V5-analyse til Bornholm

Af Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet for 3.770 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 184,1%. Hitrate 6/13.Printvenlig versionV5-forslag

8-10-3-5-2

5-2-3

3

9-4-3-7-2-10

3-10-7-5

Kr. 3603. løb / V5-1

Et meget åbent ungdomsløb indleder dagens V5 omgang. Senest Simone Mikkelsen satte sig op bag Comet Elkær i et ungdomsløb, resulterede det i sikker sejr. Ekvipagen er hård inde i løbet, og møder kvalificeret modstand fra bl.a Spot On La Marc, Bornholm Nu, Sorrento og Cilisa, der alle skal krydses på V5 kuponen.

A-chancer: 8-10-3-5-2 B-chancer: 1-6-7 C-chancer: 11-4-9-12

8 Comet Elkær startede fra 20 meters tillæg i ungdomsløb for Simone Mikkelsen den 5/6. Blev hurtigt placeret i dødens på Lass Winner, og trykkede sig til spids med 1½ omgang til mål. Sejrede sikkert foran Kalla Sånna og Strong Shadow. Placeret i tredje par udvendigt den 2/7, hvor ekvipagen måtte ud i fjerde spor ned ad sidste langside. Sluttede fint af til en tredjeplads bag Coco Collection og Bornholm Nu. Er meldt hårdt op, men kan få et godt rygløb på Sorrento, der normalt er hurtig ude af volten. Bliver kneben favorit i et åbent ungdomsløb.

10 Spot On La Marc var hurtig fra start den 10/5 fra spor tre, men ramte indvendige Igor Times i kampen om spidsen. Spot On La Marc så topfin ud, og var først over målstregen, men blev korrekt diskvalificeret for trængning. I stedet gik sejren til Nick Sisu. Senest placeret i femte par indvendigt i sprinteropgør for hurtigklassen. Kunne ikke holde ryg med omgang til mål, og endte et stykke efter feltet. En noget enklere konkurrence end senest, og hesten er givet gavnet af udblæsningen. Får endvidere rutinerede Mads Petersen i sulkyen.

3 Bornholm Nu direkte til spids fra spor fire den 18/6. Fik pres undervejs, og måtte slippe Canavarro og Daydream forbi i opløbet. Ude i en hård spidsduel mod Brad Pitt den 2/7. der endte med galop for Brad Pitt. Bornholm Nu fik ikke fred i spidsen, og da vinderhullets Coco Collection fik hullet som på bestilling i opløbet, måtte Bornholm Nu se sig henvist til andenpladsen. Kan ekvipagen ramme spidsen, og få lov at bestemme tempoet undervejs, er det et godt vinderbud.

5 Sorrento var velplaceret i vinderhullet bag Try My Chief den 25/6. Fik aldrig angrebsplads i opløbet, og gik i mål med kræfter i behold på andenpladsen bag Corner Tiki. Senest placeret i fjerde par udvendigt fra spor ti. Kom aldrig rigtig ind i løbet. Hurtigt ude af volten, og kan måske finde en placering i andet eller tredje par udvendig, hvorfra den kan blive farlig. Fordel af 2100 meter.

2 Cilisa blev taget roligt fra start fra startspor fem den 25/5, og placeret sidst i det syv hestes store felt. Frem i tredje par udvendigt med 1200 meter til mål, og i andet par udvendigt med 600 meter til mål. Stred godt til tredjepladsen bag Canavarro og Born Solo. Placeret i femte par indvendigt den 9/7 og kom først fri af inderbanen i opløbssvinget. Spurtede fint til fjerdepladsen bag Cerosso, Alfred Silk og One Way Home. Indtages spidsen kan Cilisa føre hele vejen. Se op!4. løb / V5-2

De to sejrsheste Corner Tiki og Cerosso mødes i et interessant opgør, hvor Woody Simoni fra første række kan ramme ynglings positionen i spids, og så kan han snyde de to forhåndsfavoritter.

A-chancer: 5-2-3-7 B-chancer: 6-8 C-chancer: 4-1-9

5 Corner Tiki blev placeret i tredje par udvendigt den 25/6. Angreb på sidste langside og var anden over mål, men blev hejst som vinder, da Baltic Baunely blev diskvalificeret for galop. Den 9/7 placeret i dødens på Reduc og gik samtlige 1860 meter i dødens. Afgjorde på klassehestens maner, og sejrede foran Reduc og Baltic Baunely. Det kan blive vanskeligt at tage en længde på Woody Simoni fra start, men Corner Tiki viste senest, at han også kan vinde fra dødens.

