V5-ANALYSE TIL Bornholm AF Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet for 2.806 kr. Vundet 6.090 kr. TBP 217%. Hitrate 5/11.

Printvenlig version


V5-FORSLAG

3-1
1-7-6-2
3-4-1-7-10
3-4-6-8
8-7

Kr. 320V5-1 / 3. LØB

Et lille felt på 7 heste, hvor Canavarro og Adolf Hjortshøj skiller sig ud, indleder omgangens V5. Jeg anser de to nævnte ekvipager for et hoved højere end konkurrenterne.

A-chancer: 3-1 B-chancer: 5-2-4 C-chancer: 6-7

3 Canavarro kan næppe tage spids fra Adolf Hjortshøj, men han er en stærk krabat, der vurderes at have fordel af distancen. Prøvede kræfter med stayerdistancen den 5/6, hvor det blev til inderbaneløb og en godkendt fjerdeplads. Klart slået af Cerosso og Fortune Boko og på selve målstregen slået til fjerdepladsen af Væinø. Senest rolig start fra spor 1, men fandt perfekt ud i andet par udvendigt. Angreb på sidste langside, og var fremme udvendigt på førende Bornholm Nu ved indgangen til opløbssvinget. Vandt enkelt foran Daydream og Bornholm Nu.

1 Adolf Hjortshøj er hurtig fra start, og mit spidsbud. Kan Jørgen Petersen få lov at dæmpe tempoet undervejs, kan ekvipagen føre helt til målstregen er passeret. Sikker vinder den 27/4, hvor Adolf Hjortshøj fra spor et i voltestart, dirigerede løbet fra start til mål. I indledende afdeling af Rügges Memorial direkte til spids fra spor fem, og vandt sikkert foran Cerosso og Canavarro. I finalen blev det til galop og diskvalifikation i en hård duel om spidsen med Canavarro efter ca. en omgangs kørsel.

5 Cilisa direkte til spids den 31/5, men slap til den senere vinder Corner Tiki. Kom perfekt til i opløbet, men kunne ikke true Corner Tiki. Sikker anden før Coco Collection. Perfekt i andet par udvendigt den 18/6 og forsøgte angreb i tredje spor på sidste langside. Det bed godt i opløbssvinget, men ebbede ud ned gennem ogløbet, og Cilisa endte i en tæt opløbskamp lige uden for præmierækken. Kan næppe slå Canavarro og Adolf Hjortshøj, men kæmper om den sidste trioplacering.

2 Agnes Gold er hurtig fra start, og kan udfordre Adolf Hjortshøj i kampen om den eftertragtede spids. Blev placeret i tredje par indvendigt fra spor syv, den 5/6. Ud i andet spor på sidste langside og nåede femtepladsen bag Baltic Baunely, Always Sugar og Wilbur. Senest galop i opløbssvinget, hvor ekvipagen var i perfekt position i andet par udvendigt. Løbet blev vundet af Coco Collection foran Brad Pitt. Kan måske snyde favoritterne, såfremt det lykkes at indtage spidsen.

4 Born Solo gik direkte til spids den 10/5 i ungdomsløb, og vandt ubesværet foran den med 20 meters belastede Sabber Klinteby og Picasso Jetset. Senest umotiveret galop efter en omgangs kørsel, hvor ekvipagen var velplaceret som femte. Stærk type der har distancefordel.V5-2 / 4. LØB

Spidskampen kan blive afgørende og lykkes det Toxido at afvise Final Delivery, tror jeg hesten bliver svær at slå. Jeg har dog valgt at gardere favoritten, da jeg ikke føler mig sikker på at Final Delivery ikke kan tage en længde fra start.

A-chancer: 1-7-6-2 B-chancer: 8-9-3 C-chancer: 4-5

1 Toxido strøg direkte til spids fra spor fire den 27/4, og sejrede sikkert foran Waterjet og B G Anna Maria. Den 5/6 hurtig fra start fra spor fem, men blev svaret op af Blæsa Hornline, og placeret i dødens. Stred flot og sejrede fra dødens foran Nick Sisu og Sarah B J. Hurtig fra start og lykkes det at bevare spidsen, bliver ekvipagen vanskelig af passere.

