V5-analyse til Bornholm af Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet for 3.126 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 222%. Hitrate 6/11.

Printvenlig version


V5-FORSLAG

10-8-4

2-1-4

4-8-1

3-5-1-2

5-2-4

Kr. 324

3. løb / V5-1

Baunely’s Diamant står med tre sejre på stribe og undgår ikke favoritværdigheden trods spor ti. Baunely’s Diamant kan være et blank bud i en svær V5 omgang, men jeg vælger at gardere, da hestene i første række har stor fordel af sprinterdistancen.

A-chancer: 10-8-4-1-3 B-chancer: 2-5-7 C-chancer: 6-9

10 Baunely’s Diamant blev taget roligt fra start den 11/6, hvor ekvipagen havnede i tredje par udvendigt. Til angreb i tredje spor på sidste langside og sejrede sikkert foran Dream Winner og Born Solo. Havde senest 20 meters tillæg, og blev taget forsigtigt fra start og placereret som femte i inderbanen. Med ca. 1000 meter til mål frem i andet par udvendigt og til angreb i tredje spor ned ad sidste langside. Manglede et par længder i at nå førende California Laser da denne pludselig galopperede i opløbssvinget. Sejrede let foran Watergate og Bindee Blue. Kapacitetsmæssigt feltets bedste hest, men spor ti over 1600 er ingen let opgave, og det mest sandsynlige scenarie er at ekvipagen havner som en af de sidste når startbilen slipper feltet.

8 Watergate var meget hurtig fra start på trods af 20 meters tillæg den 10/5, op pressede på den førende Dora Solo. Kunne overtage spidsen efter en omgangs kørsel. Sejrede sikkert før Væinø og Daydream. Igen meget hurtig fra start fra tyve meters tillæg den 18/6, og placeret i tredje par indvendigt. Frem i dødens med ca. 1000 meter til mål og stred hele vejen til andenpladsen, men kunne intet stille op overfor Baunely’s Diamant, der havde siddet i andet par udvendigt. Kan ikke udnytte sin starthurtighed fra anden række, men kan ifølge Ole Bager en tid omkring 19,0 på dagens distance, og det skal række langt.

4 Cimba Brogård rolig startafgang fra spor fem den 25/6 og placeret som femte og sidste hest. Da de tre foranliggende i indersporet alle blev forsøgt i angreb over den sidste omgang, løste det sig perfekt for Cimba Brogård, der endte i vinderhullet, og var anden over mål, efter Urd Unikum der vandt sikkert. Tredjepladsen til Dora Solo. Hesten har nu fået to starter efter halvanden måneds pause, og er givetvis gået frem. Kører Egon Jensen til fra start, tror jeg ekvipagen er spidsaktuel, og derfra kan Cimba Brogård leverer overraskelsen.

1 Bindee Blue gik sin hidtil bedste start senest, hvor ekvipagen sad i vinderhullet bag California Laser. Førende California Laser galopperer i opløbssvinget og Baunely’s Diamant går via tredje spor frem til sejr før Watergate og Bindee Blue. Hurtig fra start, og kan måske svare spidsen fra indersporet.

3 Væinø var ude på stayerdistancen den 5/6 fra spor et. Måtte slippe spidsen til den senere vinder Cerosso efter en omgang. Kom til at hænge på en træt konkurrent, men gik et topløb på tredjepladsen bag Cerosso og Fortune Boko. Var senest hurtigt ude med galop. Kan ikke udnytte det gode startspor, da han ikke er nogen lynstarter, og sprint er næppe en fordel.

4. løb / V5-2

Billgate har fået et godt tilbud, men jeg tror ikke han kan holde spids fra spor et. Spidsduellen kommer til at stå mellem Wilbur og On Track Ljuva. Den af de to ekvipager der vinder duellen er vinderaktuel.

