V5-analyse til Bornholm tirsdag d. 10. september

Udarbejdet af Kim Hansen.

Statistik: Spillet 5.996 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 115,8%. Hitrate 6/20.Printvenlig versionV5-FORSLAG

V5-1: 10-3-7-4-5

V5-2: 10-5

V5-3: 10-8-5

V5-4: 7-6-8-3

V5-5: 3-2-5

Kr. 360V5-1 / 3. LØB

V5 indledes med et åbent løb uden de store sejrsheste, hvor det tilrådes at gardere bredt. Mit vinderbud bliver Daydream der virkelig har ramt en formtop, men også har en vanskelig udgangsposition. Spidskampen står mellem Verdi og Smokie Day, og den der rammer spidsen er et godt vinderbud, med mindre de får kørt for hårdt på hinanden i spidskampen.

A-chancer: 10-3-7-4-5 B-chancer: 8-6-9 C-chancer: 1-2

10 Daydream var fremme som femte i et langstrakt felt trods tyve meters tillæg den 18/8. Da et par af de foranliggende galopperede på sidste omgang, kunne Daydream angribe i andet spor i opløbet, og det blev til en godkendt andenplads bag frontkørte Diamond Flame, men foran Baunelys Diamant. Perfekt frem i andet par udvendigt fra spor otte den 27/8, hvorfra ekvipagen blev sendt i angreb på sidste langside. Helt frem til den førende Disney i opløbssvinget, men kom ikke forbi, og måtte nøjes med andenpladsen foran Capana Østervang. Har ryg på en starthurtig hest, og kan Henrik Ipsen finde en position i tredje par udvendigt, så speeder parret mange ned over den sidste omgang.

3 Verdi har ikke de store resultater at henvise til, og i årets syv starter er det som bedst blevet til en tredjeplads. Tredjepladsen kom i hus den 30/7 efter en rejse i tredjepar udvendigt. Kunne intet stille op overfor vinderen California Laser og Bornholm Nu. Havnede i dødens på Wenson fra spor fem den 27/8. Kunne glide til spids med omgang til mål, og var fortsat førende da hestene gik ind i opløbet, men gik helt i stå, og endte udenfor præmierækken. Forsøges denne gang med Martin Sjøholm Jensen der tidligere har vundet med hoppen. Hurtig fra start og indtages spidsen øges sejr chancen.

Faith Hornline blev forsøgt med Kenneth Nielsen den 18/8, hvor hoppen for første gang i år var fejlfri, hvilket resulterede i en sejr. Ved den lejlighed blev Faith Hornline taget forsigtigt fra start, men straks kørt frem i dødens på Brad Pitt. Så stærk ud og havde taget på den førende ind på opløbet, og afviste sikkert angribende Coco Collection til andenpladsen. Kan Steen Mogensen gøre Kenneth Nielsen kunsten efter og dirigere hoppen fejlfrit rundt, så har hoppen styrken til at være med helt fremme.

4 Bruce Shadow kunne ikke være med i en hård åbning den 30/7, og var omkring tredive meter efter de tre udbrydere der blev ført an af Call Annbirchador. Gik en forrygende sidste omgang, der resulterede i en tredjeplads bag Timberlake og Watergate. Galopperede inden startvognen slap feltet den 27/8, og kom aldring ind i løbet. Kommer ekvipagen fejlfrit fra start, har Bruce Shadow kapacitet til at blande sig i topstriden i dette felt.

5 Smokie Day sad som fjerde indvendigt den 27/8, hvorfra ekvipagen kunne glide frem indvendigt, for at angribe i andet spor i opløbet. Nåede på en god afslutning tredjepladsen bag Symphonic Filippa og Bornholm Nu. Er hurtig fra start, og lykkes det at tage en længde på Verdi og indtage favoritpositionen i spids, så øges sejrs forhåbningerne.V5-2 / 4. LØB

Jeg tror det endelig er tid for Billgate at skifte fire andenpladser ud med en sejr. Hesten går konstant gode løb, og tåler at gøre det grove arbejde selv. Rammer Woody Simoni spidsen fra yderligt startspor, bliver ekvipagen meget farlig.

