V5-ANALYSE TIL Bornholm AF Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet for 256 kr. Vundet 0 kr. Tilbagebetalingsprocent 0%. Hitrate 0 af 1.

Printvenlig version


V5-FORSLAG

2-3-6-7-10-11-13-15

1 Comet Elkær

1-5-9

1-3-4

1-2-3-8

Pris 288 kr.

V5-1 / 3. LØB

V5 indledes med et uhyre åbent nulklasseløb med 14 deltagere, idet nr. 4 Clayton er slettet p.g.a halthed. Ingen åbenlyse favoritter og bred gardering tilrådes.

A-chancer: 2-13-15-6-3-10 B-chancer: 7-11-14-8-12 C-chancer: 9-5-1

2 Bright Diamond debuterer på banen og det er et vovet førstevalg i en meget åben V5 afdeling. Hoppen var senest godkendt tredje i Århus, hvor den sad i ryg på den førende favorit Livi No Panic hele vejen. Måtte slippe ind på det lige, og var slået med ca. 20 meter. På de sidste meter blev den slået til tredjepladsen af Es Trenc. Hesten var ikke specielt hurtigt ude i Århus og her ligner det at 3 Clara B tager spids med 2 Bright Diamond i ryg.

13 Adolf Hjortshøj var spillet til storfavorit på åbningsdagen, hvor den fik hårdt tryk af Smokie Day over den første omgang. Holdt spidsen til der manglede 500 hvor den så træt ud, og måtte slippe til staldkammeraten Coco Collection og den senere vinder Cerosso. Kom fint tilbage i opløbet hvor Coco Collection galopperede og var kun slået til andenpladsen med en længde.

6 Væinø blev diskvalificeret i sæsondebuten, men så ved den lejlighed stærk ud. Fik en rumler på efter få hundrede meter, men kom stærkt tilbage og havnede i tredje par udvendigt i ryg på Cerosso. I opløbssvinget kom hesten i et stærkt angreb i tredje spor, der dog endte i galop og diskvalifikation. Uden galoppen havde hesten sandsynligvis været anden eller tredje. Får til dagens start Stefan Lind-Holm i sulkyen og han kender hesten fra rutineløb. Se op.

6 Diva T C skal ses i banedebut. Var i rutineløbeskrevet for 14 dage siden, hvor det blev til en ikke ubetydelig galop. Ifølge Niels P. Steinlein var ekvipagen kommet hjem i en tid omkring 23,0 uden fejlen, hvilket rækker langt i dagens felt. Hesten er normalt stabil, og må stå med solid outsider chance.

3 Clara B er godkendt på Lunden på 20,5. Ifølge træner Frank Mikkelsen er hesten hurtig ude af volten, og det kan ligne at Clara B forsøges i spids, hvorfra den kan blive farlig. Bør følges i opvarmningen og skal krydses på alle seriøse V5 bonner.

10 California Laser var spillet til storfavorit i sæsondebuten, hvor den fra startspor 1 let tog spids, og førte hele vejen indtil kort før mål, hvor Kenneth Nielsen trak Chilli Tårs på tværs og sejrede knebent. California Laser gik godkendt på andenpladsen og kom hjem i en god tid for klassen. Andre forudsætninger med tillæg og bagspor i volten, men skal i en åben V5-afdeling ses med vinderchance.

7 Cat Baloo starter for første gang i år. Med spor 2 i volten fra 20 meters tillæg har ekvipagen sandsynligvis hurtigt fat i de 3 fra grundvolten, og da hesten trives bedst, når den sidder med fremme anbefales det at krydse ekvipagen på de lidt større V5-kuponer.

11 Chilli Tårs overraskede mange V5-spillere ved at sejre på åbningsdagen. Sad ved den lejlighed i ryg på storfavoritten California Laser hele vejen, og spurtede til sejr efter perfekt styring af Kenneth Nielsen. Vindertiden rækker langt i dette selskab, men forudsætningerne er helt anderledes med tillæg og lukket spor i volten.


V5-2 / 4. løb

Det ligner spids og slut for nr. 1 Comet Elkær der bliver omgangens blanke på V5.

