V5-analyse til Bornholm tirsdag d. 27. august

Udarbejdet af Kim Hansen.

Tipperstatistik: Spillet 5.312 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 130,7%. Hitrate 6/18.Printvenlig versionV5-forslag

V5-1: 7-9-1-3

V5-2: 5-8-4-2

V5-3: 1-7-6-2

V5-4: 4-3

V5-5: 4-10-2

Pris: 384 kr.V5-1 / 3. LØB

V5 indledes med en åben afdeling uden dissiderede sejrsheste. Mit forsigtige førstevalg bliver Bornholm Nu der har fået nogle hårde løb i dødens de seneste starter, men her kan få en position i andet eller tredje par udvendigt. Cilisa går stabilt, og møder blidere modstand end normalt. Det anbefales at gardere bredt i denne afdeling

A-chancer: 7-9-1-3 B-chancer: 2-6-4-8-5 C-chancer:

7 Bornholm Nu gik samtlige 2440 meter i dødens den 7/8 og formodede at gå i infight med førende Brad Pitt i opløbet, men måtte se sig henvist til andenpladsen bag Brad Pitt. Hurtig fra start og frem i dødens på Betel Nordal fra tyve meters tillæg den 18/8. Så sejrsaktuel ud på sidste langside, men måtte slippe taget med halvtreds meter til mål. Meget tæt på tredjepladsen i et løb vundet af Betel Nordal foran Cleo Gammelsbæk. Kan ikke udnytte sin starthurtighed fra anden række, men kan få et fornuftigt løb i andet eller tredje par udvendigt, hvorfra ekvipagen må være en god chance.

9 Cilisa var ude i spidsduel med Symphonic Filippa, inden Laura trak sig, og søgte til tredje par udvendigt den 16/7. Frem i dødens på den senere vinder Sorrento med 700 meter til mål. Stred godt hele vejen til sikker andenplads. Galop direkte fra start den 18/8. Satte mange meter til, og sås aldrig med chance. Står godt til i løbet, og vil med det rigtige rygløb, være med til at gøre op om de fremtrædende placeringer.

1 Bruce Shadow fandt en position i tredje par indvendigt fra spor otte den 23/7. Blev trukket på tværs i opløbet, og afsluttede bedst af alle til en tredjeplads bag spidskørte California Laser og Born Solo. Kunne ikke være med i en hård åbning den 30/7, og var omkring tredive meter efter de tre udbrydere der blev ført an af Call Annbirchador. Gik en forrygende sidste omgang, der resulterede i en tredjeplads bag Timberlake og Watergate. Kan næppe tage spids fra spor et, men kan måske ramme vinderhullet, hvorfra Bruce Shadow bliver meget farlig, hvis hullet kommer i tide.

3 Born Solo var perfekt placeret i andet par udvendigt den 23/7, og kunne vente med at sætte angrebet ind til i opløbet. Kunne ikke gøre noget ved vindende California Laser, der havde ført hele vejen, men var kneben anden. Hurtig fra start fra tyve meters tillæg og placeret i vinderhullet bag den senere vinder Disney den 18/8. Galopperede umotiveret efter 1½ omgangs kørsel, og blev trukket ud af feltet. Har fordel af distancen, og kan tåle af gøre det grove arbejde.

2 Symphonic Filippa viste den 16/7 at den matcher dagens konkurrenter. Afviste ved den lejlighed Cilisa i spidskampen fra spor et. Fik pres af den i dødens siddende Sorrento, og måtte slippe denne forbi med opgang til mål. Holdt hjem til tredjepladsen bag Sorrento og Cilisa. Kan næppe tage spids fra udvendige Wenson, men kan fra godt spor, få et godt løb, og må ikke overses af V5 spillerne.V5-2 / 4. LØB

Comet Elkær er hurtig fra start, og trives i spids. Lykkes det Frank Mikkelsen at komme til spids tror jeg ikke der er nogen der slår ekvipagen. Timberlake viste senest sine stayeregenskaber, og er førsteudfordre sammen med Billgate der snart fortjener en sejr.

