V5-analyse til Bornholm tirsdag d. 30. juli

Udarbejdet af Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet for 4.418 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 157,1%. Hitrate 6/15.Printvenlig versionV5-FORSLAG

5-4-3

2-4-3-5

3-4

2-6-3

4-3-1-2

Kr. 288V5-1 / 3. LØB

Senest Reduc og Ricco K mødtes fra første række (9/7) lykkes det Reduc at tage en længde på indvendige Ricco K. Ekvipagerne vil på ny duellere fra start, og den der trækker det længste strå, står med en god vinderchance. Fledder Greenwood afsluttede forrygende senest, og kan Egon Jensen finde en position i andet eller tredje par udvendigt, tror jeg hesten vinder.

A-chancer: 5-4-3 B-chancer: 1-7-6 C-chancer: 9-2-8

5 Fledder Greenwood startede på Charlottenlund den 12/5, hvor den fra spor otte blev sat af i tredje spor for at nå frem i dødens på første langside. Sad i dødens hele vejen, og endte som første hest uden for præmierækken i et løb vundet af French Quick foran Hocus Pocus og Anders And. Sad den 16/7 i tredje par indvendigt, og blev trukket bag om feltet på sidste langside. Havde meget langt frem, men på en imponerende opløbsfinish nåede ekvipagen fjerdepladsen bag Corner Tiki, Woody Simoni og Cerosso. Med de rette positioner undervejs har Fledder Greenwood en slutspeed der kan sætte konkurrenterne i dette felt skakmat.

4 Reduc gled direkte til spids fra spor fire den 11/6. Sejrede sikkert foran Pegasus G K og Rocky H. Den 9/7 lykkes det at tage en længde på indvendige Ricco K fra spor to. Førte hele løbet, men måtte i opløbet bøje sig for den i dødens liggende Corner Tiki. Flot andenplads foran Baltic Baunely. Lykkes det på ny at tage en længde på Ricco K, fører ekvipagen længe. Et oplagt kryds på V5 bonnerne.

3 Ricco K sad hele løbet i vinderhullet den 9/7 og fik aldrig angrebsplads. Var fjerde overmål efter Corner Tiki, Reduc og Baltic Baunely. Sad i spids fra spor et den 16/7. Førte hele vejen, og sejrede enkelt foran M T Luckyyouandme og Rocky H. Bliver farlig hvis Mads Pedersen kan prikke starten og komme til spids.

1 On Track Ljuva var hurtig ude fra spor fire den 2/7, men kunne ikke tage en længde på Sladdie. Da Sladdie fik galop på i første sving og blev trukket ud, kunne On Track Ljuva ikke tåle at der blev taget op, og galopperede. Let til spids fra spor to for en uge siden. Førte i moderat tempo hele vejen. Fik en lille rumler på i opløbssvinget, men bevarede føringen, og vandt sikkert foran rygkørte Sladdie og Champ Olympic. Hurtig fra start, men kan næppe svare udvendige Reduc og Ricco K fra start.

7 Woody Simoni kunne ikke være med i spidskampen fra spor fem den 18/6, og blev placeret i tredje par udvendigt. Med omgang til mål frem i andet par udvendigt, men kunne ikke holde ryg i opløbssvinget, og endte som femte bag Baltic Baunely, Billgate, Ricco K og Aura. Drønede direkte til spids fra spor tre den 16/7. Førte hele løbet indtil kort før mål, hvor den i dødens siddende Corner Tiki gik forbi til kneben sejr. Tredjepladsen til Cerosso. Havde foretrukket første række, men har tidligere vist at han også kan gå bagfra.V5-2 / 4. LØB

Mit spidsbud er Agnes Gold, og lykkes det Johnny Jensen at dæmpe tempoet undervejs, kan det meget vel være vinderen. California Laser er rykket en klasse op, men viste ved sejren senest, at hun også matcher disse heste. Best Of Magic debuterer på Bornholm og kommer med fire trioplaceringer fra det jyske i de seneste fem starter.

