V5-analyse til Bornholm tirsdag d. 3. september

Udarbejdet af Kim Hansen

Statistik: Spillet 5.696 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 121,9%. Hitrate 6/19.Printvenlig versionV5-FORSLAG

V5-1: 8-2-5-4-6

V5-2: 1-8-3-5

V5-3: 4-2-1-7-3

V5-4: 2

V5-5: 3-8-2

Pris: 300 kr.V5-1 / 3. LØB

V5 indledes med et åbent ungdomsløb hvor toptillægs belastede Strong Shadow er begunstiget af et lille felt på kun otte heste. Kan Camilla Samson og Symphonic Filippa tage en længde på indvendige Trixiwill, kan ekvipagen føre fra start til mål.

A-chancer: 8-2-5-4-6 B-chancer: C-chancer: 3-7-1

8 Strong Shadow perfekt placeret i andet par udvendigt i ryg på favoritten April Hydrup den 30/7. Kunne vente med at sætte angrebet ind til i opløbet, og sejrede knebent foran spidskørte Kils Titan og April Hydrup. Ramte andet par udvendigt trods tyve meters tillæg den 27/8. Angreb igennem tredje spor i opløbssvinget, men kunne ikke for alvor gå i nærkamp med vindende Aston Martin der havde fået lov til at bestemme alt i spids. Fin anden foran den i dødens liggende Chilli T. I et lille felt på kun otte ekvipager, tager Strong Shadow hurtigt fyrre meter på spidsvolten, og så har han en fin speed at sætte ind over den sidste halvbane.

2 Symphonic Filippa afviste Cilisa i spidskampen fra spor et den 16/7. Fik pres af den i dødens siddende Sorrento, og måtte slippe denne forbi med omgang til mål. Holdt hjem til tredjepladsen bag Sorrento og Cilisa. Blev placeret i vinderhullet fra spor to, bag Wenson den 27/8. Da Verdi skærer ned foran Wenson, galopperer denne, og Symphonic Filippa kommer fri til angreb. Kobler enkelt grebet på den førende Verdi, og afviser angreb fra favoritten Bornholm Nu. Vinder sikkert foran Bornholm Nu og Smokie Day. Lykkes det at indtage spidsen fra start, er ekvipagen sejrsaktuel.

5 Sorrento var hurtig fra start trods tyve meters tillæg den 16/7, og frem i dødens efter ca. 300 meters kørsel. Pressede sig til spids med en omgang til mål, og modstod pres fra Cilisa over den sidste omgang. Vandt sikkert foran Cilisa og Symphonic Filippa. Hurtigt frem i andet par udvendigt trods fyrre meters tillæg den 18/8. Sad som fjerde i opløbssvinget da en umotiveret galop spolerede alle triodrømme. Løbet blev vundet af Disney foran Urd Unikum. Sorrento vandt mod en række af dagens modstandere den 16/7, hvor Terese Møller sad i Sulkyen. I dagens start er det for første gang Annika Kofoed der skal prøve kræfter med Sorrento.

4 Cilisa var ude i spidsduel med Symphonic Filippa, inden Laura trak sig, og søgte til tredje par indvendigt den 16/7. Frem i dødens på den senere vinder Sorrento med 700 meter til mål. Stred godt hele vejen til sikker andenplads. Placeret i femte par indvendigt den 27/8 og skiftet til tredje par udvendigt efter 1000 meters kørsel. Angreb gennem tredje spor opløbssvinget rundt, og endte som fjerde efter Symphonic Filippa, Bornholm Nu og Smokie Day. Her ligner det et løb i vinderhullet eller andet par udvendigt, hvorfra ekvipagen bliver farlig. Et oplagt kryds på V5.

6 Winston E M startede i formløb fra 60 meters tillæg den 7/8. Var hurtig fra start og placeret i femte par indvendigt. På sidste langside kunne Winston E M glide frem i inderbanen som fjerde, femte og ud til angreb i opløbet der resulterede i en tredjeplads bag Stopsigns First og Tornada Årup. Var ude i montestart den 18/8, hvor det blev til vinderhullet bag den senere vinder Pegasus Photo. Måtte slippe ryggen med omgang til mål i et opskruet tempo. Holdt godkendt hjem til fjerdepladsen på afstand af vinderen og andenpladsens Mccabe. Winston E M starter mest i monte, men matcher dagens konkurrenter, og det vil ikke være den store overraskelse hvis ekvipagen går til tops.V5-2 / 4. LØB

Nick Sisu er lynhurtig fra start, men spor et på 1600 kan blive en udfordring. Lykkes det Laura Pedersen og Nick Sisu at indtage spidsen tror jeg det er vinderen af løbet. Waterjet har vundet de to seneste starter fra spor otte, og det kan meget vel blive alle gode gange tre, især hvis John Mikkelsen finder den rigtige ryg.