A-chancer: 5-8-4-2 B-chance: 9-3-6-7 C-chancer: 1-10

5 Comet Elkær sad længe sidst i et meget langstrakt felt den 30/7. Måtte gå de sidste 800 meter i andet spor uden ryg, og nåede tredjepladsen bag den fra start førende Global Tinghøj og Sioux Sølvtop. Var på en umulig opgave med fyrre meters tillæg fra spor fjorten den 18/8. Nåede femtepladsen på godkendte 20,9 i snorestart, men var langt efter vindende Diamond Flame. Andenpladsen til Daydream foran Baunely’s Diamant. Comet Elkær er meget hurtig fra start og trives i spids. Spidskampen står mellem Timberlake og Comet Elkær, og lykkes det Frank Mikkelsen at indtage spidsen, tror jeg ekvipagen har en god vinderchance.

8 Billgate sad i fjerde par udvendigt de første tusind meter den 7/8. I tredjespors angreb og frem i dødens på førende Try My Chief med ca. 900 meter til mål. Stred godt fra dødens, men kunne ikke gå i nærkamp med Try My Chief. Godkendt anden foran Baltic Baunely. Perfekt igennem til andet par udvendigt i ryg på Fledder Greenwood den 18/8. Angreb i tredje spor i opløbet og nærmede sig Fledder Greenwood, men måtte på ny nøjes med andenpladsen. Står med fire andenpladsen i de seneste fem starter, og vil på ny være med til at gøre op om sejren.

4 Timberlake fik en kort galop i kamp om spidsen den 30/7, men hurtigt frem i dødens på Call Anbirchador. Kunne overtage spidsen med ca. 800 meter til mål, og sejrede sikkert foran favoritten Watergate og Bruce Shadow. Var den 18/8 ude på stayerdistancen fra spor et, og anlagde et jævnt hårdt tempo i spids. Blev fanget på selve målstregen af Cerosso, men klart godkendt anden. Lykkes det Susanne Munk at ramme spidsen, tror jeg ikke ekvipagen taber dette løb, men spørgsmålet er om det lykkes at holde Comet Elkær fra livet i startmomentet.

2 Coco Collection kom godt igennem fra spor ti den 23/7, og måtte trave den første omgang i andet spor uden ryg. Havnede i andet par udvendigt efter en omgang, da Billgate forlod vinderhullet. Var godkendt tredje på afstand af vindende Alfred Silk og Billgate. Perfekt igennem til andet par udvendigt bag den senere vinder Faith Hornline den 18/8. Sikker anden efter Faith Hornline. Kan på ny få et optimalt løb fra godt startspor, og bør krydses på V5 kuponerne.

9 Always Sugar blev placeret i vinderhullet bag Catja Mosebo den 18/8. Fik aldrig angrebsplads, og gik over målstregen som tredje bag Fledder Greenwood og Billgate med kræfter i behold. Det bliver svært at vinde fra spor ni, men en præstation på niveau med senest rækker langt.V5-3 / 5.LØB

Aston Martin har vist fremgang de seneste to starter, og har fået et godt tilbud fra spor et. Kan næppe holde spids fra Chilli T, men kan få det optimale løb i vinderhullet. Værst imod er de med tyve meter belastede Igor Times og Strong Shadow.

A-chancer: 1-6-7 B-chancer: 2-8-10-4-3 C-chancer: 5-9

1 Aston Martin blev placeret i tredje par indvendigt fra spor et den 7/8. Perfekt ud i andet par udvendigt med omgang til mål, og i angreb i tredje spor ned gennem opløbet. Kunne ikke fange den fra start førende Sky Line, men godkendt anden efter en god afslutning. Stod med tres meters tillæg den 18/8, og blev placeret i fjerde par udvendigt, indtil der manglede ca. 800 meter, hvor det blev til tredjespors angreb. Blev hængende i tredje spor, men godkendt tredje efter spidskørte Disney og Urd Unikum. Her ligner det et løb i vinderhullet, og så er Aston Martin vinderaktuel hvis hullet kommer i tide.

