V5-ANALYSE TIL Bornholm AF Kim Hansen

Tipperstatistik: Spillet for 1168 kr. Vundet 412 kr. Tilbagebetalingsprocent 35%. Hitrate 1 af 4.

Printvenlig version


V5-FORSLAG

1-5-7

6-2-3

10 Hazard Sund

3-6-1-2-4

2-5-4-6-1-9

Pris 270 kr.V5-1 / 3. LØB

V5 indledningen ligner umiddelbart en åben affære, men lykkes det Stefan Lind-Holm at få 1 Væinø fejlfrit fra start, tror jeg ekvipagen fører fra start til mål.

A-chancer: 1-5-7 B-chancer: 2-8-3-4-6 C-chancer: 9

1 Væinø galopperede kort efter start den 20/4 i en trang situation, hvor ekvipagen tabte mange meter. Galop igen kort efter start den 27/4 og påny i første sving hvor den satte omkring 20-30 meter til. Havnede i tredje udvendigt med 1½ omgang til mål, der blev vekslet til andet par udvendigt da den i andet par siddende galopperede. Fin afslutning i tredje spor til en tredjeplads bag Adolf Hjortshøj og Watergate. Kommer ekvipagen fejlfrit fra start og gennem første sving, bliver det hesten at slå.

5 Baunely’s Diamant forsigtigt fra start den 27/4 og havnede i andet par udvendigt med 800 meter til mål. Umotiveret galop i staldsvinget sidste gang. Blev taget forsigtig i autostart for en uge siden, og havnede i fjerde par indvendigt der blev vekslet til fjerde par udvendigt med 1½ omgang til mål. Med Bellwood i angreb i tredje spor med omgang til mål. Fik tredjepladsen bag Bellwood og Alfredo, da Cerosso blev diskvalificeret for galop i mål. Selskabet virker blidere denne gang, og fejlfrit en god vinderchance.

7 Watergate jagtede fra fyrre meters tillæg den 13/4, hvor ekvipagen skiftevis sad i inderbanen og i andet spor uden ryg, for med omgang til mål at fange andet par udvendigt i ryg på Cimba Brogård. Angreb i tredje spor i opløbet og fangede på målstregen Cimba Brogård til fjerdepladsen, men kunne intet gøre mod de 3 første, der i nævnte rækkefølge var; Chilli Tårs, California Laser og Lass Winner der alle tre stod fra grundvolten. Tiden på Watergate var med 20,3 absolut godkendt første gang ude. Meget hurtigt ude af volten den 27/4 og i dødens på storfavoritten Adolf Hjortshøj. Kæmpede hele vejen og besatte andenpladsen bag favoritten, men foran mange af dagens konkurrenter.

2 Dora Solo galop inden startvognen slap feltet den 20/4 og satte mange meter til. For fjorten dage siden sad ekvipagen i vinderhullet bag storfavoritten Adolf Hjortshøj og endte fjerde bag Adolf Hjortshøj og den i dødens siddende Watergate, samt den fra start galopperende Væinø. Kan måske få spidsen foræret, såfremt 1 Væinø på ny forfalder til galop.

8 Primary Engine kommer med 2 friske sejre fra formløb og monte. Den 27/4 i ryg på den førende den første omgang og til spids efter 1½ omgang. Angrebet af Princeton over den sidste omgang, men forsvarede sig flot til sejr foran de med 40 meter belastede Princeton og Rocky Mountain Goj. Kunne ikke holde spids fra spor 1 i monté for en uge siden, men fik spidsen forærende da den førende Call Annbirchador galopperede efter 500 meters ridt. Let vinder før Oliver Elmegård og Baker Tilly. Den før så ustabile hest virker til at have stabiliseret sig i år, men væsentlig hårdere konkurrence denne gang.

V5-2 /4. løb

Kommer 6 Baltic Baunely fri af inderbanen har hesten kapacitet til at vinde et løb som dette.

A-chancer: 6-2-3 B-chancer: 8-9-1-5-7-4 C-chancer: 10

6 Baltic Baunely tordnede til spids den 13/4 og lignede en sikker vinder, da fejlen indtraf i sidste sving. Kom i trav og var først over mål, men diskvalificeret for galop. Den 27/4 i vinderhullet bag førende Catja Mosebo. Kom perfekt til da den udvendige Venice Simoni ikke kunne slutte op, og sejrede sikkert foran Catja Mosebo og Wilbur. Kommer Tom Olsen fri af inderbanen, har hesten vist i de foregående 2 starter i år, at den har kapacitet til at vinde dette løb.

2 Bornholm Nu i vinderhullet bag Classic Navy den 20/4. Ud i andet spor ved indgangen til opløbssvinget og afsluttede flot til andenpladsen bag Cerosso og knebent foran Coco Collection. For fjorden dage siden let til spids fra spor 3 og dirigerede herefter løbet, indtil opløbet hvor Canavarro kom stormende. Vandt knebent og næppe en fordel at løbet denne gang er 300 meter længere. For første gang i år med hestens træner Claus P. Christiansen i Sulkyen. Det naturlige spidsbud.

