V5-ANALYSE TIL Bornholm AF Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet: 1.438 kr. - vundet: 2.396 kr. TBP: 167%. Hitrate 2/5.

Printvenlig version


V5-FORSLAG

1-5-8

4 Catja Mosebo

1-2-3-4-5-6-7-8

4-5-6

1-2-3

Pris 216 kr.V5-1 / 3. LØB

Comet Elkær har tidligere vist, at han med startspor i første række bag bilen er uhyggelig hurtig fra start, og det ligner spids og slut. Både 1 Bornholm Nu og 3 Smokie Day er hurtige bag bilen, og trives i spids. Får hestene i første række åbnet for hårdt, kan 8 Bellwood lukrere på et hårdt tempo undervejs.

A-chancer: 5-8-1 B-chancer: 3-2-6-4 C-chancer: 7

5 Comet Elkær var spillet til storfavorit den 20/4, hvor den havde startsport 1 bag bilen, men galopperede inden startvognen slap feltet. Har haft startspor 10 de seneste 2 starter, men viste senest (10/5) at formen er ved at indfinde sig. Var hurtig fra start og placeret i 3 par indvendigt. Kom først fri midt i opløbet, og afsluttede fint til tredjepladsen bag Billgate og Aura. Så ikke tom ud i mål. Lykkes det at tage en længde på de indvendige 1 Bornholm Nu og 3 Smokie Day tror jeg Comet Elkær fører hele vejen.

8 Bellwood gik hele vejen i dødens spor den 13/4, og var kun slået med hoved og hals af Corner Tiki. Rolig start den 27/4 og placeret i 4 par indvendigt. Sad fast med kræfter i behold bag trætte heste, i et løb der blev vundet af Baltic Baunely foran Catja Mosebo. I andet par udvendigt fra startspor 3 den 4/5. Satte angrebet ind på den førende Cerosso med en omgang til mål, og havde fået overtaget da Cerosso kapitulerede med galop i opløbet. Stærk og vil være gavnet af overpace.

1 Bornholm Nu sad i vinderhullet bag Classic Navy den 20/4. Ud i andet spor ved indgangen til opløbssvinget og afsluttede flot til andenpladsen bag Cerosso og knebent foran Coco Collection. Den 27/4 let til spids fra spor 3 og dirigerede herefter løbet, indtil opløbet hvor Canavaro kom stormende. Vandt knebet. Starten senest skal blot glemmes, da ekvipagen måtte opgive p.g.a. seletøjsuheld. Hurtig bag startvognen og det ligner vinderhullet, med mindre det lykkes at svare nr. 5 Comet Elkær op fra start,

3 Smokie Day var ude i en hård åbning den 13/4, hvor Ole Bager pressede på den førende Adolf Hjortshøj de første 600 meter, inden Smokie Day blev placeret i vinderhullet. Var tredje over mål på afstand af Cerosso og Adolf Hjortshøj. Blev sat af i tredje spor, fra startspor 5 den 4/5, og efterfølgende placeret i tredje par udvendigt i ryg på den senere vinder Bellwood. Blev siddende da Bellwood angreb med omgang til mål, og sås aldrig med chance. Trives bedst når den sidder med fremme undervejs.

2 Coco Collection blev placeret i tredje par indvendigt den 13/4 og op i dødens på den førende staldkammerat Adolf Hjortshøj efter en omgang. Med en omgang til mål til spids og galopperede i spidsen midt i sidste sving. Så sejr aktuel ud ved den lejlighed. For en uge siden blev det til andet par udvendigt fra start, men da den foranliggende Canavarro gled til spids efter 400 meters kørsel, blev det til dødens. Måtte slippe i opløbssvinget, og var slået med 20 af Canavarro og Catja Mosebo. Holdt femtepladsen bag Trixiwill og Baltic Baunely. Næppe hurtig nok fra start til at tage spids, men søger et rygløb.


V5-2 / 4. løb

Catja Mosebo er en rigtig startraket, der er ude på rigtig distance. Det ligner en start-til-mål-sejr, og et godt bud på ugens blanke i V5.