2 Cerosso havnede i dødens de første 600 meter den 5/6, hvorefter spidsen blev indtaget. Fik pres med det samme af Aston Martin. Med omgang til mål angreb Fortune Boko, men Cerosso trak bare mange meter fra i opløbet, og stod for en mægtig præstation. Blev taget roligt fra start fra spor to den 9/7, men kunne alligevel overtage føringen efter en omgangs kørsel. Vandt let foran den i dødens siddende Alfred Silk og One Way Home. Kan ikke være med i spidskampen, og kan risikere at skulle gøre det grove arbejde. Klassehest der har imponeret i år, og som deler favoritværdigheden med Corner Tiki.

3 Woody Simoni var en fin anden til Try My Chief men foran Global Tinghøj den 4/5. Sad ved den lejlighed perfekt til i vinderhullet, men kunne ikke gå i infight med Try My Chief, da hullet kom i landevejssvinget. I seneste start den 18/6 kunne Woody Simoni ikke være med i spidskampen fra spor fem, og blev placeret i tredje par udvendigt. Med omgang til mål frem i andet par udvendigt, men kunne ikke holde ryg i opløbssvinget, og endte som femte bag Baltic Baunely, Billgate, Ricco K og Aura. Mit spidsbud i løbet, og Woody Simoni trives i spids, hvorfra han er et vinderbud.

7 Global Tinghøj blev placeret I tredje par udvendigt I sæsondebuten den 4/5. Angreb i tredje spor på sidste langside. Kunne ikke gå i infight med Try My Chief og Woody Simoni, men sikker tredje. Sad som en af de sidste den 25/6, men på en god sidste omgang i tredje spor, nåede Global Tinghøj tredjepladsen bag Corner Tiki og Sorrento. Har en rigtig god speed, hvis han kan gemmes i ryg undervejs. Kan overraske med det rigtige løb.

6 Fledder Greenwood startede på Charlottenlund den 12/5, hvor den fra spor otte blev sat af i tredje spor for at nå frem I dødens på første langside. Sad i dødens hele vejen, og endte som første hest uden for præmierækken i et løb vundet af French Quick foran Hocus Pocus og Anders And. Tidlig galop den 9/7, hvor flere heste blev stresset af hele tre omstarter. Blev sinket af galopperende konkurrent, men så ud til at finde fint rundt på banen, og vil givet være gavnet af autostart.5. løb / V5-3

Igor Times har imponeret med tre sejre på stribe, og trods kvalificeret modstand, tøver jeg ikke med at udpege ekvipagen som denne uges blanke på V5. En fejlfri Galya Fortuna kan yde kvalificeret modstand, men jeg tror ikke John Gommans kan ramme spidsen, da både Raul Epice og Igor Times er meget hurtige ud af volten.

A-chancer: 3-1-8-6 B-chancer: 7-2-4-9 C-chancer: 11-10-5

3 Igor Times blev placeret i andet par udvendigt i ryg på Quick Streamline den 25/6. Til angreb i tredje spor ned ad langsiden sidste gang, og fangede kort før mål den førende Toxido. Senest forceret frem til dødens via tredjespor i første sving. Gik hele sprinteropgøret i dødens på Nick Sisu, og sejrede knebent efter en stærk præstation. Her ligner det på ny et offensivt oplæg, og Igor Times har virkelig ramt en formtop, der meget vel kan betyde fjerde sejr på stribe.

1 Galya Fortuna blev taget roligt fra start den 25/6 og placeret som fjerde udvendigt, der blev vekslet til tredje par udvendigt da Sir William fejlede. Med Igor Times i angreb i tredje spor på sidste langside, og sluttede godkendt af på tredjepladsen på afstand af Igor Times og Toxido. Fejlede kort efter start i hoppemesterskabet, og satte mange meter til. Gik godkendt efter fejlen, og fik den sidste præmie. Bliver spændende at følge, hvis det lykkes at holde spidsen, men Raul Epice er en lynstarter, så det kan meget vil ende med vinderhullet.