A-chancer: 2-4-3-5 B-chancer: 7-6-8-9 C-chancer: 1

2 Agnes Gold var hurtig fra start fra spor fire den 9/7, hvor ekvipagen strøg til spids, hvor den blev afløst af One Way Home efter en ½ omgangs kørsel. Da Cerosso overtog spidsen efter en omgangs kørsel, blev det til tredje par indvendigt. Var træt i opløbet men holdt hjem til femtepladsen bag Cerosso, Alfred Silk, One Way Home og Cilisa. Galop i første sving senest på vej mod en god position i tredje par indvendigt. Tabte mange meter og var ude af løbet. Er godt inde i løbet, og kan ramme favoritposition i spids. Passende distance og undgår ekvipagen for hårdt tryk undervejs, tror jeg på årets første sejr til Agnes Gold.

4 California Laser stod med tyve meters tillæg i enkelt selskab med blot seks heste den 9/7. Placeret i andet par udvendigt, indtil sidste langside hvor angrebet blev sat ind i tredje spor. Koblede enkelt grebet på førende Clara B, til sikker sejr. Direkte til spids fra spor fire den 23/7. Sejrede sikkert foran Born Solo og Bruce Shadow. Kan næppe tage en længde på en fejlfri Agnes Gold og det ligner en placering i andet eller tredje par udvendigt.

3 Best of Magic blev placeret i vinderhullet bag favoritten Elbow på Charlottenlund den 23/6. Perfekt ud til angreb i opløbet og sikker anden bag Elbow og foran Chip De Castella. Hurtigt ude og til vinderhullet fra spor to i Skive den 8/7. Sad i vinderhullet ind på det lige, men måtte slippe, og endte uden for præmierækken i et løb vundet af Daydream Believer foran Dior Vincent og Cherie Sølvtop. Møder normalt hårdere modstand, og er en farlig outsider der skal krydses i V5.

5 Cilisa blev placeret i femte par indvendigt den 9/7, og kom først fri af inderbanen i opløbssvinget. Spurtede fint til fjerdepladsen bag Cerosso, Alfred Silk og One Way Home. Ude i spidsduel med Symponic Filippa, inden Laura trak sig og søgte til tredje par udvendigt den 16/7. Frem i dødens på den senere vinder Sorrento med 700 meter til mål. Stred godt hele vejen til sikker andenplads. Er perfekt inde i løbet, og med det rigtige rygløb, er ekvipagen sejrsaktuel.

7 Bornholm Nu var ude i en hård spidsduel med Brad Pitt den 2/7, der endte med galop for Brad Pitt. Bornholm Nu fik ikke fred i spidsen, og da vinderhullets Coco Collection fik hullet som på bestilling i opløbet, måtte Bornholm Nu se sig henvist til andenpladsen. Galop i første sving den 16/7 og så var den dag ødelagt. Normalt meget stabil, og er fra spor syv sikret et godt rygløb, hvorfra Bornholm Nu er trioaktuel.V5-3 / 5.LØB

Det ligner spids og slut for Picasso Jetset, der har perfekte forudsætninger for at gentage sejren fra sidste løbsdag. Jeg vælger dog at gardere med kapable Fendi Draviet, der med det rigtige løb kan byde storfavoritten op til kamp. Endelig må spillerne ikke overse Hazard Sund, der senest viste at han er tilbage i fineste forfatning.

A-chancer: 3-4-1 B-chancer: 8-2-7 C-chancer: 5-6-10-9

3 Picasso Jetset søgte til fjerde par indvendigt fra spor fire i hurtigklasseopgøret over sprinterdistancen den 2/7. Hang med til femtepladsen i et løb der blev vundet af Solon foran Fernandinho B R og Fendi Draviet. Direkte til spids fra spor to, hvorfra Stefan Lind-Holm dirigerede løbet den 23/7. Vandt rimeligt sikkert foran Hazard Sund der sent fik angrebsplads. Det ligner på ny spids og slut.

4 Fendi Draviet var ude i sprinteropgør for hurtigklassen fra spor et den 2/7, hvor det blev til tredje par indvendigt. Ud på sidste omgang frem i vinderhullet, og sikker tredje bag Solon og Fernandinho B R. Hurtig fra start fra spor ni og placeret i dødens på Final Delivery den 16/7. Pressede sig til spids med en omgang til mål, og var i klar føring på vej ind i opløbet. Blev fanget på målstregen af en godt spurtende April Hydrup, men var klart godkendt efter et hårdt løb i dødens. Modbuddet til storfavoritten.