A-chancer: 4 B-chancer: 3-1-5-8 C-chancer: 7-6-2

4 Catja Mosebo katapultstartede til spids fra spor 4 den 27/4. Slået af en rygkørt Balti Baunely, men tapper i nederlaget. Havnede i tredje par udvendigt for en uge siden, og angreb i tredje spor med 800 meter til mål. Frem i dødens på førende Canavarro med omgang til mål og kæmpede helt til målstregen. Knebent slået til andenpladsen af Canavarro. På passende distance og taber næppe fra spids.

3 Aura var langsom fra start den 4/5 og havnede i femte par indvendigt. Kom aldrig ind i legen, i et løb vundet af Try My Chief før Woody Simoni. Senest i vinderhullet fra spor 3, hvor den blev trukket på tværs af banen, og angreb i tredje spor i opløbet. Nåede på en god afslutning andenpladsen bag Billgate. Kan måske få det optimale løb i ryg på 4 Catja Mosebo?

1 Alfred Silk fik spids fra spor 1 den 27/4 og slap efter en ½ omgangs kørsel til Brad Pitt. Sad i vinderhullet og kom perfekt ud til angreb ned ad sidste langside. Vandt sikkert foran Ryan’s Symphony og Andreisswagerman. Galop direkte fra start senest i ungdomsløb og diskvalificeret. Fordel af autostart

5 Winston E M lå i vinderhullet i ungdomsløb den 20/4. Til angreb på den førende One Way Home ind på opløbet og vandt med en længde før One Way Home og Ray Of Light. Havnede i fjerde par udvendigt fra spor 10 den 4/5 og hang mest af alt med, i et løb der blev vundet af Try My Chief foran Woody Simoni. For en uge siden alene i spidsvolten i monte, hvor det blev til spids-til-mål-sejr foran Hot Collection og Mccabe.

8 Ricco K blev taget forsigtigt den 20/4, og havnede i 6 par indvendigt. Hang mest med. Sad senest i vinderhullet bag Ucello Gene. Kom perfekt ud i andet par udvendigt ved indgangen til opløbssvinget, og angreb i tredje spor ned gennem opløbet. Sejrede knebent efter et perfekt kørt løb foran Ucello Gene og Ryan’s Symphony. Skal helst listes med og gemme speeden så længe som muligt.

V5-3 / 5. løb

Umuligt at udpege favorit i tredje afdeling og der er ingen deciderede vindertyper med i feltet. Jeg vælger at lukke afdelingen, men rammer Venice Simoni spidsen, må ekvipagen have en god vinderchance.

A-Chancer: 3-1-7-6-8 B-Chancer: 5-4-2 C-Chance:

3 Venice Simoni havnede den 27/4 i dødens på Catja Mosebo, og måtte gå den tunge vej samtlige 1860 meter. Kunne ikke følge de 2 indvendigt kørte Baltic Baunely og Catja Mosebo der kom i mål i nævnte rækkefølge. Måtte på målstregen se sig slået til fjerdepladsen af Vilbur. Favorit for fjorten dage siden, men galopperede direkte fra det vanskelige spor 1 bag startvognen. Galop fra start igen senest. Rammes spidsen fra perfekt startspor kan Venice Simoni føre hele vejen.

1 Ryan’s Symphony sad i tredje par indvendigt den 27/4. Med i ryg på den senere vinder Alfred Silk på sidste langside, og afsluttede fint til andenpladsen på afstand af vinderen. Havnede i dødens på Uccello Gene den 4/5 og måtte trave den tunge vej udvendigt hele løbet. Kort slået til tredjepladsen af vinderhullets Ricco K og Uccello Gene. Bliver bedre og bedre.

