtil eneste start den 4/5. Angreb i tredje spor på sidste langside, og skød god fart, men kunne ikke gå i nærkamp med den førende Try My Chief og vinderhullets Woody Simoni. Væsentlig bedre forudsætninger her med startplads i første række, og lykkes det Skipper at dæmpe Global Tinghøj, ligner det føring hele vejen.

7 Ryan’s Symphony havnede i dødens på Uccello Gene den 4/5, og måtte trave den tunge vej udvendigt hele løbet. Kort slået til tredjepladsen af vinderhullets Ricco K og Uccello Gene. Var senest ude i DM for amatører, hvor han let holdt spids fra spor 1, og siden beherskede hvert meter af løbet. Vandt karrierens første sejr i en alder af 7 år foran vinderhullets Venice Simoni og Baker Tilly. Michael Skovmose kan fra spor 7 ramme andet eller tredje par udvendigt, og med det rigtige løb er ekvipagen med på stregen.

4 Sabber Klinteby startede 10/5 i ungdomsløb med Terese Møller i vognen, og ekvipagen var hurtigt ude af volten fra 20 meters tillæg, og fremme i ryg på førende Born Solo. Angreb i opløbet uden for alvor at komme i nærkamp med vindende Born Solo. Var senest med i samme afdeling af DM for amatører som Ryan’s Symphony, hvor det blev til andet par udvendigt fra startspor 8. Blev siddende da den i tredje par udvendigt angreb på sidste langside. Fik aldrig hullet, og så ikke tom ud i mål. Vokser en klasse i spids, og lykkes det Mads Petersen at tage en længde på Global Tinghøj, bliver ekvipagen for alvor farlig.

9 Bear Les Cordons hurtig frem trods 40 meters tillæg den 4/5 og havnede i dødens efter 1½ omgangs kørsel. Pressede på den førende Bless Unikum og gik til spids på sidste langside. Vandt let før Cilissa og Betel Nordal. Havnede i 5 par indvendigt på Jägersro den 15/5. Afsluttede godkendt til fjerdeplads på afstand af de tre første der i nævnte rækkefølge var, Selected Face, Dontgiveup Mauritz og Danger Pace. Har givet haft godt af udblæsningen på Jägersro, og skal ses med chance trods anden række bag bilen.

2 Venice Simoni galopperede direkte fra start både den 4/5 og 10/5. Blev senest i DM for amatører placeret i vinderhullet bag Ryan’s Symphony. Sikker anden da vindende Ryan’s Symphony trak fra i opløbet. Kan næppe tage en længde på en fejlfri Global Tinghøj, men kan på ny få en god ryg at gå på.

V5-2 / 3. løb

Det ligner 1 Picasso Jetset fra start til mål, som kan være et bud på denne uges V5-blank. Jeg vælger dog at gardere med 3 Save Our Souls, som snart får den første sejr på Bornholms Brand Park.

A-chancer: 1-3-9 B-chancer: 8-2-6-7-10-4 C-chancer: 5

1 Picasso Jetset blev sendt direkte til spids, sidst han havde startspor i første række (20/4). Sejrede sikkert foran Fendi Draviet og Aston Martin. Senest ude i ungdomsløb med 40 meters tillæg, hvor han sad i tredje par udvendigt i ryg på favoritten Hazard Sund. Baghestene fik aldrig fat i de to udbrydere Born Solo og Sabber Klinteby, men Picasso Jetset afsluttede godt i tredjespor til tredjepladsen kort foran Hazard Sund. Perfekte forudsætninger for den starthurtige hest og indtages spidsen er meget vundet.

3 Save Our Souls kunne ikke svare op for Solon i spidskampen den 27/4 og havnede i dødens den første 1½ omgang, inden den blev afløst af Fernandinho B R. Skipper blev siddende da Fortune Boko angreb i fjerde spor, og klarede knebent fjerdepladsen, på afstand af de tre første der var Solon, Fortune Boko og Wega Vang. Senest i vinderhullet bag Wega Vang hvor det blev til galop i staldsvinget sidste gang. Så ikke træt ud, og havde været farlig uden galop. Løbet blev vundet af Fortune Boko foran Wega Vang. Kan åbne fra start, og spændende at se Skippers taktikvalg.