1 Hazard Sund blev taget roligt fra start fra spor ti og placeret i femte par udvendigt den 16/7. Afsluttede godt i opløbet uden at nå præmierækken i et løb vundet af April Hydrup foran Fendi Draviet. Var senest hurtig fra start fra spor fem, og blev placeret i vinderhullet bag Picasso Jetset. Fik først sent angrebsplads, og spurtede fint til andenpladsen bag Picasso Jetset, men foran den i dødens liggende Waterjet. Det lignet på ny vinderhullet bag Picasso Jetset. Kommer hullet i tide, kan Hazard Sund være vinderen af løbet.

8 Streetwice var hurtig fra start trods spor ti og tyve meters tillæg den 25/6. Placeret som tredje og frem i dødens med ca. 800 meter til mål. Holdt hjem til andenpladsen, på afstand af Wonderful Ice. Var hurtigst ude af volten fra tyve meters tillæg, og en placering i fjerde par udvendigt den 16/7. På en hastig sidste omgang nåede ekvipagen tredjepladsen bag Galya Fortuna og Strong Shadow. Skal håbe på der kommer tempo på undervejs, og så er Streetwice en af dem der kan overraske.

2 Wonderful Ice sejrede overlegent efter at have siddet i spidsen hele vejen den 25/6. Vandt foran Streetwice og Zeb Lie Star. Blev placeret som tredjepar udvendigt fra spor seks den 16/7, der blev vekslet til andet par udvendigt med en omgang til mål. Afsluttede godt til tredjepladsen bag April Hydrup og Fendi Draviet. Er hesten der udfordrer Picasso Jetset i spidskampen.V5-4 / 6.LØB

Mit spidsbud er Cleo Gammelsbæk, og fra spids bliver hoppen svært slået. Cool Vacation kommer fra en langt hårdere konkurrence, og skal følges i afkantringen. Finder Cool Vacation rundt første gang, er hesten også sejrsaktuel. Præmiesums-mæssigt er Corner Tiki hårdt inde i forhold til de to førnævnte, men fem sejre på stribe aftvinger respekt, og Corner Tiki skal afkrydses på alle seriøse V5 bonner.

A-chancer: 2-3-6 B-chancer: 1-4-5 C-chancer:

2 Cleo Gammelsbæk debuterede på Bornholms Brand Park den 25/6, hvor det blev til galop på vej ind i staldsvinget første gang. Tabte mange meter, og sås aldrig med chance. Startede senest i hoppemesterskabet, hvor det blev til dødens på Champ Olympic samtlige 2400 meter, og det stod hoppen ikke for. Meldte udsolgt med halv omgang til mål, og endte uden for præmierækken. Fordelagtigt inde i løbet og det ligner at Ole Møller kører til spids, og derfra skal hoppen blive hesten at slå.

3 Cool Vacation blev placeret i tredje indvendigt i en hastig åbning i Ålborg den 2/6. Perfekt skiftet til andet par udvendigt og i angreb da den i dødens siddende Dickson Shadow gled til føring ved indgangen til opløbssvignet. Kæmpede hele vejen til mål, og var anden efter Dickson Shadow men før Henbianka Boko. Havnede i tredje par indvendigt fra spor otte i Århus den 7/7. Kom fri i opløbet, og afsluttede fint til tredjepladsen bag Charlie Game og Henbianka Boko. Meget stabil fighter der skal ses an i opvarmningen. Har kapacitet til at vinde løbet, hvis han finder rundt på Bornholms Brand Park.

6 Corner Tiki blev placeret i dødens på Reduc den 9/7, og gik samtlige 1860 meter i dødens. Afgjorde på klassehestens maner, og sejrede foran Reduc og Baltic Baunely. Kunne ikke tage en længde på Woody Simoni fra spor fem den 16/7, og gik på ny hele løbet i dødens. Koblede grebet på førende Woodi Simoni kort før mål. Tredjepladsen til Cerosso. Her ligner det et løb i andet par udvendigt, hvorfra ekvipagen på ny er sejrsaktuel.

1 Cerosso blev taget roligt fra start fra spor to den 9/7, men kunne alligevel overtage føringen efter en omgangs kørsel. Vandt let foran den i dødens siddende Alfred Silk og One Way Home. Rolig indledning fra spor to, og placeret i tredje par udvendigt den 16/7. I angreb i tredje spor med omgang til mål, og blev hængende i tredje spor til målstregen var passeret. Godkendt tredje efter Corner Tiki og Woody Simoni. Kan ikke være med i spidskampen, men har fordel af distancen, og vil være gavnet af hårdt tempo.

