V5-ANALYSE TIL Bornholm AF Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet for 2.506 kr. Vundet 6.090 kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate 5 af 10.


V5-FORSLAG

6-5-2-1-10
8-3
8-4-5-1-3
8-2-6
1-8
Kr. 300

V5-1 / 3. LØB

Havde 6 Picasso Jetset haft startspor i første række, ville det være ugens blanke, men fra spor seks skal der held ti. Der er flere modbud, og det er tilrådeligt med en bred gardering.

A-chancer: 6-5-2-1-10 B-chancer: 4-8-9 C-chancer: 7-3

6 Picasso Jetset blev sendt direkte til spids fra spor et, i indledende afdeling af Erling Rügge Memorial. Beherskede siden hen hver en meter af løbet, og vandt let. Stod med fyrre meters tillæg i finalen, hvor det blev til femte par indvendigt fra start. Efter et par galopper til foranliggende konkurrenter blev det til tredje indvendigt. Blev sinket af en træt konkurrent, men angreb i fjerde spor i opløbssvinget, og på en hurtig afslutning nåede Picasso Jetset andenpladsen bag Cerosso. Er hæmmet af startsporet, og positionerne undervejs bliver afgørende for om ekvipagen kan stryge til tops igen.

5 Streetwise fandt en placering som tredje udvendigt i Erling Rügge Memorial indledende afdeling. Angreb i tredje spor med omgang til mål, og kom frem i dødens ved indgangen til omløbssvinget. Chanceløs mod vindende Picasso Jetset og klarede akkurat at afvise angribende Kafka D. Stod som Picasso Jetset med 40 meters tillæg i finalen. Rolig start og placeret bagerst i feltet. Begav sig i angreb i tredje spor med omgang til mål, og nåede femtepladsen på en god sidste omgang. Løbet blev vundet af Cerosso foran Picasso Jetset og Sabber Klinteby. Finder Frank Mikkelsen ned i andet eller tredje par udvendigt, skal Streetwise ses med topchance.

2 Wonderful Ice blev placeret i tredje par indvendigt fra spor syv den 27/4. Perfekt ud på opløbshjørnet, men kunne ikke for alvor gå i infight med So Long Suger og Goal Tooma, men var sikker tredje. I DM for amatører den 18/5 blev det til vinderhullet bag førende Speedy Globe. Blev anden da Quick Streamline blev diskvalificeret for Trængning. Wonderful Ice er mit spidsbud, og ekvipagen er vinderaktuel hvis spidsen indtages.

1 Quick Streamline perfekt placeret i andet par udvendigt i DM for amatører den 18/5. Angreb i tredje spor på sidste langside, og var anden over mål bag Speedy Globe, men blev efterfølgende diskvalificeret for trængning i sidste sving. For en uge siden blev det til en rolig start fra spor tre, og en placering som andet par udvendigt i ryg på den senere vinder Igor Times. Kunne ikke holde ryg på Igor Times, men kom tilbage i opløbet og nåede femtepladsen, i et løb der blev vundet af Igor Times foran Waterjet og Strong Shadow. Kan her få et løb i vinderhullet, og bliver farlig, hvis hullet kommer i rette tid.

10 Aston Martin blev placeret i andet par udvendigt fra spor fem den 4/5. Angreb på langsiden næstsidste gang og i spids med 800 meter til mål. Lagde afstand til feltet, men Fendi Draviet optog forfølgelsen, og den gik sikkert forbi i opløbet. Var senest ude i stayerløb med fyrre meters tillæg. Var hurtigt ude af volten og fremme i andet par udvendigt efter 500 meters kørsel. Havnede i dødens da Cerosso trykkede sig til spids efter en omgang. Blev forsøgt til spids, men svaret op, og i stedet i vinderhullet bag Cerosso. Kunne ikke holde ryggen på den førende med 1½ omgang til mål, og dalede ned gennem feltet. Med det rigtige rygløb kan ekvipagen overraske.V5-2 / 4. LØB

Fortune Boko demonstrerede for fjorten dage siden, at han magter stayerdistancen, og i forhold til mange af dagens konkurrenter, vurderer jeg at ekvipagen har distancefordel.