A-chancer: 1 B-chancer : 6-10-5-4-7-9-8 C-chancer: 2

1 Comet Elkær havnede som sidste hest fra spor 9 i årets første start, og sad som 5 indvendigt de første 1000 meter. Blev forsøgt i tredje spor med 400 meter til mål, men kom ikke rigtig nogle vegne i en hurtig afslutning. Helt anderledes forudsætninger i dagens løb, da hesten er meget starthurtig og trives i spids. Er helt sikkert gået frem med udblæsningen for en uge siden. Helt klart førstevalget.

6 Catja Mosebo kapabel dame med perfekt startspor i ryg på storfavoritten. Sæsondebuterer men har klassen til at begå sig i dagens felt, og kan Martin Sjøholm Jensen gemme hoppen indtil opløbet, kan det ikke udelukkes at ekvipagen kan byde favoritten op til kamp.

10 Woody Simoni var mange V5-spilleres holdepunkt for en uge siden, men svigtede ved at startgalopere, hvilket Niels K. Hansen havde advaret om kunne ske. Kan ikke udnytte sin starthurtighed fra spor 10, men hesten har tidligere vundet fra bagspor, og skal regnes ved favoritsvigt.

5 Touch The Sky blev taget roligt fra start for en uge siden, hvor det blev til galop i landevejssvinget første gang. Netop landevejssvinget volder hesten problemer, og det er helt klart til hestens fordel at starten går fra 1860 meter, hvor hestene rammer staldsvinget første gang. Hesten har ved tidligere lejligheder vist stor kapacitet, men er startet sparsomt p.g.a diverse skadesproblemer.


V5-3 / 5.løb

Godt sammensat ungdomsløb hvor 1. Winston E M fører længe – måske hele vejen til målstregen er passeret. 9 Return To Sweden møder normalt hurtigklassen og er godt inde i løbet.

A-Chancer: 1-9-5 B-Chancer: 6-2-3-4-8-7 C-Chance: 10-11

1 Winson E M er født i spids og kan formentlig en tid omkring 21,0, hvilket skal gøre det svært for konkurrenterne. For en uge siden var ekvipagen ude i autostart fra spor 2, hvor hesten blev placeret i vinderhullet bag One Way Home. Kom perfekt ud til angreb i sidste sving, og var godkendt tredje bag Corner Tiki og Bellwood.

9 Return To Sweden er klassehesten i feltet, men står med 40 meters tillæg. Havnede i dødens de første 500 meter på åbningsdagen, inden den blev afløst af Solon til en perfekt placering i andet par udvendigt. Angreb på sidste langside, som dog endte i en ødelæggende galop i sidste sving. Skal med på alle seriøse V5-bonner.

5 B G Anna Maria sad som tredje indvendig på åbningsdagen, hvor Von Gladiator sad i spids med Sarah B J i ryg. Fik aldrig hullet og så ikke tom i mål som femte. Tiden 20,6 er absolut godkendt første gang ude, og hesten har givetvis fordel af sidste uges udblæsning.

2 Alfred Silk sæsondebuterer men gik et fornuftigt rutineløb for Simone Mikkelsen for 14 dage siden. Hesten er stærk og har distancefordel i dagens start. Har næppe hurtigheden fra start til at tage spids, og det ligner at hesten må gøre det hårde arbejde udvendigt fra.

6 Alleycat gør sin første start på Bornholms Brand Park og får Nicklas Steinlein i sulkyen. Nicklas kender hesten fra starten den 5/4 på Lunden, hvor ekvipagen var godkendt fjerde. Er udeladt på V5-kuponen, da ejeren af hesten Bent Dahl udtaler, at Return To Sweden, som han også ejer, alle dage kan give Alleycat 20 meter.


V5-4 / 6.løb

Always Sugar eller alle i en V5-afdeling, hvor starten vurderes at blive meget afgørende.

A-Chancer: 1-3-4 B-Chancer: 10-9-6-8-2-5-7 C-chancer: -

1 Always Sugar gør sin første start på Bornholms Brand park i år, men har fået en udblæsning på Lunden den 5. april. Ved den lejlighed havnede ekvipagen i dødens, hvilket hesten ikke stod for i sæsondebuten. Holder John Gommans spidsen fra et vanskeligt spor 1, og kommer parret igennem første sving fejlfrit, må det være en stor vinderchance.

