V5-ANALYSE TIL Billund Trav Skærtorsdag AF Henrik Dyhrberg

Tipperstatistik: Spillet for 192 kr. Vundet 0 kr. Hitrate 0 af 1.

Printvenlig version


V5-FORSLAG

1-2-5-6

1 Dynamic Dancer

2-4-5-6-8

2-3-4

1-4-6-7

Pris 240 kr.V5-1 / 3. LØB

Et lille felt åbner V5 spillet, hvor favoritten er 6 Clark Gable efter sin imponerende sejr på Lunden. Men hvad med stabiliteten?

A-chancer: 6 B-chancer: 5-1-2-4 C-chancer: 3

6 Clark Gable har fem sejre i de 12 ud af 22 starter han har gået fejlfri. Og her spiller startmetoden ikke den store rolle. Sidst på Lunden fik han et perfekt løb i 3I, og Birger Jørgensen kunne uden de store problemer styre Clark Gable til sejr. Hvad angår stabiliteten, så kan Clark Gable igen vise galop, da han stadig i visse passager har svært ved at styre sin store aktion. Men er man frisk, kan man tage chancen og blanke ham.

5 Amazone Shadow er dejlig stabil og står fornuftigt inde i løbet. Sidst i Odense mødte hun stærke heste som f.eks. Askepot Macoy, Cool Winner og Charming Kiss, men var ikke langt efter disse efter et meget svært løb, hvor hun sad sidst undervejs. Amazone Shadow plejer at gå godt i Billund, og i dette løb felt kan hun givetvis sidde med på ”smækken” til opløbet, så hun kan spare sine fine speed til slut.

1 Uno B er ved at være i form med nu tre løb i kroppen efter pause. Sidst i Skive sluttede han stærkt af fra køen, og han køres nu af Casper M Nielsen, som givetvis vil forsøge at snyde dem fra spids.

2 Blue Berry Avenue løber lidt med ”håndbremsen trukken”, men viste en pæn præstation sidst i Skive. Var fra sidsteplads på vej i et godt tredje spors angreb, da den foranliggende galopperede, hvilket gjorde, at kusken måtte op og begynde forfra. Sluttede siden pænt af. Kan mere end det viste.

4 Prins Foldager kan være en sjov luring. Kommer fra formløb, men holder topform, og nogle gange ser man, at form slår klasse.


V5-2 / 4. LØB

Flertallet af de indleverede V5-kuponer vil stå blank i denne afdeling, og jeg ser ingen grund til ikke at følge trop.

A-chancer: 1 B-chancer: 2 C-chancer: 4-5-7-3-8-6-10-9

Morten Juul har altid nævnt 1 Dynamic Dancer som en mægtig hest, hvilket han også er i bogstavelig forstand. Dynamic Dancer var med i fremvisningsløb som toårs, men blev først klar til debut i år som fireåring, og han har gjort det godt. Sidst blev han stille og roligt kørt frem til spids efter en safety start, og resten af vejen til mål handlede det kun om, hvor langt René Kjær ønskede at køre væk fra sine konkurrenter. Det eneste dagens kusk Birger Jørgensen skal koncentrere sig om, er at holde Dynamic Dancer ude af problemer, så klarer hesten resten.V5-3 / 5. LØB

Et spillemæssigt udfordrende amatørløb krydrer Skærtordagens V5 spil. ”Skorstensfejeren” er favorit, men har ikke start siden juni sidste år.

A-chancer: 2-4-6 B-chancer: 8-5-10-11 C-chancer: 3-1-7-9

2 Daniella Gardenia har dags dato aldrig galopperet i 15 starter, men har blot vundet et enkelt løb. Men hun gik fint sidst i Aalborg bag overlegne Dortmund og viste form. Fra et perfekt spor skal hun muligvis forsøges mod spids og derfra være en topchance.

4 Chimneysweeper har god fart for klassen, men har holdt lang pause og kan mangle det berømte løb i kroppen. Han har en speciel stil, som måske kan virke urovækkende, når man se ham afcantre før løb, men det er hans stil, og han plejer at trave hele vejen. Er en klar vinderchance, hvis formen er ok.