9 Hazard Sund var ude i ungdomsløb med 40 meters tillæg den 10/5, hvor han var spille til storfavorit. Hurtigt op i andet par udvendigt og forsøge sig i tredje spor efter 1000 meters kørsel, men kunne ikke runde Lass Winner og blev hængende i dødens. Fik aldrig fat i de to udbrydere Born Solo og Sabber Klinteby, og måtte på målstregen se sig slået af Picasso Jetset. Senest i tredje par indvendigt og perfekt med i tredje spors angreb på langsiden. Fangede førende Woody Hoyt på stregen. Med det rigtige rygløb er Hazard Sund på ny med på stregen.

8 Streetwise får for første gang på flere år sin træner Frank Mikkelsen i sulkyen. Havnede i fjerde par indvendigt den 27/4 og fik først hullet i opløbet, hvor det var umuligt at tage meter i en hastig afslutning. Blev sjette i et løb der blev vundet af Solon foran Fortune Boko og Wega Vang. Senest perfekt andet par udvendigt i ryg på den senere vinder Fortune Boko. Måtte slippe ryggen med omgang til mål, og havnede i det slagne felt. Møder normalt hurtigklassen og løber med i alle sammenhænge.

2 Mccabe startede sidste gang i sulkyløb i 2018. Årets 2 første starter har været i monte. Den 20/4 som den eneste med fyrre meters tillæg og langsom fra start. Der var god fart på løbet, der blev ført an af Rie Østervang foran Sioux Sølvtop. Sikker på tredjepladsen langt efter Sioux Sølvtop og Rie Østervang. Den 10/5 på ny alene fra fyrre meters tillæg. Hurtigt oppe som fjerde indvendigt. Angreb i opløbet og knebent slået til tredjepladsen af Winston E M og Hot Collection. Bliver spændende at følge i sulky og fra godt startspor.

V5-3 / 4. løb

Frank Mikkelsen har selv valgt 3 Comet Elkær, og det ligner unægteligt spids og slut. Værste imod bliver staldkammeraten 5 Corner Tiki, da 10 Billgate har tabt lodtrækningen.

A-Chancer: 3-5-10 B-Chancer: 7-6-2 C-Chance: 1-4-9-8

3 Comet Elkær havnede i tredje par indvendigt fra spor 10 den 10. maj. Kom først fri midt i opløbet, og afsluttede fint til tredjepladsen bag Billgate og Aura. Så ikke tom ud i mål. Senest relativ langsom fra start fra spor 5 og havnede i dødens på Bornholm Nu. Kæmpede hele vejen, og sejrede sikkert fra dødens foran Bornholm Nu og Bellwood. Hurtig fra start og bedst fra spids. Stor vinderchance.

5 Corner Tiki perfekt igennem fra spor 8 den 13/4 og landede i tredje udvendigt. Kom i tredjespors angreb med 800 meter til mål og fangede den førende Bellwood på de sidste meter. Den 27/4 spillet til favorit fra spor 3, men galopperede da startvognen slap feltet, og satte rigtig mange meter til. Kan næppe tage en længe fra start på staldkammeraten Comet Elkær og det ligner et løb i dødens.

10 Billgate forsigtig startafgang den 27/4 til en placering som fjerde par udvendigt. Stefan Lind-Holm søgte indvendigt i sidste sving, og blev fanget bag en træt ekvipage. Så ikke top ud i mål, i et løb der blev vundet af Baltic Baunely foran Catja Mosebo. Senest på ny rolig startafgang fra spor 6, og havnede i fjerde par udvendigt. Angreb i tredjespor med 800 meter til mål, og gled til spids i opløbssvinget. Sejrede let foran Aura og Comet Elkær. Skal selv ud og lave det grove arbejde fra spor 10, men modbuddet til Frank Mikkelsens to heste.