A-chancer: 2-1-4-6-9 B-chancer: 5-8-10 C-chancer: 3-7

2 Wilbur havnede i dødens på Brad Pitt fra spor tre den 5/6. Stred hele vejen til mål som tredje bag Baltic Baunely der havde siddet i andet par udvendigt og Always Sugar. Senest hårde spor igennem første sving, inden Wilbur havnede i dødens på Try My Chief. Blev afløst i dødens med omgang til mål, og hang godt med, men endte som første hest udenfor pengene, i et løb der blev vundet af Corner Tiki før Sorrento. Lykkes det Kenn Christoffersen at tage en længde på Billgate og ramme spidsen, kan ekvipagen føre dette spinteropgør hele vejen.

1 Billgate blev taget roligt fra start fra spor syv den 11/6. På en stærk sidste omgang kunne han i opløbet gå forbi den førende Global Tinghøj til en sikker sejr. Ude i en hård spidskamp den 18/6 inden spidsen blev indtaget efter en halv omgangs kørsel. Måtte overraskende slippe til den i dødens liggende Ricco K med en omgang til mål. Kom glimrende tilbage i opløbet, og var anden efter Baltic Baunely men før Ricco K på tredjepladsen. Kommer Skipper ud fra indersporet i tide, må ekvipagen være et godt vinderbud.

4 On Track Ljuva har ikke de store resultater at henvise til i år, men vi har tidligere set hoppen overraske, hvis det lykkes at komme til spids. I DM for amatører den 18/5 placeret i tredje par indvendigt fra spor syv. Blev tredje efter inderbaneløb bag Catja Mosebo og Ricco K. Direkte til spids fra spor tre den 18/6, men galop i landevejssvinget første gang. Det åbenlyse spidsbud, og kommer ekvipagen glat igennem første sving, kan On Track Ljuva levere overraskelsen.

6 Ricco K sad i vinderhullet bag Uccello Gene den 4/5, og kom perfekt ud i andet par udvendigt ved indgangen til opløbssvinget. Angreb i tredje spor ned gennem opløbet, og sejrede knebent efter et perfekt kørt løb foran Uccello Gene og Ryan’s Symphony. Havnede i dødens på Billgate den 18/6, og kunne overraskende glide til spids med en omgang til mål. Måtte i opløbet slippe til Baltic Baunely og Billgate. Er i topform, og med det rigtige rygløb kan Ricco K levere overraskelsen.

9 Rose Simoni har kun startet en gang i år, hvor den fra en placering som fjerde udvendigt blev sendt i tredjespors angreb efter en omgangs kørsel. Havnede i dødens med halvanden omgang til mål, og var træt med 100 meter til mål. Er givet gået frem med løbet i kroppen, men fra vanskeligt startsport skal der held til undervejs, hvis Rose Simoni skal nå helt frem.

5. løb / V5-3

Her ligner det at Sabber Klinteby rammer spidsen og holder et jævnt hårdt tempo. Ekvipagen bliver svær at fange, selv for kapable heste som Waterjet og Toxido der begge er hæmmet af startspor i anden række.

A-chancer: 4-8-1-10 B-chancer: 7-9-5-2 C-chancer: 3-6

4 Sabber Klinteby direkte til spids fra spor 4 i Erling Rügges Memorial indledende afdeling. Vandt sikkert foran Baker Tilly og Venice Simoni. I finalen indvendigt de første 1000 meter, herefter frem i dødens i en omgang, inden spidsen kunne indtages. Holdt til opløbet, hvor ekvipagen måtte slippe Cerosso og Picasso Jetset forbi. Senest galop på vej til føring fra spor tre. Her ligner det spids, og så kan Sabber Klinteby føre hele vejen.

8 Waterjet blev placeret i tredje par indvendigt den 31/5, hvor hullet kom som på bestilling ned ad langsiden sidste gang. Koblede grebet på den førende Ricco K i opløbet, og vandt sikkert foran Ricco K og B G Anna Maria. Fløj til spids fra spor fire den 18/6, men kunne ikke svare den i andet par udvendigt siddende Jeset Onion, da denne angreb på sidste langside. Sikker anden før Rad Hanover. Klassehest der i de seneste fire starter ikke har været dårligere end nr. to. Jeg forventer også han er tvilling aktuel i dette felt.