A-chancer: 8-3 B-chancer: 2-4-5-6-7 C-chancer: 1-9

8 Fortune Boko blev den 10/5 placeret i dødens på Wega Vang fra spor fem. Gik samtlige 2400 meter i dødens spor, og var alligevel i stand til at nedkæmpe førende Wega Vang, Stod senest med 60 meters tillæg i stayerløb. Efter 1800 meters kørsel perfekt placeret i tredje par udvendigt. Frem i dødens på Cerosso med omgang til mål, men kunne ikke gå i nærkamp. Blev en sikker anden på 19,8 over 3040 meter snorestart. Har bevist at han står hver en meter, og bliver det klare førstevalg.

3 Fernandinho B R har kun haft første række bag bilen en gang på Bornholm, og det var i åbningsløbet, hvor han tordnede til spids og siden aldrig var truet. Blev placeret i tredje par indvendigt den 10/5 fra spor seks. Perfekt ud i opløbssvinget men kunne ikke for alvor gå i nærkamp med Fortune Boko og Wega Vang. Sikker tredje. Det ligner spids, og lykkes det John Gommans at dæmpe tempoet undervejs, kan ekvipagen føre helt til mål.

2 Solon vandt en imponerende start til mål sejr den 27/4 foran Fortune Boko og Wega Vang. Senest i galop inden startvognen slap feltet og satte mange meter til. Indtages spidsen kan ekvipagen føre hele vejen.

4 Wega Vang blev den 10/5 sendt direkte til spids, og virkede meget gå lysten undervejs. Blev besejret af den i dødens liggende Fortune Boko. Senest placeret i tredje par udvendigt fra spor 10. Med i tredjespors angreb på sidste langside og afsluttede godt til andenpladsen bag Any Given Monday, men foran Fendi Draviet. Meget hurtig fra start, men kan næppe tage en længde på Fernandinho B R.

5 Save Our Souls sad i vinderhullet bag førende Picasso Jetset den 31/5, da hun ”tabte et bagben” i sidste sving og galopperede. Havde næppe slået Picasso Jetset, men det var en trioplacering der røg. Startede senest med 60 meters tillæg fra spor femten. Hurtigt ude af volten og placeret i en lang tredje par udvendigt, der blev vekslet til andet par udvendigt da Catja Mosebo galopperede. Optog forfølgelsen af den førende Aura, og fangede denne 50 meter før mål til den første sejr på Bornholm. Vanskeligt med spor fem og hurtige heste indvendigt, men hoppen virker til at have fundet sig tilrette på verdens mindste travbane.


V5-3 / 5. LØB

Både Billgate og Baltic Baunely stod for imponerende præstationer ved sejrene senest, men møder denne gang kvalificeret modstand, og jeg har valgt at gardere de to forhåndsfavoritter.

A-chancer: 8-4-1-5-3 B-chancer: 7-10-9-6 C-chancer: 2

8 Baltic Baunely sad i vinderhullet på Catja Mosebo den 27/4 og kom perfekt fri på sidste langside. Koblede grebet i opløbet, og sejrede sikkert foran Catja Mosebo og Wilbur. Senest placeret i andet par udvendigt fra spor to. Tabte en længde i staldsvinget sidste gang, men ud i tredje spor i opløbssvinget og afgjorde på klassehestens maner foran Always Sugar og Wilbur. Her ligner det en placering i andet eller tredje par udvendigt, hvorfra Tom Olsen sætter angrebet ind over den sidste omgang.