6 Captain Cook kommer fra klassen og køres af rutinerede Mads Hjortsballe. De sidste resultater skal man ikke se som et udtryk for hans chance i dette løb. I sin forrige start sad han lidt fast, og sidst blev han forsøgt i dødens på Denimcowboy og blev træt til slut. Captain Cook skal afgjort ikke glemmes, da konkurrencen er noget mildere end vanligt.

8 Excuse Me N L køres af Bøje Laursen, og han er en kusk man altid skal have med i sine overvejelser. Excuse Me N L har fart til at være med i sejrskampen, men han er ikke stabil. Sidst blev det til galop, da han skulle angribe, så formen er helt sikker ok.

5 Citation Star kan være den helt store luring. Tophesten Vertigo Lux havde alt at gøre med at besejre Citation Star sidst, hvor Chipmate-sønnen førte an i et godt tempo. Hesten er meldt op, men løber lige så hurtigt som de andre, og hans første sejr er ikke langt væk.

10 Burberry har været meldt i klassen og gjort det godt, men 40 meter er ikke let. 11 Silas Ulkær har ikke samme gnist længere, og skal vise fremgang, selvom det skal med, at han plejer at være god i Billund.V5-4 / 6. LØB

Charming Kiss er hesten, de andre gerne vil lege med, men spørgsmålet er, om de kan det.

A-chancer: 2 B-chancer: 3-4 C-chancer: 8-6-5-7

2 Charming Kiss står igen til at få sin yndlingsposition, som er spids. For tre starter siden blev han alt for gal og løb langt foran feltet, men holdte alligevel hjem til en sikker sejr. Så fulgte en ny spidssejr, hvor han var kørbar, og vandt overlegent. Senest i Odense sluttede han pænt af i et godt besat amatørløb. Charming Kiss er umiddelbart løbets store favorit, som de andre kan få svært ved at besejre.

3 P S Confess er en hæderlig klasseløbshest, som skal køres lidt på chancen. Sidst i Aalborg var han anden bag Asger Molar efter sen angrebsplads bag denne. Er en oplagt triochance med vinderchance, hvis det flasker sig.

4 Little Danny er løbets store spørgsmålstegn. Kom sidste år til Billund og vandt en flot sejr i tiden 1.13,3a/1900m. Det skal dog med, at dagens modstand holder bedre klasse end da, men Little Danny er en type, som med mellemrum brænder et godt løb af.

V5-5 / 7. LØB

Nogle af de bedste ældre hopper i Danmark varmer op til det snart forestående DM for Hopper. Det kan blive et brag af et løb.

A-chancer: 7-1-6-4 B-chancer: 3-2 C-chancer: 5

7 Bikini var som fireårs outstanding blandt hopperne, men som man ofte har set, er det meget svært for hopperne at tage springet ind i klassen mod de ældre heste og begå sig fra dag 1. Men Bikini viste sidst, at hun nu er moden til at fortsætte karrieren som seksårs, da hun på Lunden gik et stærkt løb. Bikini hægtede sig på Carna Sensei hele vejen og gled let forbi denne til slut på en toptid. Men det er klart, at hun igen skal vise en 100% præstation for at vinde mod disse.

1 Commit Boom Bay havde sæsondebut i samme løb som Bikini, men løb på en galop under kraftig forcering ved staldudkørslen ind mod svinget. Hun tabte al chance i løbet og blev bare kørt med langt efter feltet for at få et løb i kroppen. Fra spor 1 er taktikken måske at føre fra start til mål, og det kan hun, hvis formen er der.

6 Tourmalet starter på og gør det altid godt. Sidst var hun på Momarken i et godt besat V75-løb, hvor hun viste sin fine form og klasse på en, for hende upassende, hård bane. Er altid en vinderchance, når hun får sit løb på ”smækken”, og hun er et oplagt kryds på V5-kuponen.

4 Stickittothem vandt sidste år DM for Hopper, og hun sigter igen efter dette løb. Hun fik løb i kroppen sidst i Aalborg, hvor hun gik godt for sin ejer. Stickittothem har siden holdt formen ved lige ved træning ved Vesterhavet, og hun er en god chance. Kan på sin starthurtighed måske komme til spids.

3 Troja Cæsar fik dødens sidst, men viste vel ikke den samme form som tidligere i år, og 2 Babe From Above skal virkelig bekende kulør som værende meldt hårdt op.