1 Blæsa Hornline blæste til spids fra spor fire den 5/6. Fik tryk af den i dødens liggende Toxido. Træt med 50 meter til mål og slået af Toxido, Nick Sisu og Sarah B J. Senest uforskyldt galop i landevejssvinget første gang. Lykkes det Kim Hjort at svare Sabber Klinteby op fra start, kan Blæsa Hornline levere overraskelsen fra spids.

10 Toxido var hurtig fra start fra spor fem den 5/6, men blev svaret op af Blæsa Hornline, og placeret i dødens. Stred flot og sejrede fra dødens foran Nick Sisu og Sarah B J. Kunne ikke svare final Delivery i spidskampen den 25/6, men overtog spidsen efter ca. 500 meters kørsel. Holdt indtil nogle få meter før mål, hvor Igor Times gik forbi til kneben sejr. Klassehest der har været med i trioen i samtlige fem starter i 2019, men som er handicappet af spor 10 over sprint.

7 Sarah B J hurtig fra start fra spor ti og placeret i vinderhullet den 5/6. Fin tredje bag Toxido og Nick Sisu. Senest galop i opløbssvinget i en position som tredje-fjerde indvendigt. Det vil være en overraskelse hvis Sarah B J går til tops, og hoppen er vel først og fremmest trioaktuel.

6. løb / V5-4

Mange starthurtige heste i første række, og jeg tror den der rammer spidsen kan føre hele vejen. Mit forsigtige spidsbud er Nick Sisu, medmindre Ole Møller Pedersen prikker starten med Final Delivery.

A-chancer: 3-5-1-2 B-chancer: 4-6-7-10 C-chancer: 9-8

3 Nick Sisu vandt en flot sejr den 10/5 efter et løb i dødens på Spot On La Marc i samtlige 1600 meter. Var anden over mål, men Spot On La Marc blev diskvalificeret for trængning. Havnede i andet par udvendigt i ryg på Toxido den 5/6. Angreb ned ad langsiden sidste gang og nåede andenpladsen bag Toxido. Var senest ude i en hård åbning med Waterjet, og var lige ved at tage en længde på Waterjet, da det blev til galop i landevejssvinget.

5 Igor Times havnede i dødens den 11/6, og sejrede sikkert, efter en mægtig præstation, foran Waterjet og Strong Shadow. Senest placeret i andet par udvendigt i ryg på Quick Streamline. Til angreb i tredje spor ned ad langsiden sidste gang, og fangede kort før mål den førende Toxido. Kan på ny fange en position i andet eller tredje par udvendigt, hvorfra Igor Times ingen vil være at finde i afgørelsen.

1 Final Delivery lynstartede fra spor tre den 25/6 og tog en længde på Toxido. Slap frivilligt Toxido til spids efter knap en omgangs kørsel. Måtte slippe ryggen på den førende midt i opløbssvinget, og endte som første hest uden for præmierækken. Perfekte forudsætninger med sprint og første række. Hesten er meget hurtig fra start, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis Final Delivery sidder i spids samtlige 1600 meter.

2 Kils Titan drønede til spids fra spor et den 13/4, og var i klar føring da en umotiveret galop efter 1½ omgangs kørsel ødelagde dagen. Kom i trav og i angreb på den førende Nick Sisu da endnu en galop satte ekvipagen ud af spillet. Ude i en hård åbning mod Sky Line den 11/6, hvor Kils Titan endte med at sidde i vinderhullet de første 1200 meter, inden han blev trukket ud i andet par udvendigt. Hang mest med, og endte som første hest udenfor præmierækken. Perfekte forudsætninger med sprint og første række. Kan åbne fra start, og rammes spidsen fører han længe.