6 Igor Times blev forceret frem i dødens via tredjespor i første sving den 2/7. Gik hele sprinteropgøret i dødens på Nick Sisu, og sejrede knebent efter en stærk præstation. Den 16/7 placeret som tredje i inderbanen og frem i andet par udvendigt i ryg på Galya Fortuna efter en omgangs kørsel. Galya Fortuna overtog spidsen med en omgang til mål med Igor Times i ryg, og overraskende måtte Igor Times slippe taget i landevejssvinget, og ydermere lade sig passere af Strong Shadow og Streetwice. Senest blev det til galop ved indgangen til opløbssvinget, hvor Igor Times var placeret bagerst i feltet, i et sprinteropgør vundet af Jetset Onion før Hazard Sund. Her ligner det en position i andet eller tredje par udvendigt, og bliver favoritten ”fanget” i vinderhullet, så er Igor Times klar til at slå til.

7 Strong Shadow perfekt placeret i andet par udvendigt i ryg på favoritten April Hydrup den 30/7. Kunne vente med at sætte angrebet ind til i opløbet, og sejrede knebent foran spidskørte Kils Titan og April Hydrup. Var den 18/8 ude på stayerdistancen fra tyve meters tillæg, hvor det blev til inderbaneløb det meste af vejen. Lignede en klar tredjehest ved indgangen til opløbet, men bremsede de sidste halvtreds meter, og måtte nøjes med femtepladsen, i et løb der blev vundet af Cerosso før Timberlake. Passende distance denne gang, og med det rigtige rygløb er ekvipagen det sikre trioholdepunkt, der også skal krydses på V5 bonnerne.

2 Chilli T har startet tre gange på Bornholms Brand Park med en fjerdeplads som bedste placering. Virker til at finde fint rundt på banen, og har denne gang en perfekt udgangsposition, der sandsynligvis udnyttes til at køre i spids så længe det går. Var senest ude i et stærkt besat femårsløb over 2440 meter, hvilket næppe var en fordel, og hang mest med. Spændende outsider med spids.

8 Zeb Lie Star har ramt en formtop, der de seneste tre starter har resulteret i trioplaceringer. Sædvanen tro hurtig fra start fra spor syv og frem i vinderhullet den 30/7. Kunne ikke gå i nærkamp med den overlegne vinder Hazard Sund, men sikker anden før Spirit Laser og Picasso Jetset. Har næppe fordel af distance og startspor, men vil på ny tage en fremskudt placering.V5-4 / 6.LØB

Det ligner Try My Chief i spids med Fledder Greenwood i dødens, og så er spørgsmålet hvem der er stærkest. Fledder Greenwood har imponeret ved de seneste 2 sejre, og bliver førstevalget, selvom Try My Cheif er sværtslået fra spids.

A-chancer: 4-3 B-chancer: 2-6-8-7 C-chancer: 9-1-5-10

4 Fledder Greenwood sad i dødens på On Track Ljuva de første 1200 meter, inden han gled til spids den 30/7. Vandt sikkert for Reduc og Woody Simoni. Sad i dødens på så god en hest som Catja Mosebo den 18/8. Fik overtaget i opløbet og afviste Billgate der have fået andet par udvendigt til andenpladsen. Det ligner på ny dødens på Try My Chief, men begge sejre er opnået fra denne position, og jeg tror på et ægte hattrick til Egon Jensens øjesten.

3 Try My Chief har haft første række bag bilen fire gange i år, og har hver gang taget spids, hvilket har resulteret i 3 sejre. Den eneste gang hesten er slået fra spids var over stayerdistancen den 25/6. Ved den lejlighed fik Try My Chief tryk af Baltic Baunely over de sidste 700 meter, og gav sig først midt på opløbet. Løbet blev vundet af Corner Tiki foran Sorrento og Global Tinghøj, efter at Baltic Baunely, der var først over stregen, blev disket for galop. Den 7/8 direkte til spids fra spor et over stayerdistancen. Det lykkes Laura Pedersen at dæmpe tempoet reelt undervejs, så der var masser af kræfter til at tage imod angribende Billgate. Vandt sikkert foran Billgate og Baltic Baunely. Det ligner spids med Fledder Greenwood i dødens, og så er det spørgsmålet om Try My Chief kan stå for presset.

2 Attention Morgan blev placeret i fjerde par indvendigt de første to omgange den 9/7, hvorefter ekvipagen skiftede til dødens på førende Watergate. Kunne ikke for alvor true Watergate, men var godkendt anden. Var den 18/8 ude på stayerdistancen og var hele løbet placeret i tredje par indvendigt. Fin fjerde på afstand af Cerosso og Timberlake. Kan ikke være med i spidskampen, men kan Bettina Lund finde en position i andet eller tredje par udvendigt, så har Attention Morgan en afslutning der rækker langt.