4 Billgate blev taget roligt fra start den 10/5, hvor ekvipagen havnede i fjerde par udvendigt. Angreb i tredjespor med 800 meter til mål, og gled til spids i opløbssvinget. Sejrede let foran Aura og Comet Elkær. Rolig start senest fra spor syv, men på en stærk sidste omgang, kunne han i opløbet gå forbi den førende Global Tinghøj til sikker sejr. Kan næppe tage spids fra spor fire, og det ligner på ny et roligt oplæg, hvor ekvipagen på en stærk sidste omgang skal afgøre til egen fordel.

3 Aura var hurtigt ude af volten fra 20 meters tillæg den 5/6. Presset til spids efter 1½ omgangs kørsel. Så sejrsaktuel ud, da feltet gik ind i opløbet, men måtte se sig slået til andenpladsen af Save Our Souls. Senest i dødens hvorfra den kæmpede godt til en tredjeplads bag Billgate og Global Tinghøj. Bliver farlig med det rigtige rygløb.

5 Woody Simoni var en fin anden til Try My Cheif men foran Glabal Tinghøj den 4/5. Sad ved den lejlighed perfekt til i vinderhullet, men kunne ikke gå i infight med Try My Cheif, da hullet kom i landevejssvinget. Forsigtig start fra spor ni senest og placeret i fjerde par udvendigt. Kom aldrig ind i løbet. Vokser en klasse i spids, og lykkes det at indtage spidsen, kan det meget vel være spids og slut.

3 On Track Ljuva har ikke de store resultater at henvise til i år, men vi har tidligere set hoppen overraske, hvis det lykkes at komme til spids. I DM for amatører den 18/5 placeret i tredje par indvendigt fra spor syv. Blev tredje efter inderbaneløb bag Catja Mosebo og Ricco K.V5-4 / 6. LØB

Comet Elkær har sejret to gange indenfor de seneste tre starter, og på trods af anden række, bliver det førstevalget i en åben V5-afdeling.

A-chancer: 8-2-6 B-chancer: 1-3-9-4-10-7-5 C-chancer:

8 Comet Elkær var relativ langsom fra start fra spor 5 i DM for amatører, hvor han havnede i dødens på Bornholm Nu. Kæmpede hele vejen, og sejrede sikkert fra dødens foran Bornholm Nu og Bellwood. Senest i ungdomsløb fra 20 meters tillæg, hvor han hurtigt blev placeret i dødens på Lass Winner. Trykkede sig til spids med 1½ omgang til mål. Sejrede sikkert foran Kalle Sånna og Strong Shadow. Har ved de seneste 2 sejre bevist, at han også kan gå bagfra, og undgår ikke favoritværdigheden i dette felt.

2 Brad Pitt galopperede ud af volten den 27/4, men blev sendt til spids efter ½ omgangs kørsel. Fik tryk af Stoke undervejs. Den i ryg siddende Alfred Silk kom perfekt ud på sidste langside, og overtog føringen på vej ind i opløbet. På de sidste 50 meter måtte han også slippe Ryan’s Symphony og Andriesswagerman forbi. Hurtig fra start fra spor 1 den 5/6 og let til spids. Holdt spidsen til midt i opløbet, og endte fjerde efter Baltic Baunely, Always Suger og Wilbur i nævnte rækkefølge. Er givet gået frem med starten for fjorten dage siden. Hurtig fra start og lykkes det at tage en længde på Agnes Gold, vil ekvipagen føre længe.

6 Anna Ice havnede i tredje par indvendigt den 20/4 fra spor 7. Fik angrebsplads i inderbanen, og var kun knebent slået til andenpladsen af Agnes Gold. Suveræn vinder var Touch The Sky. Hurtigt ude af volten den 5/6 og placeret i andet par udvendigt. Det blev dog til dødens efter 1½ omgangs kørsel, da Aura trykkede sig til føring. Stred godt til femtepladsen bag Save Our Souls, Aura og Galya Fortuna. Lykkes det Agnes Gold at holde spidsen, får Anna Ice det perfekte løb i vinderhullet, hvorfra hun bliver farligt såfremt hullet kommer i tide.