7 Igor Times fik en uforskyldt galop i første sving i hård kamp om spidsen den 18/5. Satte mange meter til og havnede med en omgang til mål i andet par udvendigt. Ny galop i tredjespors angreb i opløbet. Havnede i dødens den 11/6, og sejrede sikkert, efter en mægtig præstation, foran Waterjet og Strong Shadow. Har været forfulgt af uheld i år, men yders kapabel hest, der er førsteudfordre til favoritten.

6 Aston Martin blev placeret i andet par udvendigt fra spor fem den 4/5. Angreb på langsiden næstsidst gang og spids med 800 meter til mål. Lagde afstand til feltet, men Fendi Draviet optog forfølgelsen, og den gik sikkert forbi i opløbet. Rolig start fra spor ti den 18/6, og placeret i femte par indvendigt. Kom aldrig ind i løbet der blev vundet af Streetwice foran Spiret Laser. Kan fra spor seks få det optimale løb i vinderhullet, og så bliver ekvipagen farlig hvis hullet kommer.

2 Strong Shadow sad bagerst i feltet med en omgang til mål den 11/6, men på en god sidste omgang nåede ekvipagen tredjepladsen bag Igor Times og Waterjet. Langsom start fra spor et den 18/6 og placeret i tredje par indvendigt. Kom først fri af inderbanen i opløbssvinget, og fik ikke noget med afgørelsen at gøre, i et løb vundet af Jetset Onion foran Waterjet. Ikke så hurtig fra start, men meget speedig, og fra spor to, kan det blive helt perfekt med andet par udvendigt.

8 Galya Fortuna har endnu ikke gået fejlfrit på Bornholm, men der var klar fremgang at spore senest, hvor hesten havde 40 meters tillæg, og fik en rumler på efter en omgang, hvilket betød en placering bagers i feltet. Kom flot tilbage og var ikke langt efter vindende Save Our Souls og Aura. Kan have fordel af anden række, da den har galopperet fra start begge gange fra første række.V5-3 / 5.LØB

Cleo Gammelsbæk debuterer på Bornholms Brand Park og har ikke startet siden februar måned. Bliver motiveret favorit, men kan mangle løb i kroppen, hvorfor jeg har valgt en bred V5-gardering.

A-chancer: 3-4-1-7-10 B-chancer: 2-5 C-chancer: 9-8-6

3 Cleo Gammelsbæk var slettet fra en tiltænkt start på Bornholm den 5/6, og har ikke startet siden den 20. februar. Seneste start foregik på Jägersro, hvor hoppen blev taget forsigtigt fra start og placeret bagerst i feltet. Hang mest med, og var ca. 30 meter efter den vindende Queen Of Sand. Kom ved den lejlighed hjem på 12,9a. Lykkes det Ole Møller at komme tidligt til spids, tror jeg ekvipagen fører hele vejen, men spillerne skal være opmærksomme på at hoppen kan mangle et løb i kroppen.

4 Save Our Souls havde den 5/6 60 meters tillæg fra spor femten. Hurtigt ude af volten og placeret i en lang tredje par udvendigt, der blev vekslet til andet par udvendigt da Catja Mosebo galopperede. Optog forfølgelsen af den førende Aura, og fangede denne 50 meter fra mål til den første sejr på Bornholm. Senest hurtigt ude med galop. Kan få et perfekt løb i vinderhullet, hvis det lykkes Wonderful Ice at holde spidsen, og så bliver ekvipagen farlig, hvils hullet kommer.