6 Ricco K sad i spids fra spor et den 16/7. Førte hele vejen, og sejrede enkelt foran M T Luckyyouandme og Rocky H. Placeret i vinderhullet bag førende Nick Sisu den 18/8. Kunne ikke helt holde ryg i opløbet og fik den sidste præmie. Løbet blev vundet af Waterjet foran Global Tinghøj og Nick Sisu. Har ryg på starthurtige On Track Ljuva, og kan få et godt rygløb. Det bliver svært at vinde fra spor seks, men ekvipagen har triochance.

8 Rose Simoni har endnu ikke vundet løb i år, og med startplads i anden række bliver det vanskeligt at ændre på. Har ryg på starthurtige Try My Chief, og kan finde en god position undervejs. Sad sidst undervejs langt efter førende Global Tinghøj den 30/7. Gik en god sidste omgang, og nåede på en god afslutning fjerdepladsen bag Global Tinghøj, Sioux Sølvtop og Comet Elkær. Vinder næppe, men kan tage en god præmie.V5-5 / 7.løb

Det ligner spids og slut for Toxido, der er rigtig hurtig fra start, og hesten stortrives i spids. Får Hazard Sund en ryg at gå på, har hesten en uhyggelig opløbsspeed. En fejlfri Galya Fortuna har farten til at blande sig, men der er langt mellem de fejlfri løb.

A-chancer: 4-10-2 B-chancer: 7-3-9 C-chancer: 1-8-6-5

4 Toxido blev sendt direkte til spids efter en hård åbning den 9/7. Dirigerede hver en meter af løbet, og vandt sikkert foran Strong Shadow og Kils Titan. Sad den 18/8 i fjerde par udvendigt, og fik aldrig med udfaldet at gøre. Løbet blev afviklet i jævnt hårdt tempo og vundet af Waterjet foran Global Tinghøj og Nick Sisu. Fra spor fire ligner det spids og slut for Toxido, der kan være et emne som omgangens blanke på V5.

10 Hazard Sund var meget hurtig fra start fra spor et den 30/7, hvor han svarede lynstarteren Picasso Jetset op fra start. Trak flere længder fri af feltet i opløbssvinget og sejrede overlegent før Zeb Lie Star og Spirit Larser. Ude i en hård åbning fra sport to mod udvendige Jetset Onion og Spot On La Marc, inden spidsen kunne indtages den 18/8. Dirigerede løbet og havde den værste konkurrent Jetset Onion i sækken, da ekvipagen midt i opløbssvinget trækker fra. Bliver fanget på målstregen af Jetset Onion og må nøjes med andenpladsen. Vanskelige forudsætninger fra spor ti, men med det rigtige rygløb, speeder Hazard Sund forbi de fleste til slut.

2 Galya Fortuna var hurtig fra start i voltestart fra spor et den 16/7, men kunne ikke svare lynstarteren Raul Epice. Frem i dødens efter en omgangs kørsel, og pressede sig til spids med en omgang til mål Sejrede overlegent foran Strong Shadow og Streetwice. Fik en uforskyldt galop kort efter start den 18/8, så bare glem den start. Kan ikke svare Toxido fra start, men lykkes det John Gommans at få den sensible hoppe fejlfrit fra start, kan parret sidde i andet par udvendigt, hvorfra hoppen bliver farlig.

7 Speedy Globe var senest ude i ungdomsløb fra spor tretten med tres meters tillæg. Sad i femte par udvendigt og med i tredjespors angreb med 800 meter til mål. Godkendt afslutning til fjerdeplads på afstand af Disney, Urd Unikum og Aston Martin. Kan fra spor syv få et godt rygløb, og ekvipagen løber med triochance.

3 Sarah B J har ikke de store resultater at henvise til, men fra godt startspor, kan det blive et løb i vinderhullet bag Toxido, og derfra skal ekvipagen være en god triochance. Var senest ude med startgalop i snorestartsløb, og den start skal bare glemmes.