8 Streetwise blev sendt direkte til spids fra spor fem den 18/6, og dirigerede hver meter af løbet til sikker sejr foran Spirit Laser og Wonderful Ice. Hurtig fra start trods spor ti og tyve meters tillæg den 25/6. Placeret som tredje og frem i dødens med ca. 800 meter til mål. Holdt hjem til andenpladsen, på afstand af Wonderful Ice. Hurtig fra start, og har hurtigt kontakt med hestene fra grundvolten.

6 Strong Shadow blev placeret som fjerde indvendigt den 25/6. Afsluttede godt til fjerdepladsen bag Igor Times, Toxido og Gayla Fortuna. Rolig indledning fra startspor seks den 9/7, men perfekt frem i tredje par udvendigt efter en omgangs kørsel. Frem i andet par udvendigt med omgang til mål, da Rad Hanover angreb i tredje spor. I angreb i tredje spor ved indgangen til opløbet, og nåede andenpladsen bag Toxido. Bliver farlig med det rigtige rygløb.

7 Return To Sweeden havde den 18/6 80 meters tillæg i formløb, hvor ekvipagen hurtigt havde kontakt, og blev placeret i tredje par udvendigt. Blev sendt i tredjespors angreb med 800 meter til mål og frem til den førende på sidste langside. Sejrede sikkert foran spidskørte Sladdie. Hurtigt fremme som fjerde trods tyve meters tillæg den 25/6. Perfekt ud i andet par udvendigt i ryg på Streetwise med ca. 800 meter til mål. Angreb i tredje spor i opløbet og tæt på andenpladsen, men måtte nøjes med fjerdepladsen bag Wonderful Ice, Streetwise og Zeb Lie Star. Virker på vej frem, og er en af dem der kan overraske.6. løb / V5-4

Et garderingskrævende løb uden deciderede favoritter. Fendi Draviet har imponeret, og er det naturlige førstevalg, men er hæmmet af startspor i anden række. Det tilrådes at gardere så bredt som muligt.

A-chancer: 9-4-3-7-2-10 B-chancer: 5-6-8 C-chancer: 1

9 Fendi Draviet placeret i andet par udvendigt fra spor fem den 5/6. Til angreb i tredje spor på sidste langside og det lignede en andenplads bag suveræne Any Given Monday, men på de sidste meter henviste Wega Vang Fendi Draviet til tredjepladsen. Senest i sprinteropgør for hurtigklassen fra spor et, hvor det blev til tredje indvendigt. Ud på sidste omgang frem i vinderhullet, og sikker tredje bag Solon og Fernandinho B R. Fendi Draviet har vist, at han matcher øens bedste heste, og bliver trods startsporet det knebne førstevalg.

4 Final Delivery blev placeret i vinderhullet fra spor et i et springeropgør den 2/7. Holdt tredjepladsen på afstand af Igor Times og Nick Sisu. Måtte senest trave samtlige 2100 meter i dødens på den senere vinder Toxido. Gav sig i opløbet, og endte som første hest udenfor præmierækken. Vokser en klasse hvis spidsen kan erobres, og får Ole Møller Pedersen held og dygtighed til at dæmpe tempoet, kan Final Delivery holde hele vejen til mål.

3 April Hydrup galopperede fra start den 5/6 og satte mange meter til. Var senest ude i hoppemesterskabet fra spor otte. Rolig indledning i en lang femte indvendig, der blev vekslet til tredje par udvendigt efter en kilometers kørsel. Ud i fjerde spor på sidste langside, og skyllede bare hen over feltet til sikker sejr foran Wonderful Ice og B G Anna Maria. Viste ved sejren senest, at hun matcher disse heste, og med det rigtige rygløb, vil det ikke overraske om hun på ny er først over stregen.

7 Sir William har endnu ikke fundet melodien på Bornholms Brand Park, men den 25/6 var ekvipagen på vej til at lande i dødens med 800 meter til mål, da det blev til en ødelæggende galop. Løbet blev vundet af Igor Times foran Toxido. Senest galop allerede i første sving. Kan fra spor syv ramme tredje par udvendigt, og måske levere overraskelsen i et åbent opgør.

2 Rad Hanover gik i dødens hele vejen i banedebuten den 18/6, hvorfra den blev tredje efter Jetset Onion og Waterjet. Den 2/7 perfekt igennem til andet par udvendigt fra spor ni. Angreb i tredje spor i opløbet men kunne ikke fange Andriesswagerman og Sabber Klinteby. Senest perfekt placeret i andet par udvendigt, hvorfra den blev forsøgt i angreb i tredjes spor med ca. en omgang til mål. Blev hængende i tredje spor resten af vejen, og tabte terræn i sidste sving. Perfekt udgangsposition, og det ligner på ny andet par udvendigt.