1 Wonderful Ice blev placeret i tredje par indvendigt fra spor syv den 27/4. Perfekt ud på opløbshjørnet, men kunne ikke for alvor gå i infight med So Long Suger og Goal Tooma, men var sikker tredje. Senest placeret i vinderhullet bag den senere vinder Streetwice. Forsøgte sig med angreb i tredje spor i opløbet, men kunne ikke tage meter på Streetwice og Spirit Laser, og endte som godkendt tredje. Hurtig fra start og kan føre længe, måske hele vejen til mål.

7 Return To Sweden er tilbage i klasseløb efter to formløbs starter. Havde sidst 80 meters tillæg i formløb, hvor ekvipagen hurtigt havde kontakt, og blev placeret i tredje par udvendigt. Blev sendt i tredjespors angreb med 800 meter til mål og frem til den førende på sidste langside. Sejrede sikkert foran spidskørte Sladdie. Vindertiden 19,6 over 2200 meter snorestart, rækker også i klassen, og Return To Sweden bliver farlig med det rigtige rygløb undervejs.

10 Streetwise havde fyrre meters tillæg i finalen i Erling Rügge memorial, og fik en rolig indledning på løbet bagerst i feltet. Begav sig i angreb i tredje spor med omgang til mål, og nåede femtepladsen på en god sidste omgang. Løbet blev vundet af Cerosso foran Picasso Jetset og Sabber Klinteby. Senest direkte til spids fra spor fem, og dirigerede hver meter af løbet til sikker sejr foran Spirit Laser og Wonderful Ice. Vanskelige forudsætninger fra spor 10, men hesten er i fremgang, og med det rigtige løb skal ekvipagen ikke afskrives.V5-4 / 6. LØB

Try My Chief har været imponerende og sejret hver gang spidsen er indtaget i år. Er nærmest født i spids fra spor tre, og bliver hesten at slå. Møder dog kvalificeret modstand fra Cerosso, Baltic Baunely og Corner Tiki.

A-chancer: 3-4-6-8 B-chancer: 10-11-2-12 C-chancer: 5-9-1-7

3 Try My Chief har to gange gået direkte til spids fra første række, og begge gange er det endt med sikre sejre. Første gang den 20/4 hvor hun fra spor tre drønede direkte til spids, for derefter at dirigere hver en meter af løbet. Laura Pedersen stak midt i opløbssvinget, og ekvipagen havde ikke problemer med at afvise en rygkørt Always Sugar. Den 4/5 direkte til spids fra spor 2. Trak fra i opløbssvinget, og sejrede sikkert før Woody Simoni og Global Tinghøj. Her ligner det på ny spids, og så fører ekvipagen længe – måske helt til målstregen er passeret.

4 Cerosso havnede i dødens de første 600 meter den 5/6, hvorefter spidsen blev indtaget. Fik pres med det samme af Aston Martin. Med omgang til mål angreb Fortune Boko, men Cerosso trak bare mange meter fra i opløbet, og stod for en mægtig præstation. Den 11/6 rolig fra start fra spor otte, og frem i dødens efter en omgangs kørsel. Galopperede på vej ind i opløbet, hvor det så ud til at Cerosso havde grebet på den førende One Way Home. Løbet blev vundet af Alfred Silk foran Totti. Cerosso er stærk og tåler at gøre det grove arbejde selv. Har fordel af dagens distance.

6 Baltic Baunely var den 5/6 placeret i andet par udvendigt fra spor to. Tabte en længde i staldsvinget sidste gang, men ud i tredje spor i opløbssvinget og afgjorde på klassehestens maner foran Always Sugar og Wilbur. Senest rolig fra start fra spor otte, men ramte andet par udvendigt efter en omgang. Frem i dødens med omgang til mål, da den i dødens siddende Ricco K, overraskende kunne glide til spids, efter favoritten Billgate havde dirigeret. Sejrede sikkert foran Billgate der kom godt tilbage. Risikere at havne ilde til fra spor seks, men med det rette løb har Baltic Baunely form og klasse til at kæmpe med om sejren.