7 Touch The Sky tordnede til spids fra spor 5 den 20/4. Var siden aldrig truet, og vandt let foran Agnes Gold og Anna Ice. Havnede i fjerde par indvendigt fra spor 7 den 4/5. Fik først hullet i opløbet og endte femte i et løb der blev vundet af spidskørte Try My Chief før Woody Simoni og Global Tinghøj. De værste konkurrenter har startplads i første række, og der skal held til at nå helt frem fra spor 7.

6 Bellwood perfekt placeret i andet par udvendigt den 4/5. Satte angrebet ind på den førende Cerosso med en omgang til mål, og havde fået overtaget da Cerosso Kapitulerede med galop i opløbet. Vandt foran Alfredo og Banely’s Diamant. Rolig start i DM for amatører den 18/5, hvor det blev til fjerde par udvendigt. Angreb i tredje spor med 800 meter til mål, og blev hængende i tredje spor resten af vejen. Stred godt til tredjepladsen på afstand af Comet Elkær og Bornholm Nu.

V5-4 / 5.løb

1 California Laser har to førstepladser og en andenplads i årets tre første starter, og skal for første gang ud i autostart. Møder denne gang hårdere modstand, og skulle 9 Væinø finde på at gå fejlfrit, kan det blive en for stor mundfuld. Også 10 Baunely’s Diamant har fart til at vinde et løb som dette.

A-Chancer: 1-9-10 Chancer: 4-6-3-7-5 C-chancer: 8-2

1 California Laser havnede i andet par udvendigt trods spor 10 og tyve meters tillæg den 20/4. I angreb i tredje spor på sidste langside, og tog sig hurtigt forbi den i dødens siddende Cat Baloo. Havde grebet på den førende Bright Diamond ind på opløbet og vandt sikkert foran Bright Diamond og Diva T C. Den 18/5 hurtigt fremme som tredje og havnede i andet par udvendigt med 800 meter til mål. I angreb på sidste langside og gled let til spids. Overlegen sejr foran Diva T C og Clara B. Møder hårdere modstand denne gang, men lykkes det at holde spidsen, må det være en god vinderchance.

9 Væinø galopperede kort efter start den 27/4 og på ny i første sving hvor den satte omkring 20-30 meter til. Havnede i tredje udvendigt med 1½ omgang til mål, der blev vekslet til andet par udvendigt da den i andet par siddende galopperede. Fin afslutning i tredje spor til en tredjeplads bag Adolf Hjortshøj og Watergate. Kort galop fra start den 10/5 og placeret i som 3 indvendigt ca. 20 meter efter Watergate og Dora Solo. Fik fat i udbryderne med 800 meter til mål og placeret i andet par udvendigt. Angreb i tredje spor i opløbssvinget, og stred godt til andenpladsen bag Watergate, men foran Daydream og Dora Solo. Har endnu ikke gået fejlfrit på Bornholm, men sker det fredag, kan det meget vel være vinderen.

10 Baunely’s Diamant blev taget forsigtigt hjemmefra den 4/5, og havnede i fjerde par indvendigt, der blev vekslet til fjerde par udvendigt med 1½ omgang til mål. Med Bellwood i angreb i tredje spor med omgang til mål. Fik tredjepladsen bag Bellwood og Alfredo, da Cerosso blev diskvalificeret for galop i mål. Galop i første sving den 10/5 hvor den satte mange meter til. Efter god ophentning fangede ekvipagen ryggen på Væinø i tredje par udvendigt. Med i angreb i tredje spor på sidste langside, men tabte travet og galopperede på ny i opløbssvinget. Har farten til at gøre op om sejren i dette felt.

4 Daydream blev sinket i starten af en galopperende konkurrent den 10/5 og fangede ryggen på Væinø som fjerde. Da Dora Solo og Væinø med en omgang til mål gik ud i andet spor, gled Daydream frem i ryggen på den førende Watergate, hvorfra det blev til en tredjeplads bag Watergate og Væinø. Senest i DM for amatører var Daydream først i mål, men blev diskvalificeret for trængning i opløbssvinget. Stabil type der har vist fremgang de seneste 2 starter.

