V5-analyse til Billund Trav af Claus Juncker

Tipperstatistik: Spillet for 4.141 kr. Vundet 4.544 kr. Tilbagebetalingsprocent 110%.
Hitrate: 5 af 21.

Printvenlig version


V5-forslag

9 Catch Me Will

5-6-4-3-2

4-9-15-14

4-8-9

6-2-5-11-9-7

Pris 360 kr.V5-1 / 2. løb

Jeg tror stenhårdt på at 9 Catch Me Will kan omsætte topformen til sejr. Alternativt anbefaler jeg gardering med 8 Vertigo Lux og 7 Desmond Toft.

A-chancer: 9-8-7 B-chancer: 2-3-6-5-1-4 C-chancer: -

9 Catch Me Will har virkelig imponeret i dens tre årsstarter og efterladt indtrykket af, at den står med alt for lidt penge på kontoen i forhold til dens kapacitet. Var helt forrygende ved at føre rundt om til overlegen sejr i toptempo for tre starter siden, mens præstationen gangen efter i en tung bane var mere normal. Senest satte den sig på spidsen direkte, men måtte overlade den til Don Anton efter et overraskelsesangreb på første langside. Blev trukket på tværs midt i opløbet om kom virkelig stærkt til slut. Slået med en mulespids af netop Don Anton. Viste ved den lejlighed at den også mestrer normaldistancen. Er mere eller mindre sikret et godt rygløb her og har både form, fart og kapacitet er til at runde disse heste til slut.

8 Vertigo Lux svigtede som storfavorit senest i et løb, der blev vundet af Dalton efter devicen fang mig hvis I kan. Sad langt tilbage undervejs og måtte gå som første hest i andet spor med en omgang til mål. I hvad der blev en lang jagt, nærmede den sig hele tiden udbryderen og var til slut slået med halvanden længde. Godkendt med tanke på at denne halsen efter. Gangen forinden blev den efterladt i dødens på Cici Moseby med halvanden omgang til mål og på den baggrund var det ok at være slået med 4-5 længder af Cotton Eye Joe (vinderhullet) og spidshesten. Det lukkede spor i volten er selvfølgelig ikke en fordel for den rimeligt starthurtige hest, men jeg forventer nu alligevel at den kommer til at sidde godt til.

7 Desmond Toft har gået to rigtigt flotte løb efter at være gået helt ned med sygdom for tre starter siden. Forrige gang defensivt oplæg i tredje par indvendigt og forrygende afslutning, da angrebspladsen kom sent. Fangede akkurat førende Epsilon Pi (startede 20 meter forude). Senest først vinderhullet og siden tredje par indvendigt i ryg på Catch Me Will. Bakkede bagom ved indgangen til sidste sving og eget fjerdesporsangreb de sidste 400 meter. Holdt farten imponerende flot og var bare slået med knap halvanden længde af Don Anton (spids) og Catch Me Will (vinderhullet, angrebsplads midt i opløbet). Spor fem i volten kan være en kæmpe udfordring for så stor en hest, og uanset om Morten Friis løser opgaven, kommer det nok til at koste lidt terræntab fra start.

2 Django Cross var tæt på at sæsondebutere med sejr, da den senest kom tilbage efter næsten to mdrs. løbspause. Var hurtigt ude fra start og indtog spidsen direkte. Bestemte tempoet med en kilometer i 23-fart og måtte i en hastig afslutning lade sig passere med hoved/hals af vinderhullets Diva Sisa. Kan være hurtig fra start i volten og går nok sine bedste løb i spids.

3 Gonato Fortuna har optrådt ustabilt igennem en længere periode. Senest galop direkte fra start og igen med 1.000 meter til mål. Gangen forinden holdt den flot ved fra spids efter to måneders pause. Var blot slået med halvanden længde af Belis (hhv.tredje- og andet par udvendigt). Er ikke 100% stabil i voltestart, men fra spor 1 i volten bør der ikke være problemer. Er rap på benene og får formentlig lynhurtigt fat i de førende. En typisk outsider.

6 Crepe Suzette er tilbage I løbene efter 3½ mdrs. pause. Er uden sejr i 36 starter og har i det hele taget ikke den store resultatrække at henvise til. Gik dog godt i seneste start efter pause, hvor den efter en hurtig start og et løb i tredje par indvendigt var slået med 4-5 længder af Strong Case og Lucky Lady Blue.


V5-2 / 3. løb

Jeg tror rigtigt meget på 5 Count On Me K G, men vælger alligevel at gardere forholdsvis bredt.