8 Corner Tiki gik direkte til spids, da favoritten Comet Elkær galopperede fra start den 31/5. Beherskede siden hver en meter af løbet, og sejrede sikkert foran Cilisa og Coco Colletion. Stod med 60 meters tillæg den 5/6. Efter en omgang fremme i andet par udvendigt på lang afstand af førende Citygirl D F. På sidste langside frem som anden og optog jagten på førende Citygirl D F der umotiveret galopperede i opløbssvinget. Sejrede meget enkelt. Med det rigtige rygløb, løber Corner Tiki forbi mange på den sidste omgang.

10 Gloabal Tinghøj blev placeret i tredje par udvendigt i sæsondebuten den 4/5. Angreb i tredje spor på sidste langside. Kunne ikke gå i infight med Try My Chief og Woody Simoni, men sikker tredje. Var forbedret senest, hvor ekvipagen kun var slået af Billgate, men foran Aura og Always Sugar. Har tabt lodtrækningen, og der skal held til fra spor 10.V5-5 / 7. LØB

Montemesterskabet har deltagelse af Charlottenlund-ekvipagen Palermo Tårs/Nicole Marsing, og finder den stabile traver rundt på banen, er det vinderen af løbet. Møder til daglig langt hårdere. Da det er første start på banen, har jeg valgt at gardere med sidste års mester Any Given Monday.

A-chancer: 8-7 B-chancer: 1-6-3 C-chancer: 10-4-9-2

8 Palermo Tårs gæster øen for første gang, men er yderst stabil, så verdens mindste travbane bliver næppe en udfordring. Var spillet til storfavorit på Charlottenlund den 19/4 trods 60 meters tillæg. Havde kontakt med de fire forreste med 800 meter til mål. Angreb i tredje spor i opløbssvinget og nåede andenpladsen bag Tax Free. I seneste start, der foregik i Billund, var hesten ramt af halsbetændelse, så den start skal bare i glemmebogen. Hesten møder normalt langt hårdere konkurrence, og godt understøttet af en af Danmarks bedste monteryttere, Nicole Marsing, forventer jeg hesten går til tops i BM.

7 Any Given Monday vandt sidste års BM i monte, men har endnu ikke startet i monte i år. Startede over dagens distance den 10/5 fra spor 10. Blev taget roligt fra start og placeret i fjerde par indvendigt. Hang mest med og tog den sidste præmie. Senest direkte til spids fra spor tre, hvorefter han beherskede hver en meter af løbet. Sejrede foran Wega Vang og Fendi Draviet. Lynstarter der kan tage spids, hvis Therese ønsker det. Modbuddet til Palermo Tårs.

1 Von Gladiator vokser flere klasser i spids, hvilket publikum fik bevis for den 13/4, hvor det blev til start til mål sejr foran Sarah B J og Jetset Onion. Senest placeret i tredje par udvendigt fra spor seks. Forsøgte at gå med i angreb i opløbet, og nåede fjerdepladsen bag Toxido, Nick Sisu og Sarah B J. Bliver spændende at følge, såfremt spidsen indtages. Kan overraske såfremt favoritterne svigter.

6 Mccabe sejrede i seneste montestart den 11/6, hvor han stod med fyrre meters tillæg. Havde hurtigt fat i de med tyve meters tillæg. Angreb i andet spor på sidste langside, og havde fat i den førende midt på opløbet. Vandt sikkert foran Oliver Elmegård og Hot Collection. Får Mccabe det rigtig løb, kan han speede mange omkuld i opløbet. Løbets outsider.

3 Winston E M er meget hårdt inde i forhold til konkurrenter, når man måler på indtjening, men har i forhold til flere af dagens konkurrenter startet i monte i år. Ekvipagens seneste montestart resulterede i sejr den 10/5. Her stod Winston E M alene fra grundvolten og sejrede enkelt foran Hot Colletion og den med fyrre meter belastede Mccabe. Det vil være en stor overraskelse, hvis Winston E M går til tops i BM, og ekvipagen skal mest ses som en triochance.