6 Dora Solo sad i vinderhullet bag storfavoritten Adolf Hjortshøj den 27/4 og endte fjerde bag Adolf Hjortshøj og den i dødens siddende Watergate, samt den fra start galopperende Væinø. Senest til spids, men kunne ikke svare spidsen efter duel over ½ omgang med den senere vinder Watergate. Ud fra vinderhullet og i dødens med omgang til mål. Slået til fjerdepladsen af Watergate, Væinø og Daydream.

3 Urd Unikum fangede andet par udvendigt langt efter den førende Citygirl D F den 10/5. I angreb på sidste langside og stred godt til andenpladsen på afstand af vindende Citygirl D F. Senest i DM for amatører blev det til galop fra start og en placering bagerst i det otte hestes store felt. Blev sendt til angreb i tredjespor med omgang til mål og lignede ikke en vinder i sidste sving, hvor et par af de foranliggende galopperede. Fik sejren da Daydream blev diskvalificeret for trængning.

V5-5 / 6. løb

8 Waterjet viste alt vel med formen ved sejren senest, og bliver førstevalget i en åben V5-afdeling. Lykkes det Mads Petersen og Ricco K at holde spidsen, kan de byde favoritten op til kamp, hvilket også gælder for April Hydrup/Kim Hjorth såfremt ekvipagen får den rigtige ryg at gå på.

A-Chancer: 8-1-9-2 B-Chancer: 6-5-7 C-chancer: 4-3-10

8 Waterjet direkte i dødens på Toxido den 27/4, fra anden række bag bilen. Kunne ikke gå i nærkamp med vinderen, Toxido, men holdt knebent til andenpladsen foran B G Anna Maria. Den 4/5 femte indvendigt fra start og sås aldrig med chance. Senest i DM for amatører direkte til spids fra spor fire. Førte hele vejen og vandt knebent foran en godt afsluttende Final Delivery og Toxido. Undgår næppe at blive spilfavorit.

1 Ricco K sad i vinderhullet bag Uccello Gene den 4/5, og kom perfekt ud i andet par udvendigt ved indgangen til opløbssvinget. Angreb i tredje spor ned gennem opløbet, og sejrede knebent efter et perfekt kørt løb foran Uccello Gene og Ryan’s Symphony. Senest i DM for amatører perfekt til andet par udvendigt fra spor 8. Langt efter vindende Catja Mosebo men fik andenpladsen da Aura galopperede i opløbet. Bliver farlig hvis spidsen indtages fra start.

9 April Hydrup var hurtigt ude fra spor 1 den 4/5, men kunne ikke svare op for Final Delivery, og blev placeret i vinderhullet. Fik sent angrebsplads, og gik over mål i fuld fart som tredje efter Jetset Onion og Strong Shadow. Blev sinket af galopperende konkurrent fra start den 18/5 og havnede som sidste hest. Angreb i tredje spor på sidste langside og ud i fjerde spor i opløbet. Nåede fjerdepladsen bag Waterjet, Final Delivery og Toxido. Har en god speed, og vil med det rigtige rygløb være med på stregen.

2 Reduc galopperede fra start den 20/4, og var hurtigt ude af løbet. Den 4/5 i tredje par indvendigt og til vinderhullet på sidste langside da Ricco K trak ud i andet spor. Var ikke tom i mål på fjerdepladsen bag Ricco K, Uccello Gene og Ryan’s Symphony. Lykkes det at tage en længde på Ricco K i starten, bliver ekvipagen farlig.

6 B G Anna Maria havnede i fjerde par indvendigt fra spor 1 den 27/4. Angreb godt i tredje spor i opløbet, og nåede på de sidste meter tredjepladsen bag Toxido og Waterjet, men foran Nick Sisu. Havnede i tredje par indvendigt fra spor 3 den 4/5. Ud i tredje par udvendigt på sidste langside. Angreb i opløbet og endte som femte bag Jetset Onion, Strong Shadow, April Hydrup og Final Delivery i nævnte rækkefølge. Kan få en god ryg på Ricco K og håber på jævnt tempo undervejs.