A-chancer: 10-5 B-chance: 9-7-1-8 C-chancer: 4-2-3-6

10 Billgate kom perfekt igennem til andet par udvendigt i ryg på Fledder Greenwood den 18/8. Angreb i tredje spor i opløbet og nærmede sig Fledder Greenwood, men måtte på ny nøjes med andenpladsen. Fint igennem til andet par udvendigt i ryg på Urd Unikum fra spor otte den 27/8. I tredjespors angreb i opløbssvinget, men kunne ikke fange Urd Unikum, og hentede endnu en andenplads foran spidskørte Comet Elkær. Efter fire andenpladser på stribe ligner det Billgate’s tur til at komme først over stregen. Har ryg på Woody Simoni, der er hurtig bag startvognen, og finder Stefan Lind-Holm ned i tredje par udvendigt, tror jeg Billgate viser sig stærkest til slut.

5 Woody Simoni drønede direkte til spids fra spor tre den 16/7. Førte hele løbet indtil kort før mål, hvor den i dødens siddende Corner Tiki gik forbi til kneben sejr. Tredjepladsen til Cerosso. Var spillet til favorit fra spor to den 18/8, hvor det blev til galop i første sving i en hård spidsduel med Brad Pitt. Kan åbne fra start, og lykkes det at tage en længe på indvendige Agnes Gold øges sejrschancerne.

9 Coco Collection kom perfekt igennem til andet par udvendigt bag den senere vinder Faith Hornline den 18/8. Sikker anden efter Faith Hornline. Sad i vinderhullet bag førende Comet Elkær den 27/8. Så ikke ud til at være tom i mål på fjerdepladsen bag Urd Unikum, Billgate og Comet Elkær. Vanskelig udgangsposition, hvorfra Mads Pedersen skal forsøge at fange en position i andet spor. Med de rette positioner undervejs løber ekvipagen helt frem i dette felt, men der skal held til fra spor ni.

7 Comet Elkær sad længe sidst i et meget langstrakt felt den 30/7. Måtte gå de sidste 800 meter i andet spor uden ryg, og nåede tredjepladsen bag den fra start førende Global Tinghøj og Sioux Sølvtop. Fløj direkte til spids fra spor fem den 27/8, hvor Frank Mikkelsen fik lov til at bestemme tempoet undervejs. Måtte i opløbet se sig besejret af den i dødens liggende Urd Unikum og Bilgate der havde siddet i andet par udvendigt. Skuffede ved ikke at gøre arbejdet færdigt, og skal være bedre for at vinde her.

1 Aura blev placeret i tredjepar indvendigt fra spor to i hoppemesterskabet den 9/7. Efter ca. 1000 meters kørsel frem i andet par udvendigt, og til angreb i tredje spor ned ad langsiden sidste gang. Det bed ikke rigtig og tanken var tom midt i sidste sving. Det virker som om hoppen leder lidt efter formen, men fra perfekt udgangsposition, kan Kim Mortensen sætte sig tilrette i vinderhullet, og derfra kan hoppen overraske hvis hullet kommer i tide.V5-3 / 5.LØB

Fledder Greenwood har taget tre imponerende sejre i træk, og bliver på ny førstevalget. Jeg har valgt at gardere med Champ Olympic der bliver mit spidsbud, og Cerosso der har kapacitet og styrke til at byde favoritten op til kamp.

A-chancer: 10-8-5 B-chancer: 1-3-4-6-9 C-chancer: 7-2

10 Fledder Greenwood sad i dødens på Catja Mosebo den 18/8. Fik overtaget i opløbet og afviste Billgate der havde fået andet par udvendigt til andenpladsen. Blev sendt til spids den 27/8, da to foranliggende ekvipager galopperede. Dirigerede løbet, og vandt enkelt foran Ricco K og Reduc. Står med et ægte hattrick, og på trods af en vanskelig udgangsposition, bliver det førstevalget i kamp med Cerosso.

8 Cerosso var storfavorit den 7/8 hvor det blev til en rolig indledning og en placering i tredje par udvendigt. Med den i andet par udvendigt siddende M T Luckyyouandme i tredjespors angreb med ca. en omgang til mål. Ud i fjerdespors angreb på sidste langside, men som det er sket tidligere galopperede Cerosso en topplacering væk i opløbet. Rolig indledning og en placering som nr. fire i inderbanen de første 1800 på stayerdistancen den 18/8. De sidste to omgange i dødens på Timberlake, og koblede grebet til sejr i opløbet efter en stærk præstation. Andenpladsen til Timberlake før Palermo Tårs. Stræk krabat der tåler at gøre det grove arbejde. Førsteudfordrer til Fledder Greenwood.