4 Speedy Globe gik direkte til spids i DM for amatører den 18/5. Sikker start til mål sejr før Wonderful Ice og Sky Line. Ynder sprint og første række, men de tre indvendige er alle lynstartere, så Speedy Globe når næppe til spids. Kan måske finde ned i andet eller tredje par udvendigt, hvorfra ekvipagen er trioaktuel.

7. løb / V5-5

Hurtigklasseløb over spinterdistancen hvor banerekorden kommer i fare. Endnu engang har flere startraketter fået første række. Fernandinho B R har endnu ikke tabt spidskampen på Bornholm, når han har haft første række bag bilen. Lykkes det Jan Dahlgaard at prikke starten, tror jeg ekvipagen fører fra start til mål.

A-chancer: 5-2-4-6 B-chancer: 3-8-9-1-7 C-chancer:

5 Fernandinho B R var overlegen vinder af åbningsløbet den 13/4, hvor han sad i spids fra start til mål, og vandt foran Fortune Boko og Streetwice. Tog en længde på Solon i spidskampen den 18/6, men løbets distance på 3000 var i overkanten for Fernandiho B R, der førte indtil der manglede en omgang. Var langt efter sejrende Solon i mål. Helt perfekte forudsætninger med første række og sprint. Hesten har to gange haft første række bag startvognen på Bornholm, og begge gange har han siddet i spids inden første sving. Det ligner spids og slut.

2 Solon tog spids direkte den 27/4, og dirigerede hver en meter af løbet. Sikker vinder foran Fortune Boko og Vega Vang. Senest ude over stayerdistancen, hvor han ikke kunne svare Fernandinho B R fra start, men fandt en position i vinderhullet, hvor han blev siddende til der manglede en omgang, hvor ekvipagen gik med Fortune Boko i angreb. I eget angreb ind på opløbsstrækningen og koblede sikkert grebet på Fortune Boko. Tredjepladsen til Wega Vang. Lykkes det at holde spidsen fra start, vinder Solon løbet.

4 Picasso Jetset blev sendt direkte til spids fra spor et, i indledende afdeling af Erling Rügge Memorial. Beherskede siden hen hver meter af løbet, og vandt let foran Streetwice og Kafka D. Stod med fyrre meters tillæg i finalen, hver det blev til femte par indvendigt fra start. Efter et par galopper til foranliggende konkurrenter blev det til tredje indvendigt. Blev sinket af en træt konkurrent, men angreb i fjerde spor i opløbssvinget, og på en hurtig afslutning nåede Picasso Jetset andenpladsen bag Cerosso. Uhyre hurtig fra start, og rammer han spidsen, er han sejrs aktuel.

6 Jetset Onion ramte andet par udvendigt fra spor otte den 4/5. Angreb i tredje spor i opløbet, og nedkæmpede let den i dødens siddende Strong Shadow, der blev anden foran April Hydrup. Perfekt listet ud i andet par udvendigt fra startspor seks den 18/6. Angreb ned ad langsiden sidste gang, og fik hurtigt grebet på førende Waterjet. Sejrede enkelt foran Waterjet og Rad Hanover. Er voldsomt handicappet af lukket spor på sprint, men løsner det sig, har hesten kapacitet til at kæmpe med om sejren.

3 Fortune Boko blev den 10/5 placeret i dødens på Wega Vang fra spor fem. Gik samtlige 2400 meter i dødens spor, og var alligevel i stand til at nedkæmpe førende Wega Vang. Senest ude på stayerdistancen hvor det blev til en rolig start og en anonym tilværelse bagerst i feltet, indtil der manglede ca. 1000 meter. Angreb i tredje spor og frem i dødens med omgang til mål. Overtog føringen på sidste langside, men blev overspurtet af en optimalt kørt Solon. Har næppe fordel af sprint, og kan ikke udnytte det gode startspor, da han ikke kan være med i spidsduellen. Vil have fordel af hårdt tempo hele vejen.