1 Agnes Gold blev placeret i vinderhullet bag den senere vinder Touch The Sky den 20/4. Forsøgte sig forgæves i opløbet, men formodede med nød og næppe at holde Anne Ice bag sig og beholde andenpladsen. Senest placeret i tredje par indvendigt fra spor syv. Ud i andet spor på sidste langside og nåede femtepladsen bag Baltic Baunely, Always Sugar og Wilbur.

3 Cilisa havnede i andet par udvendigt den 18/5 i DM for amatører. Fulgte med til en fjerdeplads bag Comet Elkær, Bornholm Nu og Bellwood i nævnte rækkefølge. Til spids senest men slap til den senere vinder Corner Tiki. Kom perfekt til i opløbet, men kunne ikke true Corner Tiki, men sikker anden før Coco Collection. Kan næppe tage en længde på Brad Pitt i starten, og det ligner et løb i ryg.V5-5 / 7. LØB

California Laser eller Baunely’s Diamant? Der er lagt om til en spændende duel mellem to af banens sejrsheste, der er meget vanskelige at skille ad.

A-chancer: 1-8 B-chancer: 3-5-4-7-6 C-chancer: 2

1 California Laser har ikke været dårligere end nr. to i årets fem starter, og denne statistik tror jeg ikke der bliver ændret på. Var spillet til storfavorit den 31/5, og tog spids fra spor 1. Blev fanget på stregen af Baunely’s Diamant, men var godkendt på andenpladsen foran Capana Østervang. Senest rolig start fra spor otte og placeret i tredje spor udvendigt. Sendt afsted i tredje spor efter en omgang, og frem i dødens med 1½ omgang til mål. Fik overtaget i opløbet, men blev på stregen slået af en rygkørt Coco Collection. Gik et topløb. Er født i spids fra spor et, og kan føre fra start til mål.

8 Baunely’s Diamant er kapacitetsfuld, men sætter fortsat meter til i svingene. Den 31/5 placeret som sidste hest fra spor ti og efterfølgende i fjerde par indvendigt. Fik hullet på sidste langside, og angreb i tredje spor. Måtte helt ud i fjerde spor i opløbet, og fangede på selve målstregen den førende California Laser. Rolig fra start den 11/6, hvor ekvipagen havnede i tredje par udvendigt. Til angreb i tredje spor på sidste langside og sejrede sikkert foran Dream Winner og Born Solo. Var ved den seneste sejr klart bedre i svingene, og står med fin mulighed for at tage et ægte hattrick.

3 Væinø galopperede kort fra spor et den 10/5 og placeret i tredje par indvendigt, på afstand af de to første. Perfekt til i andet par udvendigt med omgang til mål, og til angreb i tredje spor i opløbssvinget. Stred godt til andenpladsen, men kunne ikke fange førende Watergate. Var senest ude på stayerdistancen fra spor et. Måtte slippe spidsen til den senere vinder Cerosso efter en omgang. Kom til at hænge på en træt konkurrent, men gik et topløb på tredjepladsen bag Cerosso og Fortune Boko. Med en lignende præstation er Væinø med til at gøre op om sejren.

5 Watergate var meget hurtig fra start på trods af 20 meters tillæg den 10/5, og pressede på den førende Dora Solo. Kunne overtage spidsen efter en omgangs kørsel. Sejrede sikkert før Væinø og Daydream. Var gjort til spilfavorit den 31/5, men galopperede da startvognen slap feltet. Er meget hurtig fra start i voltestart, og vil hurtigt have fat i hestene fra grundvolten. Kan leverer overraskelsen, hvis det lykkes at fravriste California Laser spidsen.

4 Dream Winner viste fremgang i seneste start, hvor ekvipagen havnede i andet par udvendigt fra spor 8. Blev siddende da Baunely’s Diamant angreb på sidste langside. Ud i tredje spor ind på opløbet, og endte nærmest den vindende Baunely’s Diamant. Kan måske fange ryggen på California Laser fra start, og fra vinderhullet er ekvipagen som minimum trioaktuel.