A-chancer: 1-8-3-5 B-chance: 2-7-4 C-chancer: 10-9-6

1 Nick Sisu blev sendt direkte til spids fra spor tre den 2/7, og førte til kort før mål, hvor den blev fanget af Igor Times. På ny direkte til spids fra spor to den 18/8, men fik omgående Andriesswagerman over sig, og så blev tempoet holdt oppe. Stred hele vejen, men måtte midt i opløbet slippe vindende Waterget og rygkørte Global Tinghøj forbi. Nick Sisu trives i spids, og skal ekvipagen gå sejrrigt ud af dagens opgør, skal de udvendige afvises fra start.

8 Waterjet kunne sidde og hygge sig i tredje par indvendigt til der manglede en omgang den 7/8. Ud i andet par udvendigt med en omgang til mål og i tredjespors angreb i opløbet. Afgjorde sikkert og sejrede foran vinderhullets Woody Hoyt og førende Spot On La Marc. Kom perfekt til i andet par udvendigt fra spor otte den 18/8. Angreb med omgang til mål, og gik hele sidste omgang i tredje spor. Fik grebet midt i opløbet og sejrede foran Global Tinghøj og Nick Sisu. Kan John Mikkelsen på ny ramme andet- eller tredjepar udvendigt, bliver ekvipagen meget farlig. Waterjet har tidligere i år besejret dagens modstandere fra lignende forudsætninger.

3 Igor Times blev forceret frem i dødens via tredjespor i første sving den 2/7. Gik hele sprinteropgøret i dødens på Nick Sisu, og sejrede knebent efter en stærk præstation. Blev placeret i femte par indvendigt den 27/8 og sås aldrig med chance. Er fra spor tre sikret et løb fremme i feltet, og ekvipagen slog Nick Sisu fra dødens den 2/7, hvor formen dog virkede bedre end i de seneste starter. Skal krydses tidligt i V5.

5 Spot On La Marc blev sendt direkte til spids fra spor fire den 7/8, men fik omgående Speedy Globe over sig, og ekvipagen fik på intet tidspunkt fred i spids. Stred helt til mål, men måtte i opløbet se sig passeret af Waterjet og Woody Hoyt , der havde nydt godt af det hårde tempo. Blev placeret i tredje par indvendigt fra spor fire den 18/8. Kunne ikke holde ryg i en hastig afslutning, men klarede tredjepladsen på afstand af Jetset Onion og Hazard Sund. Det kan blive vanskeligt at nå til spids fra spor fem, med starthurtige heste indvendigt for. Er på rette distance, og skal ses med chance.

2 Final Delivery drønede direkte til spids fra spor fire den 16/7. Måtte slippe den i dødens siddende Fendi Draviet forbi med omgang til mål. Holdt godkendt hjem til en fjerdeplads bag vindende April Hydrup, Fendi Draviet og Wonderful Ice. Blev placeret i fjerde par indvendigt den 27/8 og sås aldring med chance. Final Delivery går sine klart bedste løb fra spids, og lykkes det at tage en længde på Nick Sisu, kan Final Delivery levere overraskelsen.V5-3 / 5.LØB

Jaguar Star banedebuterer, og præstationerne som toårs, der bl.a tæller en sejr på en seksten tid, indikerer at der er tale om en hest med en vis klasse. Spillerne skal dog være opmærksomme på at det er første voltestartsløb for hesten. Meldinger fra stalden går på at hesten ikke har problemer med banen, og det bliver mit førstevalg.

A-chancer: 4-2-1-7-3 B-chancer: 6-5 C-chancer: 8

4 Jaguar Star er en spændende banedebutant der kommer med fine resultater som toårs i Tyskland. Debuterede med sejr på 16,8a. Startede 4 gange som toårs og var i alle starter hårdt betroet i totalisatoren. Har kun startet en gang som treårs og det var uden den store succes tilbage i maj måned. Klarer hesten at komme fejlfrit afsted i voltestart, må det være en god vinderchance allerede første gang på Bornholms Brand Park.

2 Bad As Elkær har kun startet en enkelt gang i 2019, og det var den 16/7, hvor ekvipagen strøg til spids fra spor to. Førte hele vejen, men blev knebent slået af Cimba Brogård, men var anden før Disney. Kan på ny føre længe, hvis det lykkes John Mikkelsen at indtage spidsen. Er sikkert gået frem med løb i kroppen.