5 Champ Olympic var hurtig fra start i hoppemesterskabet, hvor den fik tryk af udvendigt liggende Cleo Gammelsbæk. Måtte give sig i opløbet, og blev fjerde efter April Hydrup, Wonderful Ice og B G Anna Maria. Blev sat af i tredje spor i første sving fra spor fire den 3/9. Forceret frem til den førende Try My Chief, og i en hidsig spidsduel blev det til galop i landevejssvinget første gang. Hurtig fra start og mit spidsbud. Kan John Gommans få fred i spids og ”stjæle” en omgang så bliver ekvipagen for alvor sejrsaktuel.

1 Blæsa Hornline har ikke den store resultatrække at henvise til i år hvor det som bedst er blevet til en tredjeplads. Var den 3/9 ude i ungdomsløb, hvor det blev til andet spor uden ryg. Var træt med 300 meter til mål, og endte uden for præmierækken langt efter vindende Strong Shadow. Hurtig fra start, og her ligner det spids eller vinderhullet. Skal være bedre end senest for at være med i afgørelsen.

3 Chivas Regal banedebuterer og er vant til hårdere konkurrence. Har ikke de store resultater at henvise til. Seneste start fandt sted i derbymeetinget hvor det blev til en umotiveret galop ved staldene første gang, hvor hesten ellers sad i vinderhullet. Skal følges i afkantringen.V5-4 / 6.LØB

Det er snart et stykke tid siden Fendi Draviet har været på vinderpladsen, men her er forudsætningerne for at gå til tops til stede – Hesten er på rette distance og startsporet indikerer en placering i tredje par udvendigt. Igor Times viste ved sejren senest, at ekvipagen er tilbage på toppen og Jetset Onion viste alt vel med formen senest, hvor det blev til en godkendt fjerdeplads i hurtigklasseopgøret.

A-chancer: 7-6-8-3 B-chancer: 1-9-10 C-chancer: 5-2-4

7 Fendi Draviet sad i vinderhullet bag Any Given Monday den 7/8, og kom fri til tredjespors angreb i opløbet. Afsluttede fint til tredjepladsen bag Solon og Any Gliven Monday. Galopperede ud af volten den 18/8 på stayerdistancen. Førte en anonym tilværelse bagerst i feltet og sås aldrig med chance. Kommer tilbage efter mindre pause og Fendi Draviet har ved tidligere lejligheder vist at han matcher dagens konkurrenter.

6 Igor Times blev forceret frem i dødens via tredjespor i første sving den 2/7. Gik hele sprinteropgøret i dødens på Nick Sisu, og sejrede knebent efter en stærk præstation. Ude i en hastig åbning, hvor Igor Times kunne overtage spidsen fra Final Delivery efter 500 meters kørsel den 3/9. Dirigerede løbet og stak med nogle længder midt i opløbssvinget, til sikker sejr foran Waterjet og Toxido. Har ryg på Roxy Trio, der er hurtig fra start, og kan Skipper slippe ud i andet spor, så er Igor Times med til at gøre op om sejren.

8 Jetset Onion var ude i en hård åbning med indvendige Harzard Sund, inden ekvipagen trak ned i vindehullet den 18/8. Niels Kristian Hansen og Hazard Sund forsøger at stikke rundt sidste sving, men Jetset Onion optager forfølgelsen, og de to ekvipager trækker fra feltet i en meget hastig afslutning. Jetset Onion vinder på en imponerende afslutning. Placeret i tredje par indvendigt fra start fra spor fire bag lynstarterne Fernandinho B R og Wega Vang den 3/9. Ud i tredje par udvendigt på sidste langside, for at angribe i tredje spor i opløbet. Godkendt fjerde bag Fortune Bobo, Hazard Sund og Fernandinho B R. Finder Kenn Christoffersen en god position fra spor otte, så har Jetset Onion klassen til at sejre i dagens opgør.