3 Canavarro blev taget roligt fra start i sæsondebuten den 27/4 og havnede i et perfekt andet par udvendigt. Da den i dødens liggende Cimba Brogård brød et spor ud i opløbssvinget, blev der pludselig frit frem for Canavarro, og det udnyttede John Gommans til at sende Canavarro i angreb. Målfotoslået til andenpladsen. Er givet gået frem med løbet i kroppen.

8 Venice Simoni havnede for fjorten dage siden i dødens på Catja Mosebo og måtte gå den tunge vej samtlige 1860 meter. Kunne ikke følge de 2 indvendigt kørte Baltic Baunely og Catja Mosebo der kom i mål i nævnte rækkefølge. Måtte på målstregen se sig slået til fjerdepladsen af Vilbur. Favoritspillet for en uge siden, men galopperede direkte fra det vanskelige spor 1 bag startvognen. Kom aldrig ind i løbet, men møder her blidere modstand.

9 Catja Mosebo katapultstartede til spids fra spor 4 den 27/4. Slået af en rygkørt Baltic Baunely, men tapper i nederlaget. Kan ikke udnytte sin starthurtighed fra anden række, men er givet gået frem med løb i kroppen.

V5-3/ 5. løb

Ungdomsløb hvor Laura Pedersen for første gang skal op bag kapable Hazard Sund, og parret undgår næppe favoritværdigheden. Denne uges bud på en blank.

A-Chancer: 10-5-11 B-Chancer: 7-4-6-2-8 C-Chance: 9-1-3

10 Hazard Sund havnede i tredje par udvendigt den 13/4 efter en hastig åbning. Kenneth Nielsen gik med i tredjespors angreb bag Picasso Jetset på sidste langside og fangede i sidste skridt den fra start førende Goal Tooma. Klassehesten i feltet.

5 Sabber Klinteby havnede i fjerde par indvendigt på åbningsdagen og ud i tredje par udvendigt med omgang til mål. Slog over i galop på sidste langside. Langsom fra start for en uge siden, da foranliggende galopperede fra start og kom til at sidde som fjerde udvendigt. Forsøgtes i angreb ud på sidste omgang, men det løb ud i sandet. Hurtig fra start og langt bedre forudsætninger denne gang. Perfekt inde i løbet.

11 Picasso Jetset blev sendt direkte til spids den 20/4 og sejrede sikkert foran Fendi Draviet og Aston Martin. Blev sat af i tredje spor fra spor 9 og bakket bagerst i feltet den 4/5. Kom først fri af inderbanen i opløbet, og var første hest udenfor pengene, i et løb der blev vundet af Fendi Draviet foran Aston Martin. Spændende køretur for dygtige Michala Haagensen.

7 Always Sugar forsøges for første gang med trænerdatteren Mie Johnsen. Sad i vinderhullet bag Try My Chief den 20/4 og var anden i mål bag Try My Chief. Blev sat af i tredje spor fra start den 27/4, men fandt ned i tredje par udvendigt. Blev forsøgt i tredje spor på sidste langside, men kom ikke rigtig nogen vegne, i et løb der blev vundet af Baltic Baunely foran Catja Mosebo.

4 Lass Winner fik en lille rumler på fra start på åbningsdagen, og blev placeret i tredje par indvendigt. Kunne ikke holde ryg på de 2 foranliggende, men holdt tredjepladsen bag Chilli Tårs og California Laser. Femte indvendigt i et langstrakt felt den 27/4. Da to af de foranliggende galopperede ud på sidste omgang, blev det til en sikker tredjeplads på afstand af Daiquiri Ice og Diva T C.

V5-4 / 6.løb

Spændende sprinteropgør hvor spidsen kan blive afgørende for løbets udfald.

A-Chancer: 3-6-1-2-4 B-Chancer: 5-8 C-chancer: 7-9

3 Spot On La Marc havnede i tredje par indvendigt fra det vanskelige spor 1 over 2120m for fjorten dage siden. Tabte en længe i opløbssvinget og var træt med 200m til mål. Knebent slået til femtepladsen, men på afstand af de tre første. De fire første i mål: Solon, Fortune Buko, Wega Vang og Save Our Souls. På rette distance og i blidere selskab denne gang.

6 So Long Sugar blev taget forsigtigt fra start fra spor 9 på åbningsdagen, og havnede i fjerde par udvendigt i ryg på den senere vinder Hazard Sund. Med i angreb i tredje spor som dog endte i galop i opløbssvinget. Katapultstartede over dagens distance den 27/4. Førte hele vejen og vandt sikkert foran Goal Tooma og Wonderful Ice. Havde foretrukket startplads i første række, men har tidligere vist, at han også kan gå bagfra.