1 Drews Caviar banedebuterede den 7/8, hvor det blev til galop i første sving, og hesten var tidligt ude af løbet. Hurtigt ude af volten og placeret i dødens på Blackbird trods tyve meters tillæg den 27/8. Gik hele vejen i dødens og var træt med 100 meter til mål. Klarede fjerdepladsen bag Blackbird, Emil Baunely og Elegant Baunely. Bliver spændende at følge, hvis Frank Mikkelsen prikker starten og kører i spids.

7 California Laser blev perfekt placeret i andet par udvendigt i ryg på Bornholm Nu fra spor fire den 30/7. Kunne vente med at sætte angrebet ind til i opløbet, og sejrede sikkert foran Bornholm Nu og Verdi. Førte en anonym tilværelse i fjerde par indvendigt den 27/8. Skiftet til tredje par udvendigt med omgang til mål, og forsøgt i tredjespors angreb ned ad langsiden sidste gang. Brød ud i banen i sidste sving og tabte kostbart terræn. Endte udenfor præmierækken i et løb vundet af Disney foran Daydream.

3 Born Solo var perfekt placeret i andet par udvendigt den 23/7, og kunne vente med at sætte angrebet ind til i opløbet. Kunne ikke gøre noget ved vindende California Laser, der havde ført hele vejen, men var kneben anden. Galopperede kort efter start den 27/8, og satte mange meter til. Gik en god ophentning og tog den sidste præmie i et løb vundet af Symphonic Filippa foran Bornholm Nu. Er hurtig ude af volten, og kommer til at sidde med fremme. Vil have fordel af overpace.V5-4 / 6.LØB

Lykkes det Laura Pedersen og Try My Chief at tage en længde på indvendige Catja Mosebo, der også er meget starthurtig, tror jeg ekvipagen vinder. Hoppen der står med den næstlaveste indtjening, og således er hårdt inde i løbet vokser flere klasser i spids, og i en svær V5 omgang bliver det mit bud på en blank.

A-chancer: 2-10-1 B-chancer: 9-4-7 C-chancer: 3-8-6-5

2 Try My Chief blev sendt direkte til spids den 7/8 fra spor et over stayerdistancen. Det lykkes Laura Pedersen at dæmpe tempoet reelt undervejs, så der var masser af kræfter til at tage imod angribende Billgate. Vandt sikkert foran Billgate og Baltic Baunely. Hurtig fra start den 27/8, men det blev til galop i første sving hvor Laura Pedersen måtte tage i hesten for at komme inden om den galopperende On Track Ljuva. Løbet blev vundet af Fledder Greenwood. Meget hurtig fra start og på rette distance, så ligner det spids og slut.

10 Cleo Gammelsbæk blev sendt til spids efter hård åbningsduel med Cool Vacation den 30/7. Fik efter en omgangs kørsel Cerosso frem i dødens og tempoet blev holdt oppe. Cerosso galopperede på sidste langside, hvor han var ved at koble grebet. Cleo Gammelsbæk stred helt til mål, men blev fanget på målstregen af Corner Tiki. Havde 60 meters tillæg den 18/8, hvor det blev til en position i femte par udvendigt. Angreb i tredje spor med en omgang til mål, og helt ud i fjerde spor i sidste sving. Gik med fuld fart over mål som anden efter spidskørte Betel Nordal. Klassehest der er ved at finde sig til rette på Bornholm. Skal der garderes på V5, skal Cleo Gammelsbæk krydses tidligt.

1 Catja Mosebo blev sendt direkte til spids fra spor fire den 18/5. Beherskede siden hen hver en meter af løbet, og sejrede sikkert foran Ricco K og On Track Ljuva. Til spids efter hård åbning den 18/8, men fik med det samme Fledder Greenwood op udvendigt, og tempoet blev holdt oppe. Gav sig først med ca. 100 meter til mål og blev fjerde efter Fledder Greenwood, Billgate og Always Sugar. Er givet gået frem med løb i kroppen, og fra perfekt udgangsposition kan ekvipagen overraske og føre hele vejen.

9 Save Our Souls havde den 5/6 60 meters tillæg fra spor femten. Hurtigt ude af volten og placeret i en lang tredje-par-udvendigt, der blev vekslet til andet par udvendigt, da Catja Mosebo galopperede. Optog forfølgelsen af den førende Aura, og fangede denne med halvtreds meter til mål, til den første sejr på Bornholm. Havde 60 meters tillæg den 18/8 hvor det blev til en position som sjette par udvendigt i ryg på Cleo Gammelsbæk. Hang mest med, men er givet gået frem med løbet i kroppen. Skal være forbedret for at løbe helt frem i dette felt.

