Printvenlig version


V5-forslag Af Claus Juncker

Tipperstatistik: Spillet for 3.391 kr. Vundet 4.544 kr. Tilbagebetalingsprocent 134%. Hitrate: 5 /18.

9 C You Again

9-7-4-11-6

10-8-9-5

6-3-1

6-3-7-9-5

Pris 300 kroner


V5-1 / 2. løb

9 C You Again går efter al sandsynlighed mod endnu en sejr. Jeg blanker uden tøven. Går man mod favoritten, anbefaler jeg gardering med 8 Chap A P, 4 Bandit P L og 6 Eurora.

A-chancer: 9 B-chancer: 8-4-6-5-2-1-7 C-chancer: 3

9 C You Again udvikler sig med nærmest hysterisk hast og virker helt immun overfor, at den er gået hurtigt op igennem klasserne. Har taget to sikre spidssejre i træk, hvor den bare er forsvundet langt væk og har efterladt konkurrenterne som statister. Havde for tre starter siden startspor i anden række bag bilen, og det løste den helt uden problemer. Heller ikke Billund-banen skulle give problemer. Den enlige start C You Again har gjort på banen endte med sejr. Var for fire starter siden slået af Chap A P til trods for at denne havde 20 meter tillæg, men C You Again var ikke som bedste på dagen, og man skal ikke lægge noget i den start.

8 Chap A P er feltets kapacitetsmæssigt klart næstbedste hest. Var frisket op af dyrlægen frem mod starten senest, hvor den så kunne lægge yderligere på dens starthurtighed og tage fronten direkte. Styrede løbet i jævn 15-fart og afviste vinderhullet Harley Boko med en halv længde. Burde måske have afgjort nemmere, men havde nok også stået lidt over i træningen som følge af dyrlægebehandlingen. Med løb i kroppen vil den være skarpere her. Når den er som bedst tåler den at gøre arbejdet selv, og jeg forventer en offensiv styring af Birger Jørgensen.

4 Bandit P L viste sig klart forbedret senest, hvor den forsvandt tre længder væk fra vinderhullets Catchmeifyoucan efter at have holdt jævn 13-fart den første kilometer under tryk at Count On Me K G. Er meldt noget op på pengene, men det var den også senest. Ligner igen spidshesten, hvis Henrik Lønborg ønsker det. Matcher ikke en fejlfri C You Again, men kan slå til hvis favoritten svigter.

6 Eurora har virket lidt som om, at den løber med håndbremsen trukket og kan bedre. Viste forbedrede takter senest, hvor den kom i flot fremstød frem udvendigt på C You Again. Rundt opløbssvinget lignede den nærmest en trussel, men kunne ikke holde farten ind i mål. Virkede til at bremse, da Birger Jørgensen i opløbet trak det norske hovedlag. Har kapacitet til at løbe med frem i dette selskab – især hvis Jeppe Juel kan komme til at gemme den til opløbet.

5 Count On Me K G efterlod et positivt indtryk efter to måneders pause senest. Åbnede godt fra det yderlige startspor og tilbragte hele løbet udvendigt på Bandit P L. Den første kilometer gik i jævn 13-fart og på den baggrund holdt Count On Me K G flot ved til fjerdeplads, slået med 20 meter af Bandit P L. Er fartfyldt og viste for tre starter siden at den rækker mod alle heste i klassen med det rette løb. Efter et løb i vinderhullet på Chap A P, tog den let denne ned over opløbet. Gitte Madsens heste plejer at gå frem med løb i kroppen. Rimelig starthurtig

2 Hiawatha River havde absolut intet gået op til starten senest, hvor den længe sad fast efter et rygløb i først tredje par indvendigt og andet par udvendigt. Fik først angrebsplads med 150 meter til mål, hvor den dykkede indvendigt om. Lignede pludselig en trussel mod førende Chap A P, men nåede at ebbe en smule ud. Rimelig starthurtig.

1 Aero H svarede for et helt igennem perfekt løb senest og tog en sygdomsramt Charlie Game ned med knap en længde. Starterne forinden havde den ellers vist nedadgående form. Langsom fra start og med flere starthurtige heste i løbet, vil den komme til at sidde et stykke tilbage. Chancen vil øges betragteligt med overpace, men jeg har meget svært ved at se den gentage sejren senest – også selvom C You Again skulle svigte.


V5-2 / 3. løb

Et svært tippet løb uden noget rigtigt holdepunkt.

A-chancer: 9-7-4-11 B-chancer: 6-3-5-12-1-8-2 C-chancer: 10

9 Dynamic Dancer har intet gjort forkert i karrierens to hidtidige starter. Førte fra start til mål i sin debut, hvor den vandt med 20 meter til Celina Hastrup (20 meter tillæg). Senest var den chanceløs og stort slået mod Steen Juuls årgangsemne Epic, men det var også med 20 meter tillæg og dele af løbet som første hest i andet spor. Virkede til at være gået frem fra første til anden start, hvor den hang bedre sammen. Fortsætter udviklingen kan det være vinderen her.