3 Shadow Tinghøj sad i tredje par udvendigt det meste af rejsen den 27/8. Angreb over den sidste omgang, og sikker fjerde bag Toxido, Hazard Sund og Speedy Globe. Åbnede reelt den 3/9 fra spor fire, og var på vej ned i dødens på førende Final Delivery, da det blev til galop. Kan åbne fra start, og lykkes det at tage en længde på Roxy Trio, vil det ikke være den store overraskelse hvis Shadow Tinghøj fører fra start til mål.

1 Roxy Trio har ikke de store resultater at henvise til, men har kæmpe fordel af startspor og distance, da hoppen er meget starthurtig. Sad i tredje par udvendigt den 3/9 fra spor otte. Kom lidt på mellemhånd da to konkurrenter hægter hjul på sidste langside og måtte som følge deraf helt ud i fjerde spor, og så blev der for langt frem til vindende Gleo Gammelsbæk m.fl. Spændende luring hvis spidsen indtages.V5-5 / 7.løb

Supersprint over 1000 meter med fem jævnbyrdige ekvipager, hvor alt kan ske. Mit førstevalg bliver Wega Vang der tidligere har vist stor starthurtighed. Havde Any Given Monday haft spor to eller tre, havde det været vindertippet, men med startspor yderst på vingen, ligner det et udvendigt løb.

A-chancer: 3-2-5-1 B-chancer: 4 C-chancer:

3 Wega Vang blev placeret i tredje par indvendigt fra spor et i BM den 18/8. Fik angrebsplads i opløbet og var godkendt fjerde bag Solon, Fernandinho B R og Fortune Boko. Kunne ikke svare udvendige Fernandinho B R fra start den 3/9, og blev placeret i vinderhullet. Måtte slippe taget midt i opløbet og holdt hjem til den sidste præmie, i et løb der blev vundet af Fortune Boko foran Hazard Sund og Fernandinho B R. Startmomentet bliver afgørende i dette supersprint hvor jeg tror duellen kommer til at stå mellem Wega Vang og indvendige Sky Line.

2 Sky Line går sine klart bedste løb fra spids over sprinterdistancen, så dagens forudsætning er noget nær optimal. Blev sendt direkte til spids fra spor tre den 7/8, og dirigerede hver en meter af løbet. Vandt sikkert foran Aston Martin og Allycat. Lykkes det Bettina Lund at komme til spids, så kan Sky Line meget vel føre fra start til mål.

5 Any Given Monday var hurtigt ude fra spor tre den 7/8, hvor han let svarede spids fra BM vinderen Solon. Blev på første langside hårdt angrebet af Wega Vang, men forsvarede spidsen. Distancens 2400 meter var ikke til Any Given Mondays fordel, men alligevel gav han Solon, der havde fået et optimalt løb i andet par udvendigt, kamp til stregen. Klart godkendt anden foran Fendi Draviet, Senest ude i monte, hvor det ikke lykkes at tage en længde på Mccabe i spidsduellen. De to heste gav hinanden en fin kamp der endte i sejr til Mccabe foran Any Given Monday, Er havnet langt ude på vingen, hvorfra det bliver vanskeligt at indtage favoritpositionen i spids.

1 Zeb Lie Star galopperede fra start fra spor tre den 23/7, og blev placeret i fjerde par indvendigt. Da de foranliggende gik til angreb i andet spor kunne Torben Dahl Pedersen køre frem i inderbanen og derved snuppe tredjepladsen bag Solon og Any Given Monday. Den 30/7 hurtig fra start fra spor syv og placeret i vinderhullet bag Hazard Sund. Hazard Sund forsvinder væk til sikker sejr, og Zeb Lie Star holder andenpladsen foran Spirit Laser. Spor et på supersprint er ikke nemt, da de udvendige heste har mere fart på i startmomentet, men Zeb Lie Star er lynhurtig fra start og må ikke overses i det lille felt.

4 Spirit Laser er vel ingen decideret sprintertype, men følger derimod med i alle tempi. Kan ikke tage spids, og søger sandsynligvis til inderbanen. Var hurtig fra start trods spor ti den 30/7, hvor han blev placeret i andet par udvendigt. Angreb godt igennem tredje spor i opløbet op nåede tredjepladsen bag Hazard Sund og Zeb Lie Star.