4 Canavarro blev perfekt placeret i andet par udvendigt fra spor tre den 25/6. Frem i dødens med en omgang til mål, og havde midt på opløbet grebet på den førende Born Solo. Sad i dødens samtlige 1800 meter langt efter udbryderen Watergate den 16/7. Kæmpede hele vejen og sejrede efter en stærk præstation foran Bellwood og Watergate. Bliver bedre og bedre, og kan ikke afskrives i dette selskab.V5-5 / 7.løb

Lykkes det Frank Mikkelsen at ramme spidsen med Von Gladiator, er det et godt bud på en V5 blank. Kils Titan er også hurtig hjemmefra og trives i spids –løbets luring. April Hydrup har imponeret med 2 flotte sejre i de seneste starter. En fejlfri Galya Fortuna har klassen til at vinde, men spor et i autostart kan være en udfordring for den sensible hoppe.

A-chancer: 4-3-1-2 B-chancer: 9-10 C-chancer: 5-6-7-8

4 Von Gladiator blev placeret i tredje par udvendigt fra spor seks den 5/6. Forsøgte at gå med i angreb i opløbet, og nåede fjerdepladsen bag Toxido, Nick Sisu og Sarah B J. Direkte til spids fra spor et i BM for Monte, og førte an indtil der manglede 1½ omgang hvor den senere vinder Palermo Tårs kom farende. Holdt hjem til fjerdepladsen på afstand af den suveræne vinder Palermo Tårs, der vandt foran Any Given Monday og Goal Tooma. Starthurtig og på rette distance. Lykkes det at tage en længde på Kils Titan og April Hydrup er der ingen der slår Von Gladiator.

3 April Hydrup var ude i hoppemesterskabet fra spor otte. Rolig indledning i en lang femte indvendig, der blev vekslet til tredje par udvendigt efter en kilometers kørsel. Ud i fjerde spor på sidste langside, og skyllede bare hen over feltet til sikker sejr foran Wonderful Ice og B G Anna Maria. Senest med i en hastig åbning, men kunne ikke svare udvendige Final Delivery og blev placeret i tredje par indvendigt. Kom først fri på sidste langside og da var Fendi Draviet trukket fra feltet, men på en hastig afslutning lykkes det kort før mål at fange Fendi Draviet og sejre knebent. Har været overbevisende ved sejrene de sidste to starter, og April Hydrup er på ny en af forgrunds figurende, der skal krydses på V5 bonnerne.

1 Galya Fortuna fejlede kort efter start i hoppemesterskabet den 9/7, og satte mange meter til. Gik godkendt efter fejlen, og fik den sidste præmie. Hurtig fra start i voltestart fra spor et, men kunne ikke svare lynstarteren Raul Epice den 16/7. Frem i dødens efter en omgangs kørsel, og pressede sig til spids med en omgang til mål. Sejrede overlegent foran Strong Shadow og Streetwise. Spor et i autostart er ikke en ønskeposition for Galya Fortuna, og det gælder først og fremmest for John Gommans at få hoppen fejlfrit fra start. Har farten til at vinde et løb som dette.

2 Kils Titan kom perfekt til vinderhullet fra spor fem den 9/7. Sad i vinderhullet hele løbet og var knebent slået til tredjepladsen af Strong Shadow. Løbet vandes sikkert af Toxido. Sad senest i tredje spor de første 1600 meter, hvorefter kræfterne slap op, og Kils Titan dalede ned gennem feltet. Kan levere overraskelsen hvis det lykkes at indtage spidsen fra start.

9 Strong Shadow fik en rolig indledning fra startspor seks den 9/7, men perfekt frem i tredje par udvendigt efter en omgangs kørsel. Frem i andet par udvendigt med omgang til mål, da Rad Hanover angreb i tredje spor. I angreb i tredje spor ved indgangen til opløbet og nåede andenpladsen bag Toxido. Havnede i en lang dødens den første omgang fra spor seks den 16/7. Da der kom samling på feltet efter ca. 600 meters kørsel, blev det til tredje par udvendigt. Frem i andet par udvendigt da den i dødens siddende Galya Fortuna gled til spids. Sikker anden på afstand af Galya Fortuna, men foran Streetwice og Igor Times.