1 Igor Times førte en tilbagetrukket tilværelse fra spor 10 på åbningsdagen, og sad som fjerde indvendigt. Kom ud i tredje par udvendigt ved indgangen til opløbssvinget og angreb i fjerde spor ned gennem opløbet. Knebent slået til tredjepladsen af Strong Shadow og Aston Martin. Ude i en voldsom åbning mod So Long Sugar der endte i galop i landevejssvinget første gang den 27/4. Havnede i en lang dødens og det lignede en trio placering der forsvandt med endnu en galop i opløbssvinget. Vanskeligt med spor 1 over 1600 med hurtige heste udvendigt, men kan måske ramme vinderhullet.

2 Final Delivery havnede i tredje par udvendigt den 27/4, hvor den måtte slippe ryggen på den foranliggende på sidste langside, og endte i det slagne felt. Direkte til spids fra spor 4 for en uge siden. Fik lov at bestemme tempoet de første 1000m. Kunne ikke svare da den i andet par udvendigt siddende Jetset Onion angreb i opløbet, og måtte også se sig slået af Strong Shadow samt April Hydrup. Perfekte forudsætninger med første række på sprint.

4 Nick Sisu blev placeret i vinderhullet på åbningsdagen, og fik føringen foræret da den førende galopperede efter en omgangs kørsel. Tabte travet som førende midt i opløbssvinget og blev diskvalificeret. Kunne ikke tager en længde på den senere vinder Toxido den 27/4 og blev trukket ned i vinderhullet. Knebet slået til fjerdepladsen bag Toxido, Waterjet og B G Anna Maria.

V5-5 / 7.løb

Hurtigklasseopgør hvor positionerne undervejs bliver afgørende. En V5-afdeling, der kræver bred gardering

A-Chancer: 2-5-1-4-6 B-Chancer: 9 C-chancer: 10-7-8-3

2 Wega Vang kunne ikke tage en længde på Solon for fjorten dage siden, og søgte ned i vinderhullet. Blev slået til tredjepladsen af Fortune Boku i sidste skridt. Næppe fordel af distancen, men søger spids, og kan føre længe.

5 Fortune Boko blev taget roligt I åbningsløbet og havnede sidst fra start. Sad i tredje par udvendigt efter en omgangs kørsel. Gik med i ryg på Return To Sweden da den angreb på sidste langside og måtte helt ud i fjerde spor sidste sving rundt. På en flot afslutning nåede ekvipagen andenpladsen bag Fernandinho B R, kun slået med halvanden længde. Havnede sidst fra spor 9 den 27/4, og lettede anker med en omgang til mål, hvor hele den sidste omgang blev tilbragt i tredje spor uden ryg. Kunne ikke true vinderen Solon, men nåede andenpladsen på en flot spurt kort foran Wega Vang. Er havnet yderst på vingen, men har fordel af distancen

1 Save Our Souls var hurtig ude bag startbilen i åbningsløbet, og fangede ryggen på katapult startende Fernandinho B R, inden det blev til galop midt i sidste sving. Gik ved den lejlighed uden sko. Kunne ikke svare op for Solon i spidskampen den 27/4 og havnede i dødens den første 1½ omgang, inden den blev afløst af Fernandinho B R. Skipper blev siddende da Fortune Boko angreb i fjerde spor, og klarede knebent fjerdepladsen, på afstand af de tre første der var Solon, Fortune Boko og Wega Vang.

4 Fendi Draviet havnede i vinderhullet bag Picasso Jetset i årets første start, hvor det blev til en sikker andenplads i fine 18,8. Senest placeret i vinderhullet bag Roxy Trio. Med 700 til overtog Aston Martin spidsen og rykkede 20 fri af feltet. Kim Dahl trak Fendi Draviet fri på sidste langside og så gik det stærkt. Fik kontakt med den førende ind på opløbet og vandt sikkert med 1½ længde. Spændende tilskud til den bornholmske hurtigklasse.

6 Fernandino B R var overlegen vinder af åbningsløbet, hvor ekvipagen sad i spids fra start til mål. Havnede i andet par udvendigt den 27/4, men gik frem i dødens efter 1½ omgangs kørsel. Tabte travet i sidste sving som slået. Tabte lodtrækningen og næppe fordel af dagens distance. Kan dog blive farlig med det rigtige rygløb

9 Solon kunne intet stille op da Fernandinho B R drønede til spids på åbningsdagen, og havnede i 3 par indvendigt. Gik frem i en blød dødens efter 500m kørsel. Virkede træt på sidste langside og måtte nøjes med en femteplads. Direkte til spids den 27/4, og dirigerede hver en meter af løbet. Sikker vinder foran Fortune Boko og Vega Wang. Hæmmet af startspor i anden række.