4 Champ Olympic var hurtig fra start i hoppemesterskabet, hvor den fik tryk af udvendigt liggende Cleo Gammelsbæk. Måtte give sig i opløbet, og blev fjerde efter April Hydrup, Wonderful Ice og B G Anna Maria. Sad i fjerde- femtepar udvendigt den 23/7. Med i angreb i tredje spor i opløbssvinget, og ud i fjerde spor ind på det lige. Afsluttede bedst af alle til en tredjeplads bag On Track Ljuva og Sladdie. Hurtig fra start men kan næppe tage en længde på de indvendige, der alle kan åbne når startvognen slipper. Kan også løbe med frem fra en god rygposition.V5-5 / 7.løb

Der er ingen der tager spids fra Fernandinho B R når han har første række på Bornholm, og lykkes det Mads Petersen at dæmpe tempoet undervejs, kan det blive spids og slut. Første udfordrer bliver Fortune Boko der tåler at gøre det grove arbejde i dødens.

A-chancer: 3-8-2-4-9 B-chancer: 1-5 C-chancer: 6-7

3 Fernandinho B R drønede direkte til spids fra spor fem over sprinterdistancen den 2/7. Førte til midt i opløbet, hvor Solon gik forbi, efter et optimalt løb i vinderhullet. Tog en længde på Solon og Wega Vang, og drønede direkte til spids fra spor fire i BM den 18/8. Jan Dahlgaard havde fuldstændig kontrol på løbet, da den i dødens siddende Playboy Face galopperer midt i opløbssvinget, hvorved favoritten Solon kommer fri af vinderhullet. I en hastig afslutning kæmper Solon sig forbi en absolut godkendt Fernandinho B R. Fernandinho B R har vist sig som Bornholms hurtigste bag startbilen, og lykkes det Mads Petersen at dæmpe tempoet undervejs, tror jeg på BM revanche for ekvipagen.

8 Fortune Boko blev bakket sidst fra spor fem den 7/8. Gik med i tredjespors angreb med omgang til mål, og afsluttede bedst af alle. Afslutningen rakte kun til en femteplads bag Solon, Any Given Monday, Fendi Draviet og Streetwice. Galopperede fra start i BM den 18/8, og satte mange meter til. Løb op til feltet og placeret i fjerde par udvendigt, hvorfra ekvipagen gik med i tredjespors angreb på sidste langside. Måtte helt ud i fjerde spor opløbssvinget rundt, og afsluttede flot bag Solon og Fernandinho B R. Stærk type der har fordel af distancen. Tåler at gøre det grove arbejde selv. Et oplagt kryds på V5.

2 Wega Vang var meget hurtig fra start og forceret frem til dødens fra spor otte den 7/8. Holdt ved fra dødens indtil der manglede ca. 300 meter. Dalede gennem feltet og endte udenfor præmierækken i et løb der blev vundet af Solon foran Any Given Monday. Blev placeret i tredje par indvendigt fra spor et i BM den 18/8. Fik angrebsplads i opløbet og var godkendt fjerde bag Solon, Fernandinho B R og Fortune Boko. Her ligner det et løb i vinderhullet bag Fernandinho B R, og kommer angrebspladsen i tide, kan Wega blive meget farlig. Er bedre end resultatlisten.

4 Jetset Onion var ude mod hurtigklassen fra spor ni den 7/8, hvor det blev til tredjespor gennem første sving, inden ekvipagen fandt ned i fjerde par udvendigt. Angreb i tredje spor med ca. 700 meter til mål og stred flot, men tabte fart og terræn da konkurrent blev trukket på tværs i opløbet. Tog den sidste præmie i et løb der blev vundet af Solon foran Any Given Moday. Ude i en hård åbning med indvendige Hazard Sund, inden ekvipagen trækker ned i vinderhullet den 18/8. Niels Kristian Hansen og Hazard Sund forsøger at stikke rundt sidste sving, men Jetset Onion optager forfølgelsen, og de to ekvipager trækker fra feltet i en meget hastig afslutning. Jetset Onion vinder på en imponerende afslutning. Kan få et perfekt løb i andet par udvendigt, og derfra bliver ekvipagen farlig.

9 Hazard Sund var ude i en hård åbning fra spor to mod udvendige Jetset Onion og Spot On La Marc, inden spidsen kunne indtages den 18/8. Dirigerede løbet og havde den værste konkurrent Jetset Onion i sækken, da ekvipagen midt i opløbssvinget trækker fra. Bliver fanget på målstregen af Jetset Onion, og må nøjes med andenpladsen. Frem i dødens på Toxido fra spor ti den 27/8. Gik samtlige 2160 meter i dødens, og var godkendt anden efter Toxido. Vanskelige forudsætninger fra spor ni, men med det rigtige rygløb, speeder Hazard Sund forbi mange til slut.