7 Blæsa Hornline krøb til inderbanen fra spor 10 den 20/4, og havnede i fjerde par indvendigt, der med 800 meter til mål blev vekslet til tredje par indvendigt, da den foranliggende Power Queen gik ud i andet par udvendigt. Holdt godt ved til tredjepladsen bag Try My Chief og Always Sugar. I fjerde par indvendigt fra spor 9 den 4/5. Blev trukket på tværs midt på opløbet og nåede fjerdepladsen bag Ricco K, Uccello Gene og Ryan’s Symphony. Så ikke tom ud i mål.

6 Sioux Sølvtop har startet i monte de seneste 2 gange. Den 20/4 løb Sioux Sølvtop sit eget løb på afstand af den førende Rie Østervang. Havde fat i den førende midt på sidste langside og angreb i opløbssvinget. Sejrede sikkert foran Rie Østervang og Mccabe. Havnede i tredje indvendigt senest. Blev trukket ud i dødens med 800m til mål i et løb der blev sikkert vundet af Winston E M. Knebent slået til fjerdepladsen af Mccabe og Hot Collection. Kan her få det optimale rygløb, og så bliver ekvipagen farlig, hvis hullet kommer.

8 Sabber Klinteby var langsom fra start for 14 dage siden, da foranliggende galopperede fra start og kom til at sidde som fjerde udvendigt. Forsøgtes i angreb ud på sidste omgang, men det løb ud i sandet. Senest hurtig fra start fra 20 meters tillæg og frem i ryg på førende Born Solo. Angreb i opløbet uden for alvor at komme i nærkamp med vindende Born Solo. Havde foretrukket startplads i første række, men der var fremgang at spore senest.

5 Hot Collection fik en rumler på i landevejssvinget første gang den 4/5, og havnede bagerst i feltet. Ud i fjerde par udvendigt med 800 meter til mål. Hang mest med, og nåede femte pladsen på afstand af de fire første i mål. Langsom fra start i monte den 10/5, men havnede i femte par indvendigt efter en omgang. Angreb i tredje spor i opløbet og nåede andenpladsen bag den sikre vinder Winston E M.

4 M T Luckyyouandme havnede i andet par udvendigt i banedebuten den 4/5. Kunne ikke holde ryggen på den i dødens liggende Ryan’s Symphony midt på sidste langside, og havnede i det slagne felt. Er gået frem med løb i kroppen efter mindre skadespause.

2 Baker Tilly langsom fra start den 20/4 og havnede som femte indvendigt, der blev til fjerde indvendigt med omgang til mål. Tabte et par længder i sidste sving og var træt ind på det lige. Blev taget roligt fra start i monte den 4/5. Havnede som femte i et langstrakt felt. Angreb i opløbet, og nåede tredjepladsen bag Primary Engine og Oliver Elmegård.


V5-4 / 6. løb

Den af Waterjet eller Toxido, der rammer spidsen må have en god vinderchance, medmindre April Hydrup får et optimalt rygløb og hullet i rette tid.

A-Chancer: 4-5-6 Chancer: 3-1-8 C-chancer: 7-2

4 Waterjet havnede i tredje par udvendigt fra spor 10 den 27/4. Kom til at sidde perfekt i andet par udvendigt med 800 meter til mål, da den i dødens siddende galopperede. Forsøgte sig i tredje spor i opløbet, men kunne ikke tage meter på Von Gladiator, Sarah B J og Jetset Onion der kom ind i nævnte rækkefølge i en hastig afslutning. Den 27/4 direkte til dødens på Toxido fra anden række bag bilen. Kunne ikke gå i nærkamp med vinderen, Toxido, men holdt knebent til andenpladsen foran B G Anna Maria. Senest femte indvendigt fra start og sås aldring med chance. Perfekte forudsætninger i dette løb.

5 Toxido var meget hurtigt ude bag bilen den 20/4, hvor den let forsvarede spidsen fra spor 1. Var ved den lejlighed kun slået af staldkammeraten Jetset Onion der var blevet budt et sukkerløb i andet par udvendigt af Kenn Christoffersen. Den 27/4 direkte til spids fra spor 4, og sejrede sikkert før Waterjet. Vinder hvis det lykkes at ramme spidsen.