10 Hazard Sund kommer tilbage efter skadespause, og har brug for et løb i kroppen. Seneste start var den 18/6 i et stayerløb hvor det blev til en placering i femte par indvendigt undervejs. Perfekt ud i andet par udvendigt med halvanden omgang til mål. Holdt farten fint til en fjerdeplads på afstand af Solon, Fortune Boko og Wega Vang.7.løb / V5-5

Dagens hovedbegivenhed Calles Cup 2019 tegner til at blive et brag af et løb. Baunely’s Diamant står med fire imponerende sejre i træk, men møder denne gang Jeset Onion, Baltic Baunely og Adolf Hjortshøj, der alle løber med sejrschance.

A-chancer: 3-10-7-5 B-chancer: 8-9-11-1-2 C-chancer: 4-6

3 Baunely’s Diamant stod med tyve meters tillæg den 18/6, og blev taget forsigtigt fra start og placeret som femte i inderbanen. Med ca. 1000 meter til mål frem i andet par udvendigt og til angreb i tredje spor ned ad sidste langside. Manglede et par længder i at nå førende California Laser, da denne pludselig galopperede i opløbssvinget. Sejrede let foran Watergate og Bindee Blue. Var senest ude i et sprinteropgør fra spor ti, hvor den sædvanen tro blev taget forsigtigt fra start, men ramte alligevel andet par udvendigt. Angreb i tredjespor på sidste langside og fangede på selve målstregen førende Watergate, og sejrede i flotte 18,8. Her ligner det en placering i andet par udvendigt, forfra John Mikkelsen selv afgør hvornår angrebet sættes ind.

10 Jetset Onion blev perfekt listet ud i andet par udvendigt fra spor seks den 18/6. Angreb ned ad langsiden sidste gang, og fik hurtigt grebet på førende Waterjet. Sejrede enkelt foran Waterjet og Rad Hanover. Var senest ude over sprinterdistancen mod hurtigklassen. Blev taget roligt fra spor seks, og havnede sidst. Det var umuligt at tage meter ind på de forreste i en hastig afslutning. Klassehest der altid skal ses med chance.

7 Baltic Baunely var først i mål den 25/6 men blev diskvalificeret for galop i løbets indledende fase. Blev taget roligt fra start fra spor otte den18/6, men ramte andet par udvendigt efter en omgangs kørsel. Frem i dødens med omgang til mål, da den i dødens siddende Ricco K, overraskende kunne glide til spids, efter favoritten Billgate havde dirigeret. Sejrede sikkert foran Billgate der kom godt tilbage. For en uge siden rolig startafgang fra spor ni og placeret i femte par udvendigt. Angreb i tredje spor med halvanden omgang igen, og blev hængende i tredje spor resten af løbet. Kæmpede flot til tredjepladsen bag Corner Tiki og Reduc. Ynder distancen, og er en af dem, der er med til at gøre op om sejren.

5 Adolf Hjortshøj sad i vinderhullet den 25/7, men blev trukket med ned gennem feltet da den førende Agnes Gold stod af med 600 meter til mål. Kom fint tilbage til fjerdepladsen bag Cannavarro, Born Solo og Cilisa i nævnte rækkefølge. Senest direkte til spids fra spor tre. Dirigerede hver en meter af løbet, og vandt let foran Born Solo og Urd Unikum. Jeg tror Mads Petersen vælger et offensivt oplæg, og forventer at se ekvipagen i spids efter ca. en omgangs kørsel.

8 Alfred Silk blev den 11/6 placeret i andet par udvendigt i ryg på Cerosso. Angreb i tredje spor i opløbet, hvor den i dødens siddende Cerosso Galopperede. Vandt enkelt foran Totti og Alfredo. Senest placeret i andet par udvendigt bag favoritten Cerosso. Efter en omgangs kørsel gled Cerosso til spids og Alfred Silk måtte gå den tunge vej i dødens resten af vejen. Holdt glimrende til andenpladsen bag Cerosso. Stærk type der er på rette distance, og som vil være gavnet af hårdt tempo undervejs.