7 Eddie Cook er en letbenet starthurtig type, der gjorde det rigtigt fint som toåring. Forrige start lignede det længe en start til mål sejr, men på de sidste meter fik en rygkørt Bugsy listet sig forbi. Senest chanceløs fra vinderhullet på en fantastisk gående Encore Cloc, slået med 20 meter. Med yderligere fire måneders træning i kroppen har Eddie Cook givet lagt yderligere styrke på, og så skal den kunne løbe med helt rem mod disse konkurrenter.

4 Capra har gjort nogle rigtigt fine præstationer og virker fremfor alt til at indeholde god styrke. Senest tilbage efter godt to måneders pause, sad udvendigt på Erik Clausen de sidste 500 meter, men holdt trods sine 20 meter tillæg rigtigt flot ved. Slået med 5 længder. Er nu for første gang i autostart, men det hun ifølge træneren klaret uden problemer i træningen.

11 Double Trouble E P havde skuffet mig lidt frem mod starten forrige gang i Odense, hvor der var anderledes snit over den. Godt nok var konkurrencen billig, men den røde Ganymede-søn var også helt overlegen efter føring fra start til mål. Galoperede i kamp om føringen fra start senest, hvor den hang lidt på en line og måske ville løbe over evne. Er kraftigt handicappet af et svært startspor, hvorfra der er mange heste at runde. Har evnerne til at kunne overraske, hvis den kommer godt igennem.

6 Newton Tile er tilbage i løbene efter syv måneders pause og udviklingsmæssigt kan der være sket meget med hesten. Vandt sin debut før Bella Dilli efter at have fået lov til at bestemme i føring, men den i sidste start inden pausen holdt fint ved efter en større galop og en hurtig ophentning. Har en vis udstråling og selvsagt en hest man skal følge på dagen.

3 Flatrate A V kom med dårlige resultater til Billund, hvor den vandt et intetsigende løb efter føring fra start til mål. Tiden var dog fornuftig og den virkede til at gå i mål med lidt sparet.

5 Celina Hastrup døjer lidt med at få travet 100% til at stemme, men har gjort to gode præstationer i træk. Forrige gang holdt den godt ved på afstand af Dynamic Dancer, der vandt med lidt mere end de 20 meter forspring den have fra start. Senest tabte den 20 meter ved galop på et tidspunkt den var på vej frem som første hest i andet spor. Kom siden flot tilbage og var kun knap en længde fra andenpladsens Caviar Damgård.

12 Dee Jay Dream har god udstråling, men hænger endnu ikke rigtigt sammen i travet. Vandt en fin sejr for fire starter siden efter tidligt at være kommet til spids, men siden har den ikke vist noget der berettiger den til at have vinderchance fra et umuligt spor 12.V5-3 / 4. løb

Flere formstærke og kapacitetsfulde heste sætter hinanden i stævne. Jeg føler mig godt rustet med fire heste på kuponen, men de frække nøjes med 10 Chloe og 8 Debbiedoit.

A-chancer: 10-8 B-chancer: 9-5-2-1-7-6-4-3-11 C-chancer: 12

10 Chloe er notorisk ustabil, men har faktisk vist bedre takter i årets tre starter, hvor det kun er blevet til galop i en meget vanskelig bane forrige gang. Fik senest et løb i fjerde par udvendigt for at runde feltet på bagerste langside. Vandt i hånden med to længder til Blessi Chap. For tre starter siden gik hun et enormt flot løb udvendigt på Captain Photo, og jeg tror faktisk at det mere rolige oplæg senest kan have gjort hende endnu skarpere til dette løb. Har overkapacitet for klassen og skal være det klare førstevalg.

8 Debbiedoit er for alvor begyndt at udfolde sit talent og bliver også mere og mere tiltalende at skue. Præstationen senest på Åby var intet mindre end imponerende. Efter en rolig indledning og et løb i fjerde par udvendigt indledte hun angreb med godt 500 meter til mål. Feltet blev rundet via et hastigt fjerdesporsangreb og ind på lige bane forsvandt hun væk fra feltet til sejr med godt 20 meter. Har tjent nogle hurtige penge og er udstyret med et vanskeligt startspor, men skal alligevel være en absolut topchance her for Marc Bæk Nielsen.

9 Celine Diamond er en stærk hoppe, som tåler offensive oplæg og måske endda trives bedst med dem. Skuffede lidt i en vanskelig bane forrige gang, hvor hun ikke havde noget at byde ind med efter et godt rygløb, men senest sad hun udvendigt på Catch Me Will hele løbet og var alligevel kun slået med hoved hals. Med den viste form fra senest, er den et vinderbud.

