V5-analyse til Aarhus Galop af Christina Borreby

Tipperstatistik: Spillet for 3.526 kr. Vundet 0 kr. TBP 0%. Hitrate 0/11.

Printvenlig version


V5-1: 5-1-4

V5-2: 3-4-1-2

V5-3: 10-4-6

V5-4: 5-1-6-9-2

V5-5: 8-3

Pris: 360kr.

2. løb / V5-1

V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens5 Aros er på vej frem.

A-chancer: 5-1-4 B-chancer: 6-3-2

5 Aros lader til at være i fremgang, når man ser bort fra seneste start, hvor rytteren tabte bøjlerne. Har vundet må 2200m, men ser ud til at løbe med op på flere distancer. Rides her af professionel jockey, der kender hesten, og må kunne forsvare sit tal i dette selskab.

1 Legial er godt inde i løbet vægtmæssigt, og har gavn af rytterlettelse. Det blev til en fin afslutning med tredjeplads for ekvipagen senest i en blød bane på Fyn. Tackler de fleste baneunderlag og karrierens to sejre har været på omkring de 1600m. Vil være med på stregen.

4 Yellowstone så ikke ud til at bryde sig om den bløde bane i Odense senest. Gangen forinden lagde han pres på den førende over 2000m, og det kostede kræfter. Er nu på kortere distance samt bedre baneforhold, og med rette løb under Lea Olsen, kan det være en fordel. Rides med et kilos overvægt, men bør kunne vise mere end sit nuværende tal. Vinderchance, hvis de andre ikke slår til.

6 Miss Power rides med 1,5 kilos overvægt og plejer at løbe sig selv træt fra start, men har nu fået et par løb i kroppen og møder mere overkommelig modstand end tidligere. Var kun 8,5 længde bag Prince Charming sidste gang i Århus og med lignende præstation er hun en outsider her.

Mindre chancer til 3 Pipi, der aldrig har startet og er svær at vurdere, samt 2 Shamsiin, der gør comeback efter to års pause.

3. løb / V5-2

Den forsigtige spiller tager alle med på bonnen her, men det kan blive dyrt. Jeg forsøger derfor med fire krydser i mit forslag.

A-chancer: 3-4-1-2-8-7 B-chancer: 6-5

3 Haseen viste stærk form i sin årsdebut og forsvarede en tredjeplads, efter at have trukket fra det øvrige felt i en hård pace som vanligt. Går godt i Århus og vandt her i hård bane på 1550 m i fjor. Vil givet være sat yderligere frem efter sidste start, og ser ud til at blive farlig her.

4 Laudate Dominum var slået 2,5 længde af 2 Hongkong Star i Århus på samme distance i sin sæsondebut, og formen er fin. Ser ud til at trives bedst uden for meget tråd i banen, og får optimale betingelser her, i en klasse hun trives i. Står bedre til i forhold til 2 Hongkong Star end sidst, de to mødtes, og med behagelig vægt har John Nielsens hest fordel her.

1 Wellington har godt startspor og leverede to sejre på samme distance ned Sabina Gammelgård i sadlen i fjor. Gik et hårdt løb i Jydsk Champion Sprint og blev træt i opløbet. Går ikke sine bedste løb på Klampenborg, så de resultater skal ikke medregnes.Trives i hurtig bane, er gået ned i tal og har gavn af to kilos rytterlettelse. God chance her.

2 Hongkong Star skal forsvare karrierens højeste handicap efter sin flotte sejr i Jydsk Champion Sprint. Det udløste fire kilo, og det er op til bevis, om han kan vise det her. Har før vundet med 71 kilo i hård bane, så det er ikke en umulig opgave, og med indvendigt startspor, kan det spare nogle kostbare længder på rejsen. Vil helt sikkert være med på stregen og med optimalt løb, har han vinderchance.

8 Show Of Faith vandt senest og fik tre kilo for sejren. Står nu tæt på sit højeste tal længe, og det må vise sig om hun kan svare det her. Distance og hård bane passer hende fint og kan også bære vægten. Trio- og outsiderchance.

7 Desert Eagle går en klasse op her, men kommer med to gode præstationer bag sig i år og har fin form. Vil være med derfremme.

6 Headscarf imponerede med tre sejre på stribe i fjor, og mødte flere af feltets deltagere. Står bedre til forhold til Hongkong Star her, og kan med et par løb i kroppen være klar til årets første sejr. Stalden har dog været ramt af lidt sygdom, og hun kan være sat formmæssigt tilbage. Pladschance.

4. løb / V5-3

Et åbent opgør med flere formstærke heste. Kan der vente en outsidersejr til 4 Brown Sugar, som eneste 3-åring i feltet?

A-chancer: 10-4-6-9-8 B-chancer: 1-3-5-2-7

10 Ventuari er tilbage i lavere klasse og har form til at være helt fremme i dette selskab. Har hidtil gået sine bedste løb på op til 2000m, så distancen er måske lige det længste, men i let bane vil han formentlig stadig have kræfter i behold til en god afslutning for Lea Olsen. Skal forsvare samme tal som i debuten her, mens andre er gået op, og bliver derfor vinderbuddet.

4 Brown Sugar har leveret stærke præstationer mod gode heste fra sin årgang, blandt andet Prinsesse Kia, der siden har vundet på Klampenborg. Trives på distancen og med afventende ridt, kan hun have kræfter sparet til en stærk spurt i mål, som i årsdebuten. Er ude mod ældre første gang her, men rummer fortsat udvikling, og kan overraske her. Spændende outsider!