4 Ricco K sæsondebuterer, men Thomas Kaas viste på åbningsdagen med sejr til Fernandinho B R og andenplads til Bellwood efter hårdt løb, at hestene er veltrænede og i form. Hesten er rimelig starthurtig og med startplads i første række bag bilen, ligner det at hesten får en fornuftig placering undervejs, hvorfra den kan blive farlig.

3 Try My Chief kommer også for første gang i år. Fra et godt spor 3 kan Laura Pedersen måske ramme spidsen, hvorfra ekvipagen er sejr aktuel. Er meget afhængig af positionerne undervejs, og rammes spidsen ikke vil Laura Pedersen søge til inderbanen, da hesten ikke yder maksimalt fra udvendig position.

10 Blæsa Hornline sæsondebuterede i formløb med 60 meters tillæg. Sad som femte indvendigt og blev trukket ud i andet sport med en omgang til mål. Hang mest med, men har fordel af løb i kroppen.

9 Bear Dollar endnu en sæsondebutant der skal ses an i opvarmningen. Er fornuftigt inde i løbet med en indtjening på kr. 85.000 i et løb op til kr. 100.000. Udgangspositionen i anden række bag bilen er ikke optimal, men i et relativt åbent opgør kan det vise sig fornuftigt at krydse ekvipagen på V5.


V5-5 / 7.løb

Kan Von Gladiator gøre det igen?

A-Chancer: 2-1-8-3 B-Chancer 5-7-9-4-6 C-chancer: 10

2 Von Gladiator imponerede stort i første start på Bornholm, hvor det blev til let spids til mål sejr for Kenneth Nielsen. Får til dagens start Nicklas Steinlein i sulkyen. Nicklas kender hesten fra Lunden, men spillerne skal være opmærksomme på at det er hestens første start, hvor startafgangen er ”ned ad bakken”. Indtages spidsen vinder hesten, men den indvendige Toxido er også meget hurtig fra start.

1 Toxido køres for første gang af Frank Mikkelsen, da Kenn Christoffersen har valgt nr. 8 Jetset Onien. Toxido er meget hurtig bag bilen, og indtages spidsen bliver ekvipagen livsfarlige.

8 Jetset Onion er Kenn Christoffersens valg i løbet. Kommer ligesom på åbningsdagen ud fra spor 8. Fangede for en uge siden andet par udvendigt på Look At My Face der fejlede med 700 meter til mål. Fra dødens stred Jetset Onion fint til tredjepladsen bag Von Gladiator og inderbane kørte Sarah B J.

3 April Hydrup kunne på åbningsdagen ikke tage en længde på Kils Titan og Final Delivery, og kom til at hænge i tredje spor de første femhundrede meter, hvorefter Kim Hjort bakkede ned som sidste hest. Angreb gennem sporene på sidste langside, og måtte helt ud i fjerde, femte spor i opløbet, og nåede femtepladsen i et løb vundet af Strong Shadow før Aston Martin og med Igor Times på tredjepladsen.

5 Troika Ulvholm havde startplads i anden række på åbningsdagen, og havnede i 5 par indvendigt fra start. Fik galop på sidste langsiden og sås aldring med chance. I dagens løb er forudsætningerne helt anderledes med start i første række bag bilen. Troika Ulvholm trives i spids, men de indvendige er hurtige fra start, og det er tvivlsom, om den eftertragtede spids kan nås fra et yderligt spor 5.

7 Sarah B. J var hurtigt ude bag startbilen for en uge siden, hvor den sad i vinderhullet bag Von Gladiator hele vejen. Klarede at afvise Jetset Onion i kampen om andenpladsen. Andre forudsætninger med anden række bag startbilen, men hoppen viste god form på åbningsdagen.

9 Rocky H sad i tredje, fjerde par udvendigt på åbningsdagen, og så træt ud med en omgang til mål. Er givetvis gået frem med starten i kroppen, men forudsætningerne med spor 9 mod gode heste, er ikke let.