5 Bellucci blev kørt indvendigt om senest i stenhårdt selskab og fik et opbyggende løb, som jeg tror kan komme den til gavn her. Indeholder stor styrke for klassen og selv om det er en vanskelig hest, er resultatrækken misvisende. I forrige start blev den tidligt forceret til føring, men galoperede i opløbet på et tidspunkt, hvor den var i kamp med Do It Mingus om sejren. Er perfekt inde i løbet her og kapacitetsmæssigt kun overmatchet af Chloe. Er afhængig at tempo på løbet, men tåler også selv at skabe det.

2 Daydream Believer udvikler sig med starterne og især de sidste to gange har den gået rigtigt gode løb. Senest sat den i vinderhullet på først Falkens Nicke og Siden D J K K. Blev generet en smule da den førende galoperede ind på lige bane, men Jeppe Rask fik igen fart i hesten og den skød frem til sejr med 1 længde til Design Hastrup (tredje par udvendigt, dødens sidste 500 meter) og halvanden længde til Django Cæsar (dødens). Forrige gang rolig indledning i inderbanen, frem udvendigt på Caroline Lund sidste 600 meter, koblede sikkert greb og afviste open stretch-angreb fra Daniella. Kan åbne rimeligt fra start uden at være nogen raket. Vær opmærksom på at den er meldt noget op her og møder langt bedre og mere rutinerede heste end tidligere.

1 Bella Princess er langt bedre end resultatrækken indikerer og kan godt være en fidus med overpace på løbet. Blev senest taget roligt fra start og fik et løb i bagfeltet. Havde langt frem ind på lige bane, hvor den blev trukket på tværs og tog en del meter ind på den vindende spidshest Catchy Spring. Det til trods for at den første kilometer kun gik i 18,5-fart.

7 Jolie gjorde en god figur i sin Danmarksdebut efter fem måneders pause. Rolig start og position som sidste hest i bagfeltet. Kom ferm i feltet pga. galop fra flere galoperende konkurrenter, efterladt i dødens på Date Night med 600 meter til mål, ned i ryg rundt sidste sving, hang fornuftigt på og var slået med 4 længder. Vil givet være gået frem med løb i kroppen, men sporet trækker naturligvis noget ned.


V5-4 / 5. løb

Det ligger til at Date Night kan tage sin tredje sejr på stribe. Jeg vælger dog at gardere med et par fiduser, som kan hæve V5-værdien.

A-chancer: 6 B-chancer: 3-1-7-5-8-12-9-4-2-11-10 C-chancer

6 Date Night har bortset fra et enkelt udfald udelukkende leveret gode præstationer. Frem for alt har den vist at den magter alle løbsoplæg. For tre starter siden gik den imponerende fra dødens, starten efter hentede den en overlegen sejr efter føring fra start til mål, mens Birger Jørgensen senest valgte et mere defensivt oplæg. Efter et rygløb blev den efterladt i dødens på sidste langside, men så trykkede Jørgensen på speederen og efter en hastig sidste 800 meter forsvandt den fire længder væk fra Jolie. Træner Frantz Praëm har årgangsambitioner med hoppen og hun er førstevalget her.

3 Livi Nixon H M er her tilbage i løbene efter næsten tre måneders pause. Indledte karrieren som stabiliteten selv, men kommer nu til start med galop i to af de seneste fire starter. Forrige gang galop i første sving på et tidspunkt hvor den var sat af i tredje spor. Tabte 30 meter men flot ophentning og endnu en galop rundt sidste sving i tredjesporsangreb. Lignede en hest der kunne være sejrsfarlig. Gik senest udvendigt på Corinna Tinghøj de sidste 800 meter og koblede grebet ind på lige bane. Stoppede lidt op da den blev alene, men det ligger jeg ikke alverden i. Har perfekt udgangsposition og en topkusk der virker til at passe godt til hesten. Selv efter pause skal den være en rigtig god chance.

1 Design Of Porsche kan være en rigtig sjov fidus fra et perfekt startspor. Holder topform og kan udnytte sin starthurtighed til at finde en rigtig god position. Kom forrige gang forrygende tilbage efter en ikke ubetydelig galop og var blot slået med 20 meter af Do It Mingus. Senest direkte til føring for at slippe til Checkpoint S H. Var ikke vild med Skive-ovalens skarpe sving, hvor den slet ikke kunne køres for fuldt. Kom dog flot tilbage i opløbet og var kun slået med halvanden længde af så god en hest som No Soup For You (dødens undervejs).

7 Daniella fik senest endelig udbytte af længere tids god form. Efter en rolig indledning og et løb i tredje par indvendig blev den sendt i tredjesporsangreb med godt 500 meter til mål. Koblede sikkert grebet på Chanel Simoni og var længder fri af feltet ind på opløbet. Blev lidt stum til slut, hvor indvendigt kørte Endora Face samt tidligt galoperende Dante Brogård kom tæt på. Gangen forinden holdt den rigtigt flot ved fra dødens. Sporet trækker en del ned og Daniella er på den baggrund ikke et oplagt vinderbud.

5 Endora Face har været lidt nede i en downperiode, men var tilbage i bedste skik senest, hvor den sluttede godt af bag Daniella efter et rygløb i inderbanen. Primært en chance, hvis der bliver overpace på løbet.

8 Desert Fox er en stor bamse med en vis kapacitet, der ikke rigtigt hænger sammen endnu. For fire starter siden gik den godt udvendigt på Date Night,mens den gangen efter blev kørt defensivt og kom i mål med kræfter i behold. Siden er dog fulgt to umotiverede galopper. Lang bedre end resultatrækken og en lille outsider.

12 Express Bork har en håbløs udgangsposition, og selvom formen er helt på top, er det svært at tro på sejr her. Forrige gang vandt den et billigt løb efter føring far start til mål, mens den senest gik heroisk fra dødens efter at have gået i toptempo undervejs. Kommer Express Bork perfekt igennem, kan den være med fremme.

9 Master of Disaster er en sværtkørt hest, der har gået sine klart bedste løb for Rene Kjær. Har god kapacitet, men Jan Tranholm kommer på noget af en opgave med at få travet til at hænge sammen i slutfasen. En evig outsider.


V5-5 / 6. løb

En håndfuld heste skiller sig kapacitetsmæssigt ud. De får alle plads på V5-kuponen.

A-chancer: 6-3 B-chancer: 7-9-5-2-4-11-8-10-12-1 C-chancer:

6 Daisy Cash indledte karrieren med fire sejre i træk, inden man spændte buen og matchede den mod de bedste danske treårige hopper. Såvel i Dansk Hoppe Kriterium som i Grand Circle 4-års Championat for Hopper endte Daisy Cash lige uden for præmierækken. I Dansk Hoppe Kriterium kom den aldrig rigtigt ind i løbet efter en rolig start med en lille minigalop og i Grand Circle blev det for tungt at sidde i dødens. Jeg tror pausen har gjort Daisy Cash godt og Gordon Dahls heste er altid godt forberedt. Kapaciteten hos Daisy Cash er så stor at den skal være et hedt vinderbud, selv om det ikke er sæsonens vigtigste opgave. Bemærk at stalden har absolut formtop.

3 Hocus Pocus har omsat sine to starter i Danmark til sikre spidssejre. Forrige gang afviste den let udvendigt liggende No Soup For You, mens den senest ikke havde problemer med at holde Countess P D (andet par udvendigt) en længde fra livet. Har fordel af klart bedre spor og løb i kroppen ift. Daisy Cash, men kapacitetsmæssigt ligger den nok lidt under. En af to A-chancer i løbet.

7 Cotton Eye Joe har ikke den bedste udgangsposition, men kan som i de foregående løb udnytte sin starthurtighed til at finde en god position. Forrige gang direkte til spids for at slippe til sejrshesten Cici Moseby. Lykkedes akkurat med at tage denne ned via open stretch (målfoto). Senest vinderhullet på Nightingale Jaycee, angrebsplads midt på opløbet og side med side med denne og Henbianca Boko over mål. Absolut topform.

9 Do It Mingus kommer med en imponerende resultatrække, men de mange indtjente penge har også gjort, at den er kommet hurtigt op i klassen. Forrige gang tog den efter en rolig indledning og et godt rygløb en flot skalp i Dante Brogård (dødens). Sad senest i tredje par indvendigt og kom perfekt ud som første hest i andet spor med 500 meter igen. I hård kamp med Bellucci om sejren, da denne galoperede. Har brug for lidt racing luck fra anden række i et stort felt, men har kapacitet til at matche de fleste af hestene.

5 Double Up var ude i kvalifikation og finale i Dansk Avlsløb inden den gik på ferie. I begge løb satte den sig på føringen fra start for siden at afgive den og så hænge på efter bedste evne. For tre starter siden vandt den enkelt efter føring fra start til mål i sin egen klasse (afdeling af DM for Jockeyer). Sætter sig på føringen hvis Pauli Andersen ønsker det, og selv om formen er et spørgsmålstegn efter fire måneders pause, skal den regnes.

2 Livi Lady er en fin lille ukompliceret væddeløber, som tilbage i foråret gik et par superløb i Aalborg. Kusken Kasper K. Andersen omtalte den i rosende vendinger, da den i sin seneste start på dansk tog Chloe ned på en god 700 meter afslutning og sidenhen let afviste Spicy Shot. Bo Westergård melder om fornuftig form, om end den kan mangle et løb eller to i kroppen.