A-chancer: 5-6-4 B-chancer: 3-2-7-1 C-chancer: -

5 Count On Me K G var I sin sæsondebut slået med 15 meter af Bandit P L efter at have siddet udvendigt for den hele løbet. Gangen efter andet par udvendigt, men blev sat af i dødens på C You Again med 1.000 meter til mål. Galoperede midt i opløbet som anden uden at den så træt ud. Senest slået med tre længder af Bjarne B P (dødens, siden vinderhullet) efter i spids at have åbnet de første 500 meter i 10-fart og kilometeren efter 14,1. Holdt farten rigtigt flot og så mere spændstig og fit ud end i de foregående starter. Hurtig fra start.

6 Cute Face er en fartfyldt racermodel. Havde et flot 2018 med sejre i halvdelen af de ti starter og deltagelse i Dansk Hoppe Derby efter en tredjeplads i prøven bag Cleo Gammelsbæk og C D. I selve derbyet var Cute Face ude med galop umiddelbart inden start. Kan godt finde fra start, men er langt fra lige så hurtig som i autostart. Nu er hun tilbage efter fem måneders pause, men da den sidste år sæsondebuterede med sejr, var det efter et halvt års pause. Jeg forventer derfor hun er en topchance direkte.

4 Bandit P L er lidt uens i sine præstationer, men rigtig god når den er som bedst. Efter en svag periode imponerede den voldsomt for tre starter siden, da den tordnede banen rundt i topfart og vandt helt overlegent. Gangen efter var den slået med 15 meter af C You Again efter et løb først i spids og siden vinderhullet. Senest ude af løbet med galop i første sving. Er hurtig fra start og vil givet få hurtigt fat i de førende. På en plusdag et godt vinderbud.

3 Dark Gogo indledte karrieren rigtigt fornuftigt og var vel egentlig lidt uheldig med ikke at vinde løb. Blev siden matchet mod Dansk Trav Kriterium. I Kriteriumsprøven blev den generet kraftigt i første sving og siden om den fik fat i bagfeltet, kom den aldrig rigtigt ind i løbet. I Kriterium Consolation var den efterfølgende tæt på en præmie efter et løb i tredje par indvendigt. Har kapacitet langt udover hvad resultatlisten indikerer, men det er første start efter næsten fire måneders pause og tillægshestene står godt til i løbet. Omvendt kan den også have udviklet sig enormt af vintertræningen mellem tre- og fireårssæsonen. En outsider.

2 Beline Bit gjorde forrige gang comeback til løbene efter næsten halvandet års pause. Blev ved den lejlighed sat af i tredje spor rundt første sving for siden at havde i dødens den næste omgang. Træt på sidste langside, men opgav aldrig helt. Klar forbedret senest, hvor den efter dødens rundt første sving fandt plads i vinderhullet. Angrebsplads med 150 meter til mål, hvor den let nedspeedede førende Livi No Panic. Kunne dog ikke dæmme op for Dolittlebigjoe (tredje par indvendigt, open stretch angreb), som sejrede med knap en længde. Er hurtig fra start og den sandsynlige spidshest.

7 Watch Me Tycoon fandt sidste år en formtop, der efter 30 mdrs. sejrstørke gav to sejre i træk. Måtte efterfølgende slettes fra en tiltænkt start grundet halthed og så gik der 10 mdr. inden den var tilbage i løbene. Fik en indvendig rejse i comebackløbet og holdt bare farten på afstand af Bjarne B P og Count On Me K G. Lignede en hest, der behøvede yderligere løb i kroppen, og fra et vanskeligt spor fire i volten er det formentlig ikke noget for V5-spillerne.


V5-3 / 4. løb

Jeg føler mig på sikker grund med fire heste på kuponen. De frække blanker Double Up.

A-chancer: 4-9-15 B-chancer: 14-1-13-12-6-2-10-3-11-8 C-chancer: 7-5

4 Double Up imponerede voldsomt i sin sæsondebut, hvor den først åbnede lynhurtigt til spids for siden at få et tryk rundt første sving af Daisy Cash og igen af Hocus Pocus ned forbi publikum. Holdt farten imponerende flot i opløbet, hvor den kun var slået med en mulespids af Livi Lady (fjerde par indvendigt/andet par udvendigt, perfekt angrebsplads ind på opløbet) Virker til at have udviklet sig flot imellem tre- og fireårssæsonen, hvor den ikke helt slog til når den blev prøvet mod de bedre treåringer. Har ikke samme starthurtighed i voltestart som bag bilen, men fra et perfekt spor 2 er det heller ikke afgørende.

