V5-analyse til Bornholm

Udarbejdet af Kim Hansen.

Tipperstatistik: Spillet for 4.130 kr. Vundet 6.941 kr. Tilbagebetalingsprocent 168%. Hitrate 6/14.Printvenlig versionV5-FORSLAG

1-5-7

4-2-1-9-6-7-10-5-11-3-12-8

2-4-11-5

3

2-6

Kr. 2883. løb / V5-1

Et interessant hurtigklasseopgør indleder denne uges V5 omgang. De seneste to opgør for hurtigklassen er gået til Solon efter mesterlig kørsel af Niels Kristian Hansen. Jeg tror Fernandinho B R drøner direkte til spids, og får John Gommans held til at bestemme tempoet undervejs, kan ekvipagen føre helt til mål. Kører de to førstnævnte på hinanden, kan Fortune Boko lukrere på dette.

A-chancer: 1-5-7 B-chancer: 6-3-2-4 C-chancer:

1 Fernandinho B R tog en længde på Solon i spidskampen den 18/6, men løbets distance på 3000 meter var i overkanten for Fernandinho B R, der førte indtil der manglede en omgang. Var langt efter sejrende Solon i mål. Drønede direkte til spids fra spor fem over sprinterdistancen senest. Førte til midt i opløbet, hvor Solon gik forbi, efter et optimalt løb i vinderhullet. Tager på ny spids, og undgår ekvipagen tryk undervejs, tror jeg det er vinderen af løbet.

5 Solon var den 18/6 ude på stayerdistancen, hvor han ikke kunne svare Fernandinho B R fra start, men fandt en position i vinderhullet, hvor han blev siddende til der manglede en omgang, hvor ekvipagen gik med Fortune Boko i angreb. I eget angreb ind på opløbsstrækningen og koblede sikkert grebet på Fortune Boko. På ny placeret i vinderhullet i ryg på Fernandinho B R den 2/7. Blev trukket ud til angreb med knap en omgang til mål, og sejrede med en halv længde. Kommer næppe til vinderhullet fra spor fem, og risikerer at skulle gøre det grove arbejde fra dødens.

7 Fortune Boko blev den 10/5 placeret i dødens på Wega Vang fra spor fem. Gik samtlige 2400 meter i dødens spor, og var alligevel i stand til at nedkæmpe førende Wega Vang. Var ude på sprinterdistancen den 2/7, hvor han sad i ”en lang anden par” udvendigt. Tog sig forbi Any Given Monday i dødens med en omgang til mål, men kunne ikke gå i nærkamp med de tre første i mål, som i nævnte rækkefølge var, Solon, Fernandinho B R og Fendi Draviet. Vil være gavnet af hårdt tempo, og får hestene i første række kørt på hinanden, så er Fortune Boko klar til at tage over.

6 Any Given Monday drønede direkte til spids den 5/6 fra spor tre. Beherskede hver meter af løbet og sejrede sikkert foran Wega Vang og Fendi Draviet. Hurtig fra start og frem i dødens trods startspor ni den 2/7. Løbet blev afviklet i stenhårdt tempo, og Any Given Monday kastede håndklædet i ringen, med en omgang til mål. Her ligner det vinderhullet bag Fernandinho B R, og så er ekvipagen trioaktuel.

3 Zeb Lie Star var hurtig fra start trods tyve meters tillæg den 25/6. Fremme i vinderhullet efter ca. 500 meters kørsel. Kunne ikke true vindende Wonderful Ice og knebent slået til tredjepladsen af Streetwice. Meget hurtig fra start, men kan næppe tage en længde på Fernandinho B R, og risikoen for at havne i dødens er overhængende.4. løb / V5-2

Jeg vælger at lukke anden afdeling af V5. Det er umuligt at udpege en forhåndsfavorit, men jeg tror at den ekvipage der rammer spidsen, har en fornuftig vinderchance. Spidskampen står mellem On Track Ljuva og Sarah B J.