6 Laszlo rystede gode konkurrenter senest i blød bane og skal nu forsvare karrierens højeste tal. Har vundet i hård bane flere gange, og ser ud til at tackle alle underlag. Distancen passer godt og han bærer høj vægt fint. Vinderchance.

9 Lemon har en stærk sæson og er gået 8 kilo op. Distancen er fin, men ville nok foretrække lidt mere at træde i. Ser ud til at rumme fortsat udvikling og skal med på en sikker bon. Rides her af ny, men dygtig jockey.

8 Tribute har været tæt bag formstærke heste hver gang og er nu gået et par kilo ned i handicap. Står godt til med lærlingelettelse og ekvipagen leverede en fin afslutning i blød bane senest. Kan blive farlig her.

1 Amor Invicto fik ikke plads til sit angreb i opløbet senest, og det kostede. Gik godt i Århus gangen før bag formstærke heste og kan være med fremme her. Triochance.

3 Rambo har kapacitet til at vinde, men løber ustabilt. Viste fremgang med blinkers senest og kan overraske her, hvis han vil på dagen.

5. løb / V5-4

Svært at udpege en favorit i dette jævnbyrdige felt, og flere har lige god chance. Der må garderes bredt og jeg har fundet plads til fem heste i mit forslag.

A-chancer: 5-1-6-9-2-3-7 B-chancer: 8-4

5 Lotus Café viste for alvor sin kapacitet i hans første og eneste start i Århus, og så ud til at trives på en mere plan bane end Klampenborg. Bliver spændende at se ham tilbage i Århus, på en distance han tackler fint. Høj vægt, men kan forsvare sit tal og bliver mit knebne vinderbud her.

1 In The Mood har været helt fremme hver gang i år og banker på til sejr efter flere stærke afslutninger. Står i et tal, han kan forsvare, og har Marcos Robaldo tilbage i sadlen, der har sikret tre ud af karrierens fem sejre og kender hesten. Kommer gerne bagfra og skal holde sig til for at nå frem i let bane.

6 Medicean Melody har gode resultater på 2000m fra i fjor og stortrives i Århus. Går bedst fra front i god til hård bane, og de 2300m i offensiv ridning og blød bane senest, blev for hård kost. Skal forsvare et højt handicap i et formstærkt felt, men klassen passer hende godt. Vinder- og trioaktuel.

9 Sir Danzbo fik et skidt løb i Champion Stakes, hvor han var favorit, og den start skal glemmes. Det udvendige startspor er ikke en fordel, men løser det sig har han form og kapacitet til at vinde her.

2 Broadway sluttede stærkt af på Fyn senest og lige sådan gangen forinden på Klampenborg, hvor det er en fejl i programmet, at hun var slået 17 længder. Må være på vej frem, har gavn af distancen og vil være at finde i trioen.

3 Iron Lady har gået med høj vægt i alle årets starter, og har ikke vist fuld kapacitet endnu. Går godt i Århus og kommer nu ud med behagelig vægt på god distance. Trives i hurtig bane og kan være en outsider her.

7 Søren Brun er velgående og sluttede stærkt af senest, hvor tredjepladsen i Champion Stakes udløste tre ekstra kilo, som han skal forsvare her. Kan blive hårdt, når træneren oplyser, at der har været virus i stalden.

6. løb / V5-5

I sidste afdeling er krydserne dyre, og uden den store form på løbet, er mit forslag at tage 8 Alli Cat med som en pendant til 3 King Charles.

A-chancer: 8-3-5-2 B-chancer: 9-10-4-1 C-chancer: 6-7

8 Alli Cat var blot slået 3,5 længde første gang ude mod ældre heste på en lidt for kort distance. Var ifølge træneren måske ramt af virus i den start, og kunne nok have været længere fremme ellers. Har været matchet mod årgangseliten i øvrige starter. De 2000m passer perfekt og startes her med blinkers for første gang. Det tager jeg som et tegn på, at hun er frisk og tilpas, og hun får derfor mit lidt outsiderbetonede vindertip.

3 King Charles har kapacitet til at vinde her, men løber ikke altid stabilt, selvom han har form. De 2300m i blød bane i Odense var ikke optimalt for hans frontrunner løbestil. Er her på god distance og i lavere klasse end senest, og viste i fjor, at han trives i hurtig bane. Går med høj vægt under dygtige Lea Olsen, og er det mest oplagte vinderbud i løbet.

5 Frankthetank er tilbage i klasse 4 og går godt i Århus. Fik en fin rejse senest på Fyn, men går ikke sine bedste løb i blød bane. Ude på lidt længere distance end normalt, men har været med fremme på 2000m tidligere. Skal helst gå selv og ikke bedes om for meget undervejs, spørgsmålet er om det går på den længere distance. Byder han sig til her, er han med på stregen. Stabil hest for plads- og triospillerne.

2 Angels Calling var godt gående i årsdebuten og vil være gået frem med denne overstået. Trives godt på de 2000m og har gavn af rytterlettelse her. Var sparsomt startet i sidste sæson og vandt ikke løb, men var kort slået. Har før vundet på 2000m. En god triochance her.

9 Quiet Weekend har døjet med sygdom og haft en måneds løbspause. Viste ellers god form i de første starter, og distancen passer godt, så se op.