6 April Hydrup galopperede midt i første sving, i hård kamp om føringen med Toxido den 20/4. Kom godt tilbage til en femteplads. Senest hurtigt ude fra spor 1, men kunne ikke svare op for Final Delivery, og blev placeret i vinderhullet. Fik sent angrebsplads, og gik over mål i fuld fart som tredje efter Jetset Onion og Strong Shadow.

3 Sarah B J hurtig fra start fra spor 3 den 13/4, hvor den havnede i vinderhullet bag Von Gladiator. Holdt knebent andenpladsen på afstand af Von Gladiator, men foran Jetset Onion og Waterjet. Rolig start fra spor 10 den 27/4 og havnede som sidste hest udvendigt. Kom aldrig ind i løbet, der blev vundet af Toxido foran Waterjet.

1 Uccello Gene galopperede direkte fra start den 20/4 hvor starten gik ned ad bakken fra 2160 meter mærket. Senest direkte til spids og fik tryk over den sidste omgang af udvendigt liggende Ryans Symphony. Holdt til kort før mål, hvor vinderhullets Ricco K, der var kommet perfekt ud i andet par udvendigt i sidste sving, knebent gik forbi. Lykkes det at holde spidsen fra spor 1?

V5-5 / 7. løb

Speedy Globe er hurtig fra start og trives i spids. Kan Jan Kramer få lov til at dæmpe tempoet undervejs øges vinderchancerne. Med et løb i vinderhullet bliver Strong Shadow farlig, hvis hullet kommer.

A-Chancer: 2-1-3 B-Chancer: 5-8-4 C-chancer: 6-7

2 Speedy Globe havnede i andet par udvendigt i ryg på Waterjet den 27/4. Havde intet at skyde med ind på opløbet, og endte 6, i et løb der blev vundet af Toxido foran Waterjet. Rolig start og havnede i fjerde par udvendigt i en hastig åbning den 4/5. Sås aldrig med chance i et løb vundet af Fendi Draviet foran Aston Martin. Vokser en klasse i spids.

1 Strong Shadow sad og lunede sig i tredje par udvendigt i sæsondebuten den 13/4. Angreb på sidste langside og sad i tredje spor i opløbssvinget, da de to indvendige begge galopperede. I en tæt afslutning lykkes det at holde stærkt afsluttende Aston Martin og Igor Times bag sig. Rolig start den 4/5 men havnede i en lang dødens. Gik i kødet på den førende Final Delivery over den sidste omgang, og fik grebet i opløbet, men kunne ikke svare den i andet par siddende Jetset Onion. Vinderchance med det rigtige rygløb.

3 Igor Times var ude i en voldsom åbning med So Long Sugar der endte i galop i landevejssvinget første gang den 27/4. Havnede i en lang dødens, og det lignede en trioplacering der forsvandt med endnu en galop i opløbssvinget. Senest uforskyldt galop i første sving i hård kamp om spidsen. Satte mange meter til og havnede med omgang til mål i andet par udvendigt. Ny galop i tredjespors angreb i opløbet. Kan Igor Times tage en længde på 2 Speedy Globe fra start, kan det meget vel være vinderen.

5 Goal Tooma sad i vinderhullet bag den senere vinder So Long Sugar den 27/4 og var sikker anden ved den lejlighed. Havnede i tredje par udvendigt den 4/5, der blev til andet par udvendigt med omgang til mål, men havde svært ved at holde ryg, og havnede i det slagne felt. Er havnet yderst på vingen og med hurtige heste indvendigt, ligner det et rygløb.

8 Sir William startede på Ålborg væddeløbsbane den 22/2, hvor den havnede som første hest i andet spor, men overtog spidsen efter ca. 700 meters kørsel. Måtte slippe midt i opløbet og endte som fjerde bag favoritten P S Confess, Avatar Accelerator og Staro Harley i nævnte rækkefølge. Blev taget roligt i banedebuten den 4/5 og havnede som sidste hest. Sås aldrig med chance i et løb der blev vundet af Fendi Draviet foran Aston Martin.