9 Bosse Game er en brølstærk hest med absolut topform. Forrige gang havde den problemer med en vanskelig bane, men alligevel sluttede den forrygende af efter fejl og var kun slået af heste som Aros Line, P S Confess og Troja Cæsar. Senest sad den udvendigt på Benton Frisco den sidste omgang og var kun slået med en halv længde. For aktuelle kusk blev det senest galop direkte ud af volten. Det var dog fra et vanskeligt spor 4 i Aarhus, og Carsten Madsen har ved to tidligere lejligheder kørt den fejlfrit rundt med gode placeringer til følge.

15 VM Viking Cup har nu to løb i kroppen efter en længere skadespause. Holdt godkendt ved mod hurtigklassen i sæsondebuten efter et løb i spids. Var klart slået af Dupree, men kun en længde efter så god en hest som Rocky Egedal. Senest andet par udvendigt og tredjesporsangreb rundt sidste sving, men kunne ikke tage noget ind i en hastig afslutning. Fra toptillæg er der mange heste at runde, men den er hurtig fra start også i voltestart og kan hurtigt tage lidt meter ind på de foranliggende, der har ulempe af mange heste i volten. Den tidligere professionelle jockey Peter Ø. Andersen er også et plus på kuskesiden.

14 Stickittothem havde et forrygende 2018 med sejr i DM for Hopper og Hoppesprinten på Bjerke. Træneren melder hende i super kondition og den lidt svage præstation i et rutineløb i februar skal man ifølge Jan M. Rasmussen ikke ligge for meget i.

1 Baron Muddi står hårdt til på pengene, men er lynhurtig fra start i voltestart og har tidligere gået gode løb ved at føre an i jævnt malende tempo. For tre starter siden var den efter netop sådan et oplæg kun slået af sejrshesten D J O’kay som sejrede med en længde. Gangen efter samme oplæg og overlegen sejr i noget mere behersket konkurrence end her. Senest bremsede den op og brød ud i banen i tredjesporsangreb. Bør ikke have kapacitet til at holde så gode tillægsheste bag sig.

13 Without You er en rigtig fin hest, når hun er som bedst, men mangler nok yderligere et løb i kroppen. I sæsondebuten havnede den som første hest i andet spor med 1200 meter til mål og krøb på bagerste langside indvendigt om. Var stort slået af dårligere heste end den møder her og er på den baggrund kun en triochance.V5-4 / 5. løb

Tre heste skiller sig form- og kapacitetsmæssigt kraftigt ud fra de øvrige og afgør formentlig løbet mellem sig.

A-chancer: 4-8-9 B-chancer: 1-7-3-5-6-2 C-chancer:

4 Charming Kiss svarede for sit lukkede hovedlag senest, da den storpullende og langt foran feltet åbnede den første kilometer i 1.11,2. På imponerende vis holdt den alligevel hjem til sejr med halvanden længde til Universale, mens der var mere end 20 meter ned til tredjepladsens Blue Velvet. En sådan præstation slider selvfølgelig på hesten, men Charming Kiss har også haft tre uger til at puste ud. I sæsondebuten forinden var den meget flegmatisk og manglede måske også løbet i kroppen. Kommer denne gang i norsk hovedlag, og så skulle Mads Hjortsballe have mulighed for at økonomisere med hestens kræfter. Til gengæld koster det nok lidt på starthurtigheden.

8 Axe Brogård var helt som forvandlet senest, hvor den førte hele vejen i toptempo. Forud var gået mange opbyggende løb, hvor den ikke havde vist tegn på snarlig topform. Sidder normalt i spids når Bent Svendsen ønsker det, men fra et yderligt spor og med Charming Kiss indvendigt for sig er der ingen garanti her.

9 Attack Photo har virkelig imponeret i sine sidste tre starter, hvor den bare har virket stærkere og stærkere. Senest åbnede den flot fra start og fandt vinderhullet på vinderen Axe Brogård. Sen angrebsplads i opløbet og forrygende afslutning. Slået med ¾ længde. Står godt på pengene og har mulighed for en god ryg på starthurtige Waffel.

1 Aero H viste alt vel med formen senest, hvor den i vinderhullet på Hiawatha River sad fast med masser af kræfter sparet. Det endda efter at have været med i en rimelig hård åbning. Kan normalt ikke udnytte startsporet, men var faktisk rigtigt godt med fra start senest. Slår normalt ikke løbets forgrundsfigurer, men er det sjove outsiderbud.