A-chancer: 4-2-1-9-6 B-chancer: 7-10-5-11-3-12-8 C-chancer:

4 Sarah B J var hurtig fra start fra spor ti og placeret i vinderhullet den 5/6. Fin tredje bag Toxido og Nick Sisu. For en uge siden placeret i fjerde par udvendigt, hvorfra der aldrig rigtig blev angrebsplads. Kan fra spor fire få et perfekt løb i andet par udvendigt, hvorfra ekvipagen bliver sejrsaktuel.

2 On Track Ljuva strøg direkte til spids fra spor tre den 18/6, men galopperede i landevejssvinget første gang. Hurtigt ude fra spor fire den 2/7, men kunne ikke tage en længde på Sladdie. Da Sladdie fik galop på i første sving og blev trukket ud, kunne On Track Ljuva ikke tåle at der blev taget op, og galopperede. Hurtig fra start og kommer ekvipagen fejlfrit igennem første sving, kan det meget vel være vinderen.

1 Attention Morgan førte en anonym tilværelse sidst i feltet den 25/6. Angreb i fjerde spor i opløbet, og gik over mål som femte med fuld fart. Placeret i fjerde par indvendigt de første to omgange den 9/7, hvorefter ekvipagen skiftede til dødens på førende Watergate. Kunne ikke for alvor true Watergate, men var godkendt anden. Har ikke fordel af spor et, da han ikke er så hurtigt ude i autostart. Vil have fordel af overpace.

9 B G Anna Maria kom perfekt igennem til tredje par indvendigt fra spor ni i hoppemesterskabet den 9/7. Fri til angreb i landevejssvinget sidste gang og nåede tredjepladsen på afstand af April Hydrup og Wonderful Ice. Blev placeret i tredje par udvendigt for en uge siden. Fik først sent angrebsplads og var fjerde efter Ricco K, M T Luckyyouandme og Rocky K. Vil være gavnet af hårdt tempo, og har fart og hårdhed til at begå sig i dagens konkurrence.

6 Champ Olympic debuterede på Bornholms Brand Bark med sejr den 18/6, hvor ekvipagen sad i andet par udvendigt indtil opløbet, hvor angrebet blev sat ind i tredje spor. Sejrede enkelt foran Bear Les Cordons og Sioux Sølvtop. Hurtig fra start og til spids i hoppemesterskabet, hvor den fik tryk af udvendigt liggende Cleo Gammelsbæk. Måtte give sig i opløbet, og blev fjerde efter April Hydrup, Wonderful Ice og B G Anna Maria. Finder John Gommans ud fra spor seks, og får en fornuftig position, så har Champ Olympic farten til at gøre op om sejren i dette åbne felt.5. løb / V5-3

Spidsduellen mellem Picasso Jetset og So Long Sugar kan meget vel blive afgørende for løbets resultat. Får de to førnævnte kørt for hårdt på hinanden, kan det åbne op for Jetset Onion og Hazard Sund.

A-chancer: 2-4-11-5 B-chancer: 9-7-3-6 C-chancer: 10-8-1-12

2 Picasso Jetset blev sendt direkte til spids fra spor et i indledende afdeling af Erling Rügge Memorial. Beherskede siden hver en meter af løbet, og vandt let foran Streetwice og Kafka D. Stod med fyrre meters tillæg i finalen, hvor det blev til femte par indvendigt fra start. Efter et par galopper til foranliggende konkurrenter blev det til tredje indvendigt. Blev sinket af en træt konkurrent, men angreb i fjerde spor i opløbssvinget, og på en hurtig afslutning nåede Picasso Jetset andenpladsen bag Cerosso. Meget hurtig fra start, og rammer han spidsen og får lov at bestemme undervejs, er det vinderen af løbet.

4 So Long Sugar var spillet til storfavorit i DM for amatører den 18/5, men kunne ikke tage spids, og blev placeret i vinderhullet bag førende Roxy Trio. Ud til angreb i opløbet, og endte tredje efter Hazard Sund og Woody Hoyt. Blev senest placeret i tredje par udvendigt fra spor syv over sprinterdistancen. Angreb i tredje spor på sidste langside og nåede femtepladsen på afstand af vindende Igor Times. Hurtig fra start og går sine bedste løb fra spids. Lykkes det at tage en længde på Picasso Jetset, stiger sejrsforhåbningerne.

11 Jetset Onion blev perfekt listet ud i andet par udvendigt fra spor seks den 18/6. Angreb ned ad langsiden sidste gang, og fik hurtigt grebet på førende Waterjet. Sejrede enkelt foran Waterjet og Rad Hanover. Havde senest 60 meters tillæg til Urd Unikum i Calles Cup, og det var for langt. Jetset Onion sad i en lang anden/tredje udvendigt undervejs, og fik aldrig kontakt med de forreste. Var godkendt fjerde efter Urd Unikum, Baunely’s Diamant og Dora Solo. Skal håbe på overpace.

5 Hazard Sund var ude i stayerløb den 18/6, hvor han blev placeret i femte par indvendigt undervejs. Perfekt ud i andet par udvendigt med halvanden omgang til mål. Holdt farten fint til en fjerdeplads på afstand af Solon, Fortune Boko og Wega Vang. Senest rolig fra start fra spor ti og placeret i femte par udvendigt. Afsluttede godt i opløbet uden at nå præmierækken i et løb vundet af April Hydrup foran Fendi Draviet. Bliver farlig hvis Niels Kristian Hansen kan ramme andet par udvendigt undervejs.

9 Waterjet fløj til spids den fra spor fire den 18/6, men kunne ikke svare den i andet par udvendigt siddende Jetset Onion, da denne angreb på sidste langside. Sikker anden før Rad Hanover. Stod med 60 meters tillæg senest i Calles Cup og kom aldrig rigtig ind i løbet. Blev sjette og løb godkendte 19,8 over 2460 meter snorestart. Er relativt hårdt inde i løbet præmiemæssigt, men de løber ikke fra ham.6. løb / V5-4

Dagens blanke finder vi i fjerde afdeling hvor Billgate har fået et godt tilbud. Kan næppe holde spids fra udvendige One Way Home, men mon ikke velkørende Kim Hjort slipper spidsen til Billgate, når Skipper kommer, for derved at få et optimalt rygløb

A-chancer: 3-1-2-7 B-chancer: 10-9-4 C-chancer: 12-11-5-8-6

3 Billgate blev taget roligt fra start fra spor syv den 11/6. På en stærk sidste omgang kunne han i opløbet gå forbi den førende Global Tinghøj til en sikker sejr. Havnede i tredje par udvendigt fra spor fire den 9/7. Med i tredjesporsangreb i ryg på Baltic Baunely med en omgang til mål, og helt ud i fjerde spor på sidste langside. Stred godt hele vejen i hårde spor, og nåede femtepladsen ikke langt efter vindende Corner Tiki. Her ligner det en placering i andet par udvendigt, hvorfra Skipper kører til spids når tempoet tages ud af løbet.

1 Alfred Silk blev den 11/6 placeret i andet par udvendigt i ryg på Cerosso. Angreb i tredje spor i opløbet, hvor den i dødens siddende Cerosso galopperede. Vandt enkelt foran Totti og Alfredo. Sad senest i femte/sjette par indvendigt i Calles Cup. Slap først sent fri af inderbanen og gik over mål med fuld fart ikke langt fra femtepladsen. Har ikke fordel af startspor et, da han ikke er så hurtig fra start. Vil have fordel af overpace.

2 Aura blev placeret i tredjepar indvendigt fra spor to i hoppemesterskabet den 9/7. Efter ca. 1000 meters kørsel frem i andet par udvendigt, og til angreb i tredje spor ned ad langsiden sidste gang. Det bed ikke rigtig og tanken var tom midt i sidste sving. Sad senest velplaceret i andet par udvendigt. Kunne ikke tage meter på de førende i en hastig afslutning, og endte femte efter Corner Tiki, Woody Simoni, Cerosso og Fledder Greenwood. Kan fra spor to få et godt rygløb, hvorfra hoppen vil være med i afgørelsen.

7 Bellwood sad i tredje par indvendigt den 2/7 og fik aldrig angrebsplads. Endte fjerde efter Coco Collection, Bornholm Nu og Comet Elkær. For en uge siden perfekt til andet par udvendigt fra spor ni. Feltet jagede Watergate der anlagde en hård pace, og på målstregen var den i dødens siddende Canavarro først før Bellwood og Watergate. Fra spor syv ligner det på ny en placering i andet, tredje par udvendigt, hvorfra Bellwood tager en fremskudt placering.

10 Coco Collection blev placeret i vinderhullet fra spor tre den 2/7. Perfekt ud i opløbet til sikker sejr foran Bornholm Nu og Comet Elkær. Senest placeret i tredje par udvendigt og i angreb i tredje spor opløbssvinget rundt. Nåede femtepladsen på afstand af vindende Cerosso. På ny vanskelig udgangsposition, hvorfra det skal flaske sig.7. løb / V5-5

Dagens hovedbegivenhed Knud Jensen & Søns 4 års mesterskab ligner et opgør mellem hjemmebanens Baunely’s Diamant og de to gæster fra Charlottenlund, Marvin Gaye og Diego Star.

A-chancer: 2-6-7 B-chancer: 3-4 C-chancer: 1-5

2 Marvin Gaye blev sendt direkte til spids fra spor et på Nykøbing Falster den 25/4. Spidsede løbet hjem og vandt knebent foran Corona Bork og Swingfly. Var ude i et sprinteropgør på Charlottenlund den 7/6, hvor han gik hele løbet i dødens, og alligevel var tredje i toptiden 13,9a. Løbet blev vundet af Daytona foran Fiftyshadesof Sisu. Kommer fra en noget hårdere konkurrence, og har fordel af startsporet i forhold til de værste konkurrenter. Klarer han den bornholmske oval, kan det meget vel blive spids og slut.

6 Baunely’s Diamant var ude i et sprinteropgør fra spor ti den 2/7. Blev sædvanen tro taget forsigtigt fra start, men ramte alligevel andet par udvendigt. Angreb i tredje spor på sidste langside og fangede på selve målstregen førende Watergate, og sejrede i flotte 18,8. Sad senest som tredje indvendigt i Calles Cup. Gik frem i dødens med omgang til mål, men løb ud i galop i staldsvinget og satte mellem 20 og 30 meter til. Kom fremragende tilbage som anden efter vindende Urd Unikum. Står med fire sejre og en andenplads i de seneste fem starter, og løber igen med fin vinderchance.

7 Diego Star blev placeret som tredje indvendigt på Charlottenlund den 5/5. Ud i dødens med ca. 800 meter til mål, og stred godt til tredjepladsen bag favoritten Don Cash og Eistee Bakkely. Direkte til spids og sejrede meget enkelt på Nykøbing Falster den 16/5 foran Broadway Vincent og Deep Purple. Hesten virker stabil, og finder han rundt på verdens mindste travbane, er det en top tre chance.

3 Dora Solo sad i dødens efter ca. 500 kørsel den 2/7, og stred hele vejen til mål som toer efter Daydream men foran Disney. Sad klistret i ryg på førende Urd Unikum hele vejen i Calles Cup. Blev passeret af Baunely’s Diamant i opløbet, men var fin tredje. Har triochance fra godt spor.

4 Disney var hurtig fra start og til spids fra spor fire den 2/7. Galopperede midt i første sving, og fandt efter ca. 500 meters kørsel en position i andet par udvendigt. Endte tredje efter Daydream og Dora Solo. Blev taget rolig fra start fra spor tre den 16/7 og placeret som tredje indvendigt. Fik aldrig angrebsplads og blev tredje efter Cimba Brogård og Bad As Elkær. Finder bedre og bedre rundt på banen, og skal ses med triochance.