7 Allie Be var klart forbedret senest, hvor den i spids åbnede de førte 1.000 meter i 10-fart og alligevel kun var slået med 4 længder af en vinderhulskørt Guy Pomponne. Starterne forinden havde Allie Be rigeligt at gøre med at hænge på og der var ikke skyggen af topform at spore. Sporet her er for yderligt til at man kan tro på reel vinderchance mod en trio af formstærke og kapacitetsmæssigt bedre heste, men er formen yderligere forbedret, kan det være en lille luring.

3 Amarone Dry har efter en formtop i sommers haft svært ved at finde sit topniveau. I sin seneste start blev den kørt defensivt fra et vanskeligt startspor og siden hang den bare på. Nu kommer den efter en mindre pause. Har tidligere vist form direkte, men også prøvet at behøve løb i kroppen. Selv fra et perfekt startspor er modstanderne for gode til, at det kan være mere end en triochance.

5 Babuszka Simoni viser slet ikke det overskud den gjorde i slutningen af 2016 og virker til at have mistet modet. Var helt under isen senest, hvor sygdom må have spillet ind. Starten forinden gik den nogenlunde, da den fra vinderhullet på vinderen Benton Frisco var slået med 4 længder. Burde maksimalt være en triochance her.

6 Petter Udsen hang ok på for træneren senest efter et længere fravær fra løbene. Er ikke en vindertype, men har tidligere hængt på mod gode modstandere. Har fordel af Kasper K. Andersen i vognen.

2 Waffel er starthurtig, men hænger bare på i løbene i øjeblikket.V5-5 / 6. løb

Jeg har meget svært ved at skille løbets forgrundsfigurer og garderer bredt.

A-chancer: 6-2-5-11-9 B-chancer: 7-3-10-4-8-1 C-chancer:

6 Aros Line var efter to lette spidssejre tidligt slået senest, og jeg mistænker at det var halsen, der igen spøgte. Godt nok fik den i spids undervejs tryk af Alpha Peak, men en frisk Aros Line burde kunne bedre. Er rimelig hurtig fra start, og da flere af de indvendige virker tilfredse med rygløb, kunne jeg forestille mig Birger Jørgensen satse lidt fremad fra start. Er dog mindst lige så god fra ryg. Ikke noget sikkert kort, men en god chance.

2 Listas Manboy viste overraskende god form i sin sæsondebut forrige gang, hvor den holdt hjem til kort sejr før Torpedo W F efter at have overtaget spidsen med godt en omgang til mål. Gangen efter perfekt andet par udvendigt og tredjesporsangreb de sidste 500 meter. Tempoet undervejs havde været lavt og det var en umulig opgave at tage meter ind på førende Bella Højgård i en hastig afslutning. Er ikke hurtig fra start, men fra spor 2 handler det blot om at køre lige ud og finde bedst mulige position.

5 Armani S er topkapabel, men meget uens i sine præstationer. For tre starter siden hang den flot på i hurtigklassen, mens den gangen efter var svag efter et løb langt tilbage i feltet. Senest var den godt med fra start og efter et positionsskift kom den til at sidde tredje par indvendigt. Perfekt angrebsplads midt på opløbet, hvor den akkurat overmandede Moliere, der undervejs havde siddet i dødens. Har mellemdistancen som sin favoritdistance og har tidligere gået flere gode løb i Billund.

11 Aqua De Vie var klart forbedret senest i Odense. Måtte bruges lidt for at komme til føring, hvor den så førte an i jævn 14-fart. Holdt farten fint i opløbet, men måtte lade sig passere med en længde af Victor Rush (femte par indvendigt/andet par udvendigt). I starten forinden på Jægersro hang den på efter et perfekt rygløb. Har mulighed for fra start at tage ryg på starthurtige Aros Line, og så behøver spor 11 ikke være helt så skidt, når den også selv kan flytte benene.

9 Troja Cæsar blev det helt forkert for senest på Jægersro. Sad langt tilbage i feltet og der var intet tempo på undervejs. Afsluttede fornuftigt, men hun gider ikke længere runde så mange heste og de forreste havde masser at køre med. Gangen forinden vandt hun en flot spidssejr med knap en længde til Bella Højgård (vinderhullet) og Something Fishy (dødens). Er sikret et godt rygløb, men spørgsmålet er om hun igen kommer til at sidde for langt tilbage. Løsner det sig, har hun som en af dansk travsports bedste hopper kapacitet til at løbe med helt frem.

7 Quality Fighter hang bare på senest på Jægersro, mens den gangen forinden sluttede rigtigt flot af mod virkelig gode heste i V75